29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
čauky Jani,
to je taky bezva, jak se s Renčou navštěvujete!
už jsem zkoukla část fotek - vidíš, jak jsi to šikovně zvládla!! a popravdě - fakt to rajče je přehlednější!
Není tady
No jo, my už jsme zase u tisícovky
Mám dvě novinky. Terezka už definitivně sama sedí. Už se nikam neobulí.
A naučila se PAPÁ. Ještě to teda není stoprocentní, ale už to udělá skoro pokaždé. Ale nejčastěji mává když to po ní nikdo nechce
Není tady
Ahoj Beruško tojo mi se s Renčou navštevujeme a taky jsem si ji vzaola za svědkyni
To máš pravdu, že je přehlednější. A tak yby mě zajímalo jak se dělá to video s těma fotkama co dělala Kotr.
Není tady
Jani - Eliška je fakt krásná princezna!!!
jo, za svědkyni? to je super!
Abby - i Tobě jsem koukala na fotky, Terezka je teda taky mooc pěkná a ty kukadla - to má myslim po mamince! a super i v tom šátku!
tak gratuluju k sezení a mávání! Tomíno taky sedí, ale myslím, že kdyby se zapomněl, tak ještě žuchne do boku..
Není tady