Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 11. 2009 21:32

Poly
♥♥♥♥---

strach z neznámé nemoci

Pokusím se to sem vypsat, snad si v tom sama udělám jasno a snad mi někdo poradí nebo mě nakopne...

Poslední dva roky mi nějak není dobře. Ne že bych byla vyloženě nemocná, ale mám mírně zvýšené teploty, jsem trochu unavená, divné pocity v zátylku, brní mě ruce, občas jsem trochu depresivní. Nejdřív jsem si myslela, že po 40 nějak nejsem "ve formě", že se musím vzchopit, být aktivnější, trochu zhubnout, dostat se zase do fyzické i psychické pohody. Na jaře mi došlo, že to má možná nějaký objektivní důvod, a šla jsem k doktorce. Udělala mi všelijaké testy a zjistila, že mám mírně sníženou funkci štítné žlázy, tak mě poslala na endokrinologii. Začala jsem brát léky, ale po počáteční radosti, že vím, co to je, a že to není nic hrozného, jsem zjistila, že problémy pořád trvají. Šla jsem k dr. znovu a - ona se podívala do mojí karty a řekla, že v tom květnu ještě dodatečně přišly jedny výsledky a že to vypadá na boreliozu - výsledky byly hraniční. Vzala mi hned krev na nové testy a ty vyšly negativní (dvě různé metody testování). Ale já jsem se mezi tím zajímala, co to borelioza vlastně je, a objevila jsem stránky borelioza.cz, a naprosto jsem se vyděsila. Existuje spousta lidí, kteří mají velké problémy - s klouby, s nervovou soustavou atd., kvalitu života velmi špatnou a podle doktorů jsou zdraví. Ti lidé jsou přesvědčeni, že za to může borelioza, že borelie se jen tak nezničí a rozmnožují se v organismu, i když výsledky vycházejí negativní. Spousta lidí se tam sama léčí podle "protokolů", které vypracovali někteří zahraniční lékaři, ale jsou velmi kontroverzní a většina lékařů s nimi nesouhlasí. Jde o měsíce a roky léčení antibiotickými kokteily prokládanými chemoterapií a ani po těch letech se u mnohých nic nelepší, nebo jen málo. Byla jsem tak hrozně vyděšená, naprosto panický strach, nemohla jsem jíst, spát, normálně fungovat. Po několika dnech mě to přešlo.

Mezitím mi opět dr. dělá různá vyšetření, zatím bez výsledku. Ale moje potíže nejsou tak hrozné (vždycky se mi chce říct "zatím!"). Poslední dobou nějak postonává můj 16letý syn - tři dny žaludeční nevolnost, potom dva týdny nic, pak bolesti břicha, dva dny, pak zase dobře, atd., a teď nejnověji měl jeden den úplně ztuhlý krk - ne z toho, že by se přeležel, ale tak nějak jinak. Dnes už je zase dobrý. Ale zdá se mi unavený. A zase jsem z toho úplně v p... Celé tělo mám jako v křeči, mám panický strach... Bojím se, že já, můj syn, možná i dcera, máme nějaké neznámé bakterie, bojím se, že nebudeme moci žít normální život, vzpomínám na ty smutné příběhy z borelioza.cz. Bojím se, že i tyhle mé úzkostné stavy jsou příznakem té neznámé nemoci, což ty úzkosti ještě zhoršuje. Nemám na těle jediný sval uvolněný, i prsty, na klávesnici píšu křečovitě. Říkám si: ty seš ale idiot, za prvé - i kdyby to byla pravda, to tvoje nervování nikomu nepomůže, za druhé - moje potíže nejsou velké, ale velmi velmi mírné. Nebo už fakt magořím z nějaké nemoci? četla jsem o neuroborelioze.... ale už jsem si zakázala cokoli číst. Co to se mnou proboha je? Prosím, napište mi někdo svůj názor. Chci se podívat na to, co jsem napsala, jako by to psal někdo jiný - jestli mě něco nenapadne... Chtěla bych se už konečně vyspat a cítit se trochu líp.

Není tady

#2 6. 11. 2009 21:34

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: strach z neznámé nemoci

Myslím si, že takhle reaguješ na stres. Možná neumíš odpočívat. Vzhledem k tomu, že tvůj syn má podobné vzorce chování, zkus se podívat i na svoji matku, babičku,tátu, dědu zda-li takhle taky netrpěli.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#3 6. 11. 2009 21:39

Poly
♥♥♥♥---

Myslím, že ne. Když se na to tak dívám, my jsme vlastně měli velké štěstí, neměli jsme v rodině žádné zdravotní problémy. Možná taky proto teď reaguji, jak reaguji. Myslím, že moje reakce není adekvátní, jen s ní neumím nic udělat.

Není tady

#4 6. 11. 2009 21:42

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

POkud věříš alternativním metodám, zkus ještě vedle doktora navštívit nějakého kineziologa nebo SRT. Tam by se rychle dala zjistit příčina potíží, pokud jsou od psychiky. Pak s nimi můžeš pracovat dál. Moc dobře je, že pátráš že to nevzdáváš.

Není tady

#5 6. 11. 2009 22:10

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Pokud jsi cetla dobre boreliozu.cz tak te mohlo napadnout, ze tvoje hranicni vysledky na boreliozu by teoreticky mohly byt falesne pozitivni anebo proste zkrizene z necim jinym. Cili ve skutecnosti boreliozu nemas, jen se v krvi objevily protilatky, ktere jsou reakci na neco jineho nez borelie. Muze to svedcit mimo jine  o autoimunitnim onemocneni, ale muze to byt take treba od stresu. Jinak krev mas v poradku? Nech si udelat rozbor na dalsi potvory. Na plicni chlamydie napriklad.

Upravil(a) baba.jaga (6. 11. 2009 22:12)

42!

Není tady

#6 6. 11. 2009 22:14

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Poly, popsala jsi to tak, jak to cítí mnoho lidí s boreliozou. Mám ji také a záleží na tvé imunitě! Jak to tak popisuješ....to je stav, který se bude stále a stále zhoršovat, pokud se nebudeš dlouhodobě léčit antibiotiky, A je jedno, čemu věříš, nebo ne! Velká část národa je nemocná, proto to vypadá tak, jak to vypadá! Kdo nemá borelie, tak má chlamydie, nebo babesie, riketsie, nebo jinou koinfekci od borelie. Nebo má CMV, EBV, jiné viry, nabo jiné bakterie....které v těle hostují a pokud si s nima imunita neporadí a neléčí se, tak se v těle množí a dělají si co chtějí
Borelioze se nepřikládá u nás velký význam, ale umírá se na ni, jenže hodně pomalu!  Léčit lze údajně standardně 3 týdny ihned po nákaze, jinak je chronická a tu máš asi i ty! Takže.....bude ti pomalu, pomaloučku potíží přibývat až se rozhodněš léčit se sama dle nějakého protokolu. Nebo tomu podlehneš tak, že skončíš na psychiatrii s  antidepresivy. Jiná cesta není! A pokud ti někdo bude říkat, že velké množství ATB škodí, jsou kecy. Nanejvýš se ti zlepší cholesterol a jiné ukazatele krve i moče.  Neměly by ti ATB ublížit. V chronicitě to už může dle nějakého protokolu trvat i roky. Koktejly tam žádné nejsou, jen kombinovaná ATB léčba dle zahraničních lékařů.
Mě lékaři málem nechali syna zemřít, kdyby roky nejedl ATB, tak by tu už jistě nebyl a to ho neustále s bolestma kostí, kloubů a únavou posílali na psychiatrii. Na můj nátlak mu byloa udělaná vyšetření, kdy zjistili jak boreliozu, tak chlamydie pneumonie, tak osteoporozu....a pak věř lékařům !
Ano,. na webu boreliozy si počteš tragedie, kdy mimina, malé děti, mladí, staří......všichni trpí  boreliozou. Proč myslíš, že shání pomoc či rady stějně postižených? Protože už mají za sebou alternativu, která většinou nepomůže, léčitele,magnety, kapičky, čaje,obklady,ozonoterapii, podhornou, megaenzymy, ........
Nechci tě strašit, ale začni něco ze sebou dělat, protože pokud onemocní ještě i duše, je to cesta do pekel. 
A syn ? Doporučuji rovněž zjistit, CO mu je a léčit. Nejhorší je, že borelioza není vidět, neumí ji léčit, ale umírá se na její následky. Bojíš se oprávněně, protože vnitrobuněčné bakterie jsou fakt potvory .

Není tady

#7 6. 11. 2009 22:17

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Milá babo,jago, co jí pomůže vyšetření na chlamydie pneumonie, když ji stejně léčit nebudou, protože to neumí ? To se pak může zase podívat na web chlamydií.

Není tady

#8 6. 11. 2009 22:20

Poly
♥♥♥♥---

baba.jaga napsal(a):

Pokud jsi cetla dobre boreliozu.cz tak te mohlo napadnout, ze tvoje hranicni vysledky na boreliozu by teoreticky mohly byt falesne pozitivni anebo proste zkrizene z necim jinym. Cili ve skutecnosti boreliozu nemas, jen se v krvi objevily protilatky, ktere jsou reakci na neco jineho nez borelie. Muze to svedcit mimo jine  o autoimunitnim onemocneni, ale muze to byt take treba od stresu. Jinak krev mas v poradku? Nech si udelat rozbor na dalsi potvory. Na plicni chlamydie napriklad.

Děkuji ti moc za tuhle informaci. Četla jsem tam hodně, několik dní, ale na přesně tuhle informaci jsem nenarazila. Doktorka mi dělala další různé testy, mimo jiné i chlamydie, a je to negativní. Na ten stres jsem taky už myslela - celý můj život je docela hodně o stresu - dlouhé roky jsem se stresovala denně, měla jsem dluhy, byla jsem sama se třemi dětmi, pořád bez peněz, bez partnera, dvě práce, do toho jsem studovala... Ale všechno jsem to zvládala, nikdy jsem neměla ani chřipku. V posledních třech letech se všechno urovnalo - mám příjemnou práci, klidnější život, děti mi dělají radost, jedno je na VŠ, nejstarší už je samostatný, nejmenší na střední, konečně si můžeme dovolit jezdit na výlety... Snad jen ten partner chybí, ale ne nijak moc. A právě tehdy, když můj život začal být lehčí, jsem začala mít zdravotní problémy.

Není tady

#9 6. 11. 2009 22:22

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

To by odpovídalo, tělo vycítí, kdy může polevit a nastřádaný stres prostě a jednoduše musí nějakou formou ven. Proto neonemocníme, když to "nejde" ale vzápětí na to. Třeba migrény, když jsem chodila do práce ozvaly se pravidelně v sobotu či neděli.

Není tady

#10 6. 11. 2009 22:24

Poly
♥♥♥♥---

Aneri napsal(a):

Poly, popsala jsi to tak, jak to cítí mnoho lidí s boreliozou. Mám ji také a záleží na tvé imunitě! Jak to tak popisuješ....to je stav, který se bude stále a stále zhoršovat, pokud se nebudeš dlouhodobě léčit antibiotiky, A je jedno, čemu věříš, nebo ne! Velká část národa je nemocná, proto to vypadá tak, jak to vypadá! Kdo nemá borelie, tak má chlamydie, nebo babesie, riketsie, nebo jinou koinfekci od borelie. Nebo má CMV, EBV, jiné viry, nabo jiné bakterie....které v těle hostují a pokud si s nima imunita neporadí a neléčí se, tak se v těle množí a dělají si co chtějí
Borelioze se nepřikládá u nás velký význam, ale umírá se na ni, jenže hodně pomalu!  Léčit lze údajně standardně 3 týdny ihned po nákaze, jinak je chronická a tu máš asi i ty! Takže.....bude ti pomalu, pomaloučku potíží přibývat až se rozhodněš léčit se sama dle nějakého protokolu. Nebo tomu podlehneš tak, že skončíš na psychiatrii s  antidepresivy. Jiná cesta není! A pokud ti někdo bude říkat, že velké množství ATB škodí, jsou kecy. Nanejvýš se ti zlepší cholesterol a jiné ukazatele krve i moče.  Neměly by ti ATB ublížit. V chronicitě to už může dle nějakého protokolu trvat i roky. Koktejly tam žádné nejsou, jen kombinovaná ATB léčba dle zahraničních lékařů.
Mě lékaři málem nechali syna zemřít, kdyby roky nejedl ATB, tak by tu už jistě nebyl a to ho neustále s bolestma kostí, kloubů a únavou posílali na psychiatrii. Na můj nátlak mu byloa udělaná vyšetření, kdy zjistili jak boreliozu, tak chlamydie pneumonie, tak osteoporozu....a pak věř lékařům !
Ano,. na webu boreliozy si počteš tragedie, kdy mimina, malé děti, mladí, staří......všichni trpí  boreliozou. Proč myslíš, že shání pomoc či rady stějně postižených? Protože už mají za sebou alternativu, která většinou nepomůže, léčitele,magnety, kapičky, čaje,obklady,ozonoterapii, podhornou, megaenzymy, ........
Nechci tě strašit, ale začni něco ze sebou dělat, protože pokud onemocní ještě i duše, je to cesta do pekel. 
A syn ? Doporučuji rovněž zjistit, CO mu je a léčit. Nejhorší je, že borelioza není vidět, neumí ji léčit, ale umírá se na její následky. Bojíš se oprávněně, protože vnitrobuněčné bakterie jsou fakt potvory .

Aneri, děkuji ti moc. Ale jak mám zjistit, na co přesně se mám léčit, když ani dobrá diagnostika neexistuje? Toho, co jsem vytučnila, se moc bojím. Na jedné straně mě napadá, že můj strach je přehnaný, na druhé straně je to, co píšeš ty. Zatím jsem z toho vyděšená a nevím, co dělat.

Není tady

#11 6. 11. 2009 22:28

Poly
♥♥♥♥---

PavlaH napsal(a):

To by odpovídalo, tělo vycítí, kdy může polevit a nastřádaný stres prostě a jednoduše musí nějakou formou ven. Proto neonemocníme, když to "nejde" ale vzápětí na to. Třeba migrény, když jsem chodila do práce ozvaly se pravidelně v sobotu či neděli.

Pavlo, taky mě to napadlo. Možná nastřádaný stres, který vyplul na povrch, když už si to tělo "mohlo dovolit". Předtím jsem jela na jakýsi "výjimečný stav", kdy bylo všechno zmobilizováno.

A taky to můžou být nějaké ty potvůrky bakterie. Pak by ale konkrétní léčba antibiotiky asi byla potřeba.

Ale jak mám vědět, co to je? A hlavně, jak k tomu zaujmout postoj bez toho panického strachu a hrůzy? Ten mi nepomáhá v žádném případě. Nebo jsou ty úzkosti způsobeny tou nemocí a vlastně je nemůžu moc ovlivnit?

Není tady

#12 6. 11. 2009 22:33

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Proto jsem ti také psala, aby zkusila kineziologii one brain. Ta může velmi rychle najít příčinu tvých potíží. Pokud je nezvládneš sama, bude velmi přínosné začít třeba u psychologa. Metoda EFT nebo srt funguje na podobném principu.  I psycholog by tohle mohl pomoci zpracovat, ale tam je podle mě vyhledání příčiny mnohem zdlouhavější.

Není tady

#13 6. 11. 2009 22:35

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Aneri napsal(a):

Aneri, my mame  v sobe hodne bakterii, ale nekdo ma imunitu dobrou, nevadi mu je mit v tele, nekdo to nezvlada. Ohledne toho jist roky ATB mam ten nazor, ze lidi, kteri tohle provozuji musi mit slusne podelany imunitni system, protoze je znamo, ze si telo na antibiotika zvykne a uz si samo neumi s zadnym sebemensim problemem vyporadat samo. Zadny normalni lekar ti to nepredepise dlouhodobe. Ted se zacina resit problem, ze za ty roky pojidani ATB si ty vsechny bakterie a nemoci vyrobili dobrou rezistenci a vubec jim nejaky penicilin nevadi. Mam za to, ze web o chlamydiich provozuji zoufalci, kteri uz nevedi kudy kam a hlavne vetsinou uz zadne zdravi nemaji, takze ani nemaji co ztratit.
Borelioza a zejmena neuroborelioza jde zjistit z mozkomisniho moku. Tohle bych nepodcenovala.

42!

Není tady

#14 6. 11. 2009 22:37

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Poly napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Pavlo, taky mě to napadlo. Možná nastřádaný stres, který vyplul na povrch, když už si to tělo "mohlo dovolit". Předtím jsem jela na jakýsi "výjimečný stav", kdy bylo všechno zmobilizováno.

A taky to můžou být nějaké ty potvůrky bakterie. Pak by ale konkrétní léčba antibiotiky asi byla potřeba.

Ale jak mám vědět, co to je? A hlavně, jak k tomu zaujmout postoj bez toho panického strachu a hrůzy? Ten mi nepomáhá v žádném případě. Nebo jsou ty úzkosti způsobeny tou nemocí a vlastně je nemůžu moc ovlivnit?

Nech si udelat rozbor treba i na imunologii, na alergologii. Pak bych doporucovala asi lumbalni punkci, z ni zjisti nejvic. Ale je to velmi velmi neprijemne a invazivni vysetreni.

42!

Není tady

#15 6. 11. 2009 22:41

Poly
♥♥♥♥---

Aneri napsal(a):

Nechci tě strašit, ale začni něco ze sebou dělat, protože pokud onemocní ještě i duše, je to cesta do pekel

Ještě k tomu, co jsem teď vytučnila - když jsem si tohle přečetla, tak je mi psychicky mnohem hůř. Je to úzkost, ale tak, že se to projevuje tělesně - stažené všechny svaly, průjem, nemůžu spát, je to hnus. Co je to? Jakou to má příčinu? Znamená to, že už mi blbne mozek? A jak to vůbec mám zjistit? Přece si nemůžu jen tak nasadit ATB, že se necítím dobře? Fuj mně je zle.

Upravil(a) Poly (6. 11. 2009 22:42)

Není tady

#16 6. 11. 2009 22:46

Poly
♥♥♥♥---

baba.jaga napsal(a):

Aneri, my mame  v sobe hodne bakterii, ale nekdo ma imunitu dobrou, nevadi mu je mit v tele, nekdo to nezvlada. Ohledne toho jist roky ATB mam ten nazor, ze lidi, kteri tohle provozuji musi mit slusne podelany imunitni system, protoze je znamo, ze si telo na antibiotika zvykne a uz si samo neumi s zadnym sebemensim problemem vyporadat samo. Zadny normalni lekar ti to nepredepise dlouhodobe. Ted se zacina resit problem, ze za ty roky pojidani ATB si ty vsechny bakterie a nemoci vyrobili dobrou rezistenci a vubec jim nejaky penicilin nevadi. Mam za to, ze web o chlamydiich provozuji zoufalci, kteri uz nevedi kudy kam a hlavne vetsinou uz zadne zdravi nemaji, takze ani nemaji co ztratit.
Borelioza a zejmena neuroborelioza jde zjistit z mozkomisniho moku. Tohle bych nepodcenovala.

Dík, babo jago, taky za tento příspěvek. Já si to taky myslím. Co mě děsí, že jsou lidé tak zoufalí, že už opravdu nemají co ztratit. Já si říkám, že zatím (proč pořád říkám "zatím"???) jsem vlastně v takovém stavu, do jakého se dostávají ti, kteří si libují, jak je jim po léčbě dobře - téměř žádné problémy, jen nějaké maličkosti. Jenže to je právě to - je to jen "zatím"?

Není tady

#17 6. 11. 2009 23:10

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

No a co mají ti zoufalci s boreliozou nebo  chlamydií dělat? Léčit to naši lékaři neumí, na invalidní to nebývá.....neuroboreliozu neuznávají....
Poly, já se nevyznám v depresích....ale asi je proděláváš. Snad  /nevím/ by pomohl dobrý psycholog. Ale myslím, že ten tě do antidepresiv požene.......třeba jen zkusit. Já jsem je nikdy nepotřebovala zatím.....
Ano, diagnostika je těžká, někdy velmi těžká.  Imunologii můžeš mít v pořádku/bakterie se obalí bílkovinou a imunita je nerozezná, proto tak dlouho trvá, než začne tělo chřadnout/, z mozkomíšního moku nemusí nic poznat!
A pak, nikde není psáno, že to, co máš /boreliozu, chlamydie..../ způsobuje potíže, které máš právě ty!!!
Ono totiž brnění, nespavost, únavau a pod. může zpúsobovat i špatné složení potravy /kyselá, zásaditá/, ale i nedostatek nějakého minerálu, mnoho nemocí má takové nenápadné příznaky. Nemusí to být infekce. Ale, základ je, nepodléhat panice, strachu, obavě z nemoci, ale hledat !

Není tady

#18 6. 11. 2009 23:15

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Aneri napsal(a):

No a co mají ti zoufalci s boreliozou nebo  chlamydií dělat? Léčit to naši lékaři neumí, na invalidní to nebývá.....neuroboreliozu neuznávají....
Poly, já se nevyznám v depresích....ale asi je proděláváš. Snad  /nevím/ by pomohl dobrý psycholog. Ale myslím, že ten tě do antidepresiv požene.......třeba jen zkusit. Já jsem je nikdy nepotřebovala zatím.....
Ano, diagnostika je těžká, někdy velmi těžká.  Imunologii můžeš mít v pořádku/bakterie se obalí bílkovinou a imunita je nerozezná, proto tak dlouho trvá, než začne tělo chřadnout/, z mozkomíšního moku nemusí nic poznat!

Vsak asi si zoufalci delaji co chteji, je to jejich telo. Dokonce je v urcitem ohledu chapu.
Ja osobne bych to ale nevidela tak pesimisticky a nejdriv bych vyzkousela vsechny mozne klasicke diagnosticke metody. Jo a rozhodne pokud bych mela volit mezi dlouhodobym uzivanim AD a ATB, tak volim to prvni.

Upravil(a) baba.jaga (6. 11. 2009 23:17)

42!

Není tady

#19 6. 11. 2009 23:26

Poly
♥♥♥♥---

Aneri napsal(a):

A pak, nikde není psáno, že to, co máš /boreliozu, chlamydie..../ způsobuje potíže, které máš právě ty!!!
Ono totiž brnění, nespavost, únavau a pod. může zpúsobovat i špatné složení potravy /kyselá, zásaditá/, ale i nedostatek nějakého minerálu, mnoho nemocí má takové nenápadné příznaky. Nemusí to být infekce. Ale, základ je, nepodléhat panice, strachu, obavě z nemoci, ale hledat !

Děkuji ti, Aneri, máš rozhodně víc informací než já. Já si říkám, že se teď v první řadě musím zbavit té paniky - přesně jak říkáš, nepropadat panice a strachu a pak vzít s chladnou hlavou rozum do hrsti. Já píšu tyhle příspěvky právě proto, abych se té paniky a strachu dokázala zbavit. Ať mám infekci, nebo nemám, ten strach mi nepomůže, spíš naopak. Problém je, že ten strach už mě podruhé tak ovládl, že mám žaludeční problémy, nemůžu se uvolnit, a je tak nějak těžké se ho zbavit. Snažím se uvolňovat a dýchat zhluboka a mluvit o tom a mluvit a mluvit (vlastně psát a psát...) Děkuji všem za příspěvky. Zároveň si uvědomuji, jak to musí být těžké pro lidi, kteří se dozvědí, že jsou vážně nemocní. Jak mají bojovat s nemocí, když se musí vyrovnávat se strachem. A spousta lidí je přitom tak fajn a rozdávají radost, já jsem takový pesimista. Ale mě to opravdu děsí.

Není tady

#20 6. 11. 2009 23:29

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Zajdi si i na tu alergologii, aby se by vyloucila pripadna alergie.

42!

Není tady

#21 6. 11. 2009 23:38

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Poly, můžu.li jen malinko poradit, snaž se od strachu oprostit tím, že si koupíš lakmusové papírky a změříš si Ph moče....pak se budeš snažit upravit stravu, koupíš si minerály a zkusíš....a třeba zrovna tam bude problém...a tak postupně postupovat a vylučovat....
Strach oslabuje imunitu a tělo si dělá co chce. Já bych se z toho už musel a zbláznit!
Kdyby jsi chtěla, napiš mi SZ, ted zrovna studuju potraviny, ráda poradím ! Hlavně klídek a věřit, že bude líp !dumbom

Upravil(a) Aneri (6. 11. 2009 23:38)

Není tady

#22 7. 11. 2009 0:04

Poly
♥♥♥♥---

Děkuji moc za rady Vám oběma. Na tu alergologii určitě zajdu, i na imunologii, to bych asi měla udělat. A taky si změřím tu Ph moče a upravím jídlo. O této metodě jsem ještě nikdy neslyšela. Stravu jsem si upravila už od jara, ale prostě se jen snažím zdravěji jíst - jím jen celozrnný chleba, žádné jiné pečivo, vůbec nejím cukr (jen v ovoci) a uzeniny.

Moje úzkost už malinko polevila, děkuji vám všem. Uvidíme, jaká bude noc, a zítra si udělám delší procházku.

Není tady

#23 7. 11. 2009 0:27

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

JJ, procházka pomáhá, jak od kalorií, tak od překyselení a můžeš chodit i za mě lol, uvidíš, že to zvládneme!!! A i kdyby jsme nepřišli na to, co ti je, tak se snad aspoň zbavíš strachu !!!

Není tady

#24 7. 11. 2009 12:11

Ještěrka obecná
♥♥-----

Poly,já myslím,že tě tu každý zbytečně děsí.Synovi,at doktorka udělá vyšetření krve,výtěry.Tobě také,at jste v klidu.Vyjdou-li negativně,tak negativní jsou!Ale hlavně neplaš,pak si vše vsugeruješ.Já občas taky zaplašim  a jsem pak přesvědčená o nějaké nemoci a nakonec je vše v pořádku.Chtělo by si to trochu zacvičit,správně jíst,vyspat se.Mít nějaké zájmy a koníčky,jestliže budeš sedět u netu a studovat nemoci,tak ti z toho hrábne-asi  už hráblo žesmileva.Udělej si třeba i test na HIV,ten bez tvého souhlasu doktoři nikdy neudělají,takže to naprav.Nebo ty chlamidie.To můžeš i anonymně.Takže hodně zdaru a šup šup něco dělat:).
Prostě ve zkratce:jestliže jsou testy v pořádku,tak jsi v pořádku.Ta psychika dělá s člověkem divy.
P.S.:Všechno se dá léčit.

Upravil(a) Ještěrka obecná (7. 11. 2009 12:15)

Kvuli jednomu,který zaspal,nebude dvojí svítání.

Není tady

#25 7. 11. 2009 13:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja som nedávno zažila (nie u seba) poplach, že neuroborelióza, potom - po lumbálke grater - negatívne výsledky, hľadá sa ďalej, zataiľ bezvýsledne. Ale akútne problémy ustúpili a podľa mňa aj v tomto prípade je to práve ten "omeškaný" stres a trebárs zle znášané životné zmeny. Ak sú negatívne aj vyšetrenia na pľúcne chlamýdie a pľúcne mykoplazmy, posilňovala by som imunitu(to nezaškodí nikdy) a aj pozitívne myslenie. Na paniku je vždy času dosť a chmúrne myšlienky ešte nikdy nikomu nepomohli.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí