29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
evajs napsal(a):
A mně ne a ne dojít
![]()
![]()
Ale šikulka jsem si ho musela najít na PickleberrypopPro ty kdo jsou zvědaví a ještě neviděli
http://www.pickleberrypop.com/shop/prod … amp;page=1
nemám slov,jak je zas náádhernej![]()
ano, ano, už jsem Sítě psala... prostě skvělýýýý
a dílka z něj nádhernááá!!!
Není tady
ahojky . tak koukám, že už mě všichni předběhli
. taky nesu novou situ.. mimochodem, parádní kit
Upravil(a) dagi (2. 11. 2009 20:07)
Tak já jdu taky vyvalit ty svoje lo ,
My máme super mudru ORL a ta nás taky tak učila smrkat
Upravil(a) annave (2. 11. 2009 20:06)
Není tady
Jůůů,no to je krááása,už se těšííím
A blbne mi seznam,nemůžu odeslat ani fotku,ani ráčka Štěpánce,nic
Není tady
Ahoj holky tak já jsem šla vzdát holt všem CTkářkám u Síti... zkoukla jsem v newsletteru všechny Lo a tady už to taky jede .... fakt je to nádhera holky
smekám
a úplně mě dostala Lo nebo spíš rak od Dagi s Evajskovou Kačenkou.... to je náááádhera Dagi
Je to fajn poznávat tam známé tváře
A velká gratulace Dušičce k vítězství hip hip hurá
Všem marůdkům brzké udzravení
Není tady
My smrkat umíme hezky.... tak nevím jak to, jestli po té dlouhé nemoci, či co....
Není tady
Holky, ločka famózní!!!
Není tady
jéé, evi děkuju . a mě tady moc chybí tvoje ločka..
debi, souhlasím .
holky a kdy jste tak naučily děti smrkat? filda furt nechápe, že má frkat ven, on to pořád potahuje .
My jsme dělali "ježečka" a vyfoukávali snoplíky ven z nosíku...
Není tady
Ahoj všem
Tedy - ločka a ráčky ze Síty jsou fakt nádherný
, to je uplná pastva pro oči, já už si Sítu taky stahuju už se těším
Dagi - ještě jednou děkuju za ráčka, je nádhernej
Marky uměla taky brzy smrkat, ale dřív bez kapesníku, prostě jsem jí pořád ukazovala, jak má smrknout. Ale ona neměla nikdy problém, vždycky jí to šlo ven skoro samo.
A někde jsem četla o těch odsávačkách - hodně letěli, ale prý to není moc dobrý dělat, protože se tvoří další a další rýma. Je to prý jen vhodný, když už je to akutní a hrozí zánět dutin.
Holky, zítra na mě myslete. Od zítřka budu chodit zubařovi každý den, bude mi trhat po dvou zubech. Dneska jsem byla u soudu,bylo mi to blbý bez tý jedničky nahoře, ale měla jsem kapesník před pusou. Ale vysoudila jsem alíky z pětiset na 3000Kč. Davidovi. A bioš mi řekl, proč si nezavolala, chápu, že když je kluk v prváku, tak má velký výdaje, mohli jsme se domluvit i bez soudu. Jsem na to mlčela, před 15 lety zapíral otcovství, byla i zkouška krve, a ted mi přišlo, že snad na starý kolena zmoudřel. Před soudem to vypadalo, že mě chce pozvat na kafe, pořád tam stál a chtěl něco říct. Ale já za prvý - ten zub a za druhý na mě čekal manžel v autě (vzal si dovču, abych nemusela bez zubu jezdit v autobusu). Tak si říkám, třeba příště pokecáme, třeba se chce dozvědět o klukovi víc. Ale samo že na sebe mobily nemáme.
Není tady
Holky, ptala jsem se včera, ale nikdo mi neodpověděl. Prosím, jde vám nahrát fotky na rajče? Mě prostě nee.Pořád mi to hlásí chybu.
Není tady
dusička napsal(a):
Holky, ptala jsem se včera, ale nikdo mi neodpověděl. Prosím, jde vám nahrát fotky na rajče? Mě prostě nee.Pořád mi to hlásí chybu.
Zkus znovu a znovu, někdy mi to hlásí chybu a přitom jsou fotky nahraný.... ale jinak fakt nevím...
Není tady
duši, teď jsem to zkoušela a mi to funguje.
a moc ti na zítra držím palec! to musí být nervy, já mám ze zubáka hrůzu..
Duší,já nahrávala taky dneska a dobrý...zato připojeí se nějak ser...
Není tady
hanííí .
mě občas bolí osmičky, jak se klubou a já se furt modlím, ať raději nelezou ven, já bych to nepřežila . nemám jediný kaz (klepu!) a raději bych fakt snad znovu rodila, než se nechala vrtat
.
Dagi...děkuju ještě tady
Není tady
za co šmoulino? za ráčka? ale prosimtě, já ráda . filda teď moc nepózuje a i tak si od něj ráda "odpočinu"
Holky - díky
No já se uklidnuju tím, že když jsem zvládla tři porody, tak zvládnu i trhání. Nic jiného mi nezbývá, nebudu přece chodit bezzubá.
Holky- tak nahrávání na rajče už mi jde.
Ale mám jiný problém - ted rozbaluju Sítu a nejde mi rozbalit to EP to jen 11Mb, ten třetí, je nejmenší soubor, hlásí mi to error.
Není tady
a prosím hlásím, že mám jednokitovku . duši, tvá volba mi sedla
dagi napsal(a):
a prosím hlásím, že mám jednokitovku
. duši, tvá volba mi sedla
Já chtěla vymyslet něco origoš, hodinu jsem ležela s Marky v posteli a čekala že usne, přečetli snad 20 knížek, a těšila jsem se, až bude spát, že se kouknu třeba pro inspiraci na bbcafe nebo na scrapmanii na soutěže, bohužel potvora neusla, tak jsem hodila do placu aspon tohle.
Není tady
dílka z nového kitu od síti jsou parádní
já ji také neodolala
duši mě to taky hlasilo chybu, ale na podruhé už se mi to stáhlo
Není tady
a jednokitovku už mám taky
Není tady