29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jedno vzpomínkové ločko .
Kredit: http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500
Upravil(a) topazio (2. 11. 2009 14:50)
Není tady
A na Lucku bych s chválou zapomněla
Tak už mám taky šuplíčková ločka. :jojo:Rozhodla jsem se, že tentokrát budu zdobit. Tak jsem zdobila a zdobila a pak zase mazala a mazala. Mě to prostě nejde.
Jé Topi, to je roztomilý
Není tady
ahoj holky .
tak celou dobu co mi prtě spí se frcám s vkládáním nových ct loček všeude možně . kredit u mě na blogu
a ještě opozděně ráček pro dušičku
marůdků je mi moc líto a vás maminek taky.. no joo, není každý den posvícení. vydržet!
dílka nádherná . a fotečky taky
.
Evi, luci, topi, dagi paráda
já při čekání na dušičku a novou jednokitovku udělala "ločkoráčka"
Upravil(a) Gabka (2. 11. 2009 15:11)
Není tady
Ahojky
Floranko LO je úžasné a děsně se mi líbí tvé povídání.Pamatuju se když se můj táta skoro v sedmdesáti zamiloval byly horší jak puberťáci takže vím že láska kvete v každém věku.
Andrejko a Debi posílám vám vzduchem sílu nemáte to lehké.Nemocné děti je to nejhorší co může být.
Jinak LOčka máte parádní a Dušička asi vymýšlí čím nás potěšit
Není tady
Lucku a Topi dohnalo ošklivé počasí ke krásnému vzpomínání... Moc se vám povedlo.....
Dagi.... Gabko.... kouzelná díla.....
Děvčátka, pěkně prosím, pošlete mi ty krásné Ráčky na mejlík......
Není tady
Vytahuju šuplíčkové - collab od Azur, kredit bude u mě na blogu
Není tady
Jůůů,top je zase krásných loček z různejch kitů
Štěpánko,krásný, to se mi líbí nejvíc
ráček pošlu do minutky
Není tady
Ahoj holky, děkuju moc za pusinky a jste zlatíčka.... tak Sašenka má zánět středního ucha, byli jsme i na ušním píchat, tak se ji aspoň ulevilo a příští týden, pokud to bude relativně ok máme přijít na kontrolu, dostali jsme nějaké kapky a na noc nurofen proti bolesti. Brouček, byla statečná, ale trochu plakala, jak ji to bolelo.
Ločka všechna nádhernáááá!!!
Není tady
Deborah napsal(a):
Ahoj holky, děkuju moc za pusinky a
jste zlatíčka.... tak Sašenka má zánět středního ucha, byli jsme i na ušním píchat, tak se ji aspoň ulevilo a příští týden, pokud to bude relativně ok máme přijít na kontrolu, dostali jsme nějaké kapky a na noc nurofen proti bolesti. Brouček, byla statečná, ale trochu plakala, jak ji to bolelo.
Ločka všechna nádhernáááá!!!
Debí, tak přeci museli píchat, no máš recht, ulevilo se jí, i když to píchnutí je strašné, posílám foukání
Není tady
A ja si odlozim novinku od PST designs, zitra bude v shopu:
Vse Once far...
Není tady
Novinka od Síti .
Není tady
Tak zrovna jdu psát "holky vyvalte nová LO ze Síti" a oni už tu jsou ten kit vypadá krásně.
Tutul ty jsi šikulka pohlídáš a ještě ji krásne scrapneš
Štěpánko krásný kabátkoví
Andrej šikulko
Debi a tobě
přeji ať už máš zase chvilku klídek
ale scrapovat ti jde i když máš starosti to mě nejde já musím být v pohodě
Není tady
Tak taky nesu novou Síťu, ten kit je božíí, ty barvy, uáááá
Není tady
Kočenky, já dnes nevkládám, ale přidám zase pár rad.
Všimněte si, jak děti smrkají. oni někdy frknou, a místo ven jse všechno dovnitř eustachovkou až do oušek. TAkže ucpat jednu , vyfouknout z druhé a pak naopak. Vemte to jako hru. Dá se to brzo naučit. papírové kapesníčky hned vyhodit, neskladovat po kapsičkách bundiček.
Jo a vzpomínám si, dřív byl hodně v kurzu poznatek tatínka Žilkové - Pískání pro zdraví.
Fakt to fungovalo. Pískání na flétničky zlepšovalo dýchání dětí a učilo dýchat nosem a to má velký význam. Mrkněte na to holky, co máte pořád nemocné děti. Možná k tomu bude něco na netu.
že nekecám se přesvědčíte na http://www.pistalka-pt.info/piskani-pro-zdravi/
zatím jsem víc nenašla, jen na toto jsem si vzpoměla.
Zkuste aspoň tak samy. Noty pro zobcovku seženete, písničky znáte a snad to nebude taková investice.
Já si pamatuju , že v Olomoucké nemocnici to pro astmatiky bylo, takže to není blábol.
Pokud to nemáte, zkuste pouštět lodičky v lavoru a odfoukávat, foukat papírové koule po stole a pod.
To dýchání je fakt moc důležité. Zkuste se nato mrknout.
Já už jsem v pátek věděla, že jsem vám něco k těm nemocem chtěla a až jsem dávala vnukovi muzikantskou fotku, Tak jsem si vzpoměla na to pískání pro zdraví
Není tady
Všem marodům přeji brzké udravení
.
Kit Síti je naprosto úžasný, ještě mám další tři ločka od ní hotová, ty sem vložím až později .
Není tady
Tak jsem ani nepochválila všechny ty nádhery. Já jsem hrozná. A Tulinčina nová holčička je kouzelná. Ale našla jsem vám ty noty. Jsou k dostání a já bych to doporučovala i proty, co zatím nemají flétnu. 89 Kč zas není tolik, aby to nestálo za pokus.
tak tady to je
http://www.noty-video.cz/noty_video/det … ve-dychani
Není tady
Obrovský SOUHLAS s Florankou .... Hlavně co se týká toho smrkání..... To jsem děti naučila hned.... Jednu dírku držet.... druhou smrkat....... Učím to už dávno všechny kolem sebe.... Dokonce i Robert trpěl na časté bolesti ucha...... a také on špatně smrkal...... Navíc mi pro něj kdysi jeden léčitel poradil, kápnout při bolesti kapku láku z kysaného zelí do ucha...... a není lepší lék.....
Takže.... všichni honem křoupat zelí.... a když začne bolet ucho...... kápnout lák... a nebo tu slivovici....
Evajsíku...díky...
Není tady
ahojky,přeju hezkej večer...předně..nová Síťa vypadá skvěle jako vždy,těším se na newsletter, pořád čekám a nic
Floranko, pravdu díš, moje babička-dneska obzvláš´t na ni vzpomínám,bohužel nemám fotku,jinak bych ji hned skrápla - pracovala kdysi jako servírka na zámku v Hradci nad Moravicí a Žilka s jeho pištci tam jezdili každý léto na soustředění...bylo jich třeba 50 a hráli parádně...doporučuje se to hlavně astmatikům a bronchitikům(?), zlepšuje to dýchání...my kač koupili foukací harmoniku, hrozně ji to baví, na flétnu taky píská, ale dokážete si předtsvait ty zvuky,je o za chvíli na mašli,takže tu jsme schovali do šuplíku, navíc to je pikola,to se fakt nedá dlouho poslouchat
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tak taky nesu novou Síťu, ten kit je božíí, ty barvy, uáááá
http://img.mimibazar.cz/foto/6/091102/18/f2420265.jpg
http://img.mimibazar.cz/foto/6/091102/18/f2420259.jpg
já už to viděla v newstleleru či jak se to píše
Není tady
A mně ne a ne dojít
Ale šikulka jsem si ho musela najít na Pickleberrypop Pro ty kdo jsou zvědaví a ještě neviděli
http://www.pickleberrypop.com/shop/prod … amp;page=1
nemám slov,jak je zas náádhernej
Není tady