19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Vyzkouel u někdo a s jakým výsledkem?
Není tady
Několikrát jsem byla cvičit, ale je to pro mě asi příli náročné. Měla jsem takové bolesti v koleni a zádech, e jsem toho musela nechat a to přitom cvičím pravidelně.
Není tady
A to je co prosím??
Není tady
To je vibrační ploina, na které se nastavují různé programy na procvičení celého těla.
Není tady
Chodím pravidelně od srpna. Ze začátku jsem chodila třikrát týdně, teď u jenom dvakrát - nevychází mi to kvůli práci. Hodně mě to baví, zpevnilo mi celé tělo, zhubla jsem (ale to u jsem začala od dubna změnou jídelníčku). Teď u mám váhu ustálenou.
Není tady
Apo napsal(a):
A kolik hodin se musí na takové desce stát aby se hublo?
To musí být nuda...
No, taky mi to zezačátku přilo dost ujetý a nepřirozený Ale fakt mě to chytlo
Cvičí se na tom max půl hodinky, na youtube je spousta ukázek...
Není tady
Jsem docela zdravá, ale jo jsem :-) Natřásá tě to, abych tak řekla...a tím zatíná a vlastně cvičí. Pokud to mám přirovnat, tak, kdy pojede autem nebo busem a bude myslet na to, e má v tu cestu zatínat a povolovat břicho, tak je to samé. Kdy přejede kanál, tak bonus navrch. Kadopádně mě začalo bolet koleno a doktor mi řekl, e jsem se zbláznila a jetě za to platím, e jestli mám vyhodit peníze, tak a je polu jemu na účet...tak asi tak. Zhubla jsem ano, ale přestala jsem s prominutím zároveň rát, a to tak, e tři hodiny před ulehnutím u nic. take končím s jídlem tak v sedm a večeře je fakt spí salát... Jinak přes den ve, včetně slaniny apod. a jsou dole tři kila za týden, take asi ten večer je hodně znát. Jo a pozor, dvojika bílého vína je jako jeden bílý rohlík, take kdy večer sní celou pekárnu,,,tak nic:-) naopak...
Není tady
Já byla na takovém vibrsačním vertikálním solárku (legrační - na zemi je zrcadlo... )
A chodím aktuálně na Vacuwel - ale toto neznám..
Není tady