6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To je moje téma dnešního dne.
Pokud už tu je takové nějaké téma, tak má smůlu, je tu zase, neb se mi ho nechce hledat.
Prolezla jsem pár obchodů a dost naivně jsem nedomyslela, že tavná pistolka bude ve více variantách. Čekala jsem jeden model a teď mám problém vybrat tu pravou.
Máte někdo přehled přes tento dobrý vynález?
Od padesátikorunové jsem si prohlédla pár pistolí až k třístovkové, mají průměrově různé náboje a taky od 20 Watů po 60 Watů. To je o spotřebě el. proudu, potažmo o akčnosti roztavení náboje. Je to tak?
Nebo jsem vedle jak ta jedle. Paní prodavačka neměla uspokojivou odpověď, tak jdu za vámi
Budu lepit drobnosti, ale taky keramické věci, buď po úrazu budou slepeny, nebo budu lepit keramiku k podložce , keramiku na keramiku ... no asi tak a podobně ...
Nějaké hodně velké věci neplánuju, ale jeden nikdy neví....
Není tady
Heluško sice to není o chemtrails a CBčkách, přesto ti odpovím.
Tohle jsem totiž řešil celkem nedávno a ještě budu řešit. Zásadně bych nekupoval tu nejlevnější variantu s nejmenším příkonem. To se ti totiž bude nejspíš stávat že ta pistolka ani nebude stačit pořádně roztavit tu plastovou náplň a bude se ti ucpávat až s ní nakonec praštíš o zeď jako já nedávno.
Takže si kup něco pořádnýho, jak píšeš 60W, pokud možno s nějakým kovovým vnitřkem. U nás to bude řešit ježíšek ale já mu budu nápomocen....
Ty dražší jsou už celkem profi ale asi taky nejlepší.
Upravil(a) Jeňýk (3. 11. 2009 20:16)
Není tady
Hlásím : chemtr. u mě beze změn, obloha čistá, trubičky zatím netřeba
Díky Jeňýku, trochu jsi mi to ještě víc zamotal, viděla jsem něco jiného , terazky abych šla opjět za naší přísnou eko-borkou a vychválila lepší model za lepší peníze, s lepšími možnostmi, ale se bojím, že se nedá.
Někdo tam má takovou obyč za 150 Kč a je s ní spokojený.
Že i model za 200 bude se jeviti pro naše účely jako dostačující. No nic , asi si připravím proslov, že na vyjímečné škole musí být jen nejvyšší kvalita.
Není tady
Nedalo mi to a trochu jsem zagůglila, no našla jsem jich fakt dost. Vidím to spíš na návštěvu v obchodě pro kutily, než v papírnictví, kam jsem se šla poinformovat.
Jeňo, máš v plánu něco konkrétního k lepení, nebo jen rošiřuješ hobby park? Nebo tě někteří tak s.., že jim budeš lepit ústa
Není tady
Na některý lidi by byla potřeba spíš normální pistole a ne jen tavná......
Já v plánu nic konkrétního na lepení nemám. Tu naši původní měla manželka na nějaký takový ty blbinky z keramiky a ozdoby. Já její kouzlo objevil až když jsem potřeboval slepit jeden kryt na autě, čímž jsem ale odhalil její naprostou nedostatečnost na lepení nějakejch normálních věcí.
Takže u nás bude ježíšek nadělovat právě tuhle tavnou pistol, budu ale vybírat mezi těma dražšíma a výkonnějšíma kouskama.
Není tady
Huh........ tak nedávno jsem psal do Snažilek a teď sem zas mezi Šikulkama.......
Není tady
A proč ne, dyť šikovný jsi dost , ne?
A oč ses tam snažíl?
Není tady
A mi až před chvílí došlo, že mi vlákno vyšoupli z Pavlče,
jen jestli mi někdo pomyslně nezatavil tou pistolí i vedení......
Není tady
Obnovuji téma.
Chtěla bych si pořídit tavnou pistoli - poradíte?
S jakou jste spokojeni?
Jak píše Heluška, na trhu jich je až moc,že nevím,kterou vybrat.
Nějaké praktické rady - třeba - kolik lepení vydrží jedna tyčinka atd.atd.
díky za radu
Není tady
dusi, já ji mám, ale už několik let, neporadím, která je lepší, protože jsem jich víc nevyzkoušela.
navíc ji používám jen fakt málo (adventní věnce atd) takže tu spotřebu mám minimální.
třeba ti poradí někdo, kdo se v tomhle vyzná a má s nimi víc zkušeností.
Není tady
Pavli dík,
já bych chtěla taky jen tak na ten věnec a když vyrábíme s holkou.
Stačí mi obyčejná. Jen jak jsem koukala na net, tak nevím, podle čeho dokupovat trubičky, aby pasovaly.
Uvidím , až přijede manžel, pojedeme do baumaxu, tak to uvidím na živo.
Není tady