|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
a tuli je kóča no 

Není tady
evajs napsal(a):
Ali,koukám,jedem na stejný vlně

No, my jsme asi utajený dvojčata 
Není tady
alenak napsal(a):
Tutule napsal(a):
evajs napsal(a):
já myslím,že LR nás tu zachraňuje všechny![]()
![]()
A hlavně, fotit ZEZHORA!!!!
Ubere to kila
Jsem se fotila sama, takže zeshora to nešlo
Co blbneš, moje sousedka se taky fotila sama 
Není tady
Tutule napsal(a):
alenak napsal(a):
Tutule napsal(a):
A hlavně, fotit ZEZHORA!!!!Ubere to kila
Jsem se fotila sama, takže zeshora to nešlo
Co blbneš, moje sousedka se taky fotila sama
No, ale já narozdíl od Tvé sousedky mám tolik kilo, co bych potřebovala ubrat, že bych musela mít ruku natahovací, jako Saxana
enbo se nechat vyfotil z balonu 
Není tady
Tak jsem to vložila, mám ještě jedno to pravé zimní,ještě dodělám a vložím sem. Přede mnou je tam zase jedna pecka za druhou.
Fooli, někdy zlobí malé děti někdy velké. Já dnes bojuju se synem (40letým) protože jsem si dovolila říct , že k folkloru nepatří vyholený ornament na palici chlapa , tak jsem za starou konzervu, která ničemu nerozumí.
Ach jo??????? no co už?
Není tady
Jémine, Floranko, ten Tvůj krasavec se sametovým hlasem se vyholil?
že by zastydlá puberta?! 
Není tady
alenak napsal(a):
Tutule napsal(a):
alenak napsal(a):
Jsem se fotila sama, takže zeshora to nešloCo blbneš, moje sousedka se taky fotila sama
No, ale já narozdíl od Tvé sousedky mám tolik kilo, co bych potřebovala ubrat, že bych musela mít ruku natahovací, jako Saxana
enbo se nechat vyfotil z balonu
Ty si prdlá
Moc ti to sluší 
Není tady
alenak napsal(a):
Jémine, Floranko, ten Tvůj krasavec se sametovým hlasem se vyholil?
že by zastydlá puberta?!
Naštěstí jen zezadu !!!no nezabila bys ho!!! Má takovou slepici kamarádku holičku, které dělá občas modela. Mysllím, že hodně nastydli,oba
Včera jsem zuřila na koncertu a dovolila jsem si jí říct, jestli si nevšimla , že je ve folkloru, tak by na to mohla myslet při stříhání.
A dnes odpoledne, když jsem viděla tu Foolinčinu malou , tak jsem konstatovala, že aspoň mám taky nějaký starosti s dětma,aby Vám to nebylo líto.
Není tady
vy jste blběnky.. sekne vám to všem a nejvíc tulíkovic sousedce 

Tož mu Floranko poraď, ať si příště raději nechá vyholit ornament do mezinoží, tam to v kroju není vidět
..když bez ornamentu nemůže být

Není tady
Annave má taky krásnou sousedku!!!

Není tady
alenak napsal(a):
Tož mu Floranko poraď, ať si příště raději nechá vyholit ornament do mezinoží, tam to v kroju není vidět
..když bez ornamentu nemůže být
![]()

Není tady
Ježíš, teď jsem si prolítla dnešní příspěvky, Fool!!!!!!!!!!!!! 

teda je mi tě líto, uklízet bych to nechtěla
, já to měla jen jednou, když Kika v létě větrala a šáhla na bednu s legem a gauč, ale naštěstí ne teda takhle 
Není tady
Tak jsem teď dodělala to zimní. Tak vám ho sem hodím.Kredit kromě Foolinčiny tapetky stejný co u předešlého.
Too se mi zdá pořád takové mdlé.Ty taneční fotky mi nějak líp barebně ladily.Ale modelka bych být nechtěla, protože se vždycky ksichtím jako blbec
Není tady

Flori,seš kočka,co kecáš
Fakt super ločka 
Ani, já čučím, cos to zas mlela,vypadáš jak nějaká dvacítka
Super 
Já si přetahovala zbytek všech kitů a fotek do novýho compu a zjistila jsem,že mám od Síti 38 kitů

To už by se mi to CT ani neoplatilo,což

Není tady
Jé, Jáločko přidala i Lucka...tak už je mi jasný, po kom je malá tak okatá
!
Není tady
Holky, teda upřímně, pro mě zatím dnešní superstar "ubohost"... vůbec se jim to nedaří odzpívat... No děs běs....
ale těším se na mojeho miláčka Chodúra 
Není tady
alenak napsal(a):
Annave má taky krásnou sousedku!!!
![]()
![]()
Jo, jo, kamarád LR a záclona i ze sousedky udělají krasavici inteligentní. 

Vojta povídal, že maminka vypadá jako Nody. 
Musím vás pochválit. Sluší vám to všem. Ale tutulákovic sousedka je teda kus, hotová modelka 

a ještě umí dělat krásný fotky 

Śkoda, že se nás účastní tak málo.
Samo, že může být vánoční, je to v zimě né, já to jen nevypichovala, když už jsme dělaly vánoční pohlednici.
Fool, to teda muselo bejt dílo. Ale na těch fotkách to při troše dobré vůle vypadá jako čokoláda. 
Není tady
evajs napsal(a):
Flori,seš kočka,co kecáš
![]()
![]()
Fakt super ločka
Ani, já čučím, cos to zas mlela,vypadáš jak nějaká dvacítka![]()
![]()
Super
Já si přetahovala zbytek všech kitů a fotek do novýho compu a zjistila jsem,že mám od Síti 38 kitů![]()
![]()
To už by se mi to CT ani neoplatilo,což![]()
![]()
![]()
Evi, já jsem zkoušela oříznou fotku podobně, jak to děláš ty, abych odřízla, co si mi nelíbí. nešlo to!!!
Asi jsem vybírala blbé kousky obličeje. Jak ty to děláš??????? vždycky to máš krásné.

Není tady

Ty seš milá....já se právě hoodně ořezávám a upravuju světlem a tak
Zas kolikrát bych se ořezala tak,že by zbyly jenom oči, ale bez těch věhířků co se mi pod nima začly dělat 
Není tady

ahoj...trošku dýl,ale přece
...sem myslela,že to ani nestihnu a nebyla by to žádná škoda,když vidím tady ty kočky....Evajsku,Anní a Tulí nááááádherný LO..moje favoritky a všechny ostatní jsou taky krásný baby

Není tady
Tak tady mé mimosoutěžní......... Fotka je focená před třemi roky...... proto mimosoutěžní... Nové prostě není.....

Není tady

Štěpánko prdni to tam...jsi to ty jsi,a že není aktuální mě to teda nevadí
co vy holky?
Není tady
Štěpánko, to je paráda, honem s tím do soutěže!!!!!!!!
Není tady
alenak napsal(a):
Štěpánko, to je paráda, honem s tím do soutěže!!!!!!!!
šup tam s tím!!! 
Není tady