Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 11. 2009 22:03

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wellnes víkend pro dva

Ráda bych koupila rodičům odpočinkový víkend, nejlépe jižní, střední nebo západní čechy, nebo české lázně. máte někdo nějaký dobrý tip?

Není tady

#2 7. 11. 2009 11:06

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: Wellnes víkend pro dva

Taky bych brala, ale severní, nebo střední Moravu

Není tady

#3 11. 11. 2009 9:15

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jukni sem
pivni-lazne.eu/pivni-lazne-chodova-plana

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#4 21. 6. 2011 16:02

kristynka4568
♥------

Ahoj, soutezime s pritelem s Magnum, kde si muzeme vybrat vyhru. My bysme radi wellness pobyt na zamku pro dva - lokalita Mcely. Nerika to nekomu neco? Doporucili byste jste? Vic informaci je dyztak tady http://www.mymagnum.cz/vyhry/. Predem diky za nazory!

Není tady

#5 22. 6. 2011 22:19

Zuzka S
♥♥♥----
Místo: Žatec

S manželem jsme byli tady http://www.hotelpodsluncem.cz/ a byl to nejlepší wellnes,služby a jídlo co jsme kdy vyzkoušeli. Zuzka

Není tady

#6 23. 6. 2011 11:18

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Zuzka S napsal(a):

S manželem jsme byli tady http://www.hotelpodsluncem.cz/ a byl to nejlepší wellnes,služby a jídlo co jsme kdy vyzkoušeli. Zuzka

Tak to doporučuji vyzkoušet v popradu přímo v aquaparku hotel Seasons nebo Wiew Mountain.To je teprve nářez.Tady u toho se mi teda nelíbí ty pouze venkovní whirpooly a dle svého manžela vím,že na každý chlap je na ty různé masáže a zábaly.

A jinak,když se vrátím k hl.tématu, co tak třeba Luhačovice?

Není tady

#7 24. 6. 2011 9:54

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Take bych rada rodicum k narozeninam koupila welnes pobyt v laznich. Tatinek ma astma a mamcu casto boli zada, nemate nekdo tip na lazne, ktere by jim mohly ulevit od techto problemu? A jak to vubec v laznich chodi s ubytovanim. Je moznost ubytovat se primo v laznich nebo pouze v lazenskych hotelech a do lazni dochazet?

Není tady

#8 24. 6. 2011 22:03

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Samozřejmě,že existuje možnost bydlet tamtéž,kde jsou i procedury,já bych ani do ničeho jiného nešla.

Není tady

#9 15. 8. 2011 0:04

CherryAnn
♥♥-----

Marcia111: Podívej se tady: fyzioterapie - je to v lázních BRC v Čeladné, je tam moc hezky, mohu doporučit a pro tatínka by se tam jistě taky něco našlo. Jinak v Čeladné je i wellness, takže kromě léčby se tam dá i krásně relaxovat. smile

Není tady

#10 14. 6. 2013 21:54

Miruš
♥------

Pokud by nevadila jižní morava, tak doporučuji hotel Kaskáda. Nabízejí tam odpočinkové wellness víkendy, které jsem snad lepší nezažila (i když jsem jich zatím tolik neabsolvovala big_smile ). Navíc, pokud to tedy rodiče ocení, je tam kolem i krásná příroda.

Není tady

#11 19. 6. 2013 18:26

Cinderella.la
♥------

Já mohu taky doporučit Kaskádu. Byla jsem tam nedávno..kamarádka měla rozlučku se svobodou a jako musím říct, že ve wellnessku jsem se teda vyžívala smile bylo to opravdu skvělé..paráda.. smile navíc nám vyšlo krásné počasí takže jsme večer byli na terase a to prostředí opravdu parádní. Chci se tam někdy vrátit, tak snad se mi to splní smile

Není tady

#12 20. 9. 2013 16:10

Dadula25
♥------

Přesně tak. Mám také zkušenost s Kaskádou nedaleko Brna. Jezdíme tam pravidelně s kamarádkou na víkend si odpočinout. Výborné wellness, parádní příroda, to je moje.

Není tady

#13 30. 10. 2013 16:21

Janea
♥------

Mě se moc líbilo v hotelu Horizont v Peci Pod Sněžkou. Super wellness, velký bazén a vířivka a úžasný personál www.hotelhorizont.cz

Není tady

#14 24. 8. 2015 18:41

PavcaM
♥------

Holky myslíte že je vhodné poslat prarodiče od manžela jako hromadný dárek od celé rodiny do lázní? Nebo spíš do wellness hotelu v lázeňském městě? Chtěli jsme je tam poslat na týden s tím, že je tam odvezemea pak zase přivezeme domů...Mají oba přes 80 tak nevím jestli by ocenili masáže, saunu, wirpool a další vymoženosti. Já teda rozhodně jo, brala bych to hned!!!A co vím od tchána tak kdysi do lázní jezdili,ale teď už tak dobře 10 let nikde nebyli tak aby jsme za to nevyhodili 15000 a pak to nebylo k ničemu...

Není tady

#15 24. 8. 2015 18:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

je vhodné poslat prarodiče od manžela do lázní?
A nebylo by vhodnější si to předem zjistit přímo u nich?
To, že to všichni ostatní považujou za bezvadnej prezent neznamená, že babi s dědou budou stejně nadšení.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#16 24. 8. 2015 19:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Taky bych se nejdříve zeptala jich. Mí rodiče, kterým je zhruba taky tolik let, by tohle určitě neocenili. Proč se ptát lidí na netu,  kteří o nich vůbec nic neví?

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#17 24. 8. 2015 19:02

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

PavcaM napsal(a):

Holky myslíte že je vhodné poslat prarodiče od manžela jako hromadný dárek od celé rodiny do lázní? Nebo spíš do wellness hotelu v lázeňském městě? Chtěli jsme je tam poslat na týden s tím, že je tam odvezemea pak zase přivezeme domů...Mají oba přes 80 tak nevím jestli by ocenili masáže, saunu, wirpool a další vymoženosti. Já teda rozhodně jo, brala bych to hned!!!A co vím od tchána tak kdysi do lázní jezdili,ale teď už tak dobře 10 let nikde nebyli tak aby jsme za to nevyhodili 15000 a pak to nebylo k ničemu...

Tobě ale není 80. To přece nemůžeš posuzovat podle sebe.
Mně je 52 a taky bych takový dárek neocenila, spíš by to pro mě bylo za trest.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#18 24. 8. 2015 19:49

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

PavcaM napsal(a):

Tobě ale není 80. To přece nemůžeš posuzovat podle sebe.
Mně je 52 a taky bych takový dárek neocenila, spíš by to pro mě bylo za trest.

já bych si to teda užila, ale opravdu nevím jak na tom prarodiče jsou. na jaře jsem byla na wellnesu a takhle staří manželé tam byli. nevím jestli si to užívali, ale my jsme trpěli , protože stařík hulákal na celou jídelnu a stále opakoval to co mu přišlo vtipné kapitulation

Není tady

#19 27. 8. 2016 17:37

Petussina
♥------

souhlasím že tento typ dárku není pro každého...My jsme mojí mamince kupovali wellness pobyt v Alexandrii v Luhačovicích a jak psala Pavča - taky z toho byla unešená a parádně si to užila. Trošku jsme se plácli přes kapsu páč je to luxusnější hotýlek, ale věděli jsme že ona miluje veškeré ty relaxační věci od svíček, aromaterapie až po masáže a sauny. Pro prarodiče, v 80 už si to nedovedu představit - záleží taky jak by to měli s dopravou daleko apod. ale co vidím okolo sebe tak spíše už jsou nejradši doma a chtějí klid. Je to člověk od člověka...

Není tady

#20 15. 10. 2016 19:00

osmnactka18
♥♥-----

Dobrý den, doporučuji objednat nějaký zajímavý pobyt na http://www.pobytyvcesku.cz/wellness-pobyty. Kupovala jsem tam rodičům víkendový pobyt v Karlových Varech a byli natolik nadšení, že nás s přítelem přesvědčili si také objednat relaxační víkend. Celá transakce proběhla bez problémů od začátku až do konce, je na ně prostě spoleh. smile

Není tady

#21 26. 4. 2017 20:10

Amélie54
♥------

Skvělé wellness pobyty najdeš přes CK Capro. Mají velký výběr pobytů u nás i v zahraničí. smile

Není tady

#22 26. 4. 2017 20:34

Migruska6
♥------

Jde o to, na jaké období to chcete. Některé cestovky totiž nabízejí takové víkendy pouze na určité termíny.

Není tady

#23 4. 9. 2023 14:04

AdélN
♥------

Letos jsme byli v Jizerkách a v hotelu Montanie Resort, který je hned uprostřed chráněné přírody a vedle vodní nádrže Souš. Naprostá dokonalost! Resort má bazén s protiproudem, vířivku, saunu a páru a lze zde přikoupit různé procedury. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí