Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 3. 2013 12:24

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kam uložit peníze?

Jaku, bud nemᚠpamě nebo neznᚠhistorii.Diamanty, zlato se někdy vyměňovaly za brambory,sádlo,mouku...pokud Lupina má tuto vzpomínku z rodiny, tak to opravdu není k smíchu ,ale projev statečnosti.

Není tady

#52 8. 3. 2013 12:30

eskyna
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

eskyna napsal(a):

Tak já uložila peníze do investičního diamantu(mohu poradit). Lepší než zlato,zlato oproti diamantu není tak stabilní,kdežto diamant se za posledních 100let drží neustále nad inflací. Roční úročení cca 8 - 18% gloria
Nejdříve jsem spořila u stavebka za ubohé státní milodary-příspěvky,než jsem si zjistila a propočítala tuto investici. Za 3 roky mi diamant vydělal to,co bych jinde dostala na úrokách a příspěvcích za 40let. godlike

Když jsem byla předloni v Antverpách, tak tam nabízeli a mně se sbíhaly sliny - ale nevěděla bych, co s tím. Jak může vydělávat roční úroky? Myslela jsem si, že se na nich vydělává tak, že ho koupíš a někdy v budoucnu drហprodᚠ- ale úroky? va

Samozřejmě ,že na mysli mám jejich hodnotu ,ne úroky.(špatně jsem se vyjádřila)dumbom

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#53 8. 3. 2013 21:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jaku napsal(a):

Vyoral na poli, jo? lol Já k tomu mám vyloženě ambivalentní vztah.......sice si myslím, že na ceně opravdu neklesají, ale na druhou stranu u nás v rodině už byla situace, kdy se diamanty měnily za jídlo, takže proto ta ambivlence smile

Nemůžu taky uvěřit tomu,co tu plácᚠza nesmysly - jestliže má někdo skutečně pravý diamant,může jej směnit za určitý obnos a nikoli ne zrovna nejmenší.Ale pokud má někdo jen blíštivé kamínky mizivé či nulové hodnoty,pak může někoho ještě hkoupějšího oblafnout a směňovat tyto domnělé diamanty haha za jídlo

Kurňa, Jaku, ty jsi samý kuří oko.......... to je teda zábava! usch A kajícně přiznávám, že jsem měla z nějakých nejasných důvodů daleko vyšší mínění o tvé inteligenci.
Obnosy...................na Sibiři!! dumbom chtěla bych to vidět lol
mmch, blyštivé - vyjmenovaná slova po B.

Vlaďko, přesně.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#54 9. 3. 2013 16:38

Tommy
♥------

Já v poslední době přemýšlím nad investicí do zlata na https://www.zlatak.cz/. Co si o tom myslíte? Mě se tahle stránka docela líbí, navíc tam mají nejlepší ceny https://www.zlatak.cz/investicni-zlato smile

Není tady

#55 10. 3. 2013 10:59

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Vyoral na poli, jo? lol Já k tomu mám vyloženě ambivalentní vztah.......sice si myslím, že na ceně opravdu neklesají, ale na druhou stranu u nás v rodině už byla situace, kdy se diamanty měnily za jídlo, takže proto ta ambivlence smile

big_smile Tak taková pole u nás bohužel nejsou. Ale náhodou, my kutáme, ale jen tak pro radost. Nenacházíme sice diamanty, ale krásné kamínky  jo.

Ten pán samozřejmě nabízel jakousi tu společnost, která se investicemi do diamantů zabývá. A protože  toho nabízel daleko víc, nevěřila bych. A takových lidí asi je...Já bych se prostě bála, že naletím a budu investovat do něčeho, co diamant ani nevidělo.
Nehledě na podvody i s jinými drahými kameny. Dokonce se svého času dělaly nějaké ty kontroly ve zlatnictvích a falešných kamenů tam bylo ve zlatě víc než pravých.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#56 10. 3. 2013 11:19

Gonycz
♥------
Web

Určitě bych neukládal peníze pod polštář kde se mi nezhodnotí a ještě ztratí na inflaci

Není tady

#57 27. 4. 2015 12:12

ElisaT
♥------

Ahojky, nedávno jsem zdědila větší obnos peněz a nemůžu se rozhodnout, kam přesně peníze investovat. Minulý týden jsem se sešla již s jedním poradcem z firmy ***. Tuto společnosti mi doporučil kamarád, že jde o investování do fondů, vytvoří mi portfolio na míru a finance mi pěkně rostou a mám je na svém účtu. Máte někdo zkušenosti s tou společností? Příští týden se mám opět sejít s p. Židkem, tak se těším co mi nabídne. Nebo myslíte, že je lepší investovat do nemovitosti, zlata či nějakého jiného produktu? Určitě si ráda vyslechnu tipy triky smile.Děkuji

Upravil(a) AndreaP. (28. 4. 2015 17:38)

Není tady

#58 27. 4. 2015 13:56

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Vše má své pro a proti. Já do fondů investuji, ale vybírám si je sama. S finančními poradci nemám dobrou zkušenost. A můžeš samozřejmě i prodělat - a dost, pokud budeš investovat do fondů akciových a nebude se dařit....
Mně osobně příjde lepší investovat do nemovitosti. Ale to s sebou nese samozřejmě starost o nemovitost, popř. starost s nájemníky. Přesto si myslím, že nemovitost a možná i půda je jistější než fondy.
Nejsem odborník.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#59 28. 4. 2015 8:54

karfice
♥♥♥♥---

A právě proto ElisaT mu nezavolám, protože mu dělᚠreklamu.

Není tady

#60 28. 4. 2015 8:59

RencaTupa
♥♥-----

Já bych do fondů asi nešla. Taky jsme jednu dobu řešili, kam dát peníze, ale tato varianta se nám zdála hodně riskantní. Nakonec jsme se rozhodli pro spořící účet od ING. Sice žádné velké terno, ale je to jistější.

Žeprý jsou dobré i termínované vklady, ale to si musíš hlídat.

Není tady

#61 26. 5. 2015 11:01

Hanulela
♥------

Ohledně svěřených peněz, bych je dala pro jistotu na nějaký spořící účet. Tak je můžete poměrně rychle vybrat a je tam i nějaký úrok. Doma je rozhodně nenechávat, co kdyby vás někdo okradl.
Já teď řeším co s mými penězi a do čeho je nejlepší je investovat. Zatím je mám na spořícím účtu, ale tam je úrok dost mizivý a zhodnocení není podle mých představ. Termínovaný vklad taky nechci, protože co kdybych peníze najednou potřebovala. Četla jsem o akciích, podílových fondech, dluhopisech, zlatu, diamantech a vůbec nevím, co je nejvýhodnější s ne moc velkým rizikem - o peníze přijít nechci. Samozřejmě, že mě napadla i nemovitost, ale kamarádi pronajímají byt a ty jejich zážitky s nájemníky jsou dost děsivé, takže to raději nee. Mám v plánu se sejít s finančním poradcem, ale zajímaly by mě i vaše rady a postřehy smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí