Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 11. 2009 1:57

Leila
♥♥♥♥♥♥-

notebook na práci menší či ten klasický??

Jaký noťásky máte vy, pokud pracujete mobilně- u klientů doma?

Zvažovala jsem ten menší, kvůli tahání, Ten menší se dá v poho do kabelky...
Jenže ty menší zase nemajíty diskový jednotky. To při práci nepotřebuji, ale zase doma se můžu kouknout v posteli na film.

Tak se rozhoduji a stále nevím.
Jo a ještě prý ty menší že pojmou ne celou stranku, že se to musí stočit dolů,

Holky a kluci, co máte noťásky k práci a berete je ke klientům, pište. Dík, R.

Není tady

#2 1. 11. 2009 8:11

Nuni
♥♥♥----

Re: notebook na práci menší či ten klasický??

Mím pidi MSI už dva roky a jsem spokojená. Trvalo mi chvilku než jsem si zvykla na menší obrazovku, ale cestuju s ním a super. Lehký, skladný. A filmy si na něm z cd přehrávám bez problémů.

Život je boj, tak se klidně pozabíjejte a já bych s dovolením prošla ..........

Není tady

#3 1. 11. 2009 9:29

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

vřele doporučuju kterýkoli notes z řady Toshiba Portege. Jeden mám doma, neváží ani kilo, baterka vydrží čtyři hodiny práce na internetu, offline až šest, je to plnohodnotný notebook i s CD mechanikou. Jsou to ale prcci a není to na delší práci, sedět u toho několik dní tak mě bolí oči. Klávesnice je téměř normální, ale přeci jen ta obrazovka není úplně velká. Doma pracuju na PC a notes mám na cesty, do letadla a když jsem mimo a jsem naprosto spokojená.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#4 5. 11. 2009 16:06

sugar
♥♥♥♥---

Ronjo, kolik ten notes stojí, bylo by to pro puberťáka k Vánocům? Bude to mít asi spíš pro image. big_smile

Není tady

#5 5. 11. 2009 17:10

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Sugar to zálěží, jak moc svého puberťáka rozmalzuješ smile Podle modelu u nás tuším kolem 35 tis, nevím, jestli to puberťák užije. Tomu bych spíš koupila nějaký netbook, na tom se ale zase nedají pařit hry big_smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#6 5. 11. 2009 17:56

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Mám 12-ti palcové MSI, cd mechaniku má, klávesnice plnohodnotná, lehký, výdrž velká. Jediná chyba je ta, že brutálně topí roll Ale to už snadf u novějších modelů odstranili.
Pokud bude notes na přenášení, takl bych se na mechaniku vykašlala (když není potřeba k práci) a koupila bych mechaniku přenosnou wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#7 5. 11. 2009 19:16

sugar
♥♥♥♥---

Ronja napsal(a):

Sugar to zálěží, jak moc svého puberťáka rozmalzuješ smile Podle modelu u nás tuším kolem 35 tis, nevím, jestli to puberťák užije. Tomu bych spíš koupila nějaký netbook, na tom se ale zase nedají pařit hry big_smile

Díky, je vidět, že to mám nechat na manželovi, když tomu nerozumím ... big_smile

Není tady

#8 5. 11. 2009 20:40

Nuni
♥♥♥----

Definitiv napsal(a):

Mám 12-ti palcové MSI, cd mechaniku má, klávesnice plnohodnotná, lehký, výdrž velká. Jediná chyba je ta, že brutálně topí roll Ale to už snadf u novějších modelů odstranili.
Pokud bude notes na přenášení, takl bych se na mechaniku vykašlala (když není potřeba k práci) a koupila bych mechaniku přenosnou wink

Bohužel neodstranili. Fakt brutálně topí hmm jinak si nemůžu stěžovat

Život je boj, tak se klidně pozabíjejte a já bych s dovolením prošla ..........

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí