Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#876 17. 11. 2009 21:04

Lenina2
Babinet Klub

Re: CHAT : Dětičky narozené podzim, zima 2006-7 34.

Hani, tak budeme na vás myslet ať to má Lukášek brzy za sebou a jste brzy doma.

My byli dneska u kamarádky - celý den. A bylo to bezva. Mates tam teda předvedl dvě vztekací scény - no scénky, ale bylo to krátké a rychlé, takže se to dalo přežít a jinak byl dneska zlatíčko.
U nás bylo pod mrakem a mlha, ale u nich sluníčko akrásně teplo, takže jsme si užili i dětské hřiště. Ale Málinka zase hrozně hrcá, takže zítra valíme znovu k doktorovi na poslech. Mě škrábe v krku a mám rýmu, takže to vypadá, že si to pořád nějak dokola předáváme.

A Máta jde zítra do školky, tak jsem zvědavá, jaký bude zítřek - zatím se prý těší.

http://lb5f.lilypie.com/g31Yp1.png
http://lb3f.lilypie.com/0Cgop2.png

Není tady

#877 17. 11. 2009 21:54

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Tak Luky navečer kýchal a pokašlával, tak uvidím, jaká bude noc a ráno a podle toho se zařídím.
No ale já huhlám, momentálně mám ucpanej nos, stříkám pořád tu mořskou vodu, ale ta nos neuvolní.
Vím,že po Nasivinu, by se to uvolnilo a nehuhlala bych. Každopádně si nedělám velký naděje, že zítra nastoupíme.
Tak se mějte krásně a já se zítra ozvu, buď SMS a nebo odtud dumbom

A je mě tak nějak do breku k tomu všemu. Mluvila jsem se sestřenicí, má pořád horečky. Tak jsem ji uklidňovala, že to týden určitě potrvá než se s tím tělo srovná. No a ona mě řekla, že ji připadá, že už jsou z toho i doktoři špatní. Že ji pořád zkoušejí dávat nějaké léky. Holky, já mám hroznej strach ............grater

Není tady

#878 17. 11. 2009 22:07

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Hani, tak se držte a se sestřenkou to snad taky bude dobrý hjarta

Není tady

#879 17. 11. 2009 22:45

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

hani myslíme na vás a dej vědět hjarta a sestřenka bude určitě v pořádku pussa

Není tady

#880 18. 11. 2009 7:17

medvidek28
♥♥♥♥♥--

Hani,myslím na vás i na sestřenku,ať jste všichni brzo fit hjarta

http://dhbm.daisypath.com/k98Ep1.png
http://dhbm.daisypath.com/fVDyp1.png

Není tady

#881 18. 11. 2009 9:05

IvanaK
♥♥♥♥♥--

Nazdárek kočky,
stydím se stydím.... rodna
Máme se fajn. Taťku už máme doma a dostal novou filiálku Kauflandu ve Dvoře Králové nad Labem. Takže do práce to má kousek. A říkal, že snad bude moct i jezdit domů na oběd. Takže si nestěžujeme. Kluci vůbec.... tummenupp
Včera měl volno a tak jsme jeli utrácet. Každý jsme si koupili dvoje kalhoty a manžel ještě košili. No a Mirečkovi jsme koupili traktor s vlekem. Takovej malej za stovku. Byli jsme v NA v Kiku. Celkem fajn.
Minulý týden jsme museli dát pryč Nikitu!! Holky, to byla věc. Starosta chodil za manželem, že utíká, že si lidi ve vesnici stěžujou, že se ji bojí atd. Je fakt, že když byla za plotem, že dost vyváděla, to jo. Ale to bylo tím, že jsem na ní měla fakt málo času. Pak jsme dva dny s ní byla na kole a na bruslích, aby se proběhla, ale to stejně nepomohlo. No a poslední hřebíček byl ten, když jedné sousedce zakousla cca 10 slepic!!!!! To bylo rozhodnuto, že musí pryč. Já prořvala dva dny.... Udělat se to muselo. To by mohla zaútočit i na kluky, nebo na mě. I když se mi to zdálo nepravděpodobné. No, ale u takového plemene člověk nikdy neví.
Když jsem si ji pořizovali, tak manžel nevěděl, že jednou bude půl roku pryč a nebude mít na ni čas. Taky to všechno začalo, když jsme dodělali domek, a odháněli ji od něho. To si začala myslet, že ji nemáme rádi atd. Strašně mě to mrzí ještě teď!!!! Byla moje zlatíčko a strašně milá. No, ale aby jste si nemysleli, že jsem ji dali utratit. To jsme taky zvažovali. Ale vzal si ji jeden manželův kamarád, co pitbuly chová a nechal si ji. Už má další dva psy, tak toho má nad hlavu. Když budeme brát prase, tak mu zavezeme kosti, kůže, hlavu a to, co nebudeme chtít. Doufám, že se na ni pojedeme někdy podívat. Prý mu tam bourá kotec a zamotává se do provazu. Musí být přivázaná, jinak by zdrhla. Ale chybí mi, první dny jsem vůbec nemohla jít na zahradu, abych neřvala. Čtyři roky tu se mnou byla každý den.
Jinak Tomášek už 14 dní leze a včera jsem si všimla, že mu lezou zoubky, jeden je už skoro proříznutý a druhý se chystá.

Hani, stihla jsem něco přečíst, tak to snad zvládnete v pohodě!! Myslím na Vás!!!

A ostatní těhulky, doufám, že jste v pořádku a že nemáte nějaké neduhy!!!!!!

Zatím pa a snad budu mít víc času, abych sem koukla častěji. Teď to fakt moc nejde. sad
Iva

Není tady

#882 18. 11. 2009 9:09

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: západ
Web

Dobré ránko smile

Haninko taky na vás moc myslíme a držíme všechno co jde,at to máte zdárně za sebou a ty máš velde broučka volnou postel pussa hjarta

nám dneska přijede návštěva s dětma a miminkem tak se moc těším smile už u nás dlouho nikdo nebyl.... a holky v pátek ráno si testnu,ale nějak se začínám bát páč si moc těhotně nepřiupadám dumbom pomalu se začínám smiřovat s tím,že to nebude rychlý jako obě těhu před tím....holt si počkám,ovšem tchán řekl,že odvody za mě bude posílat jen do konce roku a pak si je mám platit sama..no a taky že mu za každej měsíc,kdy to poslal dlužím 4500 dumbom že to mu prý převyšuje částku dotace,takže já už dlužím do práce devět a do konce roku to bude 18 grater takže se mi to netěhotnění pěkně vyplácí  sad no a po novým roce nevím..jak to udělám,páč na to abych si odvody posílala za sebe prostě nemám ani omylem, a at makám jak šroub do noci tak na tohle si nevydělám....no trápí mě to dost,hlavně v noci..

tak my za chvílu vyrazíme do krámu pro šunku aby jsme udělali nějaké občerstvení a taky musím koupit nějakou maličkost pro mimčo hjarta

Sudi byteček jedna radost,ještě ve dvě v noci jsem se tím kochala lol tak já jdu něco dělat smile

Není tady

#883 18. 11. 2009 9:56

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj hjarta
hanina se ještě neozvala......
a já se asi taky dlouho neozvu....jsem totálně chcíplá.....holky tohle už není možný..jsem od 4 vzhůru-s horečkama :dumbom:takže adama si musej vzít babi s dědou...,no a ke vší tý smůle-naše dr. neordinuje....a ty její záskoky jsou na druhým konci města a tu jednu ani netuším kdo to je va,už jsem byla rozhodnutá že půjdu k dr.... a já když se rozhodnu tak tam není dumbom,sem docela vyprděná z tý prasečárny..... dumbom

Není tady

#884 18. 11. 2009 10:09

Sigi
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kolínsko

Ahojky holky...
tak já taky en na skok..opět jsem padla a marodím. U dr jsem teda nebyla, ale vidím to naklasickou chřipku. No nasadila jsem si oscillo a vypadá to že snad zabralo. Mám teda ještě pekelnou rýmu, ale to už mám měsíc v kuse takže už jsem si tam nějak zvykla. Takže ležím v obý na rozložené gauči a ANička poletuje kolem mě...doufám, že to opět nechytí...no už začíná nudlat tak se trochu bojím, že se tomu taky nevyhne. To je hrozný z měsíce být tři týdny nemocná dumbom
Sudi neboj určitě nechrochtáme tongue

http://dhbm.daisypath.com/7pSjp2.png

http://dhbm.daisypath.com/QJZ1p2.png

Není tady

#885 18. 11. 2009 11:09

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

No holky, teda tady to vypadá ta marodka, mě se dneska rozjela pořádná rýma, kluci zatím dobrý...

Těhulky, držte se a kurýrujte se hjarta

Štarmíku, teda s těma penězma to je něco vissla tak doufám, že se ti tam ty // ukážou hjarta

Není tady

#886 18. 11. 2009 12:28

Lenina2
Babinet Klub

Hmm, tak Amálka dostala dneska ATB, prý má hrozný krk a nosohltan. Ale na poslechu nic nebylo, takže to z minulého týdne jsme vyléčili a chytli něco jiného. Mě bolí taky hrozně v krku a mám rýmu. ale jsme bez teplot. Máťa zatím dobrý.
Ale mám ho prý vzít ze školky, že začínají hodně řádit chřipky, tak ať jsme doma. Takže zítra nejde, protože jde k zubaři, tak ho dám v pátek naposled a pak bude doma - uvidíme jak dlouho. Doktorka doporučila měsíc, ale já bych ho tam chtěla aspoň na nějaké akce dát, takže asi uvidíme podle situace ve školce.

Sigi, Sudi brzy se uzdravte a neobjte, to je určitě jenom normální chřipka.

Ivi, to je dobře, že už máte taťku doma a práci blíž. A když má taťka teď práci blíž domu, tak by to ještě s pejskem nešlo? No ale ono to nechce s dětma riskovat viď a našli jste mu dobrý domov. Určitě si tam brzy zvykne.

Není tady

#887 18. 11. 2009 14:02

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

holky to snad není možný..brzo se uzdravte hjarta hjarta
i všechny dětičky a na Haninku moc myslíme hjarta hjarta

Štarmí moc moc přeju //.................. s tou prací je to na nic......

Není tady

#888 18. 11. 2009 18:33

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

holky máme doma malou všetečku ale dneska mě její dotaz dorazil va

mamííí má kroupa zadeček??????????????????

co na to říct dumbom lol lol lol lol lol lol lol

Není tady

#889 18. 11. 2009 20:23

spirula
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojda, teda tady je nějak mrtvo, jak tu není Sudi, tak to nějak vázne dumbom Sudi, doufám, že už ti je líp hjarta

Jitu, to myslela jako ty kroupy, co se jedí??? To ani snad Kuba nezná tohle slovo, natož studovat, jestli to má zadeček lol tummenupp
Mě dneska Kuba zase dával sodu, poobědový hysterák stál opravdu za to, fakt síla... až pak z toho usnul...

Není tady

#890 18. 11. 2009 20:50

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

ty bláho tady je zase marodů sad myslíme na vás pussa a taky na Hani a Lukáška hjarta
já dnes byla na vytahování stehů,zítra jde naty do školky a v pátek frčíme do toho Liberce..se mi nechce vissla a naty děsně zlobí sad neposlouchá,dělá naschvály,odmlouvá,je drzá.....fakt jsem z ní hotová hmm
na rajče jsem dala nový fotky z dneška do listopadu O9 smile

Není tady

#891 18. 11. 2009 21:31

Lenina2
Babinet Klub

Luci, tak to vypadá, že tímhle chováním se inspirovala u Matýska. Ale ten krizový týden je snad už za námi.

Zítra razíme k zubaři, tak jsem zvědavá, hlavně na sebe - docela mě jeden zub bolí, tak bojím, bojím.

Není tady

#892 18. 11. 2009 22:17

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Spirulko néé na jídlo, ale kroupa  dešťová..kouká často na včelí medvídky příběh kroupový...mámo táto ona mě honí vypadá to že mě dohoní potvora studená až mě chytí bude má zavřu ji v světnici udělám z ní lednici...nový hit naší Natulky prý pro mikuláše lol lol lol

Není tady

#893 19. 11. 2009 7:51

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj kapitulation
tak jdu jen na skok-byla jsem hledat na netu tu dr. ke který mám jít,tak jsem mrkla i sem..-no dr. po telefonu příjemná,tak jsem zvědavá co se mnou udělá....
holky....včera to bylo šílený-tohle jsem ještě nezažila,celej den 39 dumbom,teplota se snížila jen po paralenu.......,tvaroh na nohy pomohl taky jen chvilku....,všechno mě bolí..,celou noc zimnice a pořád šílený sucho v puse,takže spánek skoro žádnej...,ale teplota už trochu klesla....,jo a jediný co jsem včera snědla tak mandarinku a banán.... usch

Není tady

#894 19. 11. 2009 8:35

medvidek28
♥♥♥♥♥--

Ahojda,

Jitu,u nás se zpívá kroupa už docela dlouho,někdy si myslím,že mě švihne dumbom

Marodi,ať jste brzo fit hjarta

Barunka už dobírá antibiotika a dneska zase docela kašle,zítra máme jít na kontrolu,no na palici dumbom

http://dhbm.daisypath.com/k98Ep1.png
http://dhbm.daisypath.com/fVDyp1.png

Není tady

#895 19. 11. 2009 8:54

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dobré ránko smile

Sudinko pussa at ti mudra pomůže a je ti líp,takhle marodit ty lumpice dumbom
no mě včera večír volala mamka a já se začínám hrozně bát,od včera musí chodit do práce s rouškou (dělá v nemocnici) ještě na vrátnici je celý desinfikujou,mají zavřený 3 školy a několik školek a uVikinky ve školce je holčička s podezřením na prasečárnu,tak rodičům všech dětí doporučili vzít všecky děti domů,že školku taky zavřou,takže ségra se doma klepe strachy,aby se u malý něco nerozjelo..no ted jsou v pohodě..ale nas mě dolejhá dost velkej strach,zítra nám dojdou domů roušky a desinfekce na ruce a přestáváme chodit do velkých prostor s lidma sad já na to fakt nemám a volala jsme si k mudrovi,že když včera říkali v TN že přišli vakcíny a nejdříve budou očkovat chronicky nemocný..tak jsme chtěla vědět,jestli mě taky naočkuje a on se mi vysmál,kde prý by tolik dávek jako vzal,at si počkám po novým roce sad prý jich dostal do ordinace jen 15 dumbom .... jinak já nevydržela a zase jsem nesmyslně testla včera odpoledne a nic sad takže tenhle měsíc se u nás zázrak zase nekoná..nějak na mě ta depka doléhá ze všech stran.......

Není tady

#896 19. 11. 2009 8:58

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ahoj štarmi.....no to je děsný s tou chřipkou....no doufám že mě nikam nezavřou.... mad,no jsem z toho fakt poprděná....ale ne kvůli sobě ale kvůli maličkýmu......týjo včera dostal takovou dávku paralenu...... a potravu žádnou.....ani ted nemám chut na jídlo,ale musím,at sebou někde neplácnu....

Není tady

#897 19. 11. 2009 8:59

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

testni zítra ráno............

Není tady

#898 19. 11. 2009 9:21

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Štarmí nevím ale docela bych se bála očkovat prasečí když se pokoušíte o mimi.....

jinak já z toho mám taky strach ale roušky a tak zatím nepořizuju ikdyž ve třídě u synovce jsou nepotvrzené tři případy...ale zatím to nikdo nepotvrdil takže to neberu ..malá s ním byla celý víkend...

o očkování jsme se včera bavili s manželem, ale nevím no bojíme se že ta vakcína není pořádně odkoušená aby jsme natulce neudělali v tělíčku větší peklo...ale zase abych si vyčítala potom že jsem jí to nedala.... fakt nevím

Není tady

#899 19. 11. 2009 9:34

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

holky moje prosím vás o radu,tak nakonec tu pračku objednáme ještě letos,to se fakt nedá v ruce dumbom akorát jsem jí kupovala naposledy před deseti lety a nějaký parametra mě moc nezajímaly,takže ted absolutně nevím,co mám od pračky požadovat gloria tak když dáte nějaké tipy a vychytávky co by měla mít a co nemusí..tak budu moc ráda pussa

a ještě se chci zeptat,těch co pekly dorty..kde najdu recept na tu potahovanou hnotu?? marcipán už kupovat nebudu,na ten dort to pak vyjde hrozně draho... nějak to uteklo a my příští týden slavíme.. a já musím někam dojít kvůli ukončení mateřský a nevím kam godlike takže taky uvítám rady od zkušenějších lol

Není tady

#900 19. 11. 2009 9:38

Štarmik
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jitu ale když tou vakcínou můžou očkovat těhotný,tak to přeci nemůže tak vadit...a odzkoušený..no Tamiflu není žádná novinka..já nevím,no ale já mám pořád v hlavě,že jak to na mě sedne tak jsme skončila páč zatím všichni chronicky nemocní na to umřeli a Matýsek s jednou ledvinou a ještě nemocnou by to taky neustál..prostě se toho moc bojím..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí