29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nedávno jsem koupila malé v trafice Sluníčko ...jen tak mě to napadlo... malá z něho nadšená!!.... mě připadalo že je to spíše pro větší bylo tam třeba jak se píše D a tak ale ona si tam našla svoje... pořád z něho chce číst...
a můj dotaz na vás... máte předplacený nějaký časopis???? a jaký??? malá bude mít tři roky.....
uvažuju o předplatném dokonce ted mají akci za rozumný peníz + dárek ...ale váhám je fakt že žádný jiný časopis jsme zatím nezkoušeli
díky za vaše rady a postřehy
navíc se mi líbí že je to měsíčník takže si myslí že ji tak brzo neomrzí.....
co myslíte????????
Není tady
ahoj, no my nemame predplatne,ale verunka je velka ctenarka vseho:) od damskych casopisu, pres truckove po detske. ted mame posledni dve cisla Medi pusika a to se ji libi, cteme z toho spolu, prohlizime obrazky. i kdyz jsou vsechnycasopisy asi od 3 let. ale stejne me prijde ze ty casopisy nejsou co driv za nás a ta cena me nekdy dost zarazi na to co tam je.
Není tady
měla jsem předplatné právě na sluníčko pro staršího syna, dostali jsme ho k vánocům od babičky, myslím hezký dárek, syn si časáky užil a teď si je užije i ten druhý
Není tady
My předplatné nemáme, ale když někam jedeme nebo mu něco padne do oka v obchodě, tak koupíme co zrovna se mu líbí. Sluníčko, Médu Pusíka apod. Pravidelné předplatné bych nechtěla - kdoví jak dlouho by ho to bavilo. Takhle si může vybrat a koupit co se mu zrovna líbí.
Není tady
Mame cerstve predpalcene prave Slunicko, dosud jsme jen kupovali Lokomotivu Tomas a Slunicko, ale minuly tyden po telefonatu jsme predplatili Slunicko, bylo to velmi vyhodne. Tomasek cte hodne, taky vymalovavava, striha, lepi - sice to vypada adekvatne dva a pul rocnemu diteti, ale bavi ho to...
Není tady
Jitko my mame predplatne jednoho casopisu tady ve Spanelsku..jsou tam vzdycky stejne postavicky, jenom jine pribehy, jednoduche, krasne nafocene nebo namalovane. Je to dokonce uz od jednoho roku a musim rict, ze je mame cele osuntele od koukani...jezdi s nami na cesty, protoze jsou lehci nez knizky a Maxika to vazne bavi...jsou v nem i lehke skladacky a vystrihovanky, ktere spolu delame.
Slunicko jsem koupila jednou z nouze Maxikovi na letisti, ale to se mu moc nelibilo...prijde mi na nej jeste slozite, ale on je mensi nez tvoje mala
Není tady
Matýsek si rád listuje v Sluníčku, tak mu ho pravidelně kupuji. Posledně tam byl dinosaurus a z toho byl nadšený.
Není tady
tak ja nic nepredplacim, spis obcas neco pro malou koupime at ma zmenu, ted je tech casaku tolik, ze clovek muze vybirat, naposled jsme koupili My little pony, z toho je odvarena a maleho nebavi nic, ten tak veme nuzky a vsechno rozstriha:-)
Není tady
tak jsem si volala na to předplatné na Sluníčko a docela mě tedy zklamalo že když vezmete to výhodné tak k tomu nebude dostávat ty přibalené dárečky...to je prý jen pro novinové stánky....
takže budeme asi kupovat když na něho natrefíme...
Není tady
AHOJKY VŠEM !!!!
Náhodou jsem zabrouzdala na Babinet a ejhle !!!! Známé jména !!!! Toto tak strašně letí !!!!! Tiffi ty už máš i druhé mimčo?????
Snad si ještě vzpomenete na Cecilku ????? Já vzpomenu často, ale nenapadlo mě, že jste takové vytrvalky !!! Píšu si se Štarmikem a ještě pár holek mi posílá fotečky dětí.
Snad se máte všechny dobře!!!! V sobotu a v neděli budu mít v práci snad trochu čas, tak se tady zastavím!!!! Všem mod pozdravů !!!!
Není tady
Jitu promin,že nepíšu k tématu..vlastně trochu jo,dnes jsme koupily sluníčko z dinosaurem ale jinak o předplatným neuvažuji
Cecilkoooooooooooooooo ahoooooooooooooooooj no určitě za námi zajdi,zimní maminky se zrušily a ted chodíme na podzimní-zimní 2006,tak se určitě zastav,to víš že jsme nezapoměli
a co tvoje beruška,ta už taky musí být velká slečna
Není tady
no to jsem nějak pozapomněla napsat, že starší měl sluníčko až po třetím roce, možná je to pro mladší děti fakt brzy, je to časák už o víc věcech než jen obrázcích.......
Není tady
Ahojky, tak předplatné nemáme, ale podědili jsme stoh časáků méďa pusík a čtyřlístky a už tak od června nečteme každý den nic jiného. Ale většina tech úkolů v pusíkovi mi na mladou ještě připadá složitá. Co jsem nahlížela do sluníčka nebo mateřídoušky, tak ty se mi tolik nelíbili.