6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko holky moje, ořezu zdar
Není tady
holky prosím poradte mi..jeslti to musím předělávat což se mi teda vůbec nechce
Není tady
Ahoj babušky
Lucinko,já být tebou,tak zkontroluju,jestli ti u všech listů souhkasí přesný rozměr A4 což je 2480x3508 px,shodly jsme se s Dagi,že o to asi jde...mně to přišlo v pohodě...prostě tak jak to ukazuje v gimpu při otevření nový a ten rozměr děláš...i když je to A musáš kouknout přesně na to rozlišení v pixlech..já kolikrát i ločko nebo list ořezávala po uložení znova aby to bylo přesný...
Není tady
Evi díky moc..j přesně mi to sedí ..takže myslíš že to bude o.k. ?
Není tady
Ahoj,
Lucko já řešila to samé u A5, ale myslím, že je to prostě jen jejich zobrazení, protože, když to pak mám v té své galerii, tak už tam to "ohraničení" není a velikostně mi to sedí přesně, uvidíš, že to bude ok
Není tady
Tak nesu jedno ločko pro Mary Pop a jdu se pochlubit, jsem u Cuccioly, jupíííí
kredit na DST
Není tady
Tulí jj já to ve své galerce mám taky o.k. ..tak snad to bude dobrý a předělávat už to teda nebudu
Upravil(a) Lucka 1 (16. 11. 2009 9:41)
Není tady
Dobrý den všem,
Debí gratuluju k dalšímu CT. Krásné ločko a krásná fotka
Tý jo, děvčata kam vy na ty CT chodíte ?
A koukám, že Waterlo chystá nové freebko a vypadá dobře A jak to vypadá s námi?
A nefunguje babinetí blikačka a Fool taky né
Upravil(a) annave (16. 11. 2009 10:14)
Není tady
Ahojky,
Luci, taky jsem to tak měla a snad to bude ok. už jen čekám kdy mě to dorazí dom a já to uvidím na vlastní oči
anni, taky jsem se chtěla zeptat, co ten náš collab?
Není tady
Na collabu se usilovně maká kočky moje, ale myslím, že do konce týdne to dám dohromady a rozešlu info
Není tady
debi, tak budu čeká na info
Není tady
I já, těším se
Není tady
Ahojky holky . Přeji hezký den .
Není tady
Upravil(a) Lucka 1 (16. 11. 2009 12:07)
Není tady
Topi, kde ses včera toulala při soutěži? Debi, ta Tvoje Ločka pro Mary Pop jsou tak nádherná a vůbec z toho zimního vypadají kouzelně. K novému Ct gratuluju.Já miluju ty její barvy, jen to z nich tak nedovedu udělat. Teda, já mám jen freebíčka, ale stejně většinou chybí nápady, co a jak.
Achjo, schválně jsem sem dala moje zimní Jáločko, s mým vlastním vynálezem, vlastním výrobkem - čelenkou a žádná odezva.(ten kožíšek nemusím, protože jsem v něm jako almara)
ale k té čelence - cena 80 Kč za kousek kožešiny,kousek gumy, 1 haklík.Výsledek teploučko a účes zachovaný.
Nikomu to nevnucuju, ale to bylo jediné, co vnučka jistou dobu vzala na hlavu (protože přece nebude chodit jako debil v čepici)
Upravil(a) Floranka (16. 11. 2009 12:08)
Není tady
Flor, já neměla žádnou pěknou fotku. A navíc se nerada někde vystavuji .
A jsem v dalším CT teamu .
Není tady
Topi tak se pochlub, kde?
Není tady
Ahoja,Luci,myslím,že v tom případě by to fakt mělo být Ok
Aničko,já na CT chodím tady http://www.digishoptalk.com/boards/foru … y.php?f=15
Kouknu na jejich blog, nebo do shopu a když se mi to líbí,zkusím napsat jednoduchej mail va angličtině...ale musím teda říct, že jsem dost vybíravá, momentálně odepisuju fakt jedničkám, protože mým cílem není toho mít co nejvíc, ale vlastnit fakt krásný kity, který bych si třeba byla ochotna i koupit...takže nějakejm co vím,že bych si prostě nikdy nekoupila,ani nepíšu..radši budu mít dvě pořádná než deset amatérů
Teď mám novou Sakuru, něco se mi líbí, něco ne, tak uvidíme...zatím jsem jako host
http://sakuradezignz.blogspot.com/
http://scrap-wishes.com/index.php?main_ … rers_id=36
Není tady
Teeeda děvčata..... vy jedete s těmi CT......... Moc vám to přeju.....a přála bych i sobě..... Ovšem ta angličtina.....
Ale ono i tak..... To mé tvoření nezapadá do toho, co frčí........
Upravil(a) Štěpánka.Š (16. 11. 2009 12:40)
Není tady
Krásné poledne holky, téma snad během dneska vymyslím, prosím o strpení, ještě jednou všem moc moc díky za gratulace a jdu nám udělat novej domeček
Není tady
Štěpánko,to se pleteš..každá máme jinej styl a mě kolikrát taky nechtěj,apč toho třeba tolik neumím,anebo takovejch co dělaj jako já (že žádnej styl nemaj, jen furt zkoušej ) maj hodně a lepších...si všimni...často maj třeba CT Lo fakt každý úplně jinej styl..ani třeba nepoznáš že je to ten samej kit..záleží,komu se ten tvůj líbí a zrovna hodí do krámu
Není tady