Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 11. 2009 13:53

Janina Matějková
♥------

Duchovní bytosti

Poznala jsem člověka,který mi vidí do hlavy i do duše,ví věci,které nikdo nemůže znát jen já.Několikrát jsem se o tom přesvědčila,mluví o mé minulosti.Říkal,že má smlouvu s časem,že na vše zná odpovědi,že musí mluvit jen pravdu,jinak ho to bolí pokud by řekl lež.Za každý dobrý čin se mu přičtou roky,že je mu 500a něco už nevím.Dokáže se přenést do jakékoliv doby,tělem být jinde a duchem taky,několikrád jsem cítila jak mne hladí po vlasech a to jsem byla v postely a pak i celá pod peřinou i hlavu,takže neni možné že by tam byl průvan,vánek. A mnoho dalšího umí,ale to je ještě dlouhý psaní.Jsem člověk který 2x měří pak řeže tj. že vše prověřím 2x a to ještě ze všech stran a pak trochu uvěřím.Prosím všechny kdo maj podobnou zkušenost nebo mi můžou poradit s kým mám asi tu čest a jak si to mohu potvrdit a prostě mi třeba jen pomůže že i jiní to zažili a že nejsem cvok.

Není tady

#2 1. 11. 2009 14:18

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Re: Duchovní bytosti

.

Upravil(a) haiel (1. 11. 2009 15:38)

Není tady

#3 1. 11. 2009 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Janino, kdes k němu přišla ? na netu ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#4 1. 11. 2009 16:39

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

To je dosti zajímavá bytost...
Janino, nenechala si náhodou  na viditelném místě svůj deníček?

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#5 1. 11. 2009 18:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Môže sa to sta... teraz je dôležité zisti, o čo mu vlastne ide... Ozaj - ako ste sa zoznámili?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 1. 11. 2009 19:59

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Určitě nejsi cvok . Jen je důležitý ,aby s Tebou měl čistý úmysly,jinak bych osobně z toho měla asi trochu obavy a byla opatrná smile
Taky mě vaše seznámení celkem zajímá.

Není tady

#7 1. 11. 2009 21:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No.....na mě je to trošku...divadelní hmm A to vím, že jsou věci mezi nebem a zemí. Vyzkoušej ho a dej vědět smile
Holky mají recht s tím seznámením - internetové kouzelnice by ti asi řekly, co všechno se dá na netu zjistit. To pro případ, že jste se seznámili na síti.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#8 8. 11. 2009 10:40

Janina Matějková
♥------

Zdravím všechny a dékuji za zprávy.Ptali jste se,jak jsme se poznali,bylo to osobně.

Není tady

#9 8. 11. 2009 12:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A ako na teba pôsobil? Čo vyžaroval...? A - ak smiem - čím a upútal?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 8. 11. 2009 18:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

No.....na mě je to trošku...divadelní hmm A to vím, že jsou věci mezi nebem a zemí. Vyzkoušej ho a dej vědět smile
Holky mají recht s tím seznámením - internetové kouzelnice by ti asi řekly, co všechno se dá na netu zjistit. To pro případ, že jste se seznámili na síti.

a hlavně je net plnej bláznů. mě kdysi doporučili někoho, když jsem potřebovala radu. po čase z něj vyklubal cvok, kterej mi psal, a si užívám svého syna dokud můžu, protože umře až mu bude 17 a to díky mě. rozhodilo mě to na rok a ještě dneska si na to kolikrát vzpomenu.

Upravil(a) PPavlaa (8. 11. 2009 18:13)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#11 8. 11. 2009 18:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Janina Matějková napsal(a):

Zdravím všechny a dékuji za zprávy.Ptali jste se,jak jsme se poznali,bylo to osobně.

teda z tebe všechno leze jak z chlupatý deky. to je všechno, co řekneš ? my o něm chceme slyšet něco víc vissla

Není tady

#12 13. 11. 2009 9:21

Natálie
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

teda z tebe všechno leze jak z chlupatý deky. to je všechno, co řekneš ? my o něm chceme slyšet něco víc vissla

Ppavli, asi to nechce rozebírat..., je ještě ve stavu jakéhosi okouzlení.
Jinak to s tím člověkem, co ti předpověděl údajnou smrt syna, je docela síla. To mᚠpravdu, byl to velký blázen. Ono vůbec v ČR se docela psychické nemoci podceňují. V našem podvědomí je vypěstován obrázek, že blázen musí vypadat podivínsky a mluvit s cesty, žít někde na okraji společnosti, ale opak je pravdou. Hodně násilníků a psychopatů je na povrh velevážených lidí.Hezky to zahrál tenkrát pan Etzler v "Soukromých pastech". Zahrál to tak přesvědčivě, že bych už ten film nechtěla nikdy vidět.
Ale abych taky psala k tématu. Internet ale vůbec inzeráty na seznámení je vždycky zajíc v pytli nebo seznámení s člověkem, který je zdaleka a nikdo nezná jeho rodinu a známé...

Upravil(a) Natálie (13. 11. 2009 9:43)

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#13 13. 11. 2009 9:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No ale zakladatežka sa s ním poznala osobne... nie cez inzerát. wink

Brita

Není tady

#14 13. 11. 2009 9:59

Natálie
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

No ale zakladatežka sa s ním poznala osobne... nie cez inzerát. wink

Já jsem v poslední větě psala o tom, že to může být seznámení třeba jen, že ten člověk je z daleka...

Upravil(a) Natálie (13. 11. 2009 10:00)

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#15 13. 11. 2009 16:54

myholi
♥♥♥----
Místo: Brno

Spíš mi příjde, že se Janina obává než, aby byla okouzlena.
Ale je to jen můj pocit z toho co napsala.

Není tady

#16 13. 11. 2009 19:38

Nefritt
♥♥♥----

Jak napsala myholi,ten pocit mám taky,už od začátku,ale nechtěla jsem to psát. Totiž obává se  myslím oprávněně.Nevím ale ,jestli myholi myslíš to stejné ,co já smile Trochu o tom vím ,ale nechci to rozebírat.Mám podobný zkušenosti nebo zážitky ? wink To okouzlení a obavy můžou jít ruku v ruce .

Není tady

#17 13. 11. 2009 21:26

Janina Matějková
♥------

Ahoj všichni,jak tak čtu vaše příspěvky,vidím,že je tu mnoho nedorozumění.Za 1,nemám strach,za 2,nejsem okouzlená.Je škoda,že jste nečetli moje dopisování s PPavlaa,asi by se mnohé vysvětlilo a objasnilo.Psala jsem jí o našem seznámení a tak nějak o všem.

Není tady

#18 13. 11. 2009 22:20

Nefritt
♥♥♥----

Ale to jsi si psala PPavlou,ale ne s námi,mě by to třeba taky zajímalo.Ale je to vše na Tobě.

Není tady

#19 13. 11. 2009 22:49

Janina Matějková
♥------

Prosím,nedělejme z komára velrybu.Je to sice situace trošku neobvyklá,ale né scifi,buďme nohama na zemi a nehledejme "ufouny".Je to taky jen člověk,viděla jsem ho jíst řízek,takže to neni mimozemšan z komedie  Četník ? nevim už přesně ten název,mimozemšan co pije pouze olej a bere na sebe lidskou podobu a když do něj bouchnu neozve se určitě zvuk plechovky.

Není tady

#20 14. 11. 2009 8:18

Nefritt
♥♥♥----

Prosím,nedělejme z komára velrybu.Je to sice situace trošku neobvyklá,ale né scifi,buďme nohama na zemi a nehledejme "ufouny".Je to taky jen člověk,viděla jsem ho jíst řízek,takže to neni mimozemšan z komedie  Četník ? nevim už přesně ten název,mimozemšan co pije pouze olej a bere na sebe lidskou podobu a když do něj bouchnu neozve se určitě zvuk plechovky.

big_smile Až tak jsem to opravdu nemyslela .I když tedy na ufouny docela věřím. lol

Není tady

#21 14. 11. 2009 8:42

myholi
♥♥♥----
Místo: Brno

Janino, opravdu škoda, že jsme tvoje dopisování s PPavlou nečetli....., ale jak píše Nefritt je to na tobě. Kdyby jsi byla sdílnější, tak by jsi možná zjistila, že je víc lidí, kteří mají třeba podobnou zkušenost co ty, protože je vše tak, jak to je ( ne scifi). A "z komára velrybu" jsi napsala ty.......jen ty víš proč!

Není tady

#22 14. 11. 2009 10:08

Natálie
♥♥♥♥♥--

myholi napsal(a):

Janino, opravdu škoda, že jsme tvoje dopisování s PPavlou nečetli....., ale jak píše Nefritt je to na tobě. Kdyby jsi byla sdílnější, tak by jsi možná zjistila, že je víc lidí, kteří mají třeba podobnou zkušenost co ty, protože je vše tak, jak to je ( ne scifi). A "z komára velrybu" jsi napsala ty.......jen ty víš proč!

Lépe bych to nenapsala...

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#23 14. 11. 2009 13:31

Janina Matějková
♥------

zajímám se o duchovno už několik let a proto vím,že jsou věci které by stáli za to aby člověk se pozastavil a popřemýšlel.moje setkání s neobvyklou  bytostí proto neberu jako něco fantastického i když uznávám,že to není běžné.Reakce které mi přišli jsou více než překvapením.

Není tady

#24 15. 11. 2009 15:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jani a nechceš holkám napsat, co jsi napsala mě ? Nikdo ti přece hlavičku neukousne, jsou taky zvědavý smile
a třeba opravdu zjistíš, že je tu někdo, kdo má podobnou zkušenost pussa

Není tady

#25 6. 12. 2009 12:48

Janina Matějková
♥------

Ahoj všichni,píšu si s pani,která zažila to samé a ještě daleko víc,např. ji dokázal říct,jakou má sponu ve vlasech,barvu spodního prádla a nebylo možné,že by ji viděl.Napsala mi různé příhody co vše zažila a jestli i mne to čeká,tak tedy se mam na co těšit.Zažil jste někdo milování opravdové aniž by u toho byl ten druhý?Já taky ne,ale oni to tak prý dělali často,normálně cítila jeho tak opravdově,jak kdyby tam byl.No uvidíme jestli to zažiji i já.Stalo se to už někomu jinému?Myslíte si že je to vůbec možné?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí