Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#251 13. 11. 2009 19:29

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Jak moc nechat přítele zasahopvat do výchovy mých děti?

Rozmarila napsal(a):

Jako mě by zajímalo to katastrofální podání ....křičet tady ty krávo, ty stará bábo??To vám nepřijde trochu zvláštní ??I když mě to nechává klidnou pze vím, že Pavla řeší sebe, chudáček .

nebo třeba Agewa, Helena, Selima a spol........dost často jedujou po jiných ...taky spíš pro sebe ...to není katastrofální ???

Já to píšu podvědomě tvrdě, abych ho vyburcovala .......vytočila, oslovila .....

Ale to víš, že to víme, Roz - my také umíme číst a všímat si, neboj wink Ale není větší masírka vydržet  neklesnout na úroveň toho, kdo se tak chová ?

Upravil(a) mashanka (13. 11. 2009 19:31)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#252 13. 11. 2009 19:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Rozmarila napsal(a):

Jako mě by zajímalo to katastrofální podání ....křičet tady ty krávo, ty stará bábo??To vám nepřijde trochu zvláštní ??I když mě to nechává klidnou pze vím, že Pavla řeší sebe, chudáček .

nebo třeba Agewa, Helena, Selima a spol........dost často jedujou po jiných ...taky spíš pro sebe ...to není katastrofální ???

Já to píšu podvědomě tvrdě, abych ho vyburcovala .......vytočila, oslovila .....

ale oni na to nejsou připraveni, čekají, že je VŠICHNI budou litovat dumbom

Není tady

#253 13. 11. 2009 19:45

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

mashanka napsal(a):

Petruša napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Petrušo běž na alkoholiky, tam jsme to lidem vysvětlovaly s Marsankou ...nebudu to opakovat pořád dokola.

fajn, neopakuj. Naposledy k tomu - chápu že někdo si podvědomně najde alkoholika, prostě někdo "přitahuje" takový typy, nepozná to, má třeba růžový brýle apod. S tím s tebou souhlasím. Ale prostě nechápu jak můžeš tvrdit že na někom 100% poznáš že bude za x let alkoholik když nevíš co těch x let přinese. Třeb, já nevim, můj táta alkoholik není, je mu 61,jednou za uherák jde s chlapa do hospody kde si dá tři čtyři piva. Za pět let zjistí že je vážně nemocnej (fuj to je hnus že zorvna tohle dávám za příklad, to si samozřejmě nepřeju) a neunese to psychicky a začne chlastat, protože v tu chvíli ožralosti mubude dobře a pozapomene na to. takže si ho moje máma před 32 lety neměla brát, protože bylo jasný že za 37 let bude alkoholik... Divný né?

Tohle je hlavně o tom, že každý, dejme tomu, druh lidí řeší problémy různými způsoby. Ty samozřejmě předem nepoznáš, jestli začne chlastat, fetovat nebo hrát bedny, ale dá se vycítit, že má sklon se v problémové situaci nebo velkém stresu uchylovat k nějakému "útěku". K zavírání očí před problémem, lhaní sám sobě, apod. Jiný zase spíš bojuje, jiný je spíš agresivní, jiný se uzavře do sebe a medituje...... prostě jsou různé druhy lidí a tohle se vycítit dá. - ten SKLON. Samozřejmě, dojít k tomu nemusí

hezky jsi to napsala, díky

Není tady

#254 13. 11. 2009 23:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarila napsal(a):

agewa napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

No našla sis alkoholika...........takže jsi skončila mezi alkolama..........chytáš se jednotlivých slov,abys mě dostala.....je možné že na to měl vliv tvůj život v původní rodině...normální slečna si nenajde tak rpoblémovýho člověka....
Děvčata závist , že se mi daří, to je to celé .........dost věcí se mi povedlo, vid Selimo, Pavlo ......

dobře a ty v tom připadě mezi fetáky a nadrženými mladými rusáky, romy a araby. no tak to jsem na tom o dost líp.

Ale já si nima nepořídila fěti , já si je pořídila s inženýrem.......kterej měl šedesát měsíčně....  yikes

Péto neboj, píšu z notebooku, na mobilu net nemám .......jako ty ........

jestli to byl "inženýr" jako jsi ty tak si to umím živě představit lol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#255 13. 11. 2009 23:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

ale oni na to nejsou připraveni, čekají, že je VŠICHNI budou litovat dumbom

bože, tak my ti máme rozmařilko za tvé blbé a hloupé názory, za to jak jsi hnusná snad být ještě vděčni yikes

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#256 14. 11. 2009 7:41

Rozmarila
Zablokovaný

PPavlaa napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

agewa napsal(a):

dobře a ty v tom připadě mezi fetáky a nadrženými mladými rusáky, romy a araby. no tak to jsem na tom o dost líp.

Ale já si nima nepořídila fěti , já si je pořídila s inženýrem.......kterej měl šedesát měsíčně....  yikes

Chudák Pavla už zase vyšiluje jako raněné zvíře ......   yikes

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#257 14. 11. 2009 10:34

mashanka
Zablokovaný

Rozmarila napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Chudák Pavla už zase vyšiluje jako raněné zvíře ......   yikes

Tak ji nech - všichni jsme tady přece proto, abychom se vyventilovali, ne ?

Není tady

#258 14. 11. 2009 16:54

Alyssa
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

Alyssa napsal(a):

Rozmarilo a není Ti trochu divný, že většina lidí tady s Tebou nesouhlasí? Není to trochu impuls se zamyslet nad tím, co píšeš?

Ovšem, nutno podotknout, že většina zde přítomných lidí není zároveň většina lidí. Je to sice lidský vzorek, ale jen lidí určitého zaměření.
Já například s Roz někdy souhlasím - tedy, většinou s obsahem, nikoli s formulací.

Jj, a to je přesně vono - obsah a forma... já taky třeba občas souhlasím, ale to podání je prostě katastrofální... sad

No právě.. mashanko, vzorek to je a dost pestrý - většinou ženy, ale i muži, různého věku, vzdělání, s různými zkušenostmi. Jsou tu lidi, které čtu a se kterými většinou souhlasím a pak ti, se kterými většinou nesouhlasím, ale je pouze o názoru. Nelíbí se mi, když se Rozmarila do někoho naváží nebo uráží.

Není tady

#259 14. 11. 2009 16:59

mashanka
Zablokovaný

To mě taky ne. Ono je tedy fakt, že často je k tomu vyprovokována, protože ukázala své slabé stránky a některým jedincům dělá dobře ji popichovat, ale je to škoda - když se dostane do agonie, je zbytečně trapná

Není tady

#260 14. 11. 2009 17:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

To mě taky ne. Ono je tedy fakt, že často je k tomu vyprovokována, protože ukázala své slabé stránky a některým jedincům dělá dobře ji popichovat, ale je to škoda - když se dostane do agonie, je zbytečně trapná

nepovídej a kde ji popichovala Selima, že ji ať na psychu, nebo na duchovnu urážela a navážela se do ní, že nemá děti ? to aby nám za chvíli nevlezla i na dlouhohodobky jim povídat, jak zvládla svůj život perfektně a jak to, že ony nemají pořád děti, ne ? a co agewa, ta se do ni taky navážela, že ji obvinila, že je mezi alkáči a s dluhama na krku ? hmmm ? kde ji jedna z nich popichovala, že ji to dostalo do agonie ?

Není tady

#261 14. 11. 2009 17:13

mashanka
Zablokovaný

Jaký dlouhodobky ?????

S nimi je to těžké. Každá tady na sebe ve slabé chvilce něco vykecá a ostatní jí to potom vmetou, když se jim to hodí. To platí pro všechny jmenované, jenom s tím rozdílem, že Roz má nejagresivnější "jazyk", tudíž dráždí i ty ostatní, co s jejich momentálním sporem nemají nic společného a vysloužila si všeobecné opovržení. Potom, ať řekne sebevětší perlu, už jí to nepomůže, protože je to prostě Roz

Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 17:19)

Není tady

#262 14. 11. 2009 17:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak snažilky nebo jak si tam říkají, co se jim pořád nedaří, zase mě chytáš za slovíčko roll

Není tady

#263 14. 11. 2009 17:19

mashanka
Zablokovaný

PPavlaa napsal(a):

tak snažilky nebo jak si tam říkají, co se jim pořád nedaří, zase mě chytáš za slovíčko roll

Ne, nechytám, já to fakt nevím. Teď je tady těch témat tolik........
No, tak tolik vkusu snad má. Roz není hloupá, jen ráda provokuje. Nemyslím, že by chtěla někomu vysloveně ublížit

Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 17:22)

Není tady

#264 14. 11. 2009 17:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já si nemyslím, že by Roz kdokoliv cokoliv vmetl, kdy to nedělala ona sama. ale ona do jiných může, ale běda, když někdo do ní. co si vzpomínám, jede tu po kde kom a ty ji ještě bráníš. co ji udělala očka ? po tý tu taky jela jak slepice po flusu, vysmívala se ji, když byl její syn na brigádě a dost hnusně. a že má starýho přítele, kde k němu přišla atd. a to očka nepatří zrovna mezi ty, co by tu někomu něco předhazovaly. vidíš jen to co chceš vidět mash. v tomhle jednozněčně z nějákýho důvodu straníš Roz.

Upravil(a) PPavlaa (14. 11. 2009 17:27)

Není tady

#265 14. 11. 2009 17:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ne, nechytám, já to fakt nevím. Teď je tady těch témat tolik........
No, tak tolik vkusu snad má. Roz není hloupá, jen ráda provokuje. Nemyslím, že by chtěla někomu vysloveně ublížit

tolik vkusu ? to co předhazovala selimě, tak to mě fakt totálně nasrala. to se nedá omluvit ničím. to už nebylo o provokaci, to už bylo o tom, že chtěla ublížit.

Upravil(a) PPavlaa (14. 11. 2009 17:25)

Není tady

#266 14. 11. 2009 17:32

mashanka
Zablokovaný

Já bráním každého, když mám pocit, že něco není fér. Roz jsem vždycky napsala všechno, co mi slina na jazyk přinesla a přesto se mnou problém nemá. Možná proto, že nemám potřebu být jako ona a jsou věci, kterým se vyhnu, protože cítím, že ji bolí. To ona neumí, bohužel.
Taky si ráda s někým zašpičkuji, proč ne, sranda musí být, ale snažím se vyhnout těm bolavým místům, pokud s tím nezačne ten druhý. A ani potom nejdu "na krev" - to už není ani zábavné, ani vtipné, tak proč to dělat ?
Roz tohle prostě neumí. Jak už jsem psala, dostane se do agonie - to není její chyba, to je její nemoc - tak to tak prostě beru. Vůbec jí nestraním, ale opravdu si nemyslím, že zrovna ona je tady ten nejzákeřnější hajzlík. Ona je jen nejnápadnější

Není tady

#267 14. 11. 2009 17:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no tak pokud bráníš každého, kde cítíš, že něco není fér, tak to se stavíš trochu na divnou stranu. a neomlouvej to nemocí, ona když chce tak si na tu svou hubu umí dávat setsakra pozor.

Není tady

#268 14. 11. 2009 17:38

mashanka
Zablokovaný

To je fakt, ale nesmí se právě dostat do agonie

Není tady

#269 14. 11. 2009 17:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mash, já myslím, že moc dobře ví, co dělá. a pokud budeš mít čas, zkus si pročíst některý vlákna ať už tady nebo jinde a podívat se, jestli teda měla jak říkáš důvod takhle řádit. nikdo ji nepopichoval. ona to ani nepotřebuje. na určitý lidi je úplně vysazená a kde může, tam do nich pere. a snaží se přesně do těch bolavých míst.
a celkově jsem si všimla, jakou ji dělá radost, že i na jiných forech jsou z ní na odstřel.
a vůbec mi přijde zvláštní, že zorvna ty, která jsi na jiný přísná, docela radikál, nějáký škobrtnutí a chyby co kdo nadělá moc nebereš a spíš odsuzuješ, zrovna u ní jsi tak shovívavá.

Není tady

#270 14. 11. 2009 18:19

mashanka
Zablokovaný

Vždyť je to přece jedno, co si o tom myslím zrovna já, ne ? Čtu všechno a svůj obrázek o každém mám, stejně jako ostatní o mně. Mají takový obrázek, jaký jsem jim poskytla a to platí i s ostatními. Jak se kdo prezentuje, za takového ho tady budou považovat. Reálný život je ale přece někde jinde.
Já to tolik neprožívám a nepamatuji si celé pasáže, jako někteří, kteří žijí jen Babinetem, ale možná je to zrovna o tom. Přece normálního člověka nemůže doopravdy vytočit tlach, který někdo napíše jen proto, aby se bavil reakcí. Možná ji vzrušují ty hysterické reakce - v tom ji trochu chápu big_smile . Ale pokud to někomu skutečně vadí, není přece nic jednoduššího, než nereagovat. Zřejmě to i ony berou jako druh sportu, takže z toho nedělám vědu.

Když někdo přijde s normálním dotazem, snažím se mu normálně napsat svůj názor. A je mi fuk, že někdo má jiný - vždyť každý má prostor se vyjádřit, ať si dotyčný vybere, co mu sedí.

Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 18:20)

Není tady

#271 14. 11. 2009 18:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já taky neříkám, že záleží na tom, co si myslíš. mě zaráží to, že zrovna ty se ji tolik zastáváš. sama pro sebe si tak přemýšlím proč. na mě děláš dojem, že jsi tvrdá jako kámen, studená, bez nějákých velkých emocí. neodpouštíš chyby, nemáš ani pochopení pro chyby druhých. všechno chceš mít přesně naplánovaný, nalinkovaný. nevěřím moc tomu že je to o tom co je a není fér. to bys asi nebyla na její straně.
a ano mash i normálního člověka může rozhodit když se někdo naveze do toho, co ho bolí a trápí. je to asi jiný, jako když to udělá někdo přímo v tvém okolí, ale to neznamená, že tady se tě to nemůže dotknout.

Není tady

#272 14. 11. 2009 18:44

mashanka
Zablokovaný

No vidíš. Jenže on je rozdíl takovým dojmem působit - to se dá naučit a skutečně taková být. Do určité míry taková jsem, kromě toho linkování, tedy. Chyby odpouštím, ale musí to být chyby, ne svi-ňárny. Ty skutečně neodpouštím. Jak někdo u mě padne do šuplíku sv-ině, už tam zůstane navěky. Když mi někdo pro život nevyhovuje takový, jaký je, nebudu s ním - ve vtahu kompromisy neuznávám. Kompromis je pro oba špatný - nikdo nemá to, co chtěl. Proto je lepší najít si partnera, se kterým si vzájemně vyhovujeme tak, jak jsme nebo být bez něho. A to je tady většinou kámen úrazu. Každý doporučuje pořád všechno řešit, diskutovat, hledat kompromisy.... proč vlastně ? Vždyť na světě je lidí, tak proč být s někým, s kým si nesedíme ?

Já nejsem na ničí straně. Jen se snažím být objektivní a nevidět jen černou a bílou.

Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 18:49)

Není tady

#273 14. 11. 2009 18:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a do které škatulky patří rozmařilá ? chyby - nebo ta druhá ?

Není tady

#274 14. 11. 2009 18:53

mashanka
Zablokovaný

Já nemám jenom dvě big_smile
Ani do jedné z těch zmíněných

Mohla bych ti napsat, do které jsem si ji zařadila, ale to je přesně to, o čem jsem už psala - nemám důvod ji zraňovat

Upravil(a) mashanka (14. 11. 2009 18:54)

Není tady

#275 14. 11. 2009 19:09

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale když už tvrdíš, jak ty s ní nemáš problém, aspoň by ses mohla snažit ji mírnit. něják jsem měla z psoledních příspěvků z tebe a aprill spíš dojem, že ji fandíte.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí