|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
nevite nektera nahodou jaka hudba je vhodna pro miminko v prenatalnim obdobi? Jsme ve 20.tt a chtela bych neco poslouchat. Nekde jsem slysela, ze je vhodny Mozart. Nevite jak to je?
Dik.
já si myslím, že záleží i na tom, co se líbí Tobě - nemá cenu poslouchat něco, co Ty sama nemůžeš ani slyšet jen kvůli tomu, žes někde četla, že je to dobré... ale celkově vážná a relaxační - klidná hudbe je dobrá. I když švagrová pouštěla neteři v bříšku pomjěrně tvrdší hudbu a na malé to nějaké následky nenechalo
jde hlavně o to, aby ses dobře cítila Ty - spokojená maminka = spokojené miminko 
Není tady
soulasím s lenulkou, poslouchej to, co se líbí tobě. Když budeš mít husinu, tak se to miminku moc líbit nebude. Bude cítit křeč
Já poslouchala Shakiru a Quano Apes, takže dost rozdílné žánry a malé se pořád líbí oboje 
Není tady
Ahoj holky, taky se zapojím....
Někde jsem četla, že celkově je vhodnější klidnější, relaxační hudba - ale miminko si samo řekne, co se mu nelíbí - protože okamžitě začne v bříšku "vyvádět" 
A co je úplně nejlepší - je vlastní zpěv maminky (na děťátko se totiž přenese pohoda a radost maminky a navíc ještě slyší její hlas).
Hezký den. Sun
Není tady
No jooo, ale kdyz neumim zpivat?? :-(( nemuze mu to spis ublizit?
))) přesně takovou reakci jsem čekala - určitě mu to nemůže ublížit, když to bude z radosti a od srdce (otázkou je co na to sousedi) 
Není tady
Marťo a taky jsem slyšela a je to i ověřené, že když malému budeš zpívat sama, tak bude mít dobré předpoklady pro zpěv a dobrý hudební sluch. Ale jak píše sunflower - není nad zpěv matky. Jedním z důvodů je i to, že tak malé miminko má problém s hudbou, kde se prolíná víc zvuků, zatímco zpěv je jen jakoby jedna "stopa" a je pro malé mnohem jednodušší se orientovat a chytat 
a mimochodem, je to ověřené i na mě - mamka mi zpívala hodně i když jsem byla malá a já umím zpívat celkem slušně a hudební sluch mám absolutní - zvládám bez problémů několik hud.nástrojů. A to podotýkám, že mamka je naprostý hudební antitalent
a u nás v rodině taky na hudbu kromě mě a bráchy nikdo moc není....
Takže s chutí do toho a ať si sousedi nakašlou 
Není tady

Martinooo souhlasim s holkama a podle zkušeností nejvíc se sunflower - náš Domča když byl v bříšku, tak jsem hodně poslouchala skupinu Kabát (máme jí rádi oba s manželem a on to jeden čas hodně často pouštěl) a Domča se vždycky "probral" a vrtěl se jako by tancoval
Pak když byl na světě, tak asi od 3 měsíců když jsme třeba večeřeli, vzali jsme si ho do autosedačky a pustili mu Kabát a byl moc spokojenej. Líbí se mu dodneška 
Není tady
no neumím si představit,že bych v těhotenství poslouchala metal - to by byl ale fičák v bříšku:-)
Není tady