6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, prosím Vás, podělte se se mnou o zkušenost. Vibrosaunu jdu dnes zkusit, kolegyně byla nadšená...takže jsem se objednala. Slibuji si od toho fyzickou pohodu po prodělané hnusné chřipce z níž mě bolí záda a svaly ještě dnes. Má to mít i lehce hubnoucí efekt, ale to samozřejmě je jen podpůrný moment - to je jasné, alespoň tak to vnímám já.. Permici jsem si netroufla koupit (zatím), a četla jsem, že je to dobré pro nějaké "dotvarování" těla skloubit s vakuwell strojem (či metodou). Mají zde obojí.
Máte zkušenost?
Není tady
No tak!!! holky nikdo nebyl na Vacuwelu???
Není tady
ahoj Wiki,
já teda chodila na vacushape ale princip bude asi stejný a mohu vřele doporučit. sama jsem nevěřila a preventivně jsem se předtím přeměřila. měla jsem 10 lekcí a koupila jsem to na jedné ze slevové stránce. no a výsledek byl fakt super! v pase jsme měla o 5 cm méně a 3 kg dole. je to tak 4 měsíce na zpět co jsem dochodila poslední hodinu a furt se mi to drží. ted sem si teda koupila dalších 10 lekcí a jsem zvědavá jestli půjdou dolu další 3kilča normálně to stojí 250kč na půl hodiny ale ve slevách to seženeš na 99kč lekce
Není tady