Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 13. 12. 2009 19:50

z-hanka
♥♥-----

Re: Jak moc nechat přítele zasahopvat do výchovy mých děti?

panistastna napsal(a):

z-hanka napsal(a):

Nechodím tu moc často, takže nevím až tak přesně, jak to tu funguje, nevšimla jsem si , že jejich odpovědi jsou zablokované.Myslím, že je to celkem škoda, že se to takto zvtrává

Musíš si uvědomit , že tady je řada nespokojených a neúspěšných lidi, kteří si to kompenzují aspon na Babinetu, jako např.Ronja, který se v reálu nedaří..........chtěla by miminko a nejde to.......a to je už dost stará .......no tak aspon dělá důležitou na foru , aby vykompenzovala tu frustraci a blokuje o 10 -20 let starší ženský s kterýma se vůbec nemůže v ničem srovnávat ........ale budiž jí přáno smile)))
Spíš se zaměř na svou rodinu, problémů tam máte dost .

To že je zablokovana Rozmarilá a spol. si myslím že je ok, protože to co předvedly v tomto tématu asi není potřeba
lomentovat.Ale myslím, že na toto téma už tu vlákno je, nicméně mi nepřijde zrovna dospělácký to co jsi nepsala, je jedno kolik má kdo let, ten muozek tam nějak být nemusí ani v 50 a víš.

Není tady

#302 13. 12. 2009 19:53

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Řekla bych, že právě Rozmařilá je zpátky roll

Není tady

#303 13. 12. 2009 19:56

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

holcina napsal(a):

jojo. rozmarila=panistastna=panimoudra ;-))) ja osobne bych ji dala nick psychopatka_na_kari

42!

Není tady

#304 13. 12. 2009 19:57

z-hanka
♥♥-----

holcina napsal(a):

No, tak nějak to taky vidím.

Není tady

#305 13. 12. 2009 20:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

baba.jaga napsal(a):

holcina napsal(a):

jojo. rozmarila=panistastna=panimoudra ;-))) ja osobne bych ji dala nick psychopatka_na_kari

proč do ní pořád dloubete, proč ji nemůžete dát pokoj dumbom .

Není tady

#306 13. 12. 2009 20:08

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

panistastna napsal(a):

z-hanka napsal(a):

Nechodím tu moc často, takže nevím až tak přesně, jak to tu funguje, nevšimla jsem si , že jejich odpovědi jsou zablokované.Myslím, že je to celkem škoda, že se to takto zvtrává

Musíš si uvědomit , že tady je řada nespokojených a neúspěšných lidi, kteří si to kompenzují aspon na Babinetu, jako např.Ronja, který se v reálu nedaří..........chtěla by miminko a nejde to.......a to je už dost stará .......no tak aspon dělá důležitou na foru , aby vykompenzovala tu frustraci a blokuje o 10 -20 let starší ženský s kterýma se vůbec nemůže v ničem srovnávat ........ale budiž jí přáno smile)))
Spíš se zaměř na svou rodinu, problémů tam máte dost .

je mi z tebe na blití, Rozmarilo, takhle se snažit zraňovat lidi....fuj! usch

Upravil(a) Lúthien (13. 12. 2009 20:08)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#307 13. 12. 2009 20:08

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

holcina napsal(a):

april, proc nemuze dat pokoj ona nam? to ji stoji za to ty 2 minuty "slavy", nez ji zablokuji opet?

42!

Není tady

#308 13. 12. 2009 20:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

baba.jaga napsal(a):

aprill napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

april, proc nemuze dat pokoj ona nam? to ji stoji za to ty 2 minuty "slavy", nez ji zablokuji opet?

já jsem se ptala první

Není tady

#309 13. 12. 2009 20:10

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

aprill napsal(a):

já jsem se ptala první

protoze mele bludy, urazi a zasira vlakna, jeste sis toho nevsimla?

42!

Není tady

#310 13. 12. 2009 20:21

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Prosím, vraťte se k tématu, které je předmětem tohoto vlákna. Díky za pochopení.

Není tady

#311 13. 12. 2009 20:22

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Prosím, abyste diskutovaly k tématu. Pokud máte nějakou stížnost nebo chcete moderátory upozornit na některé příspěvky, použijte prosím tlačítko Nahlásit, které je u každého příspěvku k dispozici.

Opravdu tu nikdo nemůžeme být pořád, obzvlášť v neděli před vánoci, tak se na nás nezlobte smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#312 13. 12. 2009 20:23

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Tak už mě Andrejka předešla, tak aspoň vidíte, že se snažíme smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#313 13. 12. 2009 20:48

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Hanko, napíšu ti jak to vnímám já. Také jsem po rozvodu nějakou dobu žila s přítelem ve společné domácnosti spolu s mými dětmi. Řekla bych,že asi záleží na tom jak vážně to s přítelem myslíš. Když mu "dovolíš" zasahovat do tvé výchovy,musíš přijmout i to,že děti pokárá. S tím ty ale nemáš problémy,jak jsem četla. Také bych se rozhodovala i podle toho,jak se naše názory shodují. A v neposlední řadě je důležité nemít pocit,že ti "buzeruje" děti za každou cenu. Můj bývalý přítel měl příšerný způsob výchovy stylem MUSÍŠ- NESMÍŠ, POVELY,ROZKAZY,ABSOLUTNÍ POSLUŠNOST. Přestože měl v mnohém pravdu,způsob jeho podání mi absolutně nevyhovoval a mnohokrát jsem s ním o tom mluvila. Později jsem ho požádala,aby to neřešil a nechal to zcela na mě. Nakonec jsem se s ním rozešla. Děti nejsou špatné,vedla jsem je celkem důsledně,ale laskavě. Dala jsem jim svojí důvěru a zatím mě nezklamaly. Jsou samostatné a je s nimi řeč. Ale nesmím zhurta,ale formou příjemné diskuze. Beru jejich názory a nevnucuju svoje. Není to idylické jak se možná zná,jsou normální,zlobí a občas mi lezou taky na nervy. Někdy na ně musím víc zhurta a umím i zařvat. Také říkám : udělaš to a basta,když mají "své dny" a já třeba ty své a nemůžeme se dohodnout. Dnes jsem podruhé vdaná,manžel se podílí na výchově úplně stejnými pravomocemi jako já, neděláme rozdíly mezi tím co řekl on a já. Děti ho respektují. Nemáme vůbec potíže. Tvůj přítel má pravdu,ty to koneckonců víš a protože jsou děti v tvé péči a jenom TY poneseš veškeré důsledky jejich výchovy,musíš si udělat ve své rodině pořádek. Jestliže ti exmanžel háže klacky pod nohy, tak bych mu děti nedávala a ať se klidně soudí. Možná bych i kontaktovala sociální pracovnici přes péči o dítě tam kam spadáte a poradila bych se o krocích. Protože tohle se bude jenom stupňovat a kdo na to kromě dětí doplatí, to budeš hlavně ty. Takže buď se všichno dohodnete- ty,tvůj přítel-je-li to vážný vztah( manžel i jeho rodina musí vědět,že máš oporu a patří do rodiny),prarodiče a zkrátky všechny co do toho mají co mluvit. Jestliže se dohodnete na pravidlech,sdělte je společně dětem,aby věděly,že nemá smysl se proti tomu bránit. Pak už jen záleží na tom jak vy všichni budete důslední.......

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí