Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 3. 11. 2009 11:04

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Můžete se na své partnery spolehnout?

Už jsem tu jednou řešila dort, který manžel nepřivezl v pořádku a já byla naštvaná, že zkazil oslavu synových 1. narozenin. Ano, je to prkotina, myslím, že už se kvůli takovým věcem nezlobím.

Teď se však stala další věc a já jsem pěkně naštvaná, že se na toho svého chlapa prostě nemůžu spolehnout.

Měl synovi přetahovat předkožku a nedělal to, teď synovi pravděpodobně právě kvůli tomu hrozí operace. A věděl, že můj bratr s tím měl také problémy a byl na operaci.

Zajímalo by mě, jestli se můžete vy na své partnery spolehnout alespoň při důležitých věcech, nebo co si neuděláte, to nemáte?

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#2 3. 11. 2009 11:23

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: Můžete se na své partnery spolehnout?

Na svého partnera se můžu spolehnout úplně ve všem. Mám veliké štěstí.
Někdy ho zbytečně tlačím, protože nechci jen, aby udělal, to co je potřeba, ale taky, aby to udělal, kdy já chci. S tím bojuju a snažím se být uvolněnější a netlačit ho.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#3 3. 11. 2009 11:30

sugar
♥♥♥♥---

V prkotinách ne, v důležitých věcech ano. Bohužel, pro něj je prkotina "téměř" vše. smile

Není tady

#4 3. 11. 2009 11:35

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Zalezi s cim. Kdybych treba zustala nekde viset s autem, ze by mi treba nenastartovalo, tak by bez prodleni prijel a tak podobne.

Ale kazdopadne bych nevinila manzela z toho, ze diteti nepretahoval predkozku a diky tomu ted bude muset na operaci. Vsak i ty jsi jeho matkou a vedela jsi, ze se takovy problem u vas uz vyskytnul, tak proc jsi na to nedohlidla? U nas vetsinou syna koupu ja, takze se o tyto veci staram ja a prijde mi to zcela normalni a navic si myslim, ze s temito vecmi v oblasti zdravotnictvi ma zena jaksi vice zkusenosti, nebo jakysi vrozeny cit proto aby zbystrila, ze se neco deje. Chlapi ty jsou hned rozhozeni i z drobne bolesti zad.

Není tady

#5 3. 11. 2009 11:40

adavok
♥♥♥♥♥♥-
Web

sugar napsal(a):

V prkotinách ne, v důležitých věcech ano. Bohužel, pro něj je prkotina "téměř" vše. smile

...jako u nás...vissla

http://www.tickerclub.com/cache/927a8177c0.png
http://www.tickerclub.com/cache/3f96c7887f.png

Není tady

#6 3. 11. 2009 11:43

Nuni
♥♥♥----

Formulovala bych to jinak. Vím co po něm mám chtít a co si raděj udělám sama. Je skvělý chlap, ale bohužel, přesně jak píše Sugar, to co je pro mne životně důležité big_smile je pro něj prkotina a v moment, kdy jsem se naučila tohle respektovat, jsem zjistila jak pohodlný si ten život mohu udělat big_smile

Život je boj, tak se klidně pozabíjejte a já bych s dovolením prošla ..........

Není tady

#7 3. 11. 2009 11:47

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Už jsem tu jednou řešila dort, který manžel nepřivezl v pořádku a já byla naštvaná, že zkazil oslavu synových 1. narozenin. Ano, je to prkotina, myslím, že už se kvůli takovým věcem nezlobím.

Teď se však stala další věc a já jsem pěkně naštvaná, že se na toho svého chlapa prostě nemůžu spolehnout.

Měl synovi přetahovat předkožku a nedělal to, teď synovi pravděpodobně právě kvůli tomu hrozí operace. A věděl, že můj bratr s tím měl také problémy a byl na operaci.

Zajímalo by mě, jestli se můžete vy na své partnery spolehnout alespoň při důležitých věcech, nebo co si neuděláte, to nemáte?

promiń, ale kolik je synovi? Proč jsi to nedělala ty? Nemyslíš si, doufám, že by syna měl koupat pouze otec a holčičku matka..? To je přežitek.

Jinak na mého muže se v důležitých věcech spolehnout můžu 100% ,ale zas má jiné mouchy. Tak třeba.. svačiny dětem do školy zásadně připravuju sama, párkrát jsem to nechala na něm a učitelka se asi musela divit, když vytáhli půl krajíce suchého chleba a k tomu půlku jablka.smile

Upravil(a) laminanonte (3. 11. 2009 11:52)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#8 3. 11. 2009 11:47

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Na partnera ne ale na partnerku na 110%..... snad to platí i opačně...... dokonce i předkožku přetahuju, nejen svoji. cool

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#9 3. 11. 2009 11:51

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marcio,
už jsem si také říkala, jestli to není moje vina. Ale když ti dá manžel za úkol, abys mu zalévala kytky, protože on má třeba puchýře na rukou a ty bys je nechala uschnout, také by to byla vina manžela? va

Já jsem na to prvních pár měsíců dohlížela a připomínala (jako malému dítěti, nemám to ráda) a běhalo to v pořádku. Ale pak jsme přišli z prohlídky 1,5 roku a já manželovi řekla, že je dr. s pindíkem celkem spokojená, i když ještě nejde úplně celý a manžel si to vyložil, že už přetahovat nemá. Neřekl mi o tom, že už to nedělá.

Není tady

#10 3. 11. 2009 11:53

eva4444
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Česko

Tulipanko, s tou předkožkou to možná moc rešíš. Co si pamatuji, tak mudr nám doporučila až na 18 měsících přetahovat, dříve ne... Takže jste toho zas tak moc nepromeškali. Na operaci má Tvůj synek několik let času, nejspíš se to spraví samo, to jen doktoři (většina) rádi řežou, když to nejde hned... Navíc přetahovat se má při koupeli a jestli Tvůj manžel koupe jen občas a zapomíná na to, tak se zas tak moc si myslím nezkazí.

Otázka, jestli se můžu na partnera spolehnout? V takových věcech jako že vyzvedne dítě ze školky, nakoupí atd. se můžu spolehnout na 100%.
Pokud jde o ty důležité věci jako vymalovat, sehnat řemeslníka, tak v 80% případů: Co si neudělám, to nemám. Tak třeba letos v létě: Vyhodili jsme stoletou slámu z půdy a je potřeba koupit nějakou izolaci v rolích např. ISOVER. Samozřejmě nic nekoupil, ani se nepodíval do obchodů v okolí, kde je nejlevnější. Já jsem po něm chtěla jen to, ať zjistí, kde je nejlevnější, že to koupíme, až budeme mít auto s tažným a vozík. Auto mám, vozík půjčený taky a samozřejmě on ceny nezjistil. Doma topíme v kamnech jak z mrazů a všechno teplo utíká stropem. Takže já dnes na neschopence s rizikovým těhu pojedu s přítelem zjišťovat ceny izolací, abych doma ještě nenastydla a možná hned něco koupíme... Zase se ukázalo, že jsou tyhle věci na mně.

Není tady

#11 3. 11. 2009 11:55

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Laminnote,
že manžel tu svačinu synovi neudělá vůbec, pokud ho o to poprosím, s tím jsem se už tak nějak smířila. Ale některé věci jsou prostě důležité a myslím, že v tomhle by se na sebe partneři spolehnout měli. Jen nevím, jak to udělat když nechci myslet úplně na všechno od svačin až po zajišťování dělníků na stavbu.

Ano, vím, každý si to udělá tak, jak chce a pokud se mi to nelíbí, je na mě s tím něco udělat. Jen jsem chtěla vědět, zda nemám na partnera přehnané nároky.

Synovi je 21 měsíců a nemyslím si, že syna koupe muž a dceru žena, ale prostě mi s ním pomáhá, nejsem zdravá a večer už bývám hodně unavená.

Evo,
manžel koupe pravidelně každý den. A syn má teď na pindíkovi vyrážku a pindíka téměř úplně zarostlýho, že tam nemá snad ani milimetr na čůrání neutral .

Upravil(a) Tulipánka (3. 11. 2009 12:01)

Není tady

#12 3. 11. 2009 12:02

Cassiopeia
♥♥♥♥♥♥-

Nuni napsal(a):

Formulovala bych to jinak. Vím co po něm mám chtít a co si raděj udělám sama. Je skvělý chlap, ale bohužel, přesně jak píše Sugar, to co je pro mne životně důležité big_smile je pro něj prkotina a v moment, kdy jsem se naučila tohle respektovat, jsem zjistila jak pohodlný si ten život mohu udělat big_smile

souhlasím a plně podepisuji lol ... kéž už mě to taky konečně trkne godlike godlike big_smile

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Když najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede."

Není tady

#13 3. 11. 2009 12:06

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánka napsal(a):

Laminnote,
že manžel tu svačinu synovi neudělá vůbec, pokud ho o to poprosím, s tím jsem se už tak nějak smířila. Ale některé věci jsou prostě důležité a myslím, že v tomhle by se na sebe partneři spolehnout měli. Jen nevím, jak to udělat když nechci myslet úplně na všechno od svačin až po zajišťování dělníků na stavbu.

no jo, co je důležité pro tebe, nemusí být důležité pro něj smile

to mi připomíná..kapal nám nedávno bojler na vodu.Docela dost.Kýbl za 3 dny, manžel řekl, že na to koukne, tak jsem opraváře nevolala.Manžel je fakt šikovnej, tak jsem tedy čekala,týden, dva a nic.Ten bojler pak přestal kapat sám od sebe, asi v tom pojistném ventilu byla nečistota.A když mu to povídám, tak říká, vidíš, tak příště počkáme, ono se to nakonec opraví samo smile

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#14 3. 11. 2009 12:11

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Tulipánka napsal(a):

Ale pak jsme přišli z prohlídky 1,5 roku a já manželovi řekla, že je dr. s pindíkem celkem spokojená, i když ještě nejde úplně celý a manžel si to vyložil, že už přetahovat nemá. Neřekl mi o tom, že už to nedělá.

No vidis a tady je ten problem. Vetsine chlapum musis rict veci jak malemu diteti, vysvetlit, ze 1+1 se rovna 2. dumbom Mnela jsi mu rict, ze doktorka je sice spokojena a ze se to lepsi, ale, ze je nutne v pretahovani predkozky bezpodminecne pokracovat i nadale.

Není tady

#15 3. 11. 2009 12:12

keny
♥♥♥♥♥--

Můj muž jediná osoba na kterou se můžu už leta ve všem spolehnout,je tedy fakt jako třeba uplný blbosti..kup tvrdý a měkky tvaroh,tak přinesl jeden klasika jako balený máslo a druhý ve vaničce-oba teda měkký),ale to už mě vůbec dostalo že našel tvaroh a koupil ho takže tohle ani náhodou neberu...
Jinak v zásadních věcech na 100%

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

#16 3. 11. 2009 12:18

adavok
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nuni napsal(a):

jj.souhlas,jen jsem se to jěště za 11 let nenaučila respektovat(tedy naučila,ale jen trochu)...vissla

http://www.tickerclub.com/cache/927a8177c0.png
http://www.tickerclub.com/cache/3f96c7887f.png

Není tady

#17 3. 11. 2009 12:18

keny
♥♥♥♥♥--

ještě se zeptám ta vyrážka se objevila ze dne na den ,nebo nějak při přebalování jsi si nevšimla?Přece jen to asi až tak manželova chyba nebude,chápu že se zlobíš,ale třeba se to tak prostě nějak špatně sešlo...

http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,99,122,0,CD,MjAwNy8xMS8wNg==,QW5kZWxrYQ==http://www.etickr.com/ticker.php?img=9,111,130,0,CD,MjAwNC8wOC8yMQ==,TWlrdWzhcw==

Není tady

#18 3. 11. 2009 12:20

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marcio,
ano, tady je ten problém. Matka takhle neustále řídila mého otce, kterému pořád něco připomínala, pořád mu říkala, jak přesně to má udělat, co přesně nemá dělat, neustále kontrolovala, jestli to dělá dobře albert . Já to nesnášela, jednala s ním jako s nesvéprávným dítětem, táta to pár let vydržel ale pak se vzbouřil a nastalo doma peklo.

Já tohle prostě dělat nemíním. Chci jednat s chlapem jako s dospělým člověkem a ne mu neustále stát za pr...í a hlídat. Pokud je to důležité, tak připomínám párkrát, ale pak už to nechávám na něm. Už jsem mu to říkala, ale zatím bez změny.

Není tady

#19 3. 11. 2009 12:23

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Keny,
vyrážka začínala asi 2 dny. Jeden večer jsem si všimla, že je červený, tak jsem ho hodně namazala a ráno měl pár pupínků. Říkala jsem si, že je to asi podrážděný, občas měl z opruzení pupínky. Tak jsme celý den poctivě mazali zadeček a další den ráno byl pořádně obsypaný a odpoledne dokonce zelený povlak jako plíseň. Podařilo se nám to zvládnout Framikoinem.

Ale dnes na to koukala dr. a říkala, že je tam silná fimóza a že se jí to vůbec nelíbí, že máme zítra přijet s močí.

Není tady

#20 3. 11. 2009 12:27

sugar
♥♥♥♥---

Nuni napsal(a):

tummenupp

Zrovna včera jsem mu řekla, že dárky k vánocům pro dceru vyberu já a on ať se v tomhle ohledu postará o syna (pro šťouraly: syn chce notebook a manžel je "ajťák"). Tak jsem zvědavá, jestli syn něco pod stromečkem najde. big_smile

Není tady

#21 3. 11. 2009 12:27

Marcia111
♥♥♥♥♥--

Pribeh tveho otce potvrzuje jen pravidlo, ze chlapi jsou vecne deti. A paklize se jedna o tak zasadni vec jako zdravi vaseho ditete, tak bych nad nim stala denodenne aby se pak nestalo to co ted resis.

Myslim si, ale ze na operativni zakrok je jeste brzy, tak se to snad zlepsi, nezoufej a ver. No a kdyby na tu operaci preci jenom sel, tak to neber tragicky, nejedna se o velky chirurgicky zakrok, ten malicky to zvladne.

Není tady

#22 3. 11. 2009 12:33

sugar
♥♥♥♥---

Můj manžel má dvě zásady: první stejně jako u Laminanonte: nastal problém? počkáme pár dní (týdnů, měsíců, ...), zdali se sám nevyřeší. A za druhé: pokud něco doma dělám, vždycky u toho musím způsobit nějaké potíže (nepořádek, hádka ...), aby už to po mě podruhé nechtěli. big_smile

Není tady

#23 3. 11. 2009 12:34

Marcia111
♥♥♥♥♥--

sugar napsal(a):

Nuni napsal(a):

tummenupp

Zrovna včera jsem mu řekla, že dárky k vánocům pro dceru vyberu já a on ať se v tomhle ohledu postará o syna (pro šťouraly: syn chce notebook a manžel je "ajťák"). Tak jsem zvědavá, jestli syn něco pod stromečkem najde. big_smile

Sugar, sice uplne offtopic zac se omlouvam kapitulation, ale tebe by nemrzelo, ze by syn pod stromeckem treba nic nemel? Nebo by tam byla treba jen knizka o snehurce misto toho jeho vytouzeneho notebooku?

Není tady

#24 3. 11. 2009 12:36

javena
♥♥♥♥♥♥-

Tulipánko, tohle je chybka v komunikaci. Když víš, že manžel je pohodlnější, musíš formulovat přesně.
Měla jsem podobný exemplář doma. wink
Občas na něco zapomněl, něco neslyšel... tak jsem mu to a ono občas připomněla. Nadšený nebyl, ale většinou uznal, že je občas trochu mimoň, tak se moc ani nečertil. big_smile
Ale spousta toho byla na mě. Abych si nedělala ze života peklo a nepřipadala si jako bachařka, leccos jsem si zařídila sama. wink

Není tady

#25 3. 11. 2009 12:41

sugar
♥♥♥♥---

Marcia111 napsal(a):

sugar napsal(a):

Nuni napsal(a):

tummenupp

Sugar, sice uplne offtopic zac se omlouvam kapitulation, ale tebe by nemrzelo, ze by syn pod stromeckem treba nic nemel? Nebo by tam byla treba jen knizka o snehurce misto toho jeho vytouzeneho notebooku?

Jasně, že mrzelo, ale manžel ví, že chce notebook a já mu věřím ... smile To už bych musela opravdu zařizovat a kontrolovat všechno, jak říká Tulipánka a to se mi taky nechce. Navíc synovi už je 11 a je schopný si to s manželem domluvit a ode mě bude taky nějaká maličkost. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí