|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dojem si vytváříš sama - vidíš věci tak, jak je chceš vidět. Já ji mírním svým způsobem, který možná nevnímáš - ale za to já nemůžu.
Na některé lidi jsou potřeba zvláštní postupy.
A o těch šuplících, hádanka ve formě citátu: 
Tacitus : Nápadněji dávají najevo smutek ti, kteří mají menší bolest.
Není tady
já bych řekla, že občas vidím věci tak jak jsou.
Není tady

To je samozřejmé - jak věci vidíme, takové pro nás jsou - to máme všichni 
Stačí si tohle uvědomit a máme všechny po problému s hledáním té jediné pravdy
Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 19:40)
Není tady

mashanka napsal(a):
To mě taky ne. Ono je tedy fakt, že často je k tomu vyprovokována, protože ukázala své slabé stránky a některým jedincům dělá dobře ji popichovat, ale je to škoda - když se dostane do agonie, je zbytečně trapná
tak zatím jsem viděl jen od Rozmarily jak na jiné vytáhla kdejakou špínu a stačilo k tomu jen nesouhlasit s tím co napsala
Není tady

tak si vyčisti brejle, třeba se to zlepší 
Ono, nesouhlasit se dá různě. Já s ní nesouhlasím taky poměrně často a nemám s ní problém.
Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 19:52)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
já taky neříkám, že záleží na tom, co si myslíš. mě zaráží to, že zrovna ty se ji tolik zastáváš. sama pro sebe si tak přemýšlím proč. na mě děláš dojem, že jsi tvrdá jako kámen, studená, bez nějákých velkých emocí. neodpouštíš chyby, nemáš ani pochopení pro chyby druhých. všechno chceš mít přesně naplánovaný, nalinkovaný. nevěřím moc tomu že je to o tom co je a není fér. to bys asi nebyla na její straně.
a ano mash i normálního člověka může rozhodit když se někdo naveze do toho, co ho bolí a trápí. je to asi jiný, jako když to udělá někdo přímo v tvém okolí, ale to neznamená, že tady se tě to nemůže dotknout.
A proč bych o tom nepsala , když je to k tématu ......to není navážení ...nejsem tu od toho abych lidi utěšovala, když jasně vidím, že to patlaj .......nebudu hrát komedii s Ros, jak se Mudnák za 50 let určitě polepší a psát jí denně ano ano, zítra to přijde ........a když Agewa ječí ,jak měla skvělou rodinku s jiným tátou , no tak jak je možný , že sama tak dopadla ???všechno souvisí se vším....
Tohle moudrej člověk ví , ostatní jen útočí .....
Není tady

PPavlaa napsal(a):
To bych holka neřekla, spíš si vymýšlíš jako malá holka.......třeba to co píšeš o mně, že jsem špatná matka a děvka......
Není tady

PPavlaa napsal(a):
ale když už tvrdíš, jak ty s ní nemáš problém, aspoň by ses mohla snažit ji mírnit. něják jsem měla z psoledních příspěvků z tebe a aprill spíš dojem, že ji fandíte.
Tak někomu to dojde a někomu to nedojde a vo tom to je .......
Není tady

Rozmarila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
To bych holka neřekla, spíš si vymýšlíš jako malá holka.......třeba to co píšeš o mně, že jsem špatná matka a děvka......
No, ale upejpavka taky nejsi, žejo ? 
Není tady

mashanka napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No, ale upejpavka taky nejsi, žejo ?
Tak já jsem byla odejita ze vztahu a do toho jsem byla pološílená a nutně jsem někoho chtěla .......ženská která je vdaná , nepozná, že ten pán, co jí zve domů na víno, si jí nechce vzít ....takže párkrát jsem se spálila .......a taky jsem se bála samoty .....měla jsem rozjetou psychozy........víte houby.......
Není tady
PetrHl napsal(a):
mashanka napsal(a):
To mě taky ne. Ono je tedy fakt, že často je k tomu vyprovokována, protože ukázala své slabé stránky a některým jedincům dělá dobře ji popichovat, ale je to škoda - když se dostane do agonie, je zbytečně trapná
tak zatím jsem viděl jen od Rozmarily jak na jiné vytáhla kdejakou špínu a stačilo k tomu jen nesouhlasit s tím co napsala
ona si i ráda něco přimyslela, když už nebylo co vytáhnout 
Není tady
Rozmarila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale ale rózo, ty se do jiných navážích a sama nesnášíš, když se s tebou jedná stejným způsobem ? ty mě vážně překvapuješ 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale ale rózo, ty se do jiných navážích a sama nesnášíš, když se s tebou jedná stejným způsobem ? ty mě vážně překvapuješ
Neee....já píšu pravdu kterou tu sami zveřejnili ......ty si vymýšlíš ....
A ujištuju tě, že nehodlám asistovat u tvých sobotních flustrací , jak říká pí Doktor.........běž se hádat na duchovní, tam už jsi nějaký čas neřádila ... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
mashanka napsal(a):
ona si i ráda něco přimyslela, když už nebylo co vytáhnout
A co jsem si vymyslela??Zase výmysl co ??
Petře o tobě jsem psala, že sedíš na seznamce.......když jsi byl online...to je špína sedět na seznamce jo??hihihihihi
Není tady
Rozmarila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
To bych holka neřekla, spíš si vymýšlíš jako malá holka.......třeba to co píšeš o mně, že jsem špatná matka a děvka......ale ale rózo, ty se do jiných navážích a sama nesnášíš, když se s tebou jedná stejným způsobem ? ty mě vážně překvapuješ
A ujištuju tě, že nehodlám asistovat u tvých sobotních flustrací , jak říká pí Doktor.........běž se hádat na duchovní, tam už jsi nějaký čas neřádila ...
já jen doufám, že tě majitel brzy vykopne a bude tu klid.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A ujištuju tě, že nehodlám asistovat u tvých sobotních flustrací , jak říká pí Doktor.........běž se hádat na duchovní, tam už jsi nějaký čas neřádila ...já jen doufám, že tě majitel brzy vykopne a bude tu klid.
Měl by vykopnout spíš tebe, protože tu sprostě urážíš lidi do krav a starých bab........chováš se jako blá*zen....ale my to všichni chápem........
Zase jsi zničila další téma !
Upravil(a) Rozmarila (14. 11. 2009 20:46)
Není tady

nechcete toho už nechat?
Není tady

Petruša napsal(a):
nechcete toho už nechat?
už jsme pryč 
Není tady

mashanka napsal(a):
Petruša napsal(a):
nechcete toho už nechat?
už jsme pryč
já vim 
Není tady

Tak asi pro někoho nějaký smysl mělo, když bylo tak hojmě navštěvované 
Není tady

..radši jsem už taky pryč
...
Upravil(a) PetrHl (16. 11. 2009 3:17)
Není tady
Jejda,tak jak to zde čtu, až na pár vyjímek, se nestačím divit, koho jsem to já naivní požádala o radu.Je mi z některých zde ZLE.
Není tady
Ale zase na druhou stranu se alespoň někdo vyběsnil, všechno má svá pozitiva.Nu, koukám, že jeden může ještě více klesnout, přesto že ostatní myslí, že už není kam.
Není tady
Hanko červený nápis pod jménem "Zablokovaný" znamená, že dotyční byli za porušení diskusních pravidel tady nebo na jiných vláknech potrestáni.
V klidu si vlákno přečti, padly tu velmi užitečné rady, a co se tě netýká, přeskoč - vypovídá to o autorech příspěvků, ne o tobě 
Není tady
Nechodím tu moc často, takže nevím až tak přesně, jak to tu funguje, nevšimla jsem si , že jejich odpovědi jsou zablokované.Myslím, že je to celkem škoda, že se to takto zvtrává
Není tady