Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 11. 2009 10:34

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

předplatné časopisu

nedávno jsem koupila malé v trafice Sluníčko ...jen tak mě to napadlo... malá z něho nadšená!!.... mě připadalo že je to spíše pro větší bylo tam třeba jak se píše D a tak ale ona si tam našla svoje... pořád z něho chce číst...

a můj dotaz na vás... máte předplacený nějaký časopis???? a jaký??? malá bude mít tři roky.....

uvažuju o předplatném dokonce ted mají akci za rozumný peníz + dárek ...ale váhám je fakt že žádný jiný časopis jsme zatím nezkoušeli

díky za vaše rady a postřehy

navíc se mi líbí že je to měsíčník takže si myslí že ji tak brzo neomrzí.....

co myslíte????????

Není tady

#2 3. 11. 2009 10:40

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: předplatné časopisu

jitu nemáme-nebaví ho to........,max mašinka tomáš-a to jen kvůli tý hračce lol

Není tady

#3 3. 11. 2009 11:12

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj, no my nemame predplatne,ale verunka je velka ctenarka vseho:) od damskych casopisu, pres truckove po detske. ted mame posledni dve cisla Medi pusika a to se ji libi, cteme z toho spolu, prohlizime obrazky. i kdyz jsou vsechnycasopisy asi od 3 let. ale stejne me prijde ze ty casopisy nejsou co driv za nás a ta cena me nekdy dost zarazi na to co tam je.

Není tady

#4 3. 11. 2009 21:01

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

měla jsem předplatné právě na sluníčko pro staršího syna, dostali jsme ho k vánocům od babičky, myslím hezký dárek, syn si časáky užil a teď si je užije i ten druhý tummenupp

Není tady

#5 3. 11. 2009 21:07

Lenina2
Babinet Klub

My předplatné nemáme, ale když někam jedeme nebo mu něco padne do oka v obchodě, tak koupíme co zrovna se mu líbí. Sluníčko, Médu Pusíka apod. Pravidelné předplatné bych nechtěla - kdoví jak dlouho by ho to bavilo. Takhle si může vybrat a koupit co se mu zrovna líbí.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#6 4. 11. 2009 6:56

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

Mame cerstve predpalcene prave Slunicko, dosud jsme jen kupovali Lokomotivu Tomas a Slunicko, ale minuly tyden po telefonatu jsme predplatili Slunicko, bylo to velmi vyhodne. Tomasek cte hodne, taky vymalovavava, striha, lepi - sice to vypada adekvatne dva a pul rocnemu diteti, ale bavi ho to...

Není tady

#7 4. 11. 2009 8:14

Cizinka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Spanelsko
Web

Jitko my mame predplatne jednoho casopisu tady ve Spanelsku..jsou tam vzdycky stejne postavicky, jenom jine pribehy, jednoduche, krasne nafocene nebo namalovane. Je to dokonce uz od jednoho roku a musim rict, ze je mame cele osuntele od koukani...jezdi s nami na cesty, protoze jsou lehci nez knizky a Maxika to vazne bavi...jsou v nem i lehke skladacky a vystrihovanky, ktere spolu delame. tummenupp
Slunicko jsem koupila jednou z nouze Maxikovi na letisti, ale to se mu moc nelibilo...prijde mi na nej jeste slozite, ale on je mensi nez tvoje mala wink

Není tady

#8 4. 11. 2009 8:18

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Matýsek si rád listuje v Sluníčku, tak mu ho pravidelně kupuji. Posledně tam byl dinosaurus a z toho byl nadšený.

Není tady

#9 4. 11. 2009 8:22

makca
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Studénka

tak ja nic nepredplacim, spis obcas neco pro malou koupime at ma zmenu, ted je tech casaku tolik, ze clovek muze vybirat, naposled jsme koupili My little pony, z toho je odvarena a maleho nebavi nic, ten tak veme nuzky a vsechno rozstriha:-)

http://www.bump-and-beyond.com/35/3562/356217.png

http://www.bump-and-beyond.com/35/3562/356219.png

Není tady

#10 4. 11. 2009 22:19

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

moc díky za reakce.... Natálka byla z dinosaura z posledního čísla Sluníčka taky odvařená a to je holka... pořád v něm chce číst...tak asi předplatíme to Sluníčko... ještě omrknu Mateřídoušku a uvidíme tummenupp

Není tady

#11 6. 11. 2009 10:04

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tak jsem si volala na to předplatné na Sluníčko a docela mě tedy zklamalo že když vezmete to výhodné tak k tomu nebude dostávat ty přibalené dárečky...to je prý jen pro novinové stánky....  hmm hmm
takže budeme asi kupovat když na něho natrefíme...

Není tady

#12 6. 11. 2009 10:57

Tiffi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Chomutov
Web

Když si jdu koupit časopis pro sebe, tak si vždy vybírá i Týnka a hlavně jí zajímají ty dárečky v dětských časopisech, nic víc big_smile

Není tady

#13 6. 11. 2009 16:37

Cecilka
♥♥♥♥♥♥-

AHOJKY VŠEM !!!!
Náhodou jsem zabrouzdala na Babinet a ejhle !!!! Známé jména !!!! Toto tak strašně letí !!!!! Tiffi ty už máš i druhé mimčo????? 
Snad si ještě vzpomenete na Cecilku ????? Já vzpomenu často, ale nenapadlo mě, že jste takové vytrvalky !!! Píšu si se Štarmikem a ještě pár holek mi posílá fotečky dětí.
Snad se máte všechny dobře!!!! V sobotu a v neděli budu mít v práci snad trochu čas, tak se tady zastavím!!!! Všem mod pozdravů !!!!

(FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20070214/n/Eli%C5%A1ka/k/170e/age.png

Není tady

#14 6. 11. 2009 18:24

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Jitu promin,že nepíšu k tématu..vlastně trochu jo,dnes jsme koupily sluníčko z dinosaurem lol ale jinak o předplatným neuvažuji smile
Cecilkoooooooooooooooo ahoooooooooooooooooj pussa no určitě za námi zajdi,zimní maminky se zrušily a ted chodíme na podzimní-zimní 2006,tak se určitě zastav,to víš že jsme nezapoměli smile a co tvoje beruška,ta už taky musí být velká slečna stolt

Není tady

#15 6. 11. 2009 19:22

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

no to jsem nějak pozapomněla napsat, že starší měl sluníčko až po třetím roce, možná je to pro mladší děti fakt brzy, je to časák už o víc věcech než jen obrázcích.......

Není tady

#16 6. 11. 2009 19:35

Ambra
Host

Ahojky, tak předplatné nemáme, ale podědili jsme stoh časáků méďa pusík a čtyřlístky a už tak od června nečteme každý den nic jiného. Ale většina tech úkolů v pusíkovi mi na mladou ještě připadá složitá. Co jsem nahlížela do sluníčka nebo mateřídoušky, tak ty se mi tolik nelíbili.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí