29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U nás chvilkama prší, pak zase sněží, a pak zase padá déšť se sněhem .
Není tady
pár fotek
Není tady
no joo, je listopad, tak se není čemu divit . ono by ještě mohlo být i hůř..
duši, úplně jsem zapomněla.. posílám foukanec. ten tvůj zubák je teda drak, ale zas na druhou stranu, máš to při jednom
Gabka napsal(a):
Ahoj holky
u nás od rána sněží a sněží
dílka jsou krásná
duši ať to moc nebolí
http://resize.like.cz/images/1257255926any392.jpg
to je nádherný!!!!
Není tady
Není tady
Tento nádherný kit - Thanks to fall, bude od zítra na http://boutique-digiscrap.com/boutique.php .
Upravil(a) topazio (3. 11. 2009 20:17)
Není tady
Ahojky, tak jdu snad poslední,ale konečně jsem se taky zmohla na Síťulu
Dnešní dílka krásy krás
Gabko, tvoje mě uchvátilo,nádhera Taky příjemná změna po všech ločkách z GT dílny
Andrejko,Rena vypadá krásně,už jsem si písla do DST
A teda koukám na tu zimu a sníh...kroutím hlavou, to je teda nářez..nějak se s tím neumím smířit..a vsadím se, že to zas bude trvat 5 měsíců než bude teplo
Upravil(a) evajs (3. 11. 2009 21:07)
Není tady
baf
tak přihazuju ještě jednu situ..
evi to je nádhera
Ahoj.....
moc chválím všechny díla tvořená od Síti..... fakt nádhera....!!
Topi... už jsem ti chválila blog ve vzkazníku..... fakt moc krásný.....a šablonka..... to je paráda...!!
Rak pro kamarádku jmenovkyni....
Není tady
Ahoj holky!!!
Evajs... co máš proti GT dílně??? Ty máš CT, my máme zase GT
Andrej nádherná příroda v ločkách
Štěpánko
Duši fouk fouk fouk, ať to moc nebolí
U nás je mokro a zima, ale žádný sníh, nicméně jsem s Kikou ráno akorát vyrazila pro rohlíky, jinak jsme byly doma...moje svěřenkyně na hlídání plakala už jen chvilku, tak jsme si užili celkem prima den
Není tady
Já proti Gt dílně nic nemám
Dyť vás furt chválím
Jen jsem napsala,že je to příjemná změna, moc se mi to Gabky ločko líbí...stejně jako z GT kitů,ale změna to je...teda pro mě rozhodně
Není tady
Dagi, Štěpánko, krásný ločka
Holky,já vůbec nevím co s tím collabem.. Narozdíl od některých z vás totiž neumím vyrobit ani blbej papír..kdysi jsem to dělala jen z vyfocených materiálů,ale to už mi teď připadá blbý stejně jako ogumovat ozdobu
Zkoušela jsem něco,ale vypadá to hrůůůůzně...nevadí když udělám svoji část jen z wordartů
? Díky
Není tady
tady aby se člověk pomalu bál něco říct . no toto
evi, teda jsi dobrá, že do toho jdeš.. a vy všechny, kdo se účastníte.. já na to nějak nemám a asi by mě to ani nebavilo. ale jsem na vás samo zvědavá
Ty aby ses nepřidala, viď, drahá
?
Duší, ať je bolení rychle fuč Andrejko,Debí, co prdlouši, je to lepší
? Ali, vy už jste zdraví? Je to děs, ty nemoce, já už se zas pěkně stačila vystíhovat z prasečí chřipky...co jdu do naší vietnamský večerky, paní prodavačka káču tahá z kočáru a doslova olizuje,Lukáš mi už minule trochu vynadal, že ji nechám
A do Prahy nebo na bazén mě s ní normálně nechce pustit
Není tady
no to víš..
debi to je krása . kit vypadá fakt lákavě
Deborah napsal(a):
Tak nesu ločko z nové Natali.... wooow ten kit je prostě božííííí
http://www.digishoptalk.com/gallery/dat … _xmas2.jpg
DST
Debííí.... to je krása.... nádhera.....!!!
Není tady
Ježíš,to je krása!!!
Soni,to je super, nádherná fotka i maska
já ho taky chtěla,ale musím trochu šetřit,brousím si zuby na další NLD nebo Lily, ale od natali mám Seaside a je to jedinej kit ze kterýho dělám průběžně a mám z něj snad nejvíc loček
Není tady
ahoj všem
opět chválím ločka ze Síty - je to prostě nádhera
ostatní ločka taktéž suprová
Holky, tak jsem vám hodím jedno foto, poznáte kdo to je? A po dlouhé době konečně s úsměvem. Foceno ted večer
ani to nijak extra nebolí, dá se to vydržet, odpoledne jsem i trošku spala a v poho. Akorát mám problém se slinama, jak je na dásnu to umělý, tak je to takový nepříjemný. A jinak tedy nemůžu jíst, ale to je detail. tak jsem měla krupicovou kaši a piškoty namáčený v čaji. Zítra jdu k zub. znovu. Na tu sedmičku, která mi tam tlačí, tak jí bud obrousí a nebo vytrhne. Jo a trošku šišlám, ale jen nepatrně, ty sykavky mi moc nejdou. Ale Markétce jsem normoš večer před spaním četla a zpívala, tak to snad dopiluju.
Není tady
Dušíí neboj, to všechno půjde....
No Natali... mám skoro všechny její kity a musím říct, že je prostě skvělá a taky z ní průběžně vlastně pořád tvořím, i ze starších i loňskejch kitů....
a mooc děkuju za tu chválu
Není tady
duší , vypadáš náramně spokojeně a sluší ti to!!!
Zdarec Duší, sekne Ti to, máš úplně Hollywoodský úsměv ! Já se svejma křivejma zubama bych asi taky potřebovala umělý
..ale zatím drží - ťuk, ťuk...nicméně paradontóza je má kámoška už od 20
Ať Tě to hlavně v noci nebolí!!!!
Není tady
Tedy Debí, to je nádhera
Evajsku, koukám, že co se kitů týká, máme stejný vkus
Dušičko, moc ti to sluší a ať to nebolí
Chválím i ostatní ločka
Jednokitovku nemám a nemám ani žádný nápad Asi to vzdám
a budu se kochat vašima nádherama a divit se, že mě to nenapadlo
Není tady