29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
pouzivala jste nektere z vas poporodni pas na stahnuti bricha?
jsem ted 4 dny po porodu a premyslim jestli si ho uz mam dat. v porodnici mi delali ruzne masaze, kdy bricho hoooodne stlacovali a pod, takze si rikam proc ne.
pokud mate zkusenost, prosim napiste, jestli pomohl, jak dlouho jste jej pouzivali, nosily cely den i noc atd.
diky
Není tady
Zuzi, tady v Japonsku se taky nosi, japonska tchyne mi jich nekolik jeste pred porodem koupila, ale mne to bylo nepohodlne, nesedelo mi to a klouzalo z bricha (navic jsem rodila v cervnu, takze jsem se pekne pod tim pasem potila), tak jsem to vubec nenosila a muzu rict, ze i tak mam brisko docela ploche, sice ne uplne jako predtim, ale kuzi mam peknou, nevytahanou. Tchyne je sice po dvou detech, ja zatim po jednom, ale i kdyz pas nosila, ma bricho pekne...no nechci byt oskliva, ale ne zrovna vystavni, a to je jinak hrozne hubena.
Upravil(a) Sakura (12. 11. 2009 5:19)
Není tady
Já honosila až po 2 měsících, byla jsem po císaři a dřív to bohužel nešlo a i po takové době my pomohl. Nosila jsem ho přes den cca 2 týdny. Nebylo to moc příjemné, ale ele dalo se to vydržet. Asi by mi pomohl víc, kdybych ho mohla míz hned ze začátku.
Není tady
Já jsem ho nosila celé šestinedělí sundávala jsem ho jen na koupání a nějaký malý výsledek to mělo. Ale nic moc.
Není tady