29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Si ale už nakoupil poněkud draho,ne?Nebo si to ještě stihl relativně včas?
Já když investovat,tak jedině do toho,co také permanentně vynáší a já mohu zisky průběžně užívat,či zase investovat;ne to mít jen u ledu jako třeba ve zlatu.
Není tady
Kuty dnes tě permanentně nevynáší nic, z úspor jen profitují banky. Já to stihl ještě včas, unce za 200 doláčů. Teď jsem ještě něco přikoupil, za podstatně víc. Správně to řekl jeden hoch, zlato se natisknout nedá.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kuty dnes tě permanentně nevynáší nic, z úspor jen profitují banky. Já to stihl ještě včas, unce za 200 doláčů. Teď jsem ještě něco přikoupil, za podstatně víc. Správně to řekl jeden hoch, zlato se natisknout nedá.
Ale vykopat jo:D!!
Já taky nemám na mysli banky a nechápu lidi,co jim dobrovolně strkaj svoje peníze (za vedení účtu např)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kdepak slamník, investiční zlato. Jak zde někdo psal. Já jsem již neváhal.
takže zlato a do huby , oslnivý úsměv a v realativně v bezpečí
Není tady
Aprilko jasně, zlaty srdce, zlaty zuby...
Není tady
Jděte se zubit někam do baru na sever...
Není tady
aprill napsal(a):
Verčulka napsal(a):
Mám prosbu, potřebovala bych uložit peníze, ale aby byly kdykoliv k dispozici - nejsou moje, mám je jen "opatrovat" a aby třeba i něco vidělaly. Mám je dát na svůj běžný účet? Nebo mám založit nějaký přímo na tyto peníze? Doteď jsem je měla doma, ale dál to tak zůstat nemůže. Děkuji za rady.
Jakýkoliv spořící účet. Peníze jsou dostupné do 3 dnů.
Mila Aprill, sice pravda, do 3 dnu, ovsem s velmi, ale velmi nizkym urokem, takze to sezere inflace.
Doporucuji ( po peclivem prostudovani, jinak bych nedoporucoval ) Zuno. Jde o terminovany vklad na 6 mesicu, urok je 3,5% p.a. tato nabidka plati pouze do konce zari. Nekdo by volil ING, ja ho neznam a tak nemohu doporucit. Sve penizky mam v akciich *** ( to je tajne )
Není tady
Kuty napsal(a):
Informuj se zde: spořící konto u Mbank 2,5%-vše by mělo být zdarma a peníze okamžitě
Ha, ha, ha, to uz neplati peknou dobu. Sporici ma MBank mozna tak 0.5%... Bohuzel.
Není tady
morpheus napsal(a):
Kuty napsal(a):
Informuj se zde: spořící konto u Mbank 2,5%-vše by mělo být zdarma a peníze okamžitě
Ha, ha, ha, to uz neplati peknou dobu. Sporici ma MBank mozna tak 0.5%... Bohuzel.
Hahaha-reaguj na aktuální příspěvky než se tu budeš ztrapňovat!!! A dnes mají mnohem víc než 0,5%-doporučuji si to nejdřív prostudovat,než vařit z vody!
Není tady
Kuty napsal(a):
váhavá napsal(a):
Nechat si poradit od nezávislých finačních poradců,ne financní poradce z určité banky(ti poradí to co se hodí bance).
A nezávislí zase poradí to,z čeho mají největší provize:reta:
špatně poradí akorát podvodník... Správný předloží více nabídek a maximálně doporučí...
Je pak už na člověku, pro co se rozhodne, co mu víc vyhovuje.
Není tady
Ahoj,
my jsme vsadili na stavební spořenípro všechny členy rodiny. Jsme zrovna trochu nervózní, protože uvažujeme o pořízení bytu nebo domku. Známá nám slíbila vypočítat nejlepší variantu, tak čekáme už několik týdnů, s čím přijde.
Není tady
Tak já uložila peníze do investičního diamantu(mohu poradit). Lepší než zlato,zlato oproti diamantu není tak stabilní,kdežto diamant se za posledních 100let drží neustále nad inflací. Roční úročení cca 8 - 18%
Nejdříve jsem spořila u stavebka za ubohé státní milodary-příspěvky,než jsem si zjistila a propočítala tuto investici. Za 3 roky mi diamant vydělal to,co bych jinde dostala na úrokách a příspěvcích za 40let.
Není tady
eskyna napsal(a):
Tak já uložila peníze do investičního diamantu(mohu poradit). Lepší než zlato,zlato oproti diamantu není tak stabilní,kdežto diamant se za posledních 100let drží neustále nad inflací. Roční úročení cca 8 - 18%
Nejdříve jsem spořila u stavebka za ubohé státní milodary-příspěvky,než jsem si zjistila a propočítala tuto investici. Za 3 roky mi diamant vydělal to,co bych jinde dostala na úrokách a příspěvcích za 40let.
Tak dovolím si tě opravit,co se týká těch ubohých st.milodarů. obrovskou devizou zde byla jistota těchto milodarů a narozudíl ode dneška to bylo opravdu velmi,velmi zajímavé:4500,-/rok+u starých smluv ještě 3% úrok na spoření - kde byly v tuto dobu investice do diamantů - bylo tam také jisté alespon takové zhodnocení?
No nic méně je to jen řečnická otázka,protože dnes skutečně to stavebko přestává být atraktivním produktem - můžeš zde dnes získat "až" 3,15%,ale jedině v případě,že pravidelně celých 9 let spoříš.NIcméně je to stále zajímavý produkt co se úv ěrů a financování bydlení týká a zaímavý je především finančně - jak poplatky,tak stálou výší úroků,což se u bank a jejich hypoték říci nedá.Navíc možnost kdykli doplatit či větších splátek,aby byl úvěr dřív umořen - zase u většiny hypoték nemožno nebo za velké penále.
Není tady
Jaku,já to beru tak,že oproti nárustu hodnoty diamantu,který za posledních 100let( pokud se podíváš na Rapaport) neztratil na hodnotě,naopak se neustále zhodnocuje od 8- 18%( u drahých diamantů nejlepší kvality také až 25%),je - tedy bylo stavebko opravdu milodar. A ano,zhodnocení bylo,je a bude stále dosti lukrativní oproti výše uvedenému.
Není tady
eskyna napsal(a):
Když jsem byla předloni v Antverpách, tak tam nabízeli a mně se sbíhaly sliny - ale nevěděla bych, co s tím. Jak může vydělávat roční úroky? Myslela jsem si, že se na nich vydělává tak, že ho koupíš a někdy v budoucnu dráž prodáš - ale úroky?
Není tady
S investicemi do diamantů teda nemám zkušenosti, ale pamatuji si na aféru s falešnými drahými kameny. Asi bych byla hodně opatrná....
Není tady
Upravil(a) Judyna (6. 3. 2013 12:36)
Není tady
ted jsem si vzpomněla,že cca před rokem jsem si šla poslechnout laneření do investic diamantových - vedl to býv.zaměstnanec zdejší továrny,dnes je na vl.noze a zabývá se výukou jazyků a stále se toho drží,vídám inzeráty,kde hledá lektory,poté letáčky s rozpisem kurzů a cen,takže si myslím,,že s těmi diamanty to nebude tak horké a ani tenkrát mě to teda nijak zvlášt neoslovilo.
Není tady
Jo, u nás to zase nabízel jeden soukromý zemědělec......
Není tady
Vyoral na poli, jo? Já k tomu mám vyloženě ambivalentní vztah.......sice si myslím, že na ceně opravdu neklesají, ale na druhou stranu u nás v rodině už byla situace, kdy se diamanty měnily za jídlo, takže proto ta ambivlence
Není tady
U investičních diamantů legálně dovezených do ČR je nevýhoda DPH. Ten kdo věří, že zhodnotil v diamantu peníze: Zkoušeli jste ho reálně nabídnout na trhu, kolik byste za něj dostali?
Není tady
Záleží, jak dlouho můžeš nechat peníze „ležet“. Teď hodně táhnou záložny, viz: http://www.novinky.cz/finance/294464-ka … liard.html & http://domaci-prace-doma.mefistofeles.c … -creditas/
Není tady
Filiuska napsal(a):
Záleží, jak dlouho můžeš nechat peníze „ležet“. Teď hodně táhnou záložny, viz: http://www.novinky.cz/finance/294464-ka … liard.html & http://domaci-prace-doma.mefistofeles.c … -creditas/
fakt nenápadný Hnátková!
Není tady
lupina montana napsal(a):
Vyoral na poli, jo?
Já k tomu mám vyloženě ambivalentní vztah.......sice si myslím, že na ceně opravdu neklesají, ale na druhou stranu u nás v rodině už byla situace, kdy se diamanty měnily za jídlo, takže proto ta ambivlence
lidi s ambivalencí mívají příznaky schizofrenie - nepozoruješ už něco na sobě nebo tvoje okolí?už ted je mi tě líto...
Nemůžu taky uvěřit tomu,co tu plácáš za nesmysly - jestliže má někdo skutečně pravý diamant,může jej směnit za určitý obnos a nikoli ne zrovna nejmenší.Ale pokud má někdo jen blíštivé kamínky mizivé či nulové hodnoty,pak může někoho ještě hkoupějšího oblafnout a směňovat tyto domnělé diamanty haha za jídlo
Není tady