|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojda, no já byla pořád v klidu, ale už taky moc nejsem vzhledem k tomu, že máme malé děti a manžel v práci, kde to může chytit taky... takže já taky budu omezovat kolektiv, obchodáky atd. jak nejvíc to půjde...
Hlavně těhulky se opatrujte a Štarmíku ty taky
a Štarmíku, zase není pravda, že každý chonicky nemocný, který to měl, tak na to umřel... ale je to riziková skupina... jinak třeba jak umřel ten chlapík 40 let, tak prý byl chronicky nemocný (hypertonik s nadváhou)... no tak to je každý druhý v týhle zemi....
Jitu, tak to jsme to pomotala s těma kroupama
to my nesledujeme.
Není tady

ahoj 
Sudi co to na tebe vlezlo..koukej se dát dokupy a poslat Štěpánkovi nějakou dobrůtku
a jak Hanča s Lukáškem????
Mylá je ve školce,ale za chvíli pro ni jedu..ještě teda musím uklidit,protože odpoledne příjdou kámošky s děckama 
já se teda chřipky zatím nebojím..ale kdyby to mělo být tady někde,tak si nechám Naty taky doma..a velkých prostranství..no ted jedeme do Liberce,za 14-dní do Prahy na stromeček....takže snad to nechytneme,roušku si teda pořizovat nebudu
a o očkování taky nepřemýšlím ani pro nás ani pro Natálku 
Není tady
Sudinko tak se pořádně vypot..a drž se

já se před chvílí vrátila od zubařky...byla jsem na prventivní...opět bez kazu takže jsem byla za pět minut zpátky...malou mám u mamky prý vaří tak valím za nima... odpoledne si všechny zdřímnce, potom nějaká prochajda...prostě veget..no ale už mi za cvhilku končí...ta mateřská táák rychle utekla...ach jo
Není tady
tak už jsem zase kapánek klidnější http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot … ?id=653435
Není tady
tak jsem do sebe natlačila jeden knedlík se svíčkovou,ale dalo mi to....ach jo...
,ráno jsem se vážila a mám jako kilo a půl dole....takže ztoho vyplívá-že momentálně jsem v těhu nabrala 4,5 kg 
Není tady
Tak to je dobrý, že už to má Lukášek za sebou
tak je pozdravuj... a ty Sudi, koukej ležet...
My se vrátili z venku, je tam krásně... mě už je naštěstí docela dobře, nebo teda líp než včera... máme jít s Matýskem na druhou hexu, ale asi to nechám až na příští týden, až budeme uplně ok.
Není tady
ležím ležím.... 
holky ted byl v tv breefing-nebo jak se to píše
o prasečárně.....že začnou očkovat....nojo ale norlmální lidi ne...jen ty co jsou potřebný k chodu státu a chronicky nemocní,po transplantacích a tak .....a pro děti to zatím nebude...teprv to prověřujou v anglii....,ale hlavně lidi nemaj zbytečně plašit.....nojo jim se to řekne-neplašit,ale když je člověk denně masírovanej z médií.....
Není tady
Ahojky,
no manžel je v jednom kole. Odchází před osmou a vrací se kolem šesté večer. Zatím to tam rovnají a uklízejí. Příští týden bude stavba předaná a manžel dostane symbolický klíč a pak se to začne navážet zbožím. Otvíračka je 3.12. a zboží bude dost levný. Zvlášť zelenina,ovoce a ostatní tak o 2kč levnější než normálně. Možná i o víc, aby měli co největší tržby. Ale toho se nebojím....
No Nikitu už asi zpátky nevezmeme. Fakt na ní nemáme čas a aby byly pořád stížnosti. Neustále utíkala, takže co 5 min hlídání kde je. Bydlíme u silnice a několikrát řidiči dost razantně brzdili, protože tady jezděj jak hovada....
A kdyby se něco stalo, myslím bouračka, tak bychom to všechno zatáhli my a manžel by šel sedět. Za to nám to nestojí. Sice mi hrozně chybí, ale už je to lepší. Vím, že jsme to měli brát zodpovědněji, ale lepší, než aby se něco stalo, nebo aby jsme ji utratili.
Ten známej má už dva psy,má husy a ovce. Prý se jí bude věnovat. Že s ní bude jezdit na kole a ona zesílí.
Cca za měsíc se na ni pojedeme podívat. Dřív ne, musí si tam pořádně zvyknout a na nás zapomenout
Manžel mi ani neodpovídá, když se o ní zmíním. Nechce se se mnou o ní bavit, bere to jako uzavřenou kapitolu. On ji viděl jako psa potížistu. Neustálé stížnosti, barák od ní špinavej atd. Já vím, myslí to rozumně, já zase srdcem. Byla tu se mnou 4 roky.....
Není tady
Jinak všem marodům posíláme spoustu pozdravů a brzké uzdravení!!!
My se zatím držíme. I když manžel taky byl nastydlej a chrchlal.
Konečně kluci spěj, takže mažu a budu stírat. Kočky mějte se a někdy zase pa....
Iva
Není tady
ivi-to je mi líto s pejskem....když to je těžký no....takováhle rasa potřebuje pevnou ruku co???já bych teda takovýhleho pesana nechtěla....vím že nejsem důsledná....v podstatě našeho jezevčíka vychoval až
když jsme spolu začli chodit....,nojo ale je to jezevčík-trpasličí,takže ten kdyby chtěl po někom vyjet tak ho někdo hned sejme,ale takovýhle velký tele........uffffffffff........ ted pořád mluví o rotvajlerech........ není týden,ba i den aby neříkali v telce že někoho napadli........ no a naši rotíka maj....já šílím....sic jsou-i s tím druhým zavřený v kotci-když tam jsme,ale nikdy nevíš..... jako oni jsou vycepovaný,ale při představě že to obrovský tele skočí na adama........nene ani nemyslet...... fakt se jich bojím....
Není tady
U psů člověk nikdy neví... zvlášt u bojových plemen... a taky známe děti, že jo... že rádi pejsky pošťuchují...
Kolem toho novýho kauflandu jsme tuhle jeli, když jsme se vraceli z hor, to má dobrý job, pže kauflandy mají opravdu pořád nával lidí...
Upravil(a) spirula (19. 11. 2009 14:05)
Není tady
je tohle možný????
http://www.novinky.cz/koktejl/184728-ma … racce.html
Není tady
ahoj,
zdravíme Haninu s Lukáškem. Moc na ně myslíme.
Lucko, jak to s těma mobilama děláš? Zkoušela jsem to včera, musela si půjčit mobil a utratila kilčo a nic. Hrála jsem 3 hodiny. Fakt nic.
Není tady
V pondělí u nás byla návštěva s malýma klukama - 3,5 a 1,5 roku a ten mladší má v krku streptokoka pneumokoka. Teď mi psala kámoška. Naše děti zatím OK. Mám jim nechat udělat preventivně stěry??
Není tady
Ahoj kočky, jsem tu dnes první ?? 
Zdravím, nedočítám a zase mizím. U nás už to začíná bý k bydlení a nemůžeme se toho nabažit.
Jinak MS dorazila ukázkově, takže teď se do února nic nezmění, ach jo
.
Mějte se krásně, myslím na vás, zase se ozvu, pa.
Není tady
Dobré ránko 
copak se stalo? že je tu tak prázdno???? tohle mi nedělejte.....já se dneska vzbudila do rudýho rána
ta mrcha červená mě předběhla ve snažení
nějak na mě dopadá ta depka,od rána mě navíc bolí v krku a není mi nejlíp,za týden mi končí mateřská a já absolutně nevím kam to jít nahlásit nebo co dělat,ráno jsme mladýmu koukla do pusy a našla slušnej kaz na stoličce,takže ještě před vánocema pofrčíme k zubaři
a to mu ty zoubky čistím 3x denně.... sladkýho nejí skoro nic,sem tam má malou dobrůtku..no nevím co jsem podělala 
jinak za týden máme první oslavu,přijede segra s malou a přítelem a pomůže mi upéct dort,akorát nevím jakej,asi mu vymodelujem krtečka jak leze z krtince...nebo ferdu ještě mě napadá a to ještě nemám dárky pořádně,to povlečení dostane jedno ( mmch už dorazilo a jsou fakt nádherný )
Není tady

ahoj,tak já se loučím,jedu pro mládě do školky,apak vyrazíme...tatínek příjde samo k hotovýmu,zabalenýmu,jen sedne do auta
Naty dneska nesla do školky bombonky 
Štarmí,tak do dalšího měsíce tfuj,tfuj 
A medulkce taky a krásný bydleníčko 
marůdci usdravte se a v pondělí páčko 
Není tady
Není tady
Ahojky.
Luci nějak mi uniklo, kam razíte, ale užijte si to 

Štarmi nesmutni
Ono to přijde

A za ty Matýskovi kazy nemůžeš! Neblázni. Kamarádka zrovna říkala, že byla s malým u zubaře a vrtali mu 3 kazy
A to taky sladké hodně omezujou a vůbec ...
My s Vanes bojujeme s čištěním (takže musím přiznat, že tomu i přes mou snahu a rozčilování moc nedáme). A když večer vyčistíme, tak pak si stejně ještě na uspávání většinou vybojuje mlíko
Takže je to o ničem. A sladký se snažím regulovat, ale stejně ho jí na můj vkus až moc
Holt tak nějak není vše tak, jak bych si představovala 
Fakt myslím, že je to hodně daný. Že se s tím nic nenadělá. Já zase jsem na tohle pes. Čistím jak můžu a vždycky to tak bylo, ale mám plnou pusu kazů už od malička. A manžel na to prdí (což mě teda hodně štve) a má zuby zdravý 
Mě je nějak pořád divně. Ale už asi týden. A popravdě už jsem z toho nervozní a unavená. Takovéhle přípravy k porodu jsem s malou nezažila. To mi bylo do poslední chvíle fajn a najednou to přišlo. Teď mě pořád pobolívá břicho jako na MS, k tomu bolí záda a o tom, že mě bolí celý člověk ani nemluvím. Ten konec teda alespoň pro mě není nic moc 
Není tady
štarmi
,tak to mě ser........promin....ale je to tak...... holky já vám to tak upřímně od
přeju,tak doufám že pod stromečkem najdete // 
a ještě ta nemoc......... já se nák nemůžu vzpamatovat.....když ležím je mi docela fajn ale jak vstanu tak čekám kdy to semnou sekne...... ,jenže jídlo si udělat musím žejo.....no nic k obědu si dám párky.....
jo a jak jsme se tuhle "bavili" že se chlap nezajímá o těhu....tak jsem ho teda podcenila.....ted se zajímá,až mě rozčiluje
-on si ze mě furt dělá srandu že jsem velryba a tak......a hrozně mě s tím sejří,to je fakt moje slabá stránka tohle..-myslí si jak je vtipnej......,no ale on mě pořád hlídá abych jedla....a když mu kolikrát řeknu co jsem jedla tak šílí-že mám jíst víc......a když ví kolik jsem přibrala tak šílí-a at koukám jíst....
,no a ránu jsem tomu dala včera když jsem řekla že jsem schodila to kilo a půl....
tak mě zas sprdnul proč nejím...... nojo když mi to nejde žejo...
Luci-užijte si to
na jak dlouho jedete? týjo tak to nestihneme naty ani popřát,tak -že gratulujeme k 3 rokům a přeju hlavně to zdravíčko... 

-pusu posílá teta sudi a áda
Není tady
Hezký den dneska - Štarmí to je mi moc líto, že se tenhle měsíc nezadařilo, bylo by to úplně super. Ale do vánoc tam snad budou. A ty jsi šikulka, takže dort bude úplně nádhernej ať už krtek nebo Ferda. Těším se na fotky.
Luci užijte si oslavu.
Sudi tak nejhorší už máš snad za sebou a už se to bude jen lepšit s tou virózou.
Fufí to jsem ráda, že jsi se ukázala, já už jsem si myslela, že už jsi snad v porodnici. Máš na někoho telefon? To víš, jsme zvědavý.
Medulko to jsou krásné starosti a radosti - užívejte si to.
My včera byli u zubaře a Málinka pusu ani neotevřela, Máťa si nechal ukázkově zkontrolovat dolní zoubky a na horní řekl ne, neukážu. tak to bylo násilím. Já nevím co má teď fak t za manýry. Ale doktor ho chválil, že čištěno je hezky, akorát má na některých zoubcích pigmentové skvrny a to říkal, že k tomu některé zuby mají sklony a že u dětí se to neřeší, že je to jen estetické.
Mě vrtal dva zuby a prý mám dásně v hrozném stavu, takže v pondělí jdu k hygieničce - mám si připravit tak 1000,- tak doufám, že to k něčemu bude.
Pak jsme se stavili u babičky a ta se nabídla s hlídáním, tak jsem si skočila na kosmetiku a ke kamarádce.
Dneska je u nás nádherně a teplíčko, tak jsme byli 2 hodinky venku a odpoledne razíme do knihovny.
A zítra je u nás veletrh hraček, tak vyrazíme tam - doufám, že to s dětma zvládneme bez zruinované peněženky.
Není tady