|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Mikeš napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Ukaž mi někoho, kdo má takový zkušenosti jako já ...takovej život měl.....
Se chlubíš, nebo se lituješ?
To hrdě konstatuju........s takovou zkušeností už můžu radit né???....
Není tady

Jen slabá ženská říká svému partnerovi "cizí" chlap. A to proto, co by tomu tak řekli děti. A to, že si já pořídím partnera neznamená, že jim ho cpu jako tátu. Tátu mají a mít budou, ale mého partnera poslouchat prostě taky budou. Hotovo, tečka.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Ukaž mi někoho, kdo má takový zkušenosti jako já ...takovej život měl.....
Se chlubíš, nebo se lituješ?
To hrdě konstatuju........s takovou zkušeností už můžu radit né???....
jsem netušila, že se zkušenosti měřeji počtem a různorodostí sexuálních partnerů...
Není tady

Jája napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Se chlubíš, nebo se lituješ?To hrdě konstatuju........s takovou zkušeností už můžu radit né???....
jsem netušila, že se zkušenosti měřeji počtem a různorodostí sexuálních partnerů...
Já nemluvím jen o partnerech ,ale i tom co se mi povedlo .......
Není tady

Jednou ti děti poděkujou Kuřátko . 
Není tady

Mi ano....o to se nebojím. Protože svého syna znám, vím jak to má a taky mu do hlavy necpu takové bláboly co vedeš ty.
Ale jestli poděkují tobě? .... no třeba si za pár let povíme 
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Mi ano....o to se nebojím. Protože svého syna znám, vím jak to má a taky mu do hlavy necpu takové bláboly co vedeš ty.
jistě že jí poděkují, řekne jim , co tady např. v příspěvku 139
a přidá pár dobrých rad.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Jen slabá ženská říká svému partnerovi "cizí" chlap. A to proto, co by tomu tak řekli děti. A to, že si já pořídím partnera neznamená, že jim ho cpu jako tátu. Tátu mají a mít budou, ale mého partnera poslouchat prostě taky budou. Hotovo, tečka.
Je naprosto normální, že vychované děti poslechnou i jiné lidi než své rodiče. To, že jsem napsala, že se můj partner nepodílel na výchově neznamenalo, že si děcka dělala co chtěla, že u nás vládla anarchie.
Není tady

Můj strejda si našel přítelkyni s dětmi. Žije s nimi už takových 7 let. Hned na začátku měli kluci k novému "chlapovi" v rodině vztah hezký. Jenže jejich maminka udělala jednu velkou chybu. Tenkrát jim prý řekla, že budou poslouchat jen ji....jeho ne, protože není jejich otec.
Kluci jsou teď v pubertě, s ní mávají a ona pláče nad tím co to tenkrát z těch úst vůbec vypustila. Už s tím totiž nemůže nic udělat a kluci jejího partnera jako na nařizování, poslouchání a srovnání do latě neberou.
Ojoj....i takoto se to může zvrtnout 
Není tady

aprill napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Je naprosto normální, že vychované děti poslechnou i jiné lidi než své rodiče. To, že jsem napsala, že se můj partner nepodílel na výchově neznamenalo, že si děcka dělala co chtěla, že u nás vládla anarchie.
Taky si myslím, že je to u vychovaných dětí normální. A je docela zvláštní jak pro některé je ten chlap CIZÍ na výchovu, ale není CIZÍ na bydlení, sex, přispívání do rozpočtu rodiny... 
Není tady

Můj druhý manžel s námi je od 6 let našeho mladého. Samozřejmě se podílel na jeho výchově. Asi jsme měli štěstí, ale k nějakým konfliktům mezi nimi nedocházelo. Manžel není buzerující typ a mladý, když mu někdo řekne, aby odnesl talíř do dřezu, tak ho odnese aniž by se z toho zhroutil. Buzeraci vlastního dítěte bych nesnesla, vybírala jsem partnera pro nás oba dva. Můj muž nemohl zůstat bez pravomocí, jezdila jsem na služebky, ležela jsem ve špitále apod. a oni byli sami doma, ale mladý byl veden k respektu nikoliv strachu k dospělým, takže u nás v pohodě.
Není tady

No, vidím to tak, že můj přítel je můj partner a to ve všem. Takže když mi trochu pomůže s výchovou dětí, beru jako velký plus pro mě. Protože pak vím, že mě bere jako partnerku se vším všudy a je ochotný mi pomoct, nestojí alibisticky v pozadí. A já, pokud jsem rozumná, tak i když na moje děti zařve nebo jim i dá pohlavek, neberu to jako zásah do výchovy od cizího chlapa, ale naopak jsem ráda, že mě v tom nenechává samotnou A můj partner pro mě není cizí a neměl by být cizí ani pro moje děti.
Není tady

Tak tak, manžel se sice kluka nikdy nedotknul, ale jinak naprostý souhlas. Náš kluk je dospělý a některé postoje přebral od mého muže, což jsem opravdu ráda, protože je mu to ku prospěchu. Manžel je přirozená autorita bez buzerací a otravných keců.
Není tady
Rozmarilo, ty by sis ty všechny milence i zkušenosti měla zapsat, než se dostaví hosip. Abys jednou, až to sladký vnoučátko vyroste (a třeba jich bude víc), mohla předávat svoje bohaté zkušenosti i v rodině. Dcery i zeťové budou mít určitě radost.
Není tady
Petruša napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
agewa napsal(a):
a ted dotyčná sedí několik hodin u PC a reje a kope do ostatních.zřejmě protože chce, aby i ostatní byli "spokojení " jako ona.
No to právě už můžu předat ty bohatý zkušenosti ......a předávám.....už mám všechno hotovo........já už du, du, už mám všechno hotový ........
Ukaž mi někoho, kdo má takový zkušenosti jako já ...takovej život měl.....napadlo tě, že ne každej takovej život chce (nebo chtěl)?
tezko 
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, vidím to tak, že můj přítel je můj partner a to ve všem. Takže když mi trochu pomůže s výchovou dětí, beru jako velký plus pro mě. Protože pak vím, že mě bere jako partnerku se vším všudy a je ochotný mi pomoct, nestojí alibisticky v pozadí. A já, pokud jsem rozumná, tak i když na moje děti zařve nebo jim i dá pohlavek, neberu to jako zásah do výchovy od cizího chlapa, ale naopak jsem ráda, že mě v tom nenechává samotnou A můj partner pro mě není cizí a neměl by být cizí ani pro moje děti.
Bubák pohlavkuje tvého skoro dospělého syna 

?
Není tady

Ale Aprill, ty máš nápady 

Kluky už nepohlavkuju ani já, už dávno ne. Přeprali by mě
a ani by to nepomohlo, i když někdy jsou na zabití. Ale myslím tím, kdybych měla malý děti a třeba zlobily, tak kdyby jim plácl výchovnou po ruce nebo pr..., tak z toho nebudu dělat vědu. Když to dítko zaslouží. Jinak nejsem proto, aby se děti mlátily jako nezralý žito, ale občas jim nějaká výchovná nezaškodí.
A u nás je to jinak. Jednak s náma Bubák nežije a za další, ve věku mých kluků už se toho moc navychovávat nedá. Ale k mladšímu trochu promlouval.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Můj strejda si našel přítelkyni s dětmi. Žije s nimi už takových 7 let. Hned na začátku měli kluci k novému "chlapovi" v rodině vztah hezký. Jenže jejich maminka udělala jednu velkou chybu. Tenkrát jim prý řekla, že budou poslouchat jen ji....jeho ne, protože není jejich otec.
Kluci jsou teď v pubertě, s ní mávají a ona pláče nad tím co to tenkrát z těch úst vůbec vypustila. Už s tím totiž nemůže nic udělat a kluci jejího partnera jako na nařizování, poslouchání a srovnání do latě neberou.
Tak to byl a je velký průser. Nedovedu si představit, že by tento systém mohl fungovat. Vlastně celé soužití.. Ještě navíc klukům "zařídila" dokonalý vzor a roli muže.
A myslím, že to není jen TO , co z pusy vypustila, ale celých 7 let výchovy jaksi nakřivo. Těžko tohle napravovat. ..
Není tady
už konečně vím, co mi na Rozmarile tolik vadí. záměrně lže nebo překrucuje pravdu tak, aby posloužila jejímu záměru ublížit, ranit nebo alespon naštvat toho druhého. a já pořád nemůže přijmout že existuje člověk , který je tolik plný zloby a nenávisti a plive kolem sebe tolik jedu.
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Jasně že mi děkují ........protože jsem je sama vychovala a necpala jsem jim cizího chlapa ......starší se na mě akorát zlobila, že jsem jí nutila do vysoký školy , ale to jsem včas přestala ........
Děti samozřejmě o mých vztazích vědí, bavíme se o všem .....důležitý bylo hlavně to, že s nima nemusely bydlet ......až na ty mladý .....ale to nebylo dlouho .....
Není tady

agewa napsal(a):
už konečně vím, co mi na Rozmarile tolik vadí. záměrně lže nebo překrucuje pravdu tak, aby posloužila jejímu záměru ublížit, ranit nebo alespon naštvat toho druhého. a já pořád nemůže přijmout že existuje člověk , který je tolik plný zloby a nenávisti a plive kolem sebe tolik jedu.
Tebe ranilo, že jsem tu psala o svým životě ??No to mě neudivuje, všude to lidi děsně štve a hned vzápětí začnou tvrdit, že lžu ..... 
...nemůžou to prostě unýst ,ale já když se na ten výčet podívám, tak se taky musím obdivovat , co jsem stihla .....
A já ten styl nikomu necpu Petrušo ......nebo jo??.. 

...Akorát díky tomu můžu napsat názor, kterej mám podloženej zkušenostma.....psala jsem to jen proto, že to Javena zpochybnovala , ale to dělají všichni :
Ono je to dost o povaze, ale něco se ukřičet nedá. Já můžu jít na poštu a řvát jak mám spoustu prachů, jak se v nich topím, jak moje děti nebudou muset nikdy pracovat... ale to mi složenky nezaplatí, bez ohledu na to, kolik lidí mi to uvěří...
Upravil(a) Rozmarila (12. 11. 2009 19:13)
Není tady

Kuřátko napsal(a):
Tohle je takovej předsudek, že jedině chlap děti zvládne.........tam hraje roli tisíc věcí, třeba geny, vzory......moje děti seděly doma a vyšívaly a jiné děti tahly po nocích po sídlišti.......
Moje ségra takzvaně nezvládá syny.....protože manžel jí odešel a já tam byla jednou .....kluka jsem seřvala, pze si na ní otevřel pusu a on jí od tý doby prosil, aby mě už nezvala .........bál se mně........ale babička se ségrou chudáčka frustrovanýho uklidnily .....chudáček malej mučenej , nesměl urážet maminku .
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Kuřátko napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Ale realita je jiná než zákon...většinou to nefunguje , když se někdo pokouší "podílet na výchově" ....odnese to buď jedna nebo druhá strana .......jsou z toho jen hádky .
To, že se toto pravidlo nestanoví hned nebo že dokonce některé matky zastávají názor že "cizí" chlap jejich dítka nesmí vychovávat (nedejbože na ně vztáhnout ruku nebo zvýšit hlas) se vždycky nakonec obrátí jen proti nim.
Podle mě je ideální jim žádnýho novýho tátu necpat........co jaký si to udělám ??Mám kvůli cizímu chlapovi omezovat svoje děti?¨Největší poklad, kterej jsem kdy měla ??.....tak to nikdy neudělám..........to udělá jen slabá ženská, která se bojí bejt sama.
S tím teda nesouhlasím. Proč by ženská měla být hned slabá a bát se zůstat sama? Třeba seprostě do někoho jinýho zamilovala a má snad právo na lepší vztah.
Pro spoustu dětí je fajn, když si po rozvodu rodiče najdou jiného partnera a oni můžou aspoň vidět, že to ne vždycky to skončí rozvodem a vztah může i fungovat (pokud si zažili předrozvodové "peklo"). Není to o tom někomu cpát tátu nebo mámu, ale když se vztah nepovede, mají zůstat oba rodiče už sami? A obětovat se dětem? Děti stejně vyletí z hnízda..
Není tady

Hlavne si myslím, že aj pre deti je lepší vzor "dvaja rodičia = úplná rodina", hlavne ak vzťah dobre funguje... Naučia sa, čo to je rodičovská solidarita, partnerská súdržnosť, ale aj kompromisy.... a tiež veľa iných vecí. Netreba to siliť, ak vzťahy niekde haprujú, ale a priori sa ani nepokúsiť? Alebo si pestovať ilegálne sexuálne vzťahy "aby som chránila deti"?
Pred kým? Pred čím? Pred obrazom rovnocenného partnerského vzťahu? Navyše podľa mňa každý človek môže byť prínosom... buď pozitívnym alebo hoci aj odstrašujúcim príkladom - ale aj to môže pomôcť vytvoriť si názor na dospelých a fungovanie ich vzťahov.
Na druhej strane - mám kamošku s autistickým synom a ani ona si domov nikoho nepriviedla, kým mladý nedospel... a tam to považujem za pochopiteľné, lebo kontakt s ním skutočne nebol jednoduchý. A to pritom mal vraj ľahšiu formu, vyštudoval gympel a urobil si nadstavbu. Takže chápem, že Rozmarila nechela domov autistickej dcére priviesť niekoho, kto nemá bohaté skúsenosti s týmto stavom; ale nevidím dôvod, prečo "chrániť" bežné, zdravé a neproblémové dieťa.
Není tady