Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 1. 11. 2009 22:42

Ice Golden Girl
♥------
Registrovaný: 6. 9. 2009
Příspěvky: 21

Kyselo-slaný výtok

Ahoj, už dlouho řeším velmi nepříjemný problém, výtok. Na výtoky jsem trpěla vždycky, ale nebyly nějak extrémně obtěžující. Párkrát jsem prodělala zánět močáku a opakovaně i kvasinky. Ale poslední rok mám výtok, někdy je skoro jako voda, průhledný a hodně řídký, někdy hustší a bílý. Problém je v tom, že můj "kamarád", se kterým příležitostně spím už několik let tvrdí, že najednou je výtok hodně slaný/kyselý. Nějakou dobu jsem kvůli tomu odmítala orální sex, pak si našel přítelkyni a padlo to celý. A teď mám přítele a dál to odmítám, protože se bojím, že mu to taky nebude chutnat. U doktora jsem byla, dělal mi stěr a nic tam není, prý to můžou být změny související s věkem a tak dále. Ale já mám teď z orálního sexu naprostou hrůzu, proto se mi dokonce "rozpadlo" několik vztahů hned v počátku, protože jsem se to snažila oddálit, jak jen to šlo. A když už na to výjimečně došlo, nedokázala jsem se soustředit na nic jinýho, než jak mu to asi chutná a snažila se to zkrátit:( Máte někdo takový zkušenosti?Případně co se s tím dá dělat, jestli jíst nějaký vitamíny, něco z jídelníčku vypustit, koupit na to něco v lékárně?

Není tady

 

#2 10. 11. 2009 22:01

anaj
♥♥-----
Registrovaný: 21. 12. 2008
Příspěvky: 92

Re: Kyselo-slaný výtok

zkus výplachy rosalginem.dle mě je tato chut normální,horší by byla "rybina"to už by byl ale zánět.některý ženský prostě mají víc sekretu...prostě bud chlapovi chutnᚠnebo ne.vždyt sperma taky není nutela:-)))

Není tady

 

#3 13. 11. 2009 0:32

Aneri
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 4. 2006
Příspěvky: 4438

Re: Kyselo-slaný výtok

Pokud bys zapáchala po rybině, tak to je bakterie přenosná většinou pohl. stykem - gardnerela vaginalis. Považuje se za pohl. bakterii, přeléčit je třeba oba partnery, je hodně rozšířená. Těžko se jí dá zbavit..

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů