18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké máte zkuenosti s úvěry?Kde nejlépe?Máte přehled? Potřebujeme 200-250tisíc za nejnií splátky. Státní fond rozvoje bydlení??Chápu správně e nepřispívají těm,kdo vlastní svůj dům?Nebo jsem tuto větu pochopila patně? Úvěr nelze poskytnout:
- je-li adatel, jeho manel nebo manelka vlastníkem bytu, bytového domu, rodinného domu nebo nájemcem drustevního bytu;
Není tady
A na co si chcete půjčit? Na opravu domu?
Ne e by mě to zajímalo , ale je to dost podstatné kritérium pro výběr.
Já týhle problematice a tak nerozumím, ale na takhle poloený dotaz ti někdo těko odpoví.
Upravil(a) yellow108 (30. 10. 2009 12:42)
mrkni na netu na csob pujcku na bydleni...penize hned na učet )dokládá na co to je a do půl roku dle faktur třeba)...úrok celkem ok!!
Není tady
jestli máte stavební spoření, tak by to lo z toho. Jinak se zkus zeptat v bance, ve které máte účet, na monosti. Jako stálí klienti byste mohli mít lepí podmínky.
Není tady
Dobrý den,moc Vás prosím o radu. S tatkou u se nestýkám asi 5-6 let,před rokem v sedmnácti mi napsal sms,e mám zaloené stavební spoření.V neděli mi je osmnáct a já bych si ty penízky chtěla v pondělí vybrat.Dají mi to hned? Nebo tam je nějaká lhůta a musím na ně čekat? Prosím o odpověď. Moc Vám děkuji.
Není tady
Nicollle napsal(a):
Dobrý den,moc Vás prosím o radu. S tatkou u se nestýkám asi 5-6 let,před rokem v sedmnácti mi napsal sms,e mám zaloené stavební spoření.V neděli mi je osmnáct a já bych si ty penízky chtěla v pondělí vybrat.Dají mi to hned? Nebo tam je nějaká lhůta a musím na ně čekat? Prosím o odpověď. Moc Vám děkuji.
hned ti to určitě nedají, je tam asi měsíc výpovědní lhůta
Není tady
malinkej napsal(a):
Jaké máte zkuenosti s úvěry?Kde nejlépe?Máte přehled? Potřebujeme 200-250tisíc za nejnií splátky. Státní fond rozvoje bydlení??Chápu správně e nepřispívají těm,kdo vlastní svůj dům?Nebo jsem tuto větu pochopila patně? Úvěr nelze poskytnout:
- je-li adatel, jeho manel nebo manelka vlastníkem bytu, bytového domu, rodinného domu nebo nájemcem drustevního bytu;
fond rozvoje bydlení pro rok 2009 zastavil příjem ádostí na opravy ve výi 200 a 150tis. a dávají pouze 300tis. na pořízení nového bydlení. U oprav si mohla být i vlastníkem, ale asp. jeden z manelů nesměl dosáhnout 36let v roce podání ádosti.
také bych se přikláněla k úvěru ze stavebního spoření. Sice tam běhá stále s fakturami, ale zase je tam nízký úrok.
Není tady
Nicollle napsal(a):
Je tam 3 měsíční výp.lhůta,za jistých podmínek lze i dříve.Potřebuje velmi nutně peníze?nche si nechat stavebko dál běet,vkládát nemusí nic kdy na věc přijde a jednou si na tuhle smlouvu bude moci vzít třeba velmi pěkný úvěr na koupi bytu či jiné nemovitosti na bydlení či jeho rekonstrukci.Tak jako je úročené stavebko,vezmeme-li v úvahu vyuití plné st.podpory a jistoty peněz,tak takovéhle podmínky na naem fin.trhu hned tak nenajde.
Není tady
Chtěl bych upozornit na klamavou reklamu společnosti ČMSS ( Lika) . V reklamě uvádějí, e se jedná o nejvýhodnějí spořící účet, přitom se jedná o stavební spoření se vemi svými výhodami a nevýhodami.....
Není tady
malinkej napsal(a):
luti ahoj na rekonstrukci kuchyně a obývacího pokoje..Já si chci vzít úvěr poprvé a absolutně se neorientuju.
kdy chce úvěr, tak to nebude jen o splátce a o úrocích. Určitě se zorientuj: nech si zpracovat finanční plán od dobrého finančního poradce. Zeptá se tě co chce, taky se tě zeptá na tvůj vztah k penězům a také na zdroje, ze kterých to třeba chce splácet. Pak teprve můe dojít na diskusi jak to řeit, kde vzít půjčku, jak a kde ji pořídit levně ....... A udělej to opatrně. Jestli to není nezbytně nutné, tak si půjčku radi neber. Těch předluených lidí na světě je ji dost a dost ....
Není tady