Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 10. 2009 12:20

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

Výhodný úvěr?Ale kde?

Jaké máte zkušenosti s úvěry?Kde nejlépe?Máte přehled? Potřebujeme 200-250tisíc za nejnižší splátky. Státní fond rozvoje bydlení??Chápu správně že nepřispívají těm,kdo vlastní svůj dům?Nebo jsem tuto větu pochopila špatně? Úvěr nelze poskytnout:
- je-li žadatel, jeho manžel nebo manželka vlastníkem bytu, bytového domu, rodinného domu nebo nájemcem družstevního bytu;

Není tady

#2 30. 10. 2009 12:40

host5522
Host

Re: Výhodný úvěr?Ale kde?

A na co si chcete půjčit? Na opravu domu?
Ne že by mě to zajímalo big_smile, ale je to dost podstatné kritérium pro výběr.

Já týhle problematice až tak nerozumím, ale na takhle položený dotaz ti někdo těžko odpoví. kapitulation

Upravil(a) yellow108 (30. 10. 2009 12:42)

#3 30. 10. 2009 12:50

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

Žluti ahoj na rekonstrukci kuchyně a obývacího pokoje..Já si chci vzít úvěr poprvé a absolutně se neorientuju.

Není tady

#4 30. 10. 2009 12:57

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

mrkni na netu na csob pujcku na bydleni...penize hned na učet )dokládᚠna co to je až do půl roku dle faktur třeba)...úrok celkem ok!!

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#5 30. 10. 2009 13:50

amely
♥♥♥♥♥--

jestli máte stavební spoření, tak by to šlo z toho. Jinak se zkus zeptat v bance, ve které máte účet, na možnosti. Jako stálí klienti byste mohli mít lepší podmínky.

Není tady

#6 30. 10. 2009 13:57

Nicollle
♥------

Dobrý den,moc Vás prosím o radu. S tatkou už se nestýkám asi 5-6 let,před rokem v sedmnácti mi napsal sms,že mám založené stavební spoření.V neděli mi je osmnáct a já bych si ty penízky chtěla v pondělí vybrat.Dají mi to hned? Nebo tam je nějaká lhůta a musím na ně čekat? Prosím o odpověď. Moc Vám děkuji.

Není tady

#7 30. 10. 2009 15:49

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Nicollle napsal(a):

Dobrý den,moc Vás prosím o radu. S tatkou už se nestýkám asi 5-6 let,před rokem v sedmnácti mi napsal sms,že mám založené stavební spoření.V neděli mi je osmnáct a já bych si ty penízky chtěla v pondělí vybrat.Dají mi to hned? Nebo tam je nějaká lhůta a musím na ně čekat? Prosím o odpověď. Moc Vám děkuji.

hned ti to určitě nedají, je tam asi měsíc výpovědní lhůta

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#8 30. 10. 2009 15:58

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

malinkej napsal(a):

Jaké máte zkušenosti s úvěry?Kde nejlépe?Máte přehled? Potřebujeme 200-250tisíc za nejnižší splátky. Státní fond rozvoje bydlení??Chápu správně že nepřispívají těm,kdo vlastní svůj dům?Nebo jsem tuto větu pochopila špatně? Úvěr nelze poskytnout:
- je-li žadatel, jeho manžel nebo manželka vlastníkem bytu, bytového domu, rodinného domu nebo nájemcem družstevního bytu;

fond rozvoje bydlení pro rok  2009 zastavil příjem žádostí na opravy ve výši 200 a 150tis. a dávají pouze 300tis. na pořízení nového bydlení. U oprav si mohla být i vlastníkem, ale asp. jeden z manželů nesměl dosáhnout 36let v roce podání žádosti. 

také bych se přikláněla k úvěru ze stavebního spoření. Sice tam běhᚠ stále s fakturami, ale zase je tam nízký úrok.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#9 1. 11. 2009 21:59

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Nicollle napsal(a):

Je tam 3 měsíční výp.lhůta,za jistých podmínek lze i dříve.Potřebuješ velmi nutně peníze?ncheš si nechat stavebko dál běžet,vkládát nemusíš nic když na věc přijde a jednou si na tuhle smlouvu budeš moci vzít třeba velmi pěkný úvěr na koupi bytu či jiné nemovitosti na bydlení či jeho rekonstrukci.Tak jako je úročené stavebko,vezmeme-li v úvahu využití plné st.podpory a jistoty peněz,tak takovéhle podmínky na našem fin.trhu hned tak nenajdeš.

Není tady

#10 18. 11. 2009 10:07

webdesign3000
♥♥♥----

Chtěl bych upozornit na klamavou reklamu společnosti ČMSS  ( Liška) . V reklamě uvádějí, že se jedná o nejvýhodnější spořící účet, přitom se jedná o stavební spoření se všemi svými výhodami a nevýhodami.....

Není tady

#11 30. 11. 2009 18:29

Jan Harbáček
♥------
Místo: Praha
Web

malinkej napsal(a):

Žluti ahoj na rekonstrukci kuchyně a obývacího pokoje..Já si chci vzít úvěr poprvé a absolutně se neorientuju.

když chceš úvěr, tak to nebude jen o splátce a o úrocích. Určitě se zorientuj: nech si zpracovat finanční plán od dobrého finančního poradce. Zeptá se tě co chceš, taky se tě zeptá na tvůj vztah k penězům a také na zdroje, ze kterých to třeba chceš splácet. Pak teprve může dojít na diskusi jak to řešit, kde vzít půjčku, jak a kde ji pořídit levně ....... A udělej to opatrně. Jestli to není nezbytně nutné, tak si půjčku radši neber. Těch předlužených lidí na světě je již dost a dost ....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí