29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Majko, každý synek má jít do světa, takže je jen dobře, že jede. A Anglie je za rohem.........vrátí se sebejistější a schopnější, uvidíš
Zfleku bych si vzpomněla na 5 dětí mých známých, sousedů a podobně, které byly na Novém Zélandu (nevím, proč taková obliba!) jen abys věděla, že je fakt za rohem
Není tady
Já vím Svět je malý. Navíc tam už má dva kamarády, kteří to okoukli, bude s nimi bydlet a práci má dobrou, dělal ji i tady a bavila ho, bude dělat ve velkoskladě Tesco, má zkoušky na ty elektrické stroje, se kterými tam bude pracovat.
Dcera mé kamarádky se odstěhovala do Austrálie. Brácha mého zetě je takový světoběžník, tu je v Austrálii, tu v Japonsku, přítelkyni má z Kolumbie...
Jsem ráda, že se syn odhodlal. Od malička miluje Anglii a angličtinu. Anglicky umí dá se říct výborně.
Tak si říkám, jak jsem ráda za svobodu, kterou máme. Že může syn vyjet na zkušenou. Že tady nejsme zavřeni za ostnatým drátem.
Není tady
Eva. napsal(a):
Hledala jsem nějaké vhodné téma, kam to napsat, a ... našla jsem tohle mé. Přijde mi příhodné, protože to není ani na radovací, ani na skuhrací.
Dnes vyprovázím syna, rozhodl se vycestovat do světa a tak odjíždí zatím na půl roku pracovat do Anglie, kousek od Londýna. Je mi tak všelijak, trošku smutno, ale taky mám radost, že pozná cizí světy. Má moc rád angličtinu, tak se aspoň zdokonalí. Drobeček můj malý 185-ti centimetrovýDoufám, že se mu bude dařit a líbit.
svet je krasny, svet je nas vsetkych
Není tady
Eva. napsal(a):
Hledala jsem nějaké vhodné téma, kam to napsat, a ... našla jsem tohle mé. Přijde mi příhodné, protože to není ani na radovací, ani na skuhrací.
Dnes vyprovázím syna, rozhodl se vycestovat do světa a tak odjíždí zatím na půl roku pracovat do Anglie, kousek od Londýna. Je mi tak všelijak, trošku smutno, ale taky mám radost, že pozná cizí světy. Má moc rád angličtinu, tak se aspoň zdokonalí. Drobeček můj malý 185-ti centimetrovýDoufám, že se mu bude dařit a líbit.
Zažila som, s nevlastným synom... super, akurát som sa ešte nerozhýbala navštíviť ho tam a ľutujem - už to asi nestihnem, vracia sa kvôli frajerke... ČO už, snáď ešte bude príležitosť.... Dnes, o Skypom, ICQ a tak je to úplná pohoda...
Není tady
Evo, mně by se líbilo, kdyby můj syn vyjel do světa. S angličtinou je na tom moc dobře, má na to i glejt a co je to platné, když sedí doma. Vymlouvá se na to, že bude dál studovat. Ale já vím, že se mu do zahraničí nechce.
Není tady
Celou noc se mi zdálo, že dělám zkoušky z angličtiny, abych mohla do Anglie a pořád byl nějaký zádrhel.
Syn volal, už je v Londýně, viděl z autobusu centrum a je nadšenej. Tak už jsem klidnější.
Není tady
Judyna napsal(a):
Evo, mně by se líbilo, kdyby můj syn vyjel do světa. S angličtinou je na tom moc dobře, má na to i glejt a co je to platné, když sedí doma. Vymlouvá se na to, že bude dál studovat. Ale já vím, že se mu do zahraničí nechce.
Judy, je to určitě úžasná zkušenost, ale když se mu nechce, proč ho do toho nějak tlačit ? Možná jsem zvláštní, ale osobně děti nenutím vůbec do ničeho a co dělají, je jen jejich rozhodnutí, se kterým jim ale pomohu, pokud potřebují. Holka si měsíc praxe v Německu užila a kluk /je starší/ prohlásil, že jeho by k tomu nikdo nedonutil. Je nejspíš pecivál jako já. Holčička má můj obdiv. Jezdila jsem ještě za totáče ven, ale nikdy mi nenapadlo tam zůstat. Možná jsem pár lidí překvapovala návraty, ale mě to napadlo pouze jednou a to ještě z legrace.
Není tady
Frigo - to by mě ani nenapadlo do něčeho syna tlačit. Jen jsem napsala, že by se MNĚ to líbilo. On se samozřejmě zařídí podle sebe.
Není tady
by se MNĚ to líbilo
Judy a něco ti v tom brání ?
Není tady
muj syn byl ( v 19 letech) trictvrte roku v Anglii a pak jeste jednou. Uzasne tam dospel . Ted mluvi o tom, ze chce za pul roku na blize neurcenou dobu do New Yorku.
Dcera by sama do ciziny nikdy nejela, ma jinou povahu.
Upravil(a) agewa (11. 8. 2013 15:22)
Není tady
Moje děti jsou oba dva peciválové, nebo jak se na Slovensku krásně říká "domasedi". Ačkoliv syn je informatik a angličtinu umí velice dobře, takže si myslím, že by se v zahraničí i uplatnil, ani ho to nenapadne. A dcera nejela ani na střední na praxi do Německa na farmu, když mohla. Prostě na to nejsou. A mně to nevadí, aspoň je mám blízko. Snad se uplatní dobře i tady. Já bych taky nikam do zahraničí prqacovat nejela, necítila bych se tam dobře.
Není tady
Ja som bola pol roka "vonku" na vyssokej - nedobrovoľne - a pol roka pracovať už v trednom veku - dobrovoľne - a oboje bola výborná ksúsenosť, po viacerých stránkach... Nebránim sa ani ďalším podobným skúsenostiam, hoci na nich ani netrvám. Ale mladým na otrkanie by som to vrele odporúčala, hlavne tým z mamahotelu.
Ak en im nepôsobí nejakú traumu...
Není tady