6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Jaký noťásky máte vy, pokud pracujete mobilně- u klientů doma?
Zvažovala jsem ten menší, kvůli tahání, Ten menší se dá v poho do kabelky...
Jenže ty menší zase nemajíty diskový jednotky. To při práci nepotřebuji, ale zase doma se můžu kouknout v posteli na film.
Tak se rozhoduji a stále nevím.
Jo a ještě prý ty menší že pojmou ne celou stranku, že se to musí stočit dolů,
Holky a kluci, co máte noťásky k práci a berete je ke klientům, pište. Dík, R.
Není tady
Mím pidi MSI už dva roky a jsem spokojená. Trvalo mi chvilku než jsem si zvykla na menší obrazovku, ale cestuju s ním a super. Lehký, skladný. A filmy si na něm z cd přehrávám bez problémů.
Není tady
vřele doporučuju kterýkoli notes z řady Toshiba Portege. Jeden mám doma, neváží ani kilo, baterka vydrží čtyři hodiny práce na internetu, offline až šest, je to plnohodnotný notebook i s CD mechanikou. Jsou to ale prcci a není to na delší práci, sedět u toho několik dní tak mě bolí oči. Klávesnice je téměř normální, ale přeci jen ta obrazovka není úplně velká. Doma pracuju na PC a notes mám na cesty, do letadla a když jsem mimo a jsem naprosto spokojená.
Není tady
Ronjo, kolik ten notes stojí, bylo by to pro puberťáka k Vánocům? Bude to mít asi spíš pro image.
Není tady
Sugar to zálěží, jak moc svého puberťáka rozmalzuješ Podle modelu u nás tuším kolem 35 tis, nevím, jestli to puberťák užije. Tomu bych spíš koupila nějaký netbook, na tom se ale zase nedají pařit hry
Není tady
Mám 12-ti palcové MSI, cd mechaniku má, klávesnice plnohodnotná, lehký, výdrž velká. Jediná chyba je ta, že brutálně topí Ale to už snadf u novějších modelů odstranili.
Pokud bude notes na přenášení, takl bych se na mechaniku vykašlala (když není potřeba k práci) a koupila bych mechaniku přenosnou
Není tady
Ronja napsal(a):
Sugar to zálěží, jak moc svého puberťáka rozmalzuješ
Podle modelu u nás tuším kolem 35 tis, nevím, jestli to puberťák užije. Tomu bych spíš koupila nějaký netbook, na tom se ale zase nedají pařit hry
Díky, je vidět, že to mám nechat na manželovi, když tomu nerozumím ...
Není tady
Definitiv napsal(a):
Mám 12-ti palcové MSI, cd mechaniku má, klávesnice plnohodnotná, lehký, výdrž velká. Jediná chyba je ta, že brutálně topí
Ale to už snadf u novějších modelů odstranili.
Pokud bude notes na přenášení, takl bych se na mechaniku vykašlala (když není potřeba k práci) a koupila bych mechaniku přenosnou
Bohužel neodstranili. Fakt brutálně topí jinak si nemůžu stěžovat
Není tady
Stránky: 1