29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marti - jojo, to bude taky dárek pro rodiče - my přece jen máme trošku lepší mobily, takže bysme si nepomohli
u Vás je krásně? to závidím, tady je hnusně .. snad sem to hezké přijde zítra!
jo a s těma netekoucíma hrníčkama - my jsme taky vždycky mokří oba! nechápu to.. fakt se to musí děsně utáhnout, aby to neteklo... šílený, pak to zas nejde odšroubovat a to máme dva a oba stojí za nic moc, popravdě ( jeden je Nuk a jeden Nuby).
Není tady
Zuzi a Marti - teda ty hyperaktivní děti vám dají zabrat, jak koukám! Ještěže Tomík je fakt kliďas!
zatím teda.
Zuzi - to sedátko má kámoška a hrozně si ho chválí (malá má přes rok a pořád ji tam dávají ).
U nás zatím jede lehátko a v pohodě, jen musí ve vance krčit nožky
Není tady
Beru: nemám ale ve srovnání s některými jarními živly zde jsme pořád ještě celkem slabej čajíček
... jo a u nás na koupání musí být velká vanička, dovolili jsme si ji dát do té značkové malé, nemohla kopat ve vodě a se zlou jsme se potázali!
jak nemůže natahnout nožičky, je zle ... takové to lehátko plastové máme (vlastně máme celou sbírku lehátek i vaniček, když o tom tak přemýšlím
) a koupeme v něm, je tam rozvalená jak kapitalista
a cáká nožičkama
my máme na pití od Tommee Tippee hrneček pro úplně nejmenší, a docela Verunce čaj z toho pít jde,teče, ale málo, musím "pít s ní" to by jinak byla politá moc, má ráda Maminčino pohlazení od Hippu (bacha, kdo nemusí bylinky atd., bude to plivat - jenže já je ráda a myslím že to Verunka má tak trochu po mně, jako takovej Leros jahoda, apod. ovocné, to mi taky nepije)
tady taky svítí, po dlouhé době, už jsme byly na nákupu, jedna paní koukala na Verunku a říkala "jezismalyjááááááááá" tak jsem malinko vytáhla obočí a říkám, no jmenuje se Verunka
my jsme s ovocem ještě moc nezačaly, ale včera jsem Verunce dávala hroznové víno na takové drubičky, oloupané a bez pecek a jelo jí to moc, a myslím, že by to taky mohlo mít "projímavé" účinky jako jablko - tak třeba zkuste to ... no u nás taky jablko nejde, podušené, nastrouhané syrové, nic, jen když ho koušu já, to musím kousek okrájet a cucá ho jak divá, občas i něco uhlodne - to je zajímavý, jak jí to jede, stačí, že to jím já
jo a včera na tom plavání byla Verunka bezkonkurenčně nejhubenější dítě ... fakt teda je to žížalka ... chtěla jsem napsat o těch maminkách ... můj plán byl taky chodit proto, abych se tady seznámila s nějakou maminkou, co má podobně staré dítě, bohužel teda jsme tam byly 4, z toho 2 tam měly doprovod, takže celou dobu mluvili jen mezi sebou a s tou třetí maminkou jsme trochu kecaly, to jo, ta byla vcelku fajn ... ale není odsud
Upravil(a) Cassiopeia (5. 11. 2009 12:42)
Není tady
Ahojky,
děkujeme za přání k měsíčninám.
Cass tak koukám že napoprvé plavání super , ono se to Verunce ještě zalíbí
A s těmi probiotiky, no měla jsem si brát lacidofil, ale nějak jsem si na něj vůbec nevzpomněla, takže tak.
Ohledně hrnečku vám toho moc nepovím, protože Erik zatím vypil všehovšudy 30ml čaje z lahvičky před dvěma dny a tím to zase skončilo a už nechce. Hrneček máme ten obyčejný z Tesca (teda aspoň myslím že je z Tesca, protože jsme ho dostali) a neteče vůbec, Erik s ním hází, kutálí ho, ocucává, ale aby se napil to ne.
Beru tak to máte štěstí s tou výhrou, občas taky něco zkusím, ale nikdy jsem nic nevyhrála.
No a ohledně koupání, to vám snad ani nebudu popisovat, koupeme ve stoje, protože sedět ho už nebaví, natož ležet, takže neustále stojí, drží se za kraje vaničky a já ho přitom jednou rukou myju a druhou přidržuju aby mu to neuklouzlo, protože pořád někam leze
Zuzi a myslíš takové to plastové lehátko do vany s přísavkama nebo vyloženě už na sezení? To lehátko máme, teď v něm teda občas sedí, ale nic moc, hned vstává, tak nevím jestli je ještě něco jiného....
A už je vzhůru, tak jdeme obědvat a vem, pa pa
Není tady
:reta:Ahojky babinetky tetky!
MArti no jen doufám,že ti naši cvrčkové se někde nenajdou a nedají se do kopy.:lol:Umíš si představit,co by měli za děti?!
Sedátko do vany jsem holky myslela na to přisátí a zrovna jsem potkala před obchodem mojí mámu,jak ho nesla v ruce.Koupila ho.No neplesklo by vás z toho!:)Prý ho dá Nelince už teď,ale bude ho mít jako k Vánocům.
Jinak máme konečně pro Nelinku nějaké drobnosti k Vánocům a už nc pořizovat nebudu.Dostane spoustu věcí od našich a dalších.Takže tak!Abychom pak na to stěhování nevolali Tirák!
Není tady
Tak si dal šlofíka před obědem(obědvá dýl, když snídá kolem osmý), tak jdu k vám něco napsat.
S ovocem problém nemám, jen mu nejedou švestky ale jinak dobrý. Našich kamarádů holčina (je jí 3,5) ovoce nejí žádný, ani syrový ani upravený, ani v jogurtu, prostě nic. A to zkoušeli psí kusy aby jí to zachutnalo. Prostě ovoce nééé, už od mala.
Zuzi sestřenka měla sedačku do vany a moc si jí pochvalovala. Taky asi nějakou pořídíme, zatím ho mám v lehátku, ale v tom už řádí.
Z hrnečku jsem mu dávala jen jednou, saje jak drak, ale pak to nespolkne, asi toho má moc v pusince a teče mu to všude. Budu to zkoušet později. Jo a máme avent.
Jo a taky jsem hrála (shodou okolností, neopičila jsem se) s t- mobile a hádejte taky jsem vyhrála mobil asi jich fakt mají hodně
Upravil(a) Pavka (5. 11. 2009 13:46)
Není tady
já jsem to hlava děravá málem jsme zapomněla na Eríska přejeme mu k 8.měsíčninám vše nej a ať maminku moc nezlobí
Tak malá spinká a zelňačka je uvařená tak relaxuju.
Teda Pavko ty jsi taky vyhrála??? Fakt jich asi mají dost tak gratuluju.
Cass tak to je fajn, že se malé plavčo líbilo hlavně, že neplakala jojo ten přechod z tepla do zimy je fakt na prd.
Zuzi já teda dostala takovou tu protiskluzovou podložku do vany takže sedátko kupovat nebudu a vidíš jak ti maminka čte myšlenky
Hrneček máme Avent, ale malá z něj pila jen jednou a od té doby nic si myslím, že nato ještě mají chvilku čas ono nejde vše hned
Není tady
PAvli, tak to taky moc gratuluju k mobilu
A jak píšeš - u nás je to právě taky tak, že on si to vsaje do pusinky, ale pak neví co s tím a koutkama mu to teče ven.... takže je celej mokrej. Ten Nuby hrnek neteče tou savičkou, teče jenom, když jsem ho blbě dotáhla..
ten Nuk ale má moc velkou tu dírku a teče, když je tam málo tekutiny.
Není tady
http://www.caryfuk.cz/detske-potreby/de … ry-p-14474 jo sedátko měla tohle, ale mají jich mraky barev i typů
Jani díky bude to sice určitě jen ten obyč, ale hodí se
Erikovi taky přeji vše nej
Ten náš pipin stále spí to bude obědvat dost pozdě a manžel právě přijel... a to jsme teď chtěli na nákup. Snad ho budu muset vzbudit
Není tady
Tak jsme dorazili z prochajdy, uvařila jsem si kafčo a malej ještě spí v kočárku.
Jé tak to sedátko je super , no ale myslím že asi pořídíme taky tu protiskluzovou podložku, u nás už by to asi bylo vyhazování peněz, protože by mi z toho stejně lezl ven rarach jeden
Týjo, škoda že nemám T-mobile, bych taky soutěžila....
Ráno jsem byla v Tescu a koupila první dárečky pro Eríse k vánocům, kostičky a čtyři pohádkový knížečky v takový truhličce, a budeme předčítat pohádky
Cassi a jak jsi zvládla to okolo plavání - myslím přípravy, sprchování, oblíkání, svlíkání apod... Já jsem z toho vždycky celá říčná, navíc mi Erís pořád někam utíká, takže ho naháním po celejch šatnách na dlaždičkách
Není tady
holky co s těma dětma děláte? že vy jim dáváte odvar z makovic ... u nás už se asi týden spí přes den 3x0,5 hod
Kotrmelí: jj, jak jsem psala, byla jsem z toho servaná víc jak Verunka - sice ji nikde nemusím nahánět, jednak jí zatím s přehledem stačím a jednak teda při sprchování hlídá a chová plavací paní ale i tak jsem té procedury (jak jsi to správně nazvala) měla tak akorát ... splavená v tom vedru jak myš, je to fakt něco
... a jaké jsi koupila kostky? nějaké takové ty soft nebo klasické dřevěné, nebo plastové?
Není tady
Ahoj,
tak jsme to zvládly, máme naušnice! Fotodokumentaci dodám hned jak bude čas!
Ještě že se takovýhle věci nemusí absovovat víckrát, to bych asi nedala byl to fakt nepříjemnej zážitek, chudinka malá plakala a já skoro s ní!
Ale byla jsem na něco podobnýho připravená
Gratulujeme Erískovi k měsíčninám
a už si zase nic nepamatuju Holky musím ještě mazat do obchodu, takže snad se dostanu večer až bude klid!
Není tady
Ahojky, Teď jsme se vzbudili. \Malá má dnes to spaní taky na hlavu. Vstávala už vsedm. V jedenáct mi ji po 20 minutách vzbudila tchyně dyž práskla dveřma a odpoledne zase po 15 minutách pošťák, zvonkem. Tak jsme si vlezli dso velké postele a spali 2 hodiny. Ale nějak jsem u toho vymrzla, tak se tu teď klepu
Yvet gratuluju k náušničkám. Já na to taky nerada vzpomínám. Doufám že už budu mít samé kluky A těším se na fotky
Jó a ještě se vám musím pochlubit novou perlou od tchýně. Svěřila jsem se jí že Terezka nechce jablíčko, jestli třeba nezná nějaký fígl. Tak mi teda poradila ať ji to osladím medem, že ona to tak klukům dávala od 4. měsíce a moc se divila že to tak nedělám. Dokonce že prý jestli mi špatně baští zeleninku tak ji do toho mám dát med taky Tak jsem ji poděkovala a vyprovodila, no
Upravil(a) Abby21 (5. 11. 2009 17:32)
Není tady
ahojky!
Gratulujeme Erískovi k 8.měsícům-vše nej....
My jsme dnes vstávali až ve 4:45huráááááá.
MARTI-takže jen jedna noc dobrá a opět na prd?Tak to my měli docela dobrou noc dneska,budil se jen po 2hodinách do půlnoci a pak chrupnul až do té doby,než se vzbudil.No,ale dnes čekám,že to bude opět ve starých kolejích,možná horší,protože Tomík má kašel.
Holky,tak mě Tom teď nechce jíst žádné přesnídávky-jak je to řidký,tak mi to plive,takže musím vždy dělat domácí.
Není tady
Ahoj holky
musím rychle, než se to naše zvíře vzbudí. Odpo jsme si chrupli 3 hodinky (takže dospával noc, potvorák jeden), normálně jsem na něj koukala jestli dejchá a je živej, nebo jestli mu něco není, pak jsem se bála pohnout, abych ho nezvbudila. To zase bude noc, ach JO.
Rendí- normálně jsem už odhodlaná jít do těch homeo, protože takhle se to prostě nedá.
Odpo opět karambol - nějak nepochopil, že proti topení prostě nejde prolézt, takže další šlic na hlavě ( a to máme naprosto rovný topení). Člověk na něj kouká, stojí u něj, vysvětluje, prostě zbytečný, normálně se po všem plazí a stoupá si. Nějaký lezení ho teď naprosto neba, všude se věší.
Zuzí - téda Vojta s Nelčou se dát dohromady, tak by nás normálně odvezli, nedokážu si to představit. Pokud budeš chtít zrušit byt, klidně písni, my dorazíme, i když to máme trošku z ruky.
Tak jsem mluvila se sousedkou (má o 10dní mladšího Štěpánka) a ten je sladkej, ani se nehne, jenom leží na zádíčkách a chrní od 8 do 9 rána, normálně jsem skoro brečela , to mě se stát nemůže. Vojta se jim doma předvedl jaký je to rarach, kytky, válenda, televize, ovladač, pračka, myčka - prostě všechno objel těma svejma packama. Štěpánovi dal jednu kamarádskou za uši, pak se po něm plazil a byl celej šťastnej, tak si myslím, že už nás asi na návštěvu nepozvou. A to jsme tam byli asi jenom 15 min. Dýl to prostě nešlo.
Tak čauves, jdu na Ordinaci a pak nám dorazí taťka, takže musím udělat těstovinky ke gulášku.
Není tady
Marti normálně se tu tlemim úplně vidim našeho Štěpána flegmouše a vašeho Vojtíka jak tu dělá kůlničku
Abby móc cená rada pokud vím tak med nejdřív v roce...
Holky s tím spaním prťat máte kříž. Myslím na vás
Jdu do pelechu, dobrou. No koukám na hodinky vlastně pěkné ráno. To je snad poprvé co jsem prga
Není tady
Ahojky, tak předně všem taky gratulujeme k měsíčninkám.
Jináč kuchyňka je super, až na to, že mě zase chytly záda, takže tu teď místo spaní skuhrám, snad to bude brzy lepší. M. jde ráno do práce a k doktoru se mi s dětma oopravdu nechce, abych tam s nima celý poledne čekala.
Marti, to mi říkej, minule když jsem byla na aktivu - se všema dětma , byla tam maminka se stejně starou holčičkou jako je Ondráš a tam tam vrhala pohoršený pohledy, protože když jsme tam dítka položili na koberec - Míša má ve třídě hrací kout, super věc, tak jí chtěl Ondra vypíchnout očičko
Před chvílí jsme byla dát Ondrášovi čaj, byl vzhůru od osmi potřetí , ale teda dneska je mi to stejně jedno, páč nespím.
Není tady
Tak prášky zabraly, takže se konečně hejbu.
Chtěla jsem se zeptat, jaké prostředky kupujete do myček, jak dlouho myje váš běžný denní program? No musím říct, že včera se připeklé hrnce umyly bez problémů a předmývání, takže hurá o starost míň.
Tak a jdu dát papouchovi dlabanec, už tu zase huláká blbka.
Není tady
Bré ráno!
Tak na návštěvě včera bylo fajn!Malá Adrianka je moc hezká a hodňoučká,horší je to s tou starší MAriankou(3 roky),to je tak děsně rozmazlené dítě!Hrůza!
Taky nás včera počastovala svou návštěvou tchýně!No děs!I švagrová jí včera řekla,že je čím dál horší,že taková nebývala!A má 100% pravdu!
Yvetko tak aspoň už má Terezka s naušnicema na celý život pokoj!
Není tady
Ahoj děvčata tak koukám, že si tady to prvenství pěkně přehazujete .
Yvetko tak hlavně, že už máte naušničky za sebou a počkej až ti za pár let příjde s uchem plným naušnic a ty si řekneš bože jak jsi tenkrát brečela už se na to taky těším jsem zvědavá co bude za dobu až ti naši prcci vyrostou do puberty
Těším se na foto.
Sylvi teda když né děti tak zase ty tvoje záda tě nenechají spát . Ohledně těch přípravků tak já používám Somat tablety +sůl a denní program myje mám teda dojem asi necelých 2,5 hodiny, ale přesně ti to neřeknu páč já jsme to ještě nějak nesledovala
. Tak si novou kuchyň užívej.
Zuzi jojo ty tchýně no radši no coment. A super, že jsi si návštěvu užila a někdy to tak bývá, že první dětičky jsou rozmazlený, ale to ty naše nebudou
Není tady
Jani asi budou rozmazlené co?;)Ale asi se nebudu bát dát Nelince na zadek!U nás to bylo tak...řeklo se něco jednou,podruhé se zvýšil hlas a když ani to nepomohlo,padla rána na zadek.Což budu asi taky takhle dělat!
Není tady
dobré ráno
Sylviku, gratulujeme k 8 měsícům .... a moooooc přeji ať se záda umoudří, ty si tohle fakt nezasloužíš
já používám do myčky zásadně Calgonit nebo jarové tablety , a normal program mi myje 84 minut
Yvettko, gratuluji k naušničkám
Pavli, taky gratuluji k telefonu....
u nás sedátko asi nemá moc cenu, protože malá se pořád staví, ani ve vaně nevydrží v klidu, takže se s ní ted koupe manžel....protože kde může, tak se postaví...
Abby no úžasná rada tchyně....med je silný alergen, určitě bych nedávala....mému bráchovi na med zjistili alergii v 5 letech
Cassi, je super, že Verunka tak hezky zvládla plavání
tak a už si víc nepamatuji, jsem dneska nějaká vygumovaná, ani nálada nic moc, to bude zas den
Upravil(a) Luciana81 (6. 11. 2009 8:09)
Není tady
dobré ranko!
Ondráškovi vše nej k 8.mesíčninám!!!
Tak já používám tablety somat+sůl a jsem maximal. spokojená.
U nás je dnes tak hnusně a to za hodinu jedu i s Tomínem k dr. Konečně jsem se objednala(po 2měsících ) k dr. s těma mýma střevama,tak se modlím,aby mi dala už nějaké kortikoidy,protože už je toho moc(lítám už i v noci,ach jo).
Jinak Tomínovi ke kašli se přidala i rýma a já už začínám taky.Ještě Míša a jsme komplet.
Není tady