|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
prosím o pomoc. Pokouším se jako "nástěnkářka" zaregistrovat se nově pod novou přezdívkou Podzim2009 (a spolu s heslem pak poskytnout přístup na nástěnku i dalším účastnicím našeho chatu), ale ačkoliv nabídnu při registraci jinou emialovou adresu, než tu se kterou jsem se registrovala pod přezdívkou Veranna, tak mne to dál nepustí s tímn, že došlo k chybě a hotovo... Můžete mi prosím poradit? Může být chyba právě v té druhé emailové adrese?
Předem díky...
Není tady
Veran - jediný co mě narychlo napadá je vyzkoušet registraci z jiný IP adresy. Ale je to takovej zoufalej pokus, protože stejná IP adresa by vadit neměla, vezmem-li v potaz hromadné připojení např. bytových domů. Problém by byl, akorát kdyby byla IP blokovaná, což v tvém případě není, páč by ses sem nedostala ty
No, to byla rada nad zlato, co?
Jinak mi to kdyžtak hoď do SZ a já to zkusím založit 
Není tady

stejná IP by opravdu neměl být problém, Verann, předám Jirkovi, snad ti brzo poradí 

Není tady

Nefunguje obecně registrace, zatím vůbec netuším, kde je problém. 
Není tady

Vyřešeno, už by to mě lo normálně fungovat.
Není tady
Není tady