6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poznala jsem člověka,který mi vidí do hlavy i do due,ví věci,které nikdo nemůe znát jen já.Několikrát jsem se o tom přesvědčila,mluví o mé minulosti.Říkal,e má smlouvu s časem,e na ve zná odpovědi,e musí mluvit jen pravdu,jinak ho to bolí pokud by řekl le.Za kadý dobrý čin se mu přičtou roky,e je mu 500a něco u nevím.Dokáe se přenést do jakékoliv doby,tělem být jinde a duchem taky,několikrád jsem cítila jak mne hladí po vlasech a to jsem byla v postely a pak i celá pod peřinou i hlavu,take neni moné e by tam byl průvan,vánek. A mnoho dalího umí,ale to je jetě dlouhý psaní.Jsem člověk který 2x měří pak řee tj. e ve prověřím 2x a to jetě ze vech stran a pak trochu uvěřím.Prosím vechny kdo maj podobnou zkuenost nebo mi můou poradit s kým mám asi tu čest a jak si to mohu potvrdit a prostě mi třeba jen pomůe e i jiní to zaili a e nejsem cvok.
Není tady
.
Upravil(a) haiel (1. 11. 2009 15:38)
Není tady
Janino, kdes k němu přila ? na netu ?
Není tady
To je dosti zajímavá bytost...
Janino, nenechala si náhodou na viditelném místě svůj deníček?
Není tady
Môe sa to sta... teraz je dôleité zisti, o čo mu vlastne ide... Ozaj - ako ste sa zoznámili?
Není tady
Určitě nejsi cvok . Jen je důleitý ,aby s Tebou měl čistý úmysly,jinak bych osobně z toho měla asi trochu obavy a byla opatrná
Taky mě vae seznámení celkem zajímá.
Není tady
No.....na mě je to troku...divadelní A to vím, e jsou věci mezi nebem a zemí. Vyzkouej ho a dej vědět
Holky mají recht s tím seznámením - internetové kouzelnice by ti asi řekly, co vechno se dá na netu zjistit. To pro případ, e jste se seznámili na síti.
Není tady
Zdravím vechny a dékuji za zprávy.Ptali jste se,jak jsme se poznali,bylo to osobně.
Není tady
A ako na teba pôsobil? Čo vyaroval...? A - ak smiem - čím a upútal?
Není tady
lupina montana napsal(a):
No.....na mě je to troku...divadelní A to vím, e jsou věci mezi nebem a zemí. Vyzkouej ho a dej vědět
Holky mají recht s tím seznámením - internetové kouzelnice by ti asi řekly, co vechno se dá na netu zjistit. To pro případ, e jste se seznámili na síti.
a hlavně je net plnej bláznů. mě kdysi doporučili někoho, kdy jsem potřebovala radu. po čase z něj vyklubal cvok, kterej mi psal, a si uívám svého syna dokud můu, protoe umře a mu bude 17 a to díky mě. rozhodilo mě to na rok a jetě dneska si na to kolikrát vzpomenu.
Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2009 18:13)
Není tady
Janina Matějková napsal(a):
Zdravím vechny a dékuji za zprávy.Ptali jste se,jak jsme se poznali,bylo to osobně.
teda z tebe vechno leze jak z chlupatý deky. to je vechno, co řekne ? my o něm chceme slyet něco víc
Není tady
PPavlaa napsal(a):
teda z tebe vechno leze jak z chlupatý deky. to je vechno, co řekne ? my o něm chceme slyet něco víc
Ppavli, asi to nechce rozebírat..., je jetě ve stavu jakéhosi okouzlení.
Jinak to s tím člověkem, co ti předpověděl údajnou smrt syna, je docela síla. To má pravdu, byl to velký blázen. Ono vůbec v ČR se docela psychické nemoci podceňují. V naem podvědomí je vypěstován obrázek, e blázen musí vypadat podivínsky a mluvit s cesty, ít někde na okraji společnosti, ale opak je pravdou. Hodně násilníků a psychopatů je na povrh veleváených lidí.Hezky to zahrál tenkrát pan Etzler v "Soukromých pastech". Zahrál to tak přesvědčivě, e bych u ten film nechtěla nikdy vidět.
Ale abych taky psala k tématu. Internet ale vůbec inzeráty na seznámení je vdycky zajíc v pytli nebo seznámení s člověkem, který je zdaleka a nikdo nezná jeho rodinu a známé...
Upravil(a) Natálie (13. 11. 2009 9:43)
Není tady
No ale zakladatežka sa s ním poznala osobne... nie cez inzerát.
Není tady
Selima napsal(a):
No ale zakladatežka sa s ním poznala osobne... nie cez inzerát.
Já jsem v poslední větě psala o tom, e to můe být seznámení třeba jen, e ten člověk je z daleka...
Upravil(a) Natálie (13. 11. 2009 10:00)
Není tady
Spí mi příjde, e se Janina obává ne, aby byla okouzlena.
Ale je to jen můj pocit z toho co napsala.
Není tady
Jak napsala myholi,ten pocit mám taky,u od začátku,ale nechtěla jsem to psát. Toti obává se myslím oprávněně.Nevím ale ,jestli myholi myslí to stejné ,co já Trochu o tom vím ,ale nechci to rozebírat.Mám podobný zkuenosti nebo záitky ? To okouzlení a obavy můou jít ruku v ruce .
Není tady
Ahoj vichni,jak tak čtu vae příspěvky,vidím,e je tu mnoho nedorozumění.Za 1,nemám strach,za 2,nejsem okouzlená.Je koda,e jste nečetli moje dopisování s PPavlaa,asi by se mnohé vysvětlilo a objasnilo.Psala jsem jí o naem seznámení a tak nějak o vem.
Není tady
Ale to jsi si psala PPavlou,ale ne s námi,mě by to třeba taky zajímalo.Ale je to ve na Tobě.
Není tady
Prosím,nedělejme z komára velrybu.Je to sice situace troku neobvyklá,ale né scifi,buďme nohama na zemi a nehledejme "ufouny".Je to taky jen člověk,viděla jsem ho jíst řízek,take to neni mimozeman z komedie Četník ? nevim u přesně ten název,mimozeman co pije pouze olej a bere na sebe lidskou podobu a kdy do něj bouchnu neozve se určitě zvuk plechovky.
Není tady
Prosím,nedělejme z komára velrybu.Je to sice situace troku neobvyklá,ale né scifi,buďme nohama na zemi a nehledejme "ufouny".Je to taky jen člověk,viděla jsem ho jíst řízek,take to neni mimozeman z komedie Četník ? nevim u přesně ten název,mimozeman co pije pouze olej a bere na sebe lidskou podobu a kdy do něj bouchnu neozve se určitě zvuk plechovky.
A tak jsem to opravdu nemyslela .I kdy tedy na ufouny docela věřím.
Není tady
Janino, opravdu koda, e jsme tvoje dopisování s PPavlou nečetli....., ale jak píe Nefritt je to na tobě. Kdyby jsi byla sdílnějí, tak by jsi moná zjistila, e je víc lidí, kteří mají třeba podobnou zkuenost co ty, protoe je ve tak, jak to je ( ne scifi). A "z komára velrybu" jsi napsala ty.......jen ty ví proč!
Není tady
myholi napsal(a):
Janino, opravdu koda, e jsme tvoje dopisování s PPavlou nečetli....., ale jak píe Nefritt je to na tobě. Kdyby jsi byla sdílnějí, tak by jsi moná zjistila, e je víc lidí, kteří mají třeba podobnou zkuenost co ty, protoe je ve tak, jak to je ( ne scifi). A "z komára velrybu" jsi napsala ty.......jen ty ví proč!
Lépe bych to nenapsala...
Není tady
zajímám se o duchovno u několik let a proto vím,e jsou věci které by stáli za to aby člověk se pozastavil a popřemýlel.moje setkání s neobvyklou bytostí proto neberu jako něco fantastického i kdy uznávám,e to není běné.Reakce které mi přili jsou více ne překvapením.
Není tady
Jani a nechce holkám napsat, co jsi napsala mě ? Nikdo ti přece hlavičku neukousne, jsou taky zvědavý
a třeba opravdu zjistí, e je tu někdo, kdo má podobnou zkuenost
Není tady
Ahoj vichni,píu si s pani,která zaila to samé a jetě daleko víc,např. ji dokázal říct,jakou má sponu ve vlasech,barvu spodního prádla a nebylo moné,e by ji viděl.Napsala mi různé příhody co ve zaila a jestli i mne to čeká,tak tedy se mam na co těit.Zail jste někdo milování opravdové ani by u toho byl ten druhý?Já taky ne,ale oni to tak prý dělali často,normálně cítila jeho tak opravdově,jak kdyby tam byl.No uvidíme jestli to zaiji i já.Stalo se to u někomu jinému?Myslíte si e je to vůbec moné?
Není tady