|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Babuško tak to je dobře...že si se do toho už dostala..a je fakt že máš veliký štěstí... scháním práci ve stejným kraji jako ty, takže vím o čem mluvíš
..takových je málo co mají ráci a navíc v kanclu... to je pro nás jako pohádka.... takže zatnout zuby a vydržet

na Natálku moc myslíme
Lucinko tak vidím, že nakonc přeci jenom budeš mít obchůdek s mobili.... já to včera zkoušela večer hrát a nic
nevím teda jak to děláš, ale si fakt šikovná... zkus hodiť nabídku jakou máš??? určitě si dneska sbírku mobilků ještě rozšířila co?????????

no my teď vstávali a valíme s natulkou za babičkou a dědou na kafíčko....
Není tady
tak manžel donesl nakonec plný košík bedel, tak byl oběd jak vyšitej-mňam. Pozvala jsem ještě mamku s bráchou, ale odjedli minimum, takže ještě budu smažiit. Lukyna si odvezl s sebou, takže jsem v klidu s bráchou nasázela rybízy a angrešt, už jenom jablko, ale mám sloupové, takže až seženu maxi květináč, tak to prdnu zatím tam.
A pak může přijít zima.
Kluci ještě nepřijeli, tak jdu zatím chvíli žehlit.
Babuško, tak aspoň že ses zorientovala v práci. Natálka bude taky dobrá, neboj.
No já se té doby, kdy budu mít 2 děti a půjdu někam do práce, bojím, jak čert kříže, to se přiznám bez mučení.
Není tady
Ambruško, tak jsem to povlečení objednala. Poštovné by bylo normálně 100 Kč, ale jelikož nám chybělo do 700 Kč 5 Kč, abychom to měli zdarma, tak jsem objednala za 99 Kč povlak na malej polštářek Nemo, takže to budeš mít "jen" za těch 347 Kč, pokud dobře počítám, s vyzvednutím u Globusu 
Jíťo, prosím Tě, myslím, že ty jsi sem tenkrát dávala odkaz na paní, co šije kapsáře. Mamka chce Lukynovi koupit za postel kapsář, jenže my potřebujeme jen max. 40 cm vysoký, protože tam je podkroví a vyšší by se tam s lištou bohužel nevešel. Tak jestli máš odkaz nebo někdo jiný, tak moc děkuju.
Jo a holky, ty polštáře (myslím z Vesny) se dají objednat i z netu? a zdají se vám teda dobré jo?
Já bych ho teda taky prubla pro Lukyna. Za tu cenu by to bylo super. Povlečení už mám taky jistý. No takle nakupovat by se mě teda líbilo 
Není tady
Holky a jelikož jsem začala ty vánoce brát opravdu vážně, tak mě ještě zajímá ta modelovací sada. Na netu toho je hodně, ale já tomu rozumím jak koza petrželi. Spíš mě zajímá kvalita té modelíny a taky cena. Našla jsem něco s vykrajovátkama, válečkem a těma různýma lžičkama, ale není tam třeba podložka a stojí to cca 310 Kč, vůbec nemám představu, jestli to je dobrá cena nebo ne.
Není tady
Hani super, mám ti poslat peníze na účet, nebo chceš hotovost, až budem mít to rande u globu? :-)
Jinak já kupuju plastelínu play-doh a jsem spokojená. Jinak pokud jde o cenu, tak ti neporadím.
Babu tak paráda, že má ještě Naty 2 dny oddech. To zapracování ti docela závidím. Mě to bude trvat dýl na ty 4 hod, kor když je šéf (někdy i se mnou) každou chvíli někde na jednání. Ale ono se to poddá - musí.
Luci teda ty s těma mobilama jedeš, to je něco :-)))
Ambruš, penízky nech až na to rande, aspoň budu mít v Globusu na uzený
Takle už bych třeba nemusela mít 
Není tady
jj play dooh je dobrá,sic nám taky pak vyschla....ale vím že štarmik psala že jí řízne vodou -propracuje a dá see používat dál,ale třeba ted jí měli v tescu v akci jednu pixlu za 19,-,a právě v tescu maj docela výběr-i ty různý vykrajovátka
-a ty nejsou drahý....
Není tady
k vánocům......mám radost..... naši hrozně toužej po jídelní sadě-těch hranatej talířů-tak jsem jim je dneska v tescu v akci
koupila a jsou teda pěkný-fakt silnej porcelán....žádná šlupka...,takže naši mám skoro z krku,ještě mamce ten náramek z chirocelu a nákou kosmetiku.....akorát nevím co mladšímu bráchovi.....
,no vlastně ještě něco
-jestli to s ním do vánoc vydržím
a mám to vlastně už taky nakoupený... jupíííííí
Není tady
tak ještě jednou já
......no je to tady-člověk se doma fakt drží a nemluvíme sprostě a dneska adam najednou začal lítat po bytě a hulákal-vagýna vagýna!!!!!!!!!!!!!!!!! tak se ho ptám co to říká-prej-to říká kristýnka ve školce.... tak jsem mu několikrát zopakovala že to se neříká a on to just říká....tak to ignoruju no.... to mě fakt štve...
Není tady
Babu super že jsi se zapracovala. Snad se i Natálka brzy chytne ve školce a bude klid.
Luci, Štarmí, máte SZ.
Sudi - mohl by říkat ještě horší slova - slovo vagína a penis mají do 6ti let znát, tak je holt Adámek napřed.
A my dneska bez záchvatu, tak jsem zvědavá na zítřek. Do školky jde až ve středu, tak pak uvidíme, jestli to nesouvisí se školkou nebo s tím, že já jsem s Amálku doma.
Není tady
Sudi no je to možné. Budu to muset sledovat a uvidíme. On je sice ve školce spokojenej, ale možná to bylo po té nemoci a pak ještě po oslavách moc - ráno do školky a až ve 3 ze školky. Budu vás průběžně informovat a ve středu pro něj pojedu o něco dřív.
Není tady

ahoj holky 
my dneska měli natřísklý den...na oběd jsme pozvali tchánovce,ti hned pogratulovali natulce,pak si ji vzali ven,a odpoledne jsem jela s J. on s chlapama do posilovny,která je ve škole a my s děckama jsme řádily v tělocvičně..bylo to fajn,hráli jsme hry,dělali jim opičí dráhu atak
apak jsme ještě šli na návštěvu k té kamarádce po bouračce,už je celkem o.k.
no a přijeli jsme před chvíli,Naty po o nespala tak byla k.o. 
Holky tak mobilů už máme dokupy 9...tři na moji simku a tři a tři na mamčinu a už žádný simky nemáme
takže už nehraju 
Není tady
Haninko mám kapsář od této Dana Přibáňová, kapsička2 ID 143587
ovšem má stop zakázkám..ségra si nechala šít pro děti taky u jiné a objednala to za pět minut dvanáct už má taky stop zakázkám...takže přeju hodně štěstí a´t někoho seženeš
Není tady

No co toto..tady nikde nikdo

my se chystáme na půl třetí na tříletou,tak už jsem ji frnkla do pelechu a bud na chvilku usne nebo né 
Není tady
No kde všichni jste? Já myslela co budu dočítat a tady nikdo.
Unás je celkem hezky, i když už né tak jak včera, tak jsem vytáhla sousedku a byli jsme venku. Kluci se vyřádili, tak jen co sní oběd, tak razí do pelechu.
Manžel je na týden v Německu, tak budu mít veselý týden, ale zítra jedu ke kámošce a ve středu jsem domluvila návštěvu, tak nám to snad uteče. Nejhorší budou večery a společné koupání.
A ťuk, ťuk, zatím bez vztekání - teda jednou, ale to bylo takové chvilkové, že po tom co teď předváděl bych tomu ani neříkala vztekání.
Není tady
holky volala jsem si na gyndu na ten hormonální profil a veškeré výsledky a sestřička mi řekla že výsledky má před sebou ale do telefonu mi je nemůže říct, že musím přijet......bojim bojim
a to doktorkami před tím řekla..zavoljte když to bude v pořádku tak se uvidíme až na půl roku

holky stráášně se bojim co mi řeknou
...tak mi to přijde divný že mi to nemůže říct
Není tady

holky od kdy je na českým rozhlasu to daruj dárek? ....chci si totiž koupit ještě jednu simku
a vyhrát nějaký telefon..je to adrenalin jak blázen
a darovat dětem...teda jestli by o telefon bez fotáku v dnešní době stály 
Není tady

Jitu třeba si to ani mudra neuvědomila,že ti řekla at si jen zavoláš...a určo je lepší,když to proberete spolu než se sestrou po telefonu..držím pěsti 
Není tady
Jitu sestřičky po telefonu fakt nemůžou nic říct. Já jsem se taky zlobila když mi tohle řekla u triple testů, ale ona mi pak vysvětlovala, že prostě nemůžou, že maximálně řekne do telefonu jestli někdo je nebo není tehotnej a jinak radši nic. Že je lepší vždycky konzultace s doktorkou.
Není tady
Ahojda holky
,
nějak nestíhám,shrňte mi někdo prosím novinky?Díky
Barunka je zase nemocná,bere antibiotika,se zblázním.Jestli bude takhle pokračovat,tak to moc v tý práci nebudu 
Jinak nic nového,jen už u nás byl Ježíšek a manžel mi koupil nový mobil,asi se už nemohl dívat,jak mě ten staej s... :gloria:Tak mě tak napadá,Luci,kolik jsi už vyhrála mobilů? 
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
holky od kdy je na českým rozhlasu to daruj dárek? ....chci si totiž koupit ještě jednu simku
a vyhrát nějaký telefon..je to adrenalin jak blázen
a darovat dětem...teda jestli by o telefon bez fotáku v dnešní době stály
od 23.11
Není tady
Ahoj holky.
Děkujeme za přání k narozeninám,ale mám zaseklej metřík,tři nám byli už v září....ale stejně děkujeme.Luci,úplně jsi nás inspirovala a zahráli jsme si o mobil....a máme ho!A zkusíme to ještě,uvidíme.Jen jsem zvědavá,jestli to bude Nokia,nebo Samsung,to nám nenapsali....
Jíťo,držím palečky,ať je to u dr. v pořádku.....

Není tady

Ivy no vidíš šikula 
my dneska byli na té tříleté a teda Naty vůbec nechtěla spolupracovat
za prvé byla nevyspalá a za druhé na zabití už od rána ...takže neřekla ani jak se jmenuje..prej neřeknu,když měla ze zakrýtým očičkem říkat obrázky tak si vymýšlela,apak řekla,že už ji to nebaví a když zkoušeli sluch,tak řekla sestře at mluví nahlas a že to stejně opakovat nebude...no doktorka se chlámala,že je to prý osobnost
..a do očkováku ji teda napsala,na svůj věk velmi šikovná
a měří 96 cm a váží 14 kg 
Není tady