27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
čauky Jani,
to je taky bezva, jak se s Renčou navtěvujete!
u jsem zkoukla část fotek - vidí, jak jsi to ikovně zvládla!! a popravdě - fakt to rajče je přehlednějí!
Není tady
No jo, my u jsme zase u tisícovky
Mám dvě novinky. Terezka u definitivně sama sedí. U se nikam neobulí.
A naučila se PAPÁ. Jetě to teda není stoprocentní, ale u to udělá skoro pokadé. Ale nejčastěji mává kdy to po ní nikdo nechce
Není tady
Ahoj Beruko tojo mi se s Renčou navtevujeme a taky jsem si ji vzaola za svědkyni
To má pravdu, e je přehlednějí. A tak yby mě zajímalo jak se dělá to video s těma fotkama co dělala Kotr.
Není tady
Jani - Elika je fakt krásná princezna!!!
jo, za svědkyni? to je super!
Abby - i Tobě jsem koukala na fotky, Terezka je teda taky mooc pěkná a ty kukadla - to má myslim po mamince! a super i v tom átku!
tak gratuluju k sezení a mávání! Tomíno taky sedí, ale myslím, e kdyby se zapomněl, tak jetě uchne do boku..
Není tady