Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 12. 11. 2009 11:42

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak moc nechat přítele zasahopvat do výchovy mých děti?

Rozmarila napsal(a):

javena napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Zapoměla jsi říct, že už spolu nejste......to je, že to nevyšlo .....a jak se na tom podílel fakt, že to bylo pro něj cizí dítě, se už můžem jen dohadovat ........ale všechno souvisí se vším.
Taky je to trochu jiný, když je dítě jen jedno.

Tak to se skutečně můžem dohadovat, ale asi jsi jediná, kdo by to chtěl řešit...
S Pavlou souhlasím, a přidám pro Roz, že jsou i tací muži, kteří se rozejdou s partnerkou ale s jejím, přitom ne jejich, dítětem se i nadále stýkají.
No, jo... jaký si to uděláš, takový to máš a pokud dětem vodíš domů nedozrálý blbečky, co si zvedaj sebevědomí řvaním na děti, udělal to člověk asi blbě... Ale zase - takový tatínky si stěhuje domů jistý typ žen.

Já jsem měla mnoho pokusů o vztah se svými vrstevníky.....pak jsem teprv šla do těch blbečků, jak píšeš........chlapi v mým věku neexistovali, použitelní ......
Dyt to tady vidíš na vlatní oči, mě to nešlo, Pavle to nešlo, Selimě to nešlo, Ouška se málem povraždila s přítelem .........Agewa skončila mezi alkoholiky a s dluhy......to je málo ?

převracíš to , jak chceš ty a hodí se ti to. můj přitel NENI alkoholik, to byl ex- manžel. a dluhy dávno nemám.

Není tady

#127 12. 11. 2009 11:45

Rozmarila
Zablokovaný

Ano Agewo ..........ale manžel byl......a že to bylo dřív ??To je o čem se tu bavíme ...........moje dcera nemá alkoholika , má přítele kterejí postavil novej domeček ........nikdy by jí nenapadlo si najít problémovýho chlapa, protože mě taky né.

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#128 12. 11. 2009 11:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarila napsal(a):

Ano Agewo ..........ale manžel byl......a že to bylo dřív ??To je o čem se tu bavíme ...........moje dcera nemá alkoholika , má přítele kterejí postavil novej domeček ........nikdy by jí nenapadlo si najít problémovýho chlapa, protože mě taky né.

no to jsou zase frky. hele rozmařilá, když teda razíš teorii, že třeba Ros vlastně dohnala svýho chlapa k chlastu, tak by sis měla dát majzla, protože jestli je dcera po tobě, aby ten její nezačal chlastat taky, že jo.

bože můj, tohle snad není možný.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#129 12. 11. 2009 11:56

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

tak to seš dobrá, když píšeš kolik si jich za ta léta měla, proč tedy s některým nejsi. a toto je poslední moje odpověd tobě, protože je vidět, že ti jde jen o to, abys ostatním jen ublížila a kopla si do nich, aby bylo vidět , jak jsi DOKONALA.
mmch ten tvůj předchozí přispěvek mě tak rozesmál, že jsem málam spadla ze židle. díky za zlepšení nálady.

Není tady

#130 12. 11. 2009 12:11

javena
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

No tak nikdo nepíše že jde jen Babinet ....já žiju v reálu 51 let ...a že jedna žena s 50 našla , neznamená, že najdou všechny.......já mám všechny sousedky 2 rozved a mají max víkendový vztah ........každý dítě s jiným ...no dík, to jsem na tom ještě dobře .Když si nějaká ženská nechá od chlapa všechno líbit a nechá otravovat i svoje děti, pak jim ten vztah vydrží ...   lol :lol:
Já jsem prostě náročná na protejšek............jeden vystěhoval svým dětem obývák, protože byl jeho, druhej mi kecal do všeho i do toho jak má bejt dcera oblečená ( už je po 4 rozvodu lol), třetí byl děsnej v sexu a extrémě šetrnej .......další si nepamatoval ani moje jméno po 3 měsících vztahu , když šel do videopůjčovny ...a to můžu pokračovat do Vánoc.....

Hele, ale ty jsi taky měla víkendový vztahy, ne, aby ti nekecali amanti do výchovy... Proč je to u sousedek špatně a u tebe dobře - protože si myslíš, že jsi jednička? Fakt se prober, Roz...
Ty máš ve spoustě věcech dobrý postřehy, ale jakmile začneš o sobě a svých vztazích, jsi jak buldok - já to mám nejlíp, ostatní špatně... proč asi? Možná je to tvý bolavý místo a čím víc si to opakuješ, jak to máš super, tím líp tomu věříš... hmm
Ono je to dost o povaze, ale něco se ukřičet nedá. Já můžu jít na poštu a řvát jak mám spoustu prachů, jak se v nich topím, jak moje děti nebudou muset nikdy pracovat... ale to mi složenky nezaplatí, bez ohledu na to, kolik lidí mi to uvěří...

Není tady

#131 12. 11. 2009 12:33

Rozmarila
Zablokovaný

agewa napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

tak to seš dobrá, když píšeš kolik si jich za ta léta měla, proč tedy s některým nejsi. a toto je poslední moje odpověd tobě, protože je vidět, že ti jde jen o to, abys ostatním jen ublížila a kopla si do nich, aby bylo vidět , jak jsi DOKONALA.
mmch ten tvůj předchozí přispěvek mě tak rozesmál, že jsem málam spadla ze židle. díky za zlepšení nálady.

Nee. to ty tam chceš vidět holka....píšu fakta .....to je prostě reál, kterej nikdo nezmění... a proč s nimi nejsem to tu celou dobu právě vysvětluju .....ale komu není shůry dáno ......

Není tady

#132 12. 11. 2009 12:38

Rozmarila
Zablokovaný

javena napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

No tak nikdo nepíše že jde jen Babinet ....já žiju v reálu 51 let ...a že jedna žena s 50 našla , neznamená, že najdou všechny.......já mám všechny sousedky 2 rozved a mají max víkendový vztah ........každý dítě s jiným ...no dík, to jsem na tom ještě dobře .Když si nějaká ženská nechá od chlapa všechno líbit a nechá otravovat i svoje děti, pak jim ten vztah vydrží ...   lol :lol:
Já jsem prostě náročná na protejšek............jeden vystěhoval svým dětem obývák, protože byl jeho, druhej mi kecal do všeho i do toho jak má bejt dcera oblečená ( už je po 4 rozvodu lol), třetí byl děsnej v sexu a extrémě šetrnej .......další si nepamatoval ani moje jméno po 3 měsících vztahu , když šel do videopůjčovny ...a to můžu pokračovat do Vánoc.....

Hele, ale ty jsi taky měla víkendový vztahy, ne, aby ti nekecali amanti do výchovy... Proč je to u sousedek špatně a u tebe dobře - protože si myslíš, že jsi jednička? Fakt se prober, Roz...
Ty máš ve spoustě věcech dobrý postřehy, ale jakmile začneš o sobě a svých vztazích, jsi jak buldok - já to mám nejlíp, ostatní špatně... proč asi? Možná je to tvý bolavý místo a čím víc si to opakuješ, jak to máš super, tím líp tomu věříš... hmm
Ono je to dost o povaze, ale něco se ukřičet nedá. Já můžu jít na poštu a řvát jak mám spoustu prachů, jak se v nich topím, jak moje děti nebudou muset nikdy pracovat... ale to mi složenky nezaplatí, bez ohledu na to, kolik lidí mi to uvěří...

Já neříkám že je to u sousedek špatně........soustřed se líp, co kdo píše, to se vztahiovalo k tomu, dítě každý s jiným ........
A kde píšu, že to mám  nejlíp......píšu, že nevěřím tomu , že to může fungovat .......protože jsem to zažila a zkoušela a kolem mně to zkoušelo dalších 100 lidí v mým okolí  ....... a další na netu blbalablabla...
No dost věcí se mi povedlo, tak mám psát,  že nepovedlo ??  ...  lollolDěti vystudovaly a měla jsem zajímavý vzdělaný chlapy, mladý masíčko ......tam bude ten problém....jak tohle někde řeknu všichni řvou .......ale to se nedá přeřvat ....  lollol
Tys to nezkusila, tak proč to posuzuješ ?Nebo zkusila ?

Upravil(a) Rozmarila (12. 11. 2009 12:40)

Není tady

#133 12. 11. 2009 12:38

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Dobře, Wiki, zastyděla jsem se.smile

Upravil(a) Daphné (12. 11. 2009 12:51)

Není tady

#134 12. 11. 2009 12:41

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Jsou to zajímavá témata, ale je mi líto a je to i škoda, že se to tady vždy zvrhne do osobních půtek. To pak zkazí podnětnou diskuzi...
Diskutovat lze, aniž by byl člověk osobní.
Některé útoky jsou až nechutné a sprosté. Kde je moderátor??

Tohle téma se také týká mě konkretně, a za důležité v tomto považuju já - po letitých zkušenostech -  sjednotit se ve výchově a dohodnout pravidla, což už tady také padlo. Jinak to není možné. Pak se dělí děti na "moje" a "tvoje" a to nedělá dobrotu.

Není tady

#135 12. 11. 2009 12:43

Rozmarila
Zablokovaný

Já si taky myslím, že je dost rozdíl, když je jedno dítě nebo víc dětí.

Není tady

#136 12. 11. 2009 13:07

javena
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

javena napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Já neříkám že je to u sousedek špatně........soustřed se líp, co kdo píše, to se vztahiovalo k tomu, dítě každý s jiným ........
A kde píšu, že to mám  nejlíp......píšu, že nevěřím tomu , že to může fungovat .......protože jsem to zažila a zkoušela a kolem mně to zkoušelo dalších 100 lidí v mým okolí  ....... a další na netu blbalablabla...
No dost věcí se mi povedlo, tak mám psát,  že nepovedlo ??  ...  lollolDěti vystudovaly a měla jsem zajímavý vzdělaný chlapy, mladý masíčko ......tam bude ten problém....jak tohle někde řeknu všichni řvou .......ale to se nedá přeřvat ....  lollol

Soustředím se, neměj péči... big_smile 2x rozvedený, děti každý s jiným a ty víkenďáky. Ty víkenďáky máte společný, zarazilo mě to, že u tebe O.K., u nich divný. Napsala jsi to šmahem, není poznat, v čem si myslíš, že jsi na tom líp.
Vztahy s mladomasatejma nejsou šálek mého čaje, to mě nebere, nechci nikomu dělat starší sestru, ale jo, někoho to může uspokojit, proč ne... Ale jen si všímám, jak moc to stavíš na odiv - ale asi mám špatný zkušenosti s lidma, co říkali, jak jsou v pohodě a spokojený a šťastný a byli na druhý straně tý houpačky... jen to těma kecama kryli. Já neříkám, že je to tvůj případ, ale vycházím ze svých zkušeností a moc ti to, popravdě, nevěřím. Je to můj problém, ne tvůj - jen na vysvětlenou, proč to píšu. hmm

Není tady

#137 12. 11. 2009 13:13

Rozmarila
Zablokovaný

Ted jsem tu právě vysvětlila, proč jsem měla ty mladý ....s těma starýma by to stálo moc přemáhání a sil........mně i děti ....na to jsou i statistiky, že ženská od 35 má problém najít partnera , navíc důchodka s dvouma malejma dětma ....
A mít mladý kluky je úplně běžný, moje kámošky z chatu je mají .....vztahy s nima se vším všudy......jen ženský který s tím nemaj zkušenosti, říkaj to není možný ....většina starších žen totiž hledá chlapa ve svým věku, protože si nevěří a myslí si že by to nevydrželo a nemůžou pochopit , že to někomu funguje ......
Spousta lidí si lže do kapsy...ale já to nedělám, pze vím, že když člověk problém přehlíží, tak nezmizí .......

Upravil(a) Rozmarila (12. 11. 2009 13:16)

Není tady

#138 12. 11. 2009 13:28

javena
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Ted jsem tu právě vysvětlila, proč jsem měla ty mladý ....s těma starýma by to stálo moc přemáhání a sil........mně i děti ....na to jsou i statistiky, že ženská od 35 má problém najít partnera , navíc důchodka s dvouma malejma dětma ....
A mít mladý kluky je úplně běžný, moje kámošky z chatu je mají .....vztahy s nima se vším všudy......jen ženský který s tím nemaj zkušenosti, říkaj to není možný ....většina starších žen totiž hledá chlapa ve svým věku, protože si nevěří a myslí si že by to nevydrželo a nemůžou pochopit , že to někomu funguje ......
Spousta lidí si lže do kapsy...ale já to nedělám, pze vím, že když člověk problém přehlíží, tak nezmizí .......

Tak se pořád neobhajuj, že máš mladý... to je to, proč to tahá za uši.
Já s nima zkušenosti nemám, ale vím, že je to možný - u někoho to funguje.  Já radši ty starší... znám taky dost vztahů, kde to tak funguje... takže - není to spíš o lidech, než o věku? smilewink

Není tady

#139 12. 11. 2009 13:36

Rozmarila
Zablokovaný

Já s nima zkušenosti nemám, ale vím, že je to možný - u někoho to funguje.  Já radši ty starší... znám taky dost vztahů, kde to tak funguje... takže - není to spíš o lidech, než o věku? ..

Jasně, že to tahá za uši, protože já to ráda zdůraznuju .......když se nad tím zamyslíš, opravdu nikdo to, co já, neměl tady......manžel VŠ s červeným diplomem, tatínek docent , řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....smile), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny ......hihi.......do toho skvěle studující dětičky , dcera polyhistor .........druhá dcera usazená v novém domečku ...no vidělas to někde ??Nezabila bys mě ???

Ťuky, ťuky, ťuky....ťuk.

Upravil(a) Rozmarila (12. 11. 2009 13:39)

Není tady

#140 12. 11. 2009 13:36

agewa
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

javena napsal(a):

Soustředím se, neměj péči... big_smile 2x rozvedený, děti každý s jiným a ty víkenďáky. Ty víkenďáky máte společný, zarazilo mě to, že u tebe O.K., u nich divný. Napsala jsi to šmahem, není poznat, v čem si myslíš, že jsi na tom líp.
Vztahy s mladomasatejma nejsou šálek mého čaje, to mě nebere, nechci nikomu dělat starší sestru, ale jo, někoho to může uspokojit, proč ne... Ale jen si všímám, jak moc to stavíš na odiv - ale asi mám špatný zkušenosti s lidma, co říkali, jak jsou v pohodě a spokojený a šťastný a byli na druhý straně tý houpačky... jen to těma kecama kryli. Já neříkám, že je to tvůj případ, ale vycházím ze svých zkušeností a moc ti to, popravdě, nevěřím. Je to můj problém, ne tvůj - jen na vysvětlenou, proč to píšu. hmm

stoltpřesně tak, i na mě to dělá ten samý dojem.

Není tady

#141 12. 11. 2009 13:40

agewa
♥♥♥♥♥♥-

a ted dotyčná sedí několik hodin u PC a reje a kope do ostatních.zřejmě protože chce, aby i ostatní byli "spokojení " jako ona.

Není tady

#142 12. 11. 2009 13:43

Rozmarila
Zablokovaný

agewa napsal(a):

a ted dotyčná sedí několik hodin u PC a reje a kope do ostatních.zřejmě protože chce, aby i ostatní byli "spokojení " jako ona.

No to právě už můžu předat ty bohatý zkušenosti ......a předávám.....už mám všechno hotovo........já už du, du, už mám všechno hotový ........    lollol

Ukaž mi někoho, kdo má takový zkušenosti jako já ...takovej život měl.....

Upravil(a) Rozmarila (12. 11. 2009 13:45)

Není tady

#143 12. 11. 2009 13:45

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Rozmarila napsal(a):

[/b]manžel VŠ s červeným diplomem, tatínek docent , řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....smile), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny ......hihi.......do toho skvěle studující dětičky , dcera polyhistor .........druhá dcera usazená v novém domečku ...no vidělas to někde ??Nezabila bys mě ???

Ťuky, ťuky, ťuky....ťuk.

chjo, to je moc, to je proste moc i na mne a to uz jsem videla ledacos ;-)))))))))

42!

Není tady

#144 12. 11. 2009 13:48

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Rozmarila napsal(a):

agewa napsal(a):

No to právě už můžu předat ty bohatý zkušenosti ......a předávám.....už mám všechno hotovo........já už du, du, už mám všechno hotový ........    lollol

napadlo tě, že ne každej takovej život chce (nebo chtěl)?

Není tady

#145 12. 11. 2009 13:48

Rozmarila
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

[/b]manžel VŠ s červeným diplomem, tatínek docent , řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....smile), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny ......hihi.......do toho skvěle studující dětičky , dcera polyhistor .........druhá dcera usazená v novém domečku ...no vidělas to někde ??Nezabila bys mě ???

Ťuky, ťuky, ťuky....ťuk.

chjo, to je moc, to je proste moc i na mne a to uz jsem videla ledacos ;-)))))))))

Vždycky když to někde napíšu , je řev.........

Babo všichni mí Aspíci vstávali ráno v šest i dřív,  aby utíkali na aglinu nebo na spining.....myslím ty polyhistory .....nepřipomíná ti to někoho?

Není tady

#146 12. 11. 2009 13:49

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Rozmarila napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ťuky, ťuky, ťuky....ťuk.

Vždycky když to někde napíšu , je řev.........

Babo všichni mí Aspíci vstávali ráno v šest i dřív,  aby utíkali na aglinu nebo na spining.....myslím ty polyhistory .....nepřipomíná ti to někoho?

jojo, rev. Obdivujeme te a ve skrytu duse zavidim ;-)

42!

Není tady

#147 12. 11. 2009 13:50

javena
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Já s nima zkušenosti nemám, ale vím, že je to možný - u někoho to funguje.  Já radši ty starší... znám taky dost vztahů, kde to tak funguje... takže - není to spíš o lidech, než o věku? ..

Jasně, že to tahá za uši, protože já to ráda zdůraznuju .......když se nad tím zamyslíš, opravdu nikdo to, co já, neměl tady......manžel VŠ s červeným diplomem, tatínek docent , řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....smile), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny ......hihi.......do toho skvěle studující dětičky , dcera polyhistor .........druhá dcera usazená v novém domečku ...no vidělas to někde ??Nezabila bys mě ???

Ťuky, ťuky, ťuky....ťuk.

Neviděla, já mám naštěstí normální přátele a známé...
Nezabila, jen si to užívej...

Upravil(a) javena (12. 11. 2009 13:54)

Není tady

#148 12. 11. 2009 14:23

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Ale realita je jiná než zákon...většinou to nefunguje , když se někdo pokouší "podílet na výchově" ....odnese to buď jedna nebo druhá strana .......jsou z toho jen hádky .

Tak tohle je holý nesmysl. Realita je taková, jakou si ji každý udělá.

Jak se to říká? "Jaký si to uděláš, takový to máš."

Ono je třeba hned na začátku stanovit určitá pravidla. Nový partner tady není jen na hraní, blbinky a zábavu (o to se hlavně na začátku ti chlapi snaží), ale taky na výchovu a poslouchání. U BM taky dítko musí poslouchat novou partnerku. A jak přirovnávaly holky, když je ve škole taky poslouchá paní učitelku, když u prarodičů tak zase je.
To, že se toto pravidlo nestanoví hned nebo že dokonce některé matky zastávají názor že "cizí" chlap jejich dítka nesmí vychovávat (nedejbože na ně vztáhnout ruku nebo zvýšit hlas) se vždycky nakonec obrátí jen proti nim.

Není tady

#149 12. 11. 2009 14:31

Rozmarila
Zablokovaný

Kuřátko napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ale realita je jiná než zákon...většinou to nefunguje , když se někdo pokouší "podílet na výchově" ....odnese to buď jedna nebo druhá strana .......jsou z toho jen hádky .

To, že se toto pravidlo nestanoví hned nebo že dokonce některé matky zastávají názor že "cizí" chlap jejich dítka nesmí vychovávat (nedejbože na ně vztáhnout ruku nebo zvýšit hlas) se vždycky nakonec obrátí jen proti nim.

Podle mě je ideální jim žádnýho novýho tátu necpat........co jaký si to udělám ??Mám kvůli cizímu chlapovi omezovat svoje děti?¨Největší poklad, kterej jsem kdy měla ??.....tak to nikdy neudělám..........to udělá jen slabá ženská, která se bojí bejt sama.

Není tady

#150 12. 11. 2009 14:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarila napsal(a):

Se chlubíš, nebo se lituješ? big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí