29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fi, ja uplne zazdila dalsi pohreb... Moc me to mrzi, uprimnou soustrast. Dobre dojedte a snad je to v dohledne dobe posledni pohreb... Jinak mas svatou pravdu, uzivejme si rodicu i starych rodicu, dokud tu jsou. Ja nemohla sva ditka ukazat ani jedne prababicce a pradedeckovi Ta posledni, co zila umrela pred dvema lety a ja ji nestihla Tomaska ukazat. Nesnasel cestovani, takze kdyz jsme jeli k nasim (kolem), byli jsme radi, ze uz jsme blizko cile a nezasli jsme... Ted me to mrzi... Ale bylo ji uz 93 let, ale do posledni chvile byla sobestacna a bydlela sama...
Abby, gratulace k zoubku!!!!!!!!!!
Ja vcera objevila ctvrty...
Beru, Tomasek je fakt obr... Obavam se, ze vam ale silne slapeme na paty Uvidime za tri tydny... To zas bude poradna, jdu rovnou s obema, neb nas ceka take ockovani a zrovna i Tomaska druhy Havrix.
A moc se omlouvam, ze jsem vas v posledni dobe zanedbavala, nejak nam blbnul pocitac...
Není tady
Tak já právě teď objevila proříznutou dásničku u jedničky nahoře.Už nebudeme upíři-hurááááááááááááááá.
A jdu spát.Děda jel uspat Tomína do kočárku a já jdu taky hodit chrupku-musím načerpat síli na noc.
Luci-ještě žádný homeopatika neberem,ještě nevim jaký.Musím to pořádně proštudovat.
Není tady
Ahoj tetky,
zdravím v novém domečku, včera se mi opravdu nechtělo psát sem ve 3 ráno.
Fi - tak to je mi moc a moc líto s babičkou, prostě když se to se...., tak se to ..... Znáte to, ne???
U nás novinky, Jirka včera přišel, tedy až dnes ráno ve 3 - dělali tam ten pitomej krám a nebyl z toho nějak nadšenej, ani se mu nedivím. Ráno šel na poledne, tak jsem zvědavá v kolik přijde. Tak nějak mi to připadá, že si tam z těch kluků dělaj poskoky, no , ale vybírat si prostě nemůže. To je taková blbá doba.
Zuzí - snad to bude dobrý s tím bytečkem.
Abby - další zoubek, gratulujeme. My jsme pořád na těch 2, ale nahoře se něco klube, ale je nad moje síly Vojtíkovi šáhnout do pusiny.
V noci jsme chrněli, sice byly přestávky, ale už je to o 100% lepší, sice vstáváme mezi 5-6 ranní, ale pak si hraje a usneme znovu, takže jsme dnes vstávali v 9, což je dobrý. Hlavně, aby mu to vydrželo. Takže homeo zatím neeee. Ale jakmile to sem napíšu, bude noc katastrofa, znám to.
Už nevím, kdo se ptal na zaplivaný trička??? jo, jo, občas mám i ponožky. teď jak máme novej koberec v chodbě (je modrej), tak na něm je vidět naprosto všechno, i ty pidi papírky a Vojta si na něm ulítává.
Jinak se úspěšně věšíme na palmu a květináč ( dnes 3x obsah venku). Jenže já prostě nemám kam tu kytku dát, do komory nemůžu, v sušárně je zima, takže jí musím něčím obložit, aby na ní nemohl. No a hlavně, její óbr rozměry, stěhovat jí taky nepřichází v úvahu.
Mě to vaření taky neba, ale kdo mi tedy poradí????? prosím, prosím.
Nějak nám blbne PC, takže to ani nevidím, co píšu.
Mějte se , jdu si udělat oběd ( chleba s něčím).
Není tady
Pavli - tak to je super, že mu tak ty křupky šmakujou, my je ještě nesehnali, tak taky musím koupit, když si je vaše děti tak chválí .
Abby - tak gratulujeme Terezce k druhému zoubku!! vidíš, jak jsi to poznala!
Není tady
Koukám, že se tu zoubkuje ve velkém jen my pdr a tři ořechy k tomu .... je tu vůbec ještě někdo bezzubí?
Rendi pěkně se vyspi
K jídlu jsem si nakonec udělala zapečenou brokolici. Maso počká...
Není tady
Čus bábovky,
u nás se odpo udělalo moc hezky,tak jsme vyrazili za holkama do práce, teda hlavně jsem tam měla vánoční kolekci, takže kvůli tomu taky. Tak mě docela pobavily, jak se najelo na ty datový schránky, je to prej hrozná šílenost ( což bylo nám normálním lidem jasný hned), prej za den neudělaj vůbec nic, protože se pořád na něco čeká. Tak mi to ukazovaly , no děs.
Zoubkujeme o 106, to je dobře, u nás se to nějak zastavilo na těch dvou upírákách dole.
Jsem se koukala po těch křupkách i v lékárně a nikde nic, tak kde je kurňa kupujete?????
Fi - jsem ostuda, ani jsem ti nekondolovala, je to fakt blbý.
Tak mám ty fotky z vítání a musím se pochválit - nevypadám tam jako idiot, jsou moc pěkný, jen je dostat ještě do PC a pak se dokopat k tomu je nandat na rajče.
Mějte se jdu dělat kraviny, aby Vojta vydržel aspoň do 6, teď tu sním dělá psí kusy Nikča.
Není tady
Marti ty jsi trubka,co bys měla vypadat idiot!:mad:Prosím tě!No tak modelky nejsme,ale zase máme jiné přednosti ne?
My dnes nebyli s Nelinkou ani venku.Bylo to fuj fuj.I sníh padal.
Zítra jdeme na návštěvu k sousedům 2 m přes chodbičku.Mají 3 měsíční holčičku a ještě jsme jim nic nedonesli(je to strašně daleko).
Tak pa!Jdu uklidit co to naše dítko roztahalo!
Není tady
Ahoj holky tak mi už spíme
Caas tak jak dopadlo plavčo??
Jinka se musím pochubit dnes se malá začala jako by odstrkovat nožičkama nebo spíš takovou šipku,ale vždy se dostala tam kam chtěla a nebo válí sudy . No ale horzně potřebovala ovladač, který jsme měla u sebe na zemi takže se tak snažila až se k němu dostala. A pak hurá na moje bačkory
. Mám takovou radost až na kost.
No jdu koukat na Přešlapy tak papa a krásné sny a klidnou noc
Není tady
Marti - to jsem říkala já, o těch tričkách
Těšíme se na fotečky!
no, ty schránky musí být radost, jsem na to koukala včera ve zprávách...
Zuzi - tak si užijte malinkou holčičku
Silw - taky se těším, jakýma mírama oslní Daník
a gratuluju ke 4 zoubku a Renďáskovic Tomíkovi k horní jedničce
Není tady
Čau,
u nás se už konečně spí. Nevím, co s Vojtou je, ale to jeho usínání je katastrofa. Nevydrží dýl než do 6 - to se musí hrozně nutně koupat, tam je čilej jako rybička a pak dělá vylomeniny, když ho mažu a oblíkám do pyžama, dneska na sebe vysypal slánku , takže šel do vany znova, měl z toho děsnou prču, chyba to byla moje, protože jsem to včas neuklidila ze stolu. Když to shrnu, celá procedura nám kdysi trvala 5 minut, teď je to tak na 20, když ho pořád naháním po stole, ale když já ho oblíknout obráceně prostě neumím a plína mě taky takhle prostě nejde. Pak vytuhne u flašky a přesně za 1/2 hodiny je vzhůru a ječí jako když ho na nože berou. Takže znova uspání a pak je chvíli klid. Tak nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu.
Taky jdu na Přešlapy, pak nám dorazí taťka z prvního pracovního dne, no , poznám hned ve dveřích jestli je to to pravé ořechové, ale jak se tvářil ráno, tak nevím, nevím. Pořád má nad sebou tu hrozbu, že od ledna jdu do práce (což by v práci holky uvítaly, ale to je ta poslední možnost).
JInak plavání jsem musela zrušit, protože Vojta má ten ekzém celkem hodně ( vždycky když se zpotí na hlavě, nebo je změna počasí - jako dnes , tak mu vyraší takový flíčky a škrábe si to), a v chytré knížce psali , že by se s tím nemělo chodit do bazénu. MOc mě to mrzí, ale rochnit a potápět se můžeme i v létě .
Tak já běžííííííím na telku.
Není tady
Ahoj, tak předně vše nej do nového domečku, hlavně spokojená "miminka" i maminky A jste zase nějaký ukecaný, než jsem to dočetla...
Tak jsme dnes byli na 8 měsíční prohlídce, Erik dostal druhý synflorix, cestou tam jsme úžasně zmokli a cestou zpět nádherně svítilo sluníčko, fakt aprílový počasí hadr U Dr. jsme měli být na dvanáctou a Erik od rána ne a ne zabrat, tak jsem ho v jedenáct šoupla do kočáru, během 10 minut vytuhnul, tak jsem se v klidu oblíkla, vyrazila, cestou nakoupila, a pak jsem půl hodiny čuměla v čekárně, protože mladý pán si spokojeně chrupkal až do půl jedný
. Takže proběhla kontrola a hned po ní se začal dožadovat jídla, protože já jsem fakt počítala s tím že v půl jedný na jídlo už budeme doma. Takže jsem v čekárně ještě musela nakojit
No byl to zase zážitek, ale dobrý. Erik má 8070g a jako už tradičně ho neměřili, takže si ho zítra změřím sama.
Fidor je mi to moc líto s babičkou, bohužel i smrt patří k životu, ale naprosto chápu jak tě teď mrzí že jsi nestihla to co jsi chtěla, drž se
Cassi tak jak na tom plavání??? A ohledně té indulony, myslím že modrá je fakt úplně nejlepší, i moje Dr. to říká, a neteř s atopickým ekzémem to samé. Taky na ní nedám dopustit, jen je škoda že se tak špatně roztírá.
Teda tady se to rozjelo s těma zoubkama , tak všem trpícím posíláme pusinku. Pavlí neboj, taky vám vyrazej
Beru Erikovi taky ovocné přesnídávky a celkově ovoce nejede, ale po jogurtu se může utlouct.
Marti to je super že už jakž takž spíte, hlavně se snaž co nejvíc odpočívat když to jde
A ohledně toho padání, já byla na prášky minulý týden (jak mi nešel net) a byla jsem z těch teplot trošku vyčerpaná, máme do kuchyně z obýváku jeden schod, Erika samozřejmě úplně nejvíc zajímá, takže u něj stále poposedával až si sedl na kraj a spadl po zádech dolů a bacil se do hlavy. No řev příšernej, hned jsem volala doktorce, ale říkala že z jednoho schodu by to mělo být OK, ať ho jen sleduju, aby nebyl malátnej apod. Byl naprosto v pohodě a druhý den se mu to stalo znovu na schodu z obýváku do chodby, já už fakt myslela že mně odvezou Od té doby si dává sakra pozor a má z těch schodů velkej respekt. Už se je ale učí slízt, vylízt je už umí
Takže v tom nejste samy.
A už nevím a asi jdu spát, po těch antibiotikách se mi navíc rozjela mykóza, takže super, ještě zavádím globule
Tak pa pa a krásně se vyspěte.
Není tady
Kotr koukám že s ovocem jste na tom stejně.
Já jsem se vás tady zrovna chtěla zeptat jak jsou na tom vaši prcci s jablíčkem?
terezka jí všechno jakž takž, zeleninu, kaši i banán. AleJablko prostě ne. Ať už ho smíchám s banánem, kaší nebo sušenkama tak ho prostě jíst nebude. Nechce ani kupované přesnídávky ani ovocné šťávičky, ani ovocný čaj. U všeho se šklebí, je to na ní všechno kyselé.
Ale mě jde hlavně o to jabko, nechci aby každý den snídala banán a jiné ovoce mě nenapadá, které bych jí mohla dát. (hrušku taky nechce). Jednou sje do ní trošku jablíčka dostala, a krásně potom kakala, jinak má tuhé bobky. Tak i proto. Nemáte ještě nějaký fígl??
Není tady
Abby, Tomášek taky právě ovoce moc nechce, krom banánu. Ty přesnídávky jsou i na něj kyselé, se hrozně šklebí. Syrové jablko mu prostě nejede ani naškrabané, tak je vařím a pak mu je smíchám se sušenkou a ještě i trochu ohřeju, nechutná mu to studené. Pak pár lžiček sní. Jinej fígl nevím.
HOlky, se musim pochlubit - dneska jsme tak ze srandy začali hrát s T-mobilem tu soutěž o mobily... no, a na třetí otázku jsme fakt vyhráli mobil, tak máme jeden dárek k vánocům!
Není tady
Čau,
dnes jsem opět prga!!!! S Vojtou hrajeme hru, kdo koho vytočí nejvíc, zatím vede. Takže je opět po spánku, zase jedeme ve starých kolejích. Fakt se picnu, opět řádí u kytek, takže letím chytat .
Není tady
Ahojky, koukám, zase mě Marti předběhla.
Tak kuchyně konečně hotová, stihla jsem to i poklidit, no ale ten bordel byl
Fi, upřímnou soustrast.
Tak a zase nevím, co jsem chtěla napsat, ta skleroza. Jj, s tím jídlem, já nevím, na tohle si nemůžu stěžovat, Ondín zdlabe všechno, jeho sváče je jedno velký jablko, banán plus namačkaný piškoty a to všechno zdlabe najednou. Je to takový bumbrlíček. Kotr, hlavně že Erikovi nic není, chce to fakt sledovat potom, jinak tim pádům se bohužel nevyhneš, ještě jich pár bude, hlavně až začně pořádně chodit, to je potom sranda. S očkováním, Ondra pořád nemá ani jednu hexu, takže zbytek neřeším, snad po novým roce už to bude mít ok, ale kluci to mají společný, Pátín se očkoval poprvé až těsně po roce. Jináč už chci večer doobjednat dárky k vánocům a mám hotovo. Včera mi přišly plyšáci pro Pátína, ještě čekám další balíček a ještě chci doobjednávat.
Joo a máme nový zub, dvojku nahoře, teď to vypadá že se mu prodírá jednotka, takže mu to roste v zajímavým pořadí.
Není tady
Bréé ranko teda Marti ten Vojta ti dává zabrat a to jsem myslela, že bude už líp
U nás dnes bezvětří a odcela to vypadá, že by mohlo být hezky po tom včerejšku by to bylo fajn.
Sylvi mi dnes koukám vstávaly úplně ve stejnou dobu jen než se sem dostanu tak mě předběhneš já teda takto vstávám každý den
Kort gratuluju ke kontrole a jakto, že vás dr neměří nás měří při každé prohlídce a jak už to bývá tak když se má někam jít tak oni nespí a pak se můžou přetrhnout
Jinak ten 7 zub né a né se proříznout, ale Eli to snáší v pohodě
A taky gratuluju dalším zubatejm
No mi taky měli problém papat ovoce tak přeba rozmačkám banán + nastrouhané jablíčko +trochu bílého jogurtu a to se olizuje a různě ty ovoce míchám a je fakt, že jsme zkusila jablíčko s mrkví a taky se torochu zadařilo fakt ot chce zkoušet malá si nakonec po pár nezdarech vzala.
Teda zas tady na mě to zvíře řve a pokaždý je někde jinde to rychlest jak se přesouvá
Sylvi tak si tu kuchyň náležitě užij
Upravil(a) janaT (5. 11. 2009 7:56)
Není tady
dobré ráno
tak Verunka mi vstávala před chvilkou, ale já jsem jako tradičně musela vstát po půl sedmé s Filipem.....
Kotr, gratulujeme Erískovi k 8 měsícům a posíláme .... a taky gratulujeme ke kontrole
Marti, tak jsme to s tím spaním zakřikly, kéž by to byla vyjímka a Vojtíškovi se noční spaní znovu zalíbilo
gratuleme k novým zoubkům
Sylviku, užívej vylepšenou kuchyň ... a máš teda můj obdiv, že už máš dárky
my papáme přesnídávky bez problémů, vlastně Verunka papá všechno bez problémů hlavně že je to jídlo
Beru, tak to je super s tím mobilem...máte štěstí
Kotr, to je trápení, nejprve atb, ted mykoza....brzo se jí zbav, je to strašně nepříjemné
Není tady
Ahoj Luci tak tojsme na tom skoro stejně hlavně, když to ty naše děti mají jídlo ať je to co to je
Jo Beru gratulace k výhře a jaký tip telefonu to vlastně rozdávají??
Kotr teda najdříve ATB a teď zas toto hlavnmě se z toho brzy dostaň
Není tady
ahojte
včera už jsem neměla sílu psát, plavání mě zmohlo víc než Verunku
... jak kdyby to Verunka cítila v kostech, v poledne byla za 30 minut vyspalá a i když jsem se všemi silami snažila ji ještě uspat (slovy hodinu
) ani náhodou
takže jsem jí ve dvě nakrmila brokolicí (btw už jí půl malé skleničky
a protože jsem viděla, jak moc je hotová, rozhodla jsem se, že se prospí v autě, tže jsem ji nabalila, naložila do sedačky a od půl třetí jsem s ní 20 minut jezdila po městě
aby se aspoň trochu prospala ... bohužel nevyužila celých 20 minut jízdy, protože usnula asi tak v 14,40, takže jsem s ní ještě do za pět minut tři stála na parkovišti a čekala do poslední chvíle, aby se aspoň trochu vyspala ... normálně ji vždycky vyndám z auta (v autosedačce) a probudí ji to, včera ani nápad, spala a spala, na chodbě na plavání spala, (notně splavená, však byla nabalená) a byla jsem naštvaná, protože bylo už dávno po třetí hodině a furt jsme tam stály a čekaly
... spala až do chvíle, než jsem ji začala vyndavat z autosedačky ... takže se trochu prospala no ... hlavně že nám říkaly, že máme chodit včas ... já jsem na tohle magor, všude musím být včas a nesnáším pozdní příchody, bohužel tady se na to (jak všude) nejede
... jinak plavání bylo fajn, sice teda nebyla Verunka nijak extrémně nadšená, ale nebrečela, po osmělení už jsem s ní i trochu mohla dělat blbosti ve vodě ... paní z plavání říkala, že některé děti to prořvou, takže jsme to zvládly ještě hezky, pak teda už bylo snad půl páté a ještě jsme byly v té hrací místnosti, abychom nemuseli hned z 30 stupňů do nuly ... tak jsem přijela potmě
... ještě jsem vám chtěla napsat o těch dalších 3 maminkách, co tam byly taky, ale teď to nestihnu
Kotrmelí: k těm antibiotikům je vždycky dobré koupit a brát (teď doufám že nekecám, ono silw to bude určitě vědět, tak mě kdyžtak opraví) nějaká prebiotika, aby se nerozjela ta hnusná mykóza
Není tady
a Erískovi vše nej k dnešním mini narozeninám a hlavně mál bolestných pádů
Není tady
Erískovi gratulujem k 8. měsíčninám a i k bezva kontrole - nádhrných 8 kg - Kotr, to si užívej Ale on fakt nemůže ani tolik přibrat, když furt lítá!
Sylvi - to jsi dobrá, že už máš dárky a super, že jsi si zmákla i kuchyň!
Cassi - to je fajn, že Verunka neplakala, bylo to pro ni nové, tak je jasné, že hned nebude jančit o 106. Ale s tím spaním Ti teda taky dává zabrat, co?
Marti - ajajaj - to mě mrzí, že si Vojtík nedal říct na dýl... Snad si to zas rozmyslí a nechá mámu vyspat!
Jani, Luci - díky - no, popravdě ani nevím - rozdávají 100 tis mobilů až do Vánoc a jsou to myslím Samsungy a Nokie, ale určo nějaké obyčejné. a ani nevím, kterej dostanem, je to podle toho, jestli naše odpově´d přišla jako sudá nebo lichá. Má přijít do 14 dnů.
Tomíno včera vytuhl až v půl 11, protože spal navečer asi hoďku a ráno jsme vstávali v půl 10!
Není tady
Ahojky!TeĎ jsem dožehlila a jdeme na chvíli ven.
Kotr všechno nej Erískovi!
Tady všem ty zoubky rostou jako z vody!
Marti s tím spaním to je mazec!Jinak mi příjde,že máme obě hyperaktivní dítka!Obléct naši malou je nadlidský výkon,sedět by taky useděla,ale jaksi nevydrží minutu se nehýbat,takže se vždycky převrátí a je po sedění!Už se s ní nemůžeme ani pomuchlovat,protože pořád sebou šije!No a koupání mě taky začíná děsit,protože ona si mi u toho sedá,tam se natahne pro sprcháč,tam pro kačenku...děs.
Kupuju si to sedátko na přisátí do vany.Máte s tím někdo zkušenost a popřípadě jakou?
Tak holky jdem na čerstvý vzduch!PaPA a ať se všem daří!
Jo a Silvi super,že už máš kuchyň hotovou!To je úleva co?
Není tady
Ahoj holky,
u nás se ještě nespalo, když nepočítám tu hodinku v noci. Je to děs. Jsem si bláhově myslela, že usne teď v poledne, ale houbes, prostě nic. Takže poslední pokus , jít s ním do naší postele, ale když ono je venku zase moc hezky, takže se musím rychle rozhodnout a kdyžtak vyrazit ven.
Zuzí - tak nějak jsem už smířená s tím , že z Vojty bude hyperaktivní dítě, a to mě asi odvezou. už teď jsem vyfluslá, ve vaně se zatím chová normálně, sice se každou chvíli otočí, občas sedne, na lehátku už ho neudržím , pouze když dělám velrybu a plivu vodu z pusy, to to musím při tom ještě stihnout aspoň umýt, a pak už mám smůlu, a další procedury, ani nemluvím.
Dnes jsme měli taky první velkej karambol, kytla nepřežila houpání Vojty a skácela se i s takovým košíkem, co jsou v něm knížky, takže řev a Vojta ležel pod kytkou a na sobě všechnu hlínu, během minuty se oklepal a jel nanovo, takže u nás to nebude tak hrozný. Má sice takovou rejhu na hlavě ( vyloženě od listu), a teď řádí v kuchyni v šuplíku, takže čekám, kdy si tam zavře ruce, jak jsem zjistila , musí si to všechno vyzkoušet, aby věděl, kam už nemá.
Beru - na ty mobily jsem včera viděla reklamu, je to super dárek, i kdyby jsi to měla dát rodičům ( no u nás by to moc neprošlo, protože moje mamča a mobil???, horor. ).
Tak se mějte, jdu si lehnout. maximálně za chvíli vyrazíme ven, je fakt krásně.
Není tady
Jj, u nás taky ovoce moc nejede, a to s tím dělám psí kousky, občas trochu banánu, ale jablíčko , neeee.
Jsem se chtěla zeptat, jak jste donutily prcka, aby pil z hrnečku, nám to absolutně nejde, tahá jako z flašky, když se mu to povede, tak neví co s tím, mokrý jsme oba dva ,a to píšou netekoucí hrneček.
Není tady