Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 10. 2016 20:00

Kajjka
♥♥♥----

Re: Zhuštění vlasů

Tak to koukám , ta cena mě celkem překvapila no , asi začnu šetřit

Není tady

#27 22. 10. 2016 19:15

EliiM
♥♥-----

řekněte manželovi , Vánoce se blíží třeba to zabere big_smile

Není tady

#28 26. 8. 2017 21:39

Latifa
♥♥-----

Ahoj  mám také podobný problém po porodu mi dost vypadaly vlasy a nějak mi už nedorostly. Máte zkušenost s nějakými šampony,sérama  nebo prostě s něčím,aby mé vlasy vypadaly lépe.

Není tady

#29 26. 8. 2017 21:50

Ronda
♥♥-----

Ahoj tak vyzkousej keratinova vlakna na zahusteni od Nanogenu.

Není tady

#30 26. 8. 2017 21:58

Latifa
♥♥-----

A máš to vyzkoušený?

Není tady

#31 26. 8. 2017 22:04

Ronda
♥♥-----

Jo take to používám,bezvadne drzi ve vlasech a je odolny pri vetru i desti. Vlasy vypadaji opravdu prirozene.

Není tady

#32 27. 12. 2017 15:37

Zralok
♥♥-----

Ahojky smile Holky, mám dotaz... Trápí mě slabé vlasy, lámou se, vypadávají... Co na to? Zkoušela jsem třea Biosil - bez účinku sad Je něco, co na to zabírá?

Není tady

#33 9. 4. 2018 17:58

christiana66
♥♥-----

Já bych zašla také nejdříve k dermatologovi, může to být způsobeno čímkoliv...stresem, špatnou životosprávou, ročním obdobím, apod. Nedala bych na nějaké preparáty bez lékařskýho doporučení.

Není tady

#34 12. 7. 2024 20:32

Kulíšek93
♥------

Zdravím, je tu někdo, kdo má zkušenost s clip in vlasy? Myslím, takové ty, co si člověk připevňuje sám doma a dají se zase kdykoli sundat. Budu mít za chvilku narozeniny a plánuju velkou oslavu, tak už přemýšlím, co na sebe a co s vlasy a napadlo mě, že bych si mohla vlasy takhle jednorázově prodloužit. Můžete mi doporučit, na co se při nákupu zaměřit a kde nakoupit? A myslíte, že je to vhodné, když s tím nemám žádné zkušenosti? Na prodloužení do salonu se mi moc nechce, protože bych pak vlasy chtěla používat i na další příležitosti, kdykoli budu potřebovat, ale zároveň chci, abych vypadala fakt dobře, tak mě zajímá, jak to zvládáte a prostě jestli to zvládnu i bez praxe, aby to vypadalo tak, jak má.

Není tady

#35 15. 7. 2024 8:00

Khloé
♥------

Ahoj, já si taky občas vypomáhám clip in vlasy. Mým posledním úlovkem jsou momentálně tyto https://www.clipinhair.cz/375-clip-in-v … erna.html. Být tebou tak rozhodně koupím pravé lidské vlasy, to je prostě základ, aby nebylo poznat, že vlasy nejsou tvoje a navíc se k nim můžeš chovat tak, jakoby to fakt byly tvoje vlasy, takže je můžeš třeba natáčet nebo dokonce i barvit. Toho nasazování se neboj. Pokud chceš vlasy teď na nějakou konkrétní akci, tak si je objednej dostatečně dopředu, aby sis nasazování vyzkoušela párkrát nanečisto, ale jak se do toho dostaneš, tak ti to pak nezabere víc jak 10 minut. Já jsem se to naučila podle návodu, který mají na eshopu i s videem. Zvládá to spousta ženských, tak nevidím důvod, proč bys ty neměla :-). Celkově jsou ty příčesky boží, sama nemám moc dlouhé vlasy a vždycky si pak přijdu jako novej člověk, mít možnost se takhle změnit je fajn. Nikdy v životě by mi vlasy takhle krásně a v takové kvalitě nenarostly.

Není tady

#36 5. 11. 2024 13:10

mohameedaasik90
♥------

Thank you for sharing such a useful article, defiantly i will share to my friends and WhatsApp groups -

best seo expert in dubai
SEO freelancer in Dubai
property golden visa in dubai

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí