Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 8. 2013 10:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Naslouchejme svým dětem

Majko, každý synek má jít do světa, takže je jen dobře, že jede. A Anglie je za rohem.........vrátí se sebejistější a schopnější, uvidíš storstark
Zfleku bych si vzpomněla na 5 dětí mých známých, sousedů a podobně, které byly na Novém Zélandu (nevím, proč taková obliba!) jen abys věděla, že je fakt za rohem wink

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 10. 8. 2013 10:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já vím smile Svět je malý. Navíc tam už má dva kamarády, kteří to okoukli, bude s nimi bydlet a práci má dobrou, dělal ji i tady a bavila ho, bude dělat ve velkoskladě Tesco, má zkoušky na ty elektrické stroje, se kterými tam bude pracovat.
Dcera mé kamarádky se odstěhovala do Austrálie. Brácha mého zetě je takový světoběžník, tu je v Austrálii, tu v Japonsku, přítelkyni má z Kolumbie... smile
Jsem ráda, že se syn odhodlal. Od malička miluje Anglii a angličtinu. Anglicky umí dá se říct výborně.
Tak si říkám, jak jsem ráda za svobodu, kterou máme. Že může syn vyjet na zkušenou. Že tady nejsme zavřeni za ostnatým drátem.stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#28 10. 8. 2013 16:12

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Hledala jsem nějaké vhodné téma, kam to napsat, a ... našla jsem tohle mé. Přijde mi příhodné, protože to není ani na radovací, ani na skuhrací. smile
Dnes vyprovázím syna, rozhodl se vycestovat do světa a tak odjíždí zatím na půl roku pracovat do Anglie, kousek od Londýna. Je mi tak všelijak, trošku smutno, ale taky mám radost, že pozná cizí světy. Má moc rád angličtinu, tak se aspoň zdokonalí. Drobeček můj malý 185-ti centimetrový big_smile Doufám, že se mu bude dařit a líbit. hjarta

storstark svet je krasny, svet je nas vsetkych storstark

Není tady

#29 10. 8. 2013 18:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva. napsal(a):

Hledala jsem nějaké vhodné téma, kam to napsat, a ... našla jsem tohle mé. Přijde mi příhodné, protože to není ani na radovací, ani na skuhrací. smile
Dnes vyprovázím syna, rozhodl se vycestovat do světa a tak odjíždí zatím na půl roku pracovat do Anglie, kousek od Londýna. Je mi tak všelijak, trošku smutno, ale taky mám radost, že pozná cizí světy. Má moc rád angličtinu, tak se aspoň zdokonalí. Drobeček můj malý 185-ti centimetrový big_smile Doufám, že se mu bude dařit a líbit. hjarta

tummenupp Zažila som, s nevlastným synom... super, akurát som sa ešte nerozhýbala navštíviť ho tam a ľutujem - už to asi nestihnem, vracia sa kvôli frajerke... ČO už, snáď ešte bude príležitosť.... Dnes, o Skypom, ICQ a tak je to úplná pohoda...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 10. 8. 2013 23:03

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Evo, mně by se líbilo, kdyby můj syn vyjel do světa. S angličtinou je na tom moc dobře, má na to i glejt a co je to platné, když sedí doma. Vymlouvá se na to, že bude dál studovat. Ale já vím, že se mu do zahraničí nechce.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#31 11. 8. 2013 8:30

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Celou noc se mi zdálo, že dělám zkoušky z angličtiny, abych mohla do Anglie a pořád byl nějaký zádrhel. loldumbom

Syn volal, už je v Londýně, viděl z autobusu centrum a je nadšenej. Tak už jsem klidnější. stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#32 11. 8. 2013 10:11

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Evo, mně by se líbilo, kdyby můj syn vyjel do světa. S angličtinou je na tom moc dobře, má na to i glejt a co je to platné, když sedí doma. Vymlouvá se na to, že bude dál studovat. Ale já vím, že se mu do zahraničí nechce.

Judy, je to určitě úžasná zkušenost, ale když se mu nechce, proč ho do toho nějak tlačit ? Možná jsem zvláštní, ale osobně děti nenutím vůbec do ničeho a co dělají, je jen jejich rozhodnutí, se kterým jim ale pomohu, pokud potřebují. Holka si měsíc praxe v Německu užila a kluk /je starší/ prohlásil, že jeho by k tomu nikdo nedonutil. Je nejspíš pecivál jako já.   Holčička má můj obdiv.  Jezdila jsem ještě za totáče ven, ale nikdy mi nenapadlo tam zůstat. Možná jsem pár lidí překvapovala návraty, ale mě to napadlo pouze jednou a to ještě z legrace.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#33 11. 8. 2013 12:16

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo - to by mě ani nenapadlo do něčeho syna tlačit. Jen jsem napsala, že by se MNĚ to líbilo. On se samozřejmě zařídí podle sebe.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#34 11. 8. 2013 12:29

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

by se MNĚ to líbilo
Judy a něco ti v tom brání ? lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#35 11. 8. 2013 15:21

agewa
♥♥♥♥♥♥-

muj syn byl ( v 19 letech) trictvrte roku v Anglii a pak jeste jednou. Uzasne tam dospel . Ted mluvi o tom, ze chce za pul roku na blize neurcenou dobu do New Yorku.
Dcera by sama do ciziny nikdy nejela, ma jinou povahu.

Upravil(a) agewa (11. 8. 2013 15:22)

Není tady

#36 11. 8. 2013 15:51

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Moje děti jsou oba dva peciválové, nebo jak se na Slovensku krásně říká "domasedi". Ačkoliv syn je informatik a angličtinu umí velice dobře, takže si myslím, že by se v zahraničí i uplatnil, ani ho to nenapadne. A dcera nejela ani na střední na praxi do Německa na farmu, když mohla. Prostě na to nejsou. A mně to nevadí, aspoň je mám blízko. Snad se uplatní dobře i tady. Já bych taky nikam do zahraničí prqacovat nejela, necítila bych se tam dobře.

Není tady

#37 11. 8. 2013 20:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som bola pol roka "vonku" na vyssokej - nedobrovoľne - a pol roka pracovať už v trednom veku big_smile - dobrovoľne - a oboje bola výborná ksúsenosť, po viacerých stránkach... Nebránim sa ani ďalším podobným skúsenostiam, hoci na nich ani netrvám. Ale mladým na otrkanie by som to vrele odporúčala, hlavne tým z mamahotelu. stolt Ak en im nepôsobí nejakú traumu...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí