19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
holky, prosim poradte.
jsem 5 dni po porodu a a celou dobu mi bylo neuveritelne skvele. fakt bych se hadala jestli jsem opravdu rodila.
vcera jsme sli na prvni procahzku, ktera nedopadla nejlepe - skoro jsme bezeli domu, jak mala brecela. bylo ji asi strasne horko - u nas je pres den 30. a ja se na ni nemohla koukat.
no mala je v pohode. ale ja mela strasnou noc.
krece v nohach, neuveritelne bolesti kloubu (vubec jsem se v posteli nemohla otocit, lezet ani na jednom boku etc - horsi nez v tehotenstvi). no a to hlavni mela jsem zimnici. v rozasahu 2 minut jsem se asi 10 kat trepala jak ratlik - nkdy jsem nic takoveho nezazila. preslo to, ale nevim co to mohlo zpusobit.
nemela jste to nektera?
dekuji za vsechny nazory.
Není tady
Ahoj já jsem z první procházky ,přila domů totálně vyřízená a do jednoho dne jsem měla zánět prsu s horečkama fakt vysokýma...bolelo mi vechno myslela jsem e umřu jak mi bylo zle....
Není tady
já jsem výe popsané potíe měla taky v souvislosti s prsem, natěstí se to podařilo podchytit včas a nebyl z toho zánět.
Zkontroluj si prsa, jeslti je nemá ztvrdlá, pokud ano, tak horkou sprchu, masírovat tahy od podpadí směrem ven k bradavce, jako kdybys to mléko chtěla vytlačit těmi tahy a po kojení důsledně vyprazdňovat prsa.
Není tady
holky diky za odpovedi.
prsa ztvrdla nemam, ale pro jistotu jsem zacala odstrikavat. dneska jsem cely den jen odpocivala, tak uvidime co dneska v noci.
Není tady