|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
leni to jsi dobrej kaskadér-s dětma na veletrh hraček 

-já to teda beru podle nás..... to by byla katastrofa 
nojo ty hygienistky to je ted moda co????já teda tady u nás o žádný nevím...,ale vzhledem k tomu kolik nechávám norlmálně u zubařky,by mě to asi docela ruinovalo... 
Není tady
nO inzerujou, že je tam připraveno spoustu zábavných míst a koutků pro děti aby se zabavili, tak na to dost spoléhám. Prvně jsem chtěla jít už dneska, ale přeci jenom to si sama se dvěma dětma nerisknu. Zítra to bude rodinná akce.
Není tady
Čau kočky,
tak jsem se přišla trošku vypsat......a chci se zeptat, jak to všechno zvládáte????
Jsem asi z Marsu..... snažím se uklízet, vařit, píct..... potěšit manžílka.....
a není nikde nic vidět. Míra dělá bordel, snaží se pak hračky uklízet. Ale když rozstříhá papír, tak ho půl dne honím, aby to uklidil. Stejně to uklidím sama.... než se rozčilovat.
Potřebuju uklidit nahoře, dole, nejlíp nejraději bych i okna před Vánocema. Ale když budu mít doma Míru, tak to nehrozí.
Psala jsem mamce, že bych strašně potřebovala, aby přijela tak na týden, že by byla s klukama, že bych si uklidila v klidu. Jenže má tam babičku a asi na pořád. A strejda si ji na týden asi vzít nemůže.
Ach jo......
Jak to všechno stíháte?????
Obden mě bolí hlava z řevu, breku a dohadování se s Mírou, aby udělal tohle, nebo ono..... vím, že po něm nemůžu moct chtít, že mu jsou 3 roky.
A ještě chodit ven, to moc ráda, když je tak hezky.
Taky bych chtěla trošku vyzdobit domek, udělat si hezkej adv. věnec. Prostě se nějak odreagovat...
Není tady
Fufíku, koukám, že jsi krátce před termínem, co????
Tak ať to všechno dobře dopadne!!!!
Kdy máš termín???
Není tady
Tak já mám 27.11. narozeniny!!!!! A jedna kámoška má 26.11., druhá 29.11.......
Není tady
Sudi já už bych fakt ráda 
Jenže takhle "divně" je mi už střídavě týden 
Není tady
Kočky, končím, asi jdu něco dělat.
To jsem zapomněla ještě napsat..... manžel mi cca před 2 měsícema říkal, že mi dá peníze, abych si obnovila šatník..... hezké že????
No, jenže teď z něho vylezlo a to ráno, že ty peníze dostanu, až si vytřídím, co už nosit nebudu a všechno srovnat.
To bych ráda, ale kde na to mám vzít čas???????
Není tady
Mě to docela celou dobu bavilo, být těhotná 
Ale teď jsem nerv 
Kamarádka porodila minulý týden a říkala, že ji jen tak pobolívalo břicho, tak dvě hodiny váhala, jestli jo, nebo ne a pak sotva dojeli do porodnice
Sotva udělali příjem a bylo to 
Třeba si moc fandím a budu se zas trápit hodiny
... ale na druhou stranu mám tak nějak pocit, že to bude rychlejší a bojím se, jak se to podaří zorganizovat ... myslím malou a tak
Jak se znám, tak nechci plašit zbytečně brzy a nebudu si jistá a pak bude fofr 

Pamatuju si, jak s Vaneskou říkám manželovi, že mi asi praskla voda a šla jsem do sprchy a on tam na mě vyšiloval, co blázním, ať už jedem ... a mě se taak nechtělo 
Není tady
to určitě......
papa
Není tady
Ivčo, já mám teda občas Máťu ve školce, takže s Amálkou se to dá dobře - i dkyž taky má své dny. Ale třeba skříně krámuju s dětma - baví je to a já to nemusím dělat po večerech. Sice je to na hodně dnů - nedávno jsem tu popisovala, jak jsem s nima umývala kuchyň - no celkem i s oknama to bylo tak 14 dnů, ale šlo to postupně, takže se to dá.
Zrovna dneska jsem s Amálkou uklidila celý vršek.
Spodek už se mi nechde i když teď by to šlo, protože spí, ale to udělám až večer. Půjdu chvilku zašívat - mám tu pár drobností. Tak ať to ubývá.
Není tady
Fufí, já měla z druhýho porodu ještě větší strach než z prvního a taky hlavně jak to bude s Máťou a tak a teď je mi líto, že už nikdy rodit nebudu. S Amálkou to byla paráda.
Přeju taky takový porod a hlavně ať už je to brzy.
Není tady
no tak to si ani neumím představit....až k tomu dojde jak to zorganizujeme....sic tchánovci jsou blízko,ale jak píšeš co když to příjde naráz.........nakonec budu rodit sama ne 
holky k tomu úklidu.....šž........
Není tady
haha....... k úklidu-aktuálně u nás....čurbes.....
ten nic neudělá.... akorát naházel nádobí do myčky,ale že je potřeba hned vyndat a naházet tam další to ho jaksi nenapadne.....,o praní prádla nemluvím.....to jsem tam hodila včera protože se adam do rána počůral...... a navečer jsem mu musela podrobně vysvětlit co má udělat-jako jak a kam pověsit prádlo....
,a ted přišla tchýně a rozhlídla se tady -a prej -no tak
ti uklidí,umeje nádobí.......
tak jsem se jako fakt zasmála-a ona hned-tak já přijdu a udělám ti to.........
holky tohle není na mě....i kdyby já nevím co tak to bych neskousla......
Není tady
Ahojda
,
teda Leni,to jsem zvědavá,co budeš zítra psát o veletrhu hraček,kolik jste tam nechali 
Fufí,už se Ti to blíží,co?Tak přeju rychlý a bezproblémový porod 
Taky Potvůrka už finišuje,ne?Musím ji napsat 
Mám radost,že to Haninka s Lukáškem v nemocnici zvládaj 
A Štarmi,je mi líto,že mrcha zase dorazila 
Mě už se to taky krátí,za chvíli do práce 
Dneska jsme byli s B. na kontrole,tak dobrý,teď je Baruška u babičky a já byla u holiče,konečně
,teď to tady poklidím a pojedu si pro ni.
Sudi,na čurbes kašli,hlavně,ať jsi fit.
A co Sigi,jak Ti je?
Není tady
Holky, protože tady není Špuntík, tak to vyhlásím já, jestli teda chcete, at je nějaká akce....
TIPOVACÍ SOUTĚŽ:
TERMÍN PORODU FUFÍKA A POTVŮRKY A KDO CHCE, MŮŽE TIPNOUT I POHLAVÍ A JMÉNO (pokud to tedy už nevíte od nich...
)
tak kdo chcete, napište mi tipy do sz
a já to dám na nástěnku, nejlépe co nejdřív, aby nám holky dřív neporodily 
Upravil(a) spirula (20. 11. 2009 16:34)
Není tady
ahojky!!!
všem čekatelkám na porod přejeme hlavně zdravé dětičky a rychlý bezproblémový porod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myslíme na vás

Štarmí drž se
je to na palici to snažení co???....... uvidíš že dostaneš letos ten nejkrásnější dárek od stromek v podobně //...moc ti to přejeme

Lucinko nějak mi uniklo kam razíte, ale přeje šťastnou cestu a užijte si to ať už je to cokoliv

veletrh hraček ..no tak tam bych nemohla ani já... to by jsme už asi neměli kam dávat..mě se líbí všechno
..užijte si to!!!
Ivanko neblázni a začni třídit...super nabídka......já včera jela obnovit trochu šatník tatkovi..mamka si netroufla jet moc lidí moc nakázy.. tak jsem jela já a dostala jsem od manžela peníze ať si taky něco koupím...a dovezla jsem si naprosto nádherný svetr.....
Není tady
U nás je veselo, Matýsek se začal přetáčet ze zad na bříško a tak furt trénuje a u toho je schopen se posunout o půl metru do strany a taky se pokouší lézt, teda nohama by chtěl ale ruce ještě neposlouchají... naštěstí... takže za chvíli ho tady budu honit, moje miminko malý
Holky to tááák letí, to je děs....
Není tady
Tý jo Spirulko, to je teda šikulka, to tvoje miminečko malý. Z achvilku bude běhat.
Není tady
Ahoj holky. Tak se zase po nějaké době hlásím.
Tak co je tu nového? Už máme nějaké miminko nebo nějakou novou těhulku?
No já jsem ráda, že už jsme doma. Operace proběhla v pořádku podle plánu. Operovali ho ve čtvrtek ráno a celý den prakticky prospal, což bylo určitě dobře, protože co bych s ním dělala. Jizvu má cca 6 cm velikou pár centimetru pod pupkem. Na pytlíčku to bude asi malinkatý podle náplasti. Měla jsem teda lufta z toho jeho kašle, protože ve středu jsme nastoupili a zhruba od půlnoci kašlal s menšíma přestávkama. Skoro jsem nespala, protože jsem se bála, že mu to neudělají a pošlou nás domů. Ráno se zeptali jak je, tak říkám, že docela kašlal, ale že je možný,že to bylo z toho vedra a suchého vzduchu. Řekli, hm a že nám to během dopoledne udělají. Žádný poslech nic takového se nekonalo.
Ani jsem nepochopila, proč jsme tam museli být už od středy, když ho během 10 minut zapsali, poslechli, koukli na to a pak už si nás nikdo ani nevšimnul. Hlady jsme neumírali, ale v Jičíně bylo ovoce a o hodně větší porce. A mléko pro Lukáška jsem si musela nahlásit na určitě hodiny, dělali to ve 4 patře a vozili to do kuchyňky, přitom v té kuchyňce se to dalo krásně udělat. Prý kvůli hygieně. Ale Luky byl uplně úžasnej, večer taky krásně spal bez probuzení, kromě kašlání po operaci, kdy ho to k ránu už fakt bolelo a začal brečet.
Není tady
Jé Hani, tak to je fajn, že už jste doma a že jste to zvládli 
Není tady