Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#951 21. 11. 2009 14:07

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT : Dětičky narozené podzim, zima 2006-7 34.

Jo a ta holčička 3,5 letá šla domů včera a mě tam navečer šoupli paní s 3-týdenním chlapečkem. No nádhera, už se hrozně těším na svoje, ale předem jsem se ji omlouvala, že Luky večer občas kašle, ale že to tady nikdo neřeší a že by neměl být infekční. Já taky občas zasmrkala a v pr.... bych se viděla.  Hrozně jsem jí litovala. V porodnici byla
14 dní kvůli žloutence, týden doma a začal mu hnisat pupíček, tak s ním radši zašla, jenže ji radši poslali do nemocnice. Bylo z toho špatná, protože tady na té dětské klinice nejsou na takové drobečky vybaveni, takže ona má normální stravu (nadýmací) a chlapečkovi museli přivézt i sterilizátor na dudák a všechno oblečení. Žádná velká čistota to tam teda není, uklizečka příšerná drbna a úklid žádnej. Záchod společný na chodbě. dumbom
No dneska ji tam řekli, že mu to v pondělí vyříznou a podívají se jak to tam má, že to bude mít nejspíš až do močové trubice nebo do střev, ale že přišla včas.  No já jsem ráda, že jsme doma.

Jak je Sudince? Psala, že měla horečky?

Není tady

#952 21. 11. 2009 15:06

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že snad Sudince už je líp... ale teda asi si užila. usch

Teda takhle malé miminko a už s ním být v nemocnici...

Holky, tak tipujte...

Není tady

#953 21. 11. 2009 15:37

Ambra
Host

Ahojky,
Hani paráda, že už jste doma, myslela jsem na vás!!

Spirul, to je teda Máťa rychlík, takhle brzo se přetáčet!

Štarmí to je mi líto, že tenhle měsíc zas nic :-( A proč jako dlužíš v práci? Vždyť ty ještě mateřskou máš né?

Leni tak jak jsi přežila ten veletrh?? ty jsi teda borec :-)))

Natálko od Lucky, všechno nej nej nejlepší k dnešním narozeninám!!!

Tak a víc si nepamatuju :-) Ještě, že moc nekecáte, snažila jsem se to tu projet včera večer :-) Nějak nestíhám, protože většinou zalezu s mladou ve 20hod do pelechu a už nevylezu. Z práce jdu do města, pak do školky, pak si hrajem nebo jdem ven, večeře, koupání a padnem obě. A strááášně mě zas zloběj záda :-( JInak v práci dobrý. Dokonce už jsem po 5min mezi dětma ve čtvrtek zjistila, že do té práce asi budu chodit fakt ráda, páč tam furt někdo neječí a nemlátí pantem :-))) Adu ve školce střídavě. Včera ráno poprvé šílená scéna, že nechtěla pustit Davida pryč a zdrhala za ním. Takže možná začne krize, no uvidíme.

#954 21. 11. 2009 15:53

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj
zdravím hlavně haninku domů hjarta,tak super že jste to zvládli na 1 tummenupp,luky je šikulka!!a co tobě-jak je winkuž leze pupendo???
a říkáš že teda naše nemocnice lepší jo...i to jídlo fakticky..... va,hmmmmmm tak to si tady toho budu vážit.....i když posledně to bylo v pohodě....sestry teda děs,ale dr. suprový..

ambrus-já si říkala kde se touláš.......neee já vím-musí to být náročný,.....a copak babu-jakpak se mají
spirul-to je matýsek rychlík co....... týjo a ted už se tuplem nezastavíš.. lol

jinak dneska mi je zas o něco líp....jako že se mi nemotá škeble jako včera....,akorát se mi spustila rýma a kašlu-ale spíš to nejde..... tak sem si nasadila bioparox.... páč u tý dr jak jsem byla tak po kašli ani známka,tak se to neřešilo... a pustila jsem si zvlhčovač s vincentkou.....-čumím na černý barony a dusím se u toho -jak se tlemím a nejde to.... lol
holky odpol dávali na 2 dokument dětství-o dětských úrazech a nemocech.... no docela drsný,ale fakt dobře udělaný....kluk po transplantaci hjarta,úraz hlavy,s astmatem....uff

a jinak jsem do rána sama-kluci odjeli k našim, supermario na dříví....a před chvílí volali ž etam zůstanou...,  se teda bojí...než odjížděli tak mi stokrát zopakoval at volám kdyby něco...řekla bych že je víc vyplašenej než já...

Není tady

#955 21. 11. 2009 16:02

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem taky sama, teda s malým, Manžel v práci a Kuba u babičky, ale večer se mi oba vrátí a ted vzala moje mamka Matesa ven, tak mám chvilku volna.
Holky, já koukala do zápisků, kdy se Kuba poprvé přetočil a bylo to taky po 4. měsíci, takže to je asi normálka, ale mě to přijde, že to přišlo nějak moc rychle lol

Není tady

#956 21. 11. 2009 16:04

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

já si právě pamatuju že adam se otočil přesně napůl roce-jak jsme byli v tý nemocnci...proto nezapomenu...

Není tady

#957 21. 11. 2009 16:06

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hergot já se u těch baronů fakt udusím lollollol
no a jdu si ohřát znojemku s knedlíkem-včera od tchýně... tummenupp

Není tady

#958 21. 11. 2009 16:45

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Poslala jsem na email pár fotek z hor smile

Není tady

#959 21. 11. 2009 16:55

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

děkujeéééééééééém-jsou super.....kubík si snížek užíval co tongue

Není tady

#960 21. 11. 2009 17:03

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

akorát v tom místě kde byl sníh nebyl moc velkej kopec, tak to moc nejelo a bylo to mokrý.... ale Kuba byl nadšenej

ted mě ještě napadlo, co jsem chtěla napsat Jitce, jaks tu zjištovala ty houpačky, tak tam měli tu z Ikea a vevnitř neměli ten polštář, já to chtěla zkusit, tak jsem do toho vlezla zadkem, je to fakt dost uzky na ramena... no já tam zapadla a nemohla jsem se dostat ven, manžel mě musel vytáhnout lol ale nevím teda jaké to je s tím polštářem...

Není tady

#961 21. 11. 2009 17:07

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

no hlavně že si ho užil,prej zima má bejt až v unoru vissla-to bude bomba-až mě supermario potáhne do porodky na sáních lol

Není tady

#962 21. 11. 2009 17:14

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

to nééé, my chceme jet v lednu na hory...

no i to je možný, že bude sněhu, že to bude rychlejší na saních lol máte to aspon z kopce do porodky??? lol

Není tady

#963 21. 11. 2009 17:42

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

spirula napsal(a):

akorát v tom místě kde byl sníh nebyl moc velkej kopec, tak to moc nejelo a bylo to mokrý.... ale Kuba byl nadšenej

ted mě ještě napadlo, co jsem chtěla napsat Jitce, jaks tu zjištovala ty houpačky, tak tam měli tu z Ikea a vevnitř neměli ten polštář, já to chtěla zkusit, tak jsem do toho vlezla zadkem, je to fakt dost uzky na ramena... no já tam zapadla a nemohla jsem se dostat ven, manžel mě musel vytáhnout lol ale nevím teda jaké to je s tím polštářem...

díky za fotečky a houpajdu jsme koupili tu brazilksou..tak snad to bude dobrý...

Není tady

#964 21. 11. 2009 17:43

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haninko tak to je super že jste už doma...a Lukášek je šikulka!!! hjarta hjarta

Natálce přejeme všechno nejlepší k narozeninám hjarta hjarta hjarta hjarta  hjarta

Není tady

#965 21. 11. 2009 17:53

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

jitka2 napsal(a):

spirula napsal(a):

díky za fotečky a houpajdu jsme koupili tu brazilksou..tak snad to bude dobrý...

tak přeju hezký pohoupáníčko storstark

Není tady

#966 21. 11. 2009 18:16

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Spirulko díky ale bude ji mít natulka v pokojíčku takže bude jen její dostane ji pod stromek od manželových rodičů... nemohli nic vymyslet.... a taky jsme měli problém s uchycením protože nelepší uchycení je do železobetonu což v baráku nemáme..dole v obýváku kam by se fakt hodila zase máme hurdisy a škváru takže tam taky nic... takže jediná možnost uchycení je dřevěný trám v podkroví.v ložnici jsme ji nechtěli tak ji bude mít natulka v pokojíčku.... snad bude nadšená

před chvíli říká..maminko já chci spinkat u babičky..tak jsem jí dala mobil a domluvila si to....tak tam za chvíli vyrážíme.. mějte se tu a hezkou neděli všem hjarta

Není tady

#967 21. 11. 2009 20:07

Lenina2
Babinet Klub

Hezkjý večer všichni.

Ambruš asi toho je fakt hodně, ale jsem ráda, že se ukážeš.

Hani Lukášek je teda statečnej, takhle krásně snesl operaci a nemocnici.

Sudi bezva že už je ti lépe.

A my veletrh vpohodě - bylo to teda docela malý, jenom dole v kulturáku, ale pěkný a všechny hračky byli dětem k dispozici, takže Matýsek zkoušel postupně všechny hračky, Amálka taky a nějak je ani nenapadlo, že se dají koupit domů, takže vpohodě. Koupili jsme akorát deštník, který si přál už dlouho, tak si ho tady i sám vybral.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#968 21. 11. 2009 20:30

medvidek28
♥♥♥♥♥--

Ahojda smile,

já jen na skok,Barunka je už zase marod,v pátek ráno na kontrole dobrý a teď už má zas laryngitidu,no mě dumbom

Hani,teda malej je šikula tummenupp

Štarmi a co máš platit v práci?tomu nerozumím hmm

http://dhbm.daisypath.com/k98Ep1.png
http://dhbm.daisypath.com/fVDyp1.png

Není tady

#969 22. 11. 2009 0:27

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Mám tu čest, napsat nejkrásnější zprávu od Fufíčka:

Pro naší berušku Vanesku, vrána dnes ve 22.20 přinesla sestřičku, jmenuje se Deniska a má 3550g a 50cm,obě jsme v pořádku

ze srdce gratulujem Fufíčku hjarta hjarta hjarta

Není tady

#970 22. 11. 2009 7:33

Ambra
Host

Dobré ráno :-)

Fufí moc a moc gratuluju a vítám Denisku na světě :-) Oběma vám přeju hlavně hodně zdravíčka a at jste brzo v novém domečku!!!

Štarmí díky moc za vyřízení.

Leni ty máš ty děti fakt vzorný. O tom že ty hračky se daj koupit by naš mladá nepochybovala ani vteřinu :-)))

Jinak s tou náročností - ono je to spíš o tom, že to je obrovská změna a přes všechny ty svátky a nemoc jsme si vlastně ještě nezvykly. Vlastmě zítra jí budou 3 a měsíc a ještě ani jednou nebyla ve školce od pondělí do pátku v kuse. Takže jsem spíš unavená, jak je to jiná zátěž než jsem byla na mateřský zvyklá. A i to vstávání po 6té místo po 8mé :-) Ale až bychom se zajeli, tak co si budem vykládat - poloviční uvazek by byl paráda a brnkačka :-) Ale my než si zvyknem, tak se budu snažit chodit na plnej kvůli prachum. Ale to začnu jednat tak v půli prosince co po novym roce.

Sudi týjo už se uzdrav, vždy´t už se ti to táhne nějak děsně dlouho :-o

#971 22. 11. 2009 8:41

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj kapitulation
no super zpráva po ránu........ a fufi se tak bála že se to potáhne ještě dlouho...předevčírem jsme spolu ještě probírali podprdy na kojení lol

Není tady

#972 22. 11. 2009 9:15

IvanaK
♥♥♥♥♥--

Fufíku, moc a moc gratulujeme!!!! A přejeme ať se brzo spustí mlíčka a máte ho na rozdávání!!!!! A žádné prdíky a ať krásně rostete!!!!

Jinak šatník probraný a srovnaný........ celkem to šlo rychle. Přemýšlím, jestli to prodat na mmb, nebo dát na charitu. Jsou tam celkem pěkný kousky. Ale tak velikost 38....va do toho se už nevlezu a něco je kupovaný v Anglii.

No a včera jsme byli v HK v Asku se podívat na sedačky, pak v Brenu na koberce, pak na 5 min v Lídlu, pak v Obi a nakonec v KFC!!

A já blbec jeden jsem chudáčka Tomáška dala po tmě do sedačky a měl tam dřevěnýho kašpárka. Kašpárka jsem neviděla a on tam byl chudáček s ním až domů. Samo že řval jak tur......grater  po chvíli mě to napadlo, že mu něco je, že to není normální, že je hodnej a řve, jen když mu něco je. Ale už jsme byli na cestě domů a všude spousta aut a už byla tma.
No a doma ho vytáhnu, a ten kašpárek tam fakt byl. Já myslela, že mě trefí. No, na zadečku měl jen červenej flek, jinak nic. Tak ještě, že tak.
Jsem to macecha, co???? dumbom

No a v Obi jsem si koupila kruh na adventní věnec, vázací drátek a nějakou dekoraci. A manžel mi konečně po 3 letech kňourání a škemrání rodna koupil tavnou pistoli!!!! tummenupp

No a v KFC byl dlabanec!!! Za 300,- se najíme tři a v pohodě. Manžel to tam má rád a mě taky naučil!! Mireček dostal Kids menu, ale bylo to trošku pálivý. To mě naštvalo, jako kdyby to nemohli udělat bez toho koření, že?? mad No a ještě dostal hračku.
A když si dopil limču, tak suverénně šel k tomu pultu a mával kelímkem, že chce ještě.....Tak jedna slečna mu šla natočit....storstark Jako kdyby nemohl chvilku počkat. dumbom

A dneska nevařím, máme řízky ze včerejška. Manžel odjel do práce a snad přijede do tří hodin.

Tak se mějte, krásnou neděli a někdy pa

Iva

Není tady

#973 22. 11. 2009 9:19

medvidek28
♥♥♥♥♥--

Fufí,tak ještě jednou gratuluju tady hjarta,ikdyž první jsem viděla příspěvek od Potvůrky,tak jsem psala tam dumbom

http://dhbm.daisypath.com/k98Ep1.png
http://dhbm.daisypath.com/fVDyp1.png

Není tady

#974 22. 11. 2009 9:43

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Jééééééé, to je krásná zpráva. Fufíčku, moc gratuluju k Denisce a jsem moc ráda, že už to máte za sebou hjarta Slzy mám na krajíčku, jsem teď nějaká citlivka. A přeju hlavně zdravíčko.

Já včera padla už po 20 h a dneska jsem jako po flámu, asi na mě padlo to nemocniční nevyspání. Asi dneska uklidím nějaké skříňky v kuchyni a po obědě půjdeme ven. Oběd mám od včera, mamka mě dala včera polévku a omáčku s rýží, takže máme i na zítra.

Sudinko, už mě je dobře, doufám, že to tak vydrží a pupík nevím, jestli roste. Když se najím, tak je to hrůza, to si všimnul i manžel, ale po ránu mám jen malý špíček.
A jsem ráda, že už ti je o trošku líp a hlavně,že nemáš tu prasečí hrůzu. No manžel kýchá až hrůza a já mám rýmu pořád, ale zatím se to tak nějak dá.

Holky, jdu něco dělat, dokud je manžel doma, po poledni jede pracovat, tak budeme sami.

Ambruško, povlečení už mám doma, tak mě pak můžeš napsat, kdy by se ti to hodilo uplně nejvíc a já se ti přizpůsobím, jo? Teda pokusím se. tonguetongue

Není tady

#975 22. 11. 2009 13:16

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Gratuluju Fufíčkovi k Denisce hjarta už se těším na fotečku. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí