29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc a moc pozdravů všem maminkám, které si na mě ještě vzpomenou? Doufám, že se máte všechny dobře a jste spokojené . Snad se mi podaří tu být častěji a napsat si s vámi, jak se máte a co vaše dětičky????
Není tady
ahoj Cecilko,hodne jem s tebou komunikovala, kdyz jsem pred Vercou potratila, takze si na tebe pamatuju a moc te zdravim a doufam, ze se vam s Eliskou dari dobre
Není tady
Nazdar Cecilko , moc ráda tě vidím
Že žiješ, vím jen z toho, že mi od tebe sem tam přijde mail
Není tady
Děkuji za psaníčka! Moc ráda vás tu vidím!!!!Máme se ....... až se to bojím napsat !
Teprve včera jsem si volala o výsledky z těch mojich pravidelných častých kontrol na gyndě a po operaci a je to v pořádku. Doktor řelk, že je snad zažehnáno po dvou letech! Ale bylo to .... ani se mi to nechce psát, ani to napsat nejde! Proto si vždy přeji halvně zdravíčko!!!! a všem!!!!
Začala jsem pracovat na plné obrátky a tak když mám chvilku čas, tak kliknu na Babinet a jse tu !!!!
Starší syn se nedostal vysokou, tak maká, mladší ... stále bojujeme s hyperaktivitou a všema dys.... a Eliška ... to je Elijáš- éro péro ! začíná chodit do školky, tak pociťuji v mém věku, že nám to svědčí oběma.
Není tady
Pinky napsal(a):
Nazdar Cecilko
, moc ráda tě vidím
Že žiješ, vím jen z toho, že mi od tebe sem tam přijde mail
Ahoj Pinky !!!
Zdravím Moravu !!!!
To máš pravdu, někdy nějakou tu hovadinu na mail pošlu.
Doufám, že se máš dobře! Ale ty jsi se nikdy s ničím nemazala, tolikrát jsi mě podržela nad vodou svojí rázností nebo nevím, jak to pojmenovat! Prostě jsi silná osobnost !!!!! člověk dneska nesmí být žádná máčka!!!!
Není tady
Ahoj Cecilko
To jsem ráda, že zdravotně jsi na tom dobře, pamatuju si, že ty problémy byly už v těhu s Eliškou.
Jinak s tou školkou jsi mě pobavila. jsem podstatně mladší, ale taky nám to svědčí oběma, že Niki chodí do školky
Moc tě zdravím, jsem ráda,že je vše v pořádku a užíváš si rodinného života. Odepsala jsem ti na SZ.
Není tady
Holky, občas sem nakouknu,ale to víte, je tu moc nových lidiček a přestávám mít přehled. Andri, co další těhu, zatím se nepovedlo?
Clare, co kluci? Jak to zvládáte?
U nás nic nového, děti studují, my přestavujeme chalupu a na jaře bychom se tam chtěli stěhovat. Za 14 dní odlétám se ségrou a kámoškou do Egypta, tak se mooooc těším!!!
Není tady