29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naše první mamky a :
• JanaT
26 let, snažení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Eliška
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
• Imzadi
24 let, snažení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
• Rendas
29 let, snažení o 2.dítě od 12/2007, doma už je 3,5letá Michalka
Tomášek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
• Berka
29 let, snažení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděložní těhotenství v rohu děložním) vyšly // 4.7.08 a narodil se
Tomášek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
• Kotrmelína
31 let, snažení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
• Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondrášek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
• Luciana81
28 let, snažení o 3. dítě jeden rok, k bráškům Filipovi (2000) a Tomášovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
• Eweli
xx let, doma už holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
• Zuzanecka
23 let, snažení od 11/07, nyní se po vážných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
• Martina33
33 let, doma už 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
• Abby21
22 let, snažení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
• Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
• Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
• Zaječice
27 let, snažení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
• Pavka
30 let, snažení o první dítě od 03/2006
Štěpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
• Cassiopeia
28 let, snažení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
• Sussannka
27 let, snažení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
• Tereza82
27 let, doma už 19měsíční Vojtíšek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
• Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
********************************************************************* NÁŠ VOZOVÝ PARK
Kotrmelína: Implast Bolder, barva 222
Berka: Quinny Speedi
Sylviik: I'COO Pocco Country
Fidorka: Teutonia Mistral P
Yvetka: Cam Cortina
Zuzanecka: X-Lander XA limit
JanaT: Dorjan Cross Country, barva cc 116
Rendas: Deltim
Imzadi: dvojčátkový Baby Welt OHIO TWIN
Cassiopeia: Implast Bolder
Martina33: Quinny Freestyle 3XL, barva Navy
Pavka: Teutonia Spirit HB
Sussannka: DorJan Danny Sport 2009
Upravil(a) jarnata2009 (3. 11. 2009 22:38)
Není tady
Dobre rano!
Dnes jsme prvni, Dany to definiticne zabalil v pul sedme, Tomi jeste vyspava. Vcera se mi nejak nechtelo spat, tak jsem vas docitala pres mobil, ale zaclo to nekde jeste u strasiciho domu, tak jsem to brzo zabalila Duchy ja nemusim, bojim, bojim...
Fidorko, ty pady ja zazila u Tomaska dva, prvni asi taky v 7 mesicich, to spise slezl - myslim, ze dopadl na ruce, ale pak v 11 mesicich rovnou na nos a to tekla dokonce krev (asi tri kapky). Oboje bylo v noci - spal se mnou na posteli. Doted nevim, jak se mu to povedlo, neb z necranene strany vzdycky spim ja a z druhe byl manzel nebo polstare pod posteli... Nastesti se mu nic nestalo, ale krve by se ve mne nedorezal, kdyz jsem se v noci vzbudila na BUM a pak rev...
Dany spi zatim se mnou, ale ted nema kam spadnou, z jedne strany je zed, z druhe ja... Ale taky uz zacneme trenovat spani v postylce. Usinani zatim ne, neni jak, kdyz v pokoji spi i starsi syn.
Tak pa, pa, uz semi tu mele a nejde psat...
Není tady
Fi upřímnou soustrast to je mi líto,že to s babí takto dopadlo, ale bohužel to někdy příjde, když to nejmíň čekáme holka drž se
Jinak Sam je pěknej kaskadér
alespoň, že se ti nechtělo žehlit
.
Jo a taky jsme koukla na foto Sam pěkně pózuje a co má vlasů .
No já dnes budu taky volat na profi fotografování. A taky dnes už půjdeme ven malá už 2 dyn nekašle a rýmičku má trochu tak se půjdeme po dvou dnech vyvětrat .
Není tady
Jejda, už je tu nový domeček,
tentokrát jsme ten předešlý prokecaly nějak rychle
Taky přeji do nového pelíšku zdravé a hodné dětičky a spokojené maminky!!!
Fi, upřímnou soustrast. Taky ve mě tak nepříjemně hrklo. Babičky taky ještě mám a poslední dobou si všímám že už přece jen nejsou nejmladší. A různé zdravotní problémy se hrnou ze všech stran...brrr, nechci na to radši myslet. Hlavně když teď bydlím tak daleko
Pád jsme ještě neměli, ale jednou mi málem spadle když jsem ji přebalovala na gauči. najednou se prudce otočila a já jsem ji na poslední chvíli chytla za ruku. Začala plakat, měla jsem strach jetli jsem ji tu ruku nevykloubila. Ale dobrý, asi se jen lekla. Ale mě bilo srdce třikrát rychleji ještě hodinu, hrůza. Už jsem si malovalaco všechno se mohlo stát
Jinak noc dneska hrozná. malá byla pořád vzhůru. Šila sebou a pofňukávala. Tak nevím, třeba to bude druhý zoubek, ale ten první jsem nijak nezznamenala. Nebo tím vzduchem. Máme v ložnici příšerně suchý vzduch, už před týdnem jsem objednávala zvlhčovač, a zatím nepřišel.
Tak, a my jdem vzbudit taťku, dneska se mu nějak nechce
Není tady
ahojte
holky dnes nám držte palec, máme 1. plavání ... už se fakt těším a hlavně jsem zvědavá, jen se obávám, že nebude Verunka vyspalá, protože začínáme v 15:00 a ona vždycky kolem 15 spí
... paní do telefonu mi řekla, tak jí nějak upravte režim - no jasně, dám jí spát, když se jí chtít spát nebude a vysvětlím jí to
nevím no, uvidíme ... do toho se mi rozbolel zub nebo co
ještě že jedem autem, ten vichr z hor dneska teda
humus
jinak jsem už dlouho chtěla napsat, jestli a čím budete mazat při mrazu děti v obličeji, na můj výslovný dotaz na minulé KO mi naše dětská dr. řekla "modrou indulonou" ... tak jsem hleděla jak puk, viděla jsem spousta krémů (a pěkně drahých) pro tenhle účel a prý nejlepší je něco za 30,- na ruce? každopádně už jsem si ji koupila a na další KO ji beru
, abych se ještě jednou ujistila, že je to opravdu ono
jaj to musel být hnusný zážitek, s tím padáním, to by se ve mně krve tak nedořezal ... právě proto, když vidím, jaký je Verunka janek, mám strašný strach ji nechávat u sebe i v posteli, na posteli, peřiny nepeřiny, ona to prostě překoná a ten pád to je moje noční můra ... Fidorko, s babičkou je mi to líto, taky přeju upřímnou soustrast ... dokážu si představit, jak to bolí a že Ti bude scházet ...
no já už žádnou babičku ani dědu nemám - dlouhou dobu
Beru: jak jsem řekla, váš Tomášek je teda ohromnej kliďas
Není tady
Ahojky!
Do nového chlívečku jen zdravá a hodná miminka a vše nej!
Fí- upřímnou soustrast!Tak já jsem se zamyslela,sice já už nemám žádnou babi ani dědu.Ale Roman má na Moravě babičku a pořád říkáme,že jí musíme přivést Tomáška ukázat.Babičce už je 87let.No,jenže pořád to nějak oddalujeme,buď děti marodí nebo má Tomášek ty svoje řvací dny.No,tak jsme se tam bohužel ještě nerozjeli.
Není tady
Cass neboj plavčo bude super my byli zatím jako náhradníci a malá taky měla v té době spinkat, al ejakmile jsme vlezly do vody tak bylo po spaní a vydržela celých 45 minut. Takže se těš je naco a nejlepší si někoho vzít sebou na focení.
K tomu mazání já mám koupenou nastičku od Niveu je určená na mazání ve větru a mrazu no indulónu bych fakt neriskovala. Fakt není někdy nad rady dr
Dnes jsem nás objednala na profi focení jedeme 25.11. v 17:00 a prej, že se máme sladit s oblečením tak nato jsem zvědavá jak to sladím, prptže P na sobě nic jiného nenosí než rifle a tričko
Jinak já si vychutnávám kafe malá spinká.
Není tady
Cassi užijte si plavčo, určitě to bude super
krém na zimu taky ještě nemáme, musím se zeptat v lékárně a uvidíme co poradí
já jsem včera zkusila dát Verunce ten chlebík, namazaný tenoučce žervé....a super, snědla půl krajíčku, za hodinku 200 ml mlíčka a spinkala do 7 do rána....pro mě je ten chleba velký úspěch, protože nedávno vůbec neakceptovala kousky v puse, i zeleninu jsme mixovali do hladka, takže jsem ráda, že si to už umí zpracovat, a začneme obědy jen mačkat vidličkou
malá spinká a já si jdu vychutnat vaření
Není tady
ahoj Luci-tak to je super,že už Verunka snědla chleba.Já jsem včera k večeři taky dala Tomáškovi chlebík s žervé,a musela jsem se smát,jak už krásně žvýkal.Jo,ale aby spal do sedmi do rána to né.
Opět jsme měli do pulnoci řvací,každou hodinu,tak jsem mu dávala jen čaj a o půlnoci už jsem to nevydržela,strčila mu flašku mlíka a byl klid-spal v kuse 3,5hodiny-to je u nás velký úspěch.V půl čtvrtý se probudil a byl už ouplně vyspinkanej.Mě z toho času jednou hrábne.
Jinak Fí-tak nakonec Sam spadl do měkoučkého co?Mě právě už Tomášek taky spadl z postele,spal u mě v noci,ze strany přiražená postýlka a nevím,jak to dokázal,našla jsem ho řvoucího až na druhým konci postele na zemi na zádech.Vždycky ho slyším,že leze ale bohužel jsem nejspíš byla úplně tuhá,že jsem slyšela až ten šílenej řev.
Není tady
Rendi taky jsme se s J. smáli jak žvýkala a ještě se k tomu tvářila tak důležitě...no sranda .... Rendi, tak bych ti spánek v kuse přála, ten Tomík s tebou teda cvičí....snad zaberou nějaké homeopatika, budu držet palce
Není tady
ahojky holky,
taky přeju vše NEJ a hlavně zdraví v novém domečku hlavně našim zlatíčkám, ale taky nám všem i našim rodinám!!! Je vidět, že to je potřeba nejvíc!! A mimískům co nejmíň havárek!!
Fí - upřímnou soustrast, taky si nějak tu smůlu v rodině vybíráte.. ach jo, tohle bohužel bolí vždycky..
S tím Samem, jak spadl - ten koš bylo štěstí v neštěstí, ale docela jsem se už taky lekla, malej tam taky spává i přes den i v noci, vždycky ho obložím.. zatím nemá tendence lézt. Ale kdyby.. tak letí přímo na tvrdou plovoučku..
musim to taky nějak jinak vymyslet! těch pádů se taky bojim nejvíc
Marti - je super, že jsi se už vyspala, tak snad si Vojítk dá říct a bude to už jen lepší!!
jo a já a drobná?? To teda nějak nejsem - při mých 170 a 63 kg jsem docela kus , manžel má 180 a o 20 kg víc jak já, takže normoš. Takže asi to bude tím ovzduším
... ne, myslím, že nejvíc přibírá pořád z MM.
jo, holky, moc mu nejedou ty ovocné přesnídávky... ale zjistila jsem, že mu nechutnají prostě asi studené, tak jsem mu dneska ohřívala trochu i vařenej jablkovej kompot se sušenkou a trochu snědl.
V noci se vzbudil asi v 5 a trochu mrčel, asi si chtěl už hrát, ale to se mi teda nechtělo, takže prso a naštěstí zas usnul.. vstávali jsme v 8:45
jo, taky máte vždycky zaflusaný obě ramena s přehledem denního papání prcka?? to je hrozný, já fakt nemůžu mít tričko čistý dýl než pár minut...
Cassi - ať vám vyjde plavčo a ať se líbí!!
Jani - to se těším pak na fotky z focení a neboj, zrovna rifle a triko vypadají pak dost efektně
taky nás musim s prckem objednat - pořád se k tomu chystám a nic!
tak jdu na fotky...
Upravil(a) Berka (4. 11. 2009 10:23)
Není tady
jo, ještě k tomu focení.. já jsem tím postižená.. máme tisíce fotek Tomáška a už mám i spoustu vybraných vyvolaných.... jsem v necelých 8 měsících na začátku pátého alba - po 200 fotkách... magor, co?
ale když on je tak úžasnej a já se nemůžu vynadívat!!!
Není tady
Cassiopeia napsal(a):
jinak jsem už dlouho chtěla napsat, jestli a čím budete mazat při mrazu děti v obličeji, na můj výslovný dotaz na minulé KO mi naše dětská dr. řekla "modrou indulonou" ... tak jsem hleděla jak puk, viděla jsem spousta krémů (a pěkně drahých) pro tenhle účel a prý nejlepší je něco za 30,- na ruce?
každopádně už jsem si ji koupila a na další KO ji beru
Cassi, opravdu modrá Indulona je nejlepší - a to už dlouhá léta! Mě teda vadí jak je mastná a tuhá na roztírání, takže tělo i tváře mažu SebaMedem, ale jakmile přijde opravdovej mráz, tak jedině Indulonu. Fakt ji směle používej. Jinak mlj brácha je ekzematik a maže se s ní už 39 let. Vždycky když se mu objeví, ak to maže buď Indulonou nebo krémem z Mrtvého moře za 700Kč, nic jiného nezabírá. Trochu zvláštní, co?
No nic holky já jdu pomalu zabalit věci, ještě trochu poklidit a až se vzbudí Sam, tak jedeme směr Písek. Vůbec nevím kdy se tu ukážu, ale asi až po pohřbu. Tak se tu mějte fajn, papa a pohlaďte prcky
Není tady
Fidorka napsal(a):
Cassiopeia napsal(a):
jinak jsem už dlouho chtěla napsat, jestli a čím budete mazat při mrazu děti v obličeji, na můj výslovný dotaz na minulé KO mi naše dětská dr. řekla "modrou indulonou" ... tak jsem hleděla jak puk, viděla jsem spousta krémů (a pěkně drahých) pro tenhle účel a prý nejlepší je něco za 30,- na ruce?
každopádně už jsem si ji koupila a na další KO ji beru
Cassi, opravdu modrá Indulona je nejlepší - a to už dlouhá léta! Mě teda vadí jak je mastná a tuhá na roztírání, takže tělo i tváře mažu SebaMedem, ale jakmile přijde opravdovej mráz, tak jedině Indulonu. Fakt ji směle používej. Jinak mlj brácha je ekzematik a maže se s ní už 39 let. Vždycky když se mu objeví, ak to maže buď Indulonou nebo krémem z Mrtvého moře za 700Kč, nic jiného nezabírá. Trochu zvláštní, co?
No nic holky já jdu pomalu zabalit věci, ještě trochu poklidit a až se vzbudí Sam, tak jedeme směr Písek. Vůbec nevím kdy se tu ukážu, ale asi až po pohřbu. Tak se tu mějte fajn, papa a pohlaďte prcky
tak vida
šťastnou cestu
Není tady
Fí - tak přeju pevné nervy!
Cassi - já taky nemám nic proti Indulonám - sama se mažu měsíčkovou už roky, ruce, tvář... a jen sem tam to střídám Garnierem nebo Vichy, ale jinak na ni nedám dopustit. A červená a měsíčková se právě krásně hned vsaje a ruce jsou hladké a jemné. Modrá právě nechává to mastné, takže dokáže asi kůžičku ochránit i prckům.
Není tady
Teda Luci - Verunka je teda šikulka!! taky čubrním, jak hezky už sedí i stojí!!! no, krása!!
a Sami od Fí - to je taky kabrňák krásnej! Myslím, že je fakt hotovej model! Chudáček, jak tam měl vždycky ty červený uplakaný očička, jak "spát nebudu a nebudu"
Není tady
Zdravím v novém domečku.
Od rána pořád něco dělám,tak jsem se sem ještě nedostala!Vařím.Taky dělám NElince zase příkrmy a hodím na mražák.Králíka s mrkví a rýží.Mám vždycky v mrazáku tak 3 druhy na střídačku a sem tam to prohodím Nelince kupovaným.
Fi upřímnou soustrast!A to opravdu upřímnou!:grater:Je to tak,pořád člověk pořád něco odkládá a pak už je pozdě!
Holka se to u vás nějak se...!Drž se!A máš tady nás na zlepšení nálady!
Jinak dnes jsme znovu volali pánovi kvuli tom bytu a snad by to mělo dopadnou dobře i bez soudu!Říkal,že manželce koupil tento týden byt(rozvádí se...nějak jsme to z jejich jednání vytušili) a že ať ho tam do toho 31.3.2010 necháme,že si do té doby i on něco sežene.Tak snad to dopadne všechno dobře!
Není tady
Ahojky,
tak mám uvařeno a čekám až se mi Terka vzbudí na obídek. Holky musím ji pochválit jak hezky baští, včera sama otevírala pusinku jak vlaštovka,dokonce jsem ji i trošku přidala!
Fí upřímnou soustrast, je mi to líto. Taky mám takovou babičku od manželka, mám ji moc ráda je jí 90let a je děsně čupr.
A hlavně že Samík spadl do měkýho! A nic se nestalo. No jo čím jsou ty děti starší tím budou takový havárky přibývat, hlavně aby toho nebylo moc a byly bez následků! Naprosto chápu že ses vyděsila
Jo a fotky na rajčeti jsou super
Zuzi doufám, že se vám to vyřeší s tím bytem nějak rozumně a v klidku!
Já mám zatím na obličej krém od Hippu tak snad bude stačit!
Beru dnes se mi o tobě zdálo zdálo se mi že jsme vozili Tomáška a Terezku zaráz v našem kočárku, nechápu jak jsme je tam do tý korbičky oba nacpali, zvlášť teda zrovna ty naše děti
Ale mazec
Jo a do novýho domečku všechno nej miminkům i maminkám!
Není tady
Zuzi - tak to by bylo super, že by to prošlo v pohodě s bytem!! tak držím pěsti, ať to takhle je!!
Yvet - no, parádní sen! ale máš pravdu, mají problém tam pomalu vejít sami, natož ve dvou! to bude tou vodou, jak jsme říkaly
teda holky, vy jste tak šikovný s tím vařením.. mě to moc nebaví...
Není tady
Tak i já už v novém trochu brzda
Včera pipin měl taky premiéru, koupili jsme ty kukuřičný křupky. V globusu ani albertu je neměli, tak jsme museli do zdravý výživy No jely mu
manžel měl pěkně opatlaný triko. Jsou fajn, že se tak pěkně rozpouští, nemusím mít strach že zaskočí.
Zuzi tak snad s nimi bude už rozumná řeč
Cass užijte si plevčo.
Fi vy z těch pohřbů a smutků ne a ne dostat drž se
Upravil(a) Pavka (4. 11. 2009 12:18)
Není tady
Holkýý, tak je tam. Jako kdybych o tom ráno nemluvila. Máme druhý zoubek!!! Druhá jednička dole. A ten první moc neporostl, takže porostou prakticky oba stejně. Tak doufám že ta profňukaná noc byla kvůli tomu
Není tady