29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No Luci,já tam teda taky stín vidím,sakra,tak proč jsou další testy neg. A dělala jsis všechny testy od stejný firmy?
Jo Jitu,zrovna jsem dopis Ježíškovi někde viděla,tak jsem taky přemýšlela,že bych to koupila,Myslím,že to inzerovali v nějakým letáku :jojo:Kolik to stojí?
Sigi,tak to máme stejný,mě by se druhej taky líbil kluk,ale holčička je zase praktická :dumbom:Ale hlavně,že to bude zdravý,to je nejdůležitější
Není tady
Takže překvapení se nekoná
viz.metřík
Není tady
Sakra Luci,to mě mrzí :grater:Tak proč se tam ta čárka objevovala Ach jo
Není tady
Luci to snad není možný...sakra prooooč???? Posílám pusu a neplakej
Není tady
Lucííííííííííííííí
Tak než jsem stihla napsat negativní zprávu, tak už ji napsala Lucinka Já když jsem se snažili první měsíc, tak jsem taky na testu viděla malinkatý stínek, ale vůůůůbec nikomu jsem to neřekla, bylo mě blbě od žaludku, takže jsem ale dost lidem řekla,že si myslím, že těhotná jsem. A po týdnu jsem jednorázově krvácela a pak za týden jsem to normálně dostala. Ono je totiž možný, že člověk otěhotní a pak se to prostě pustí. Dřív když nebyly testy, tak na tohle vlastně nikdo nepřišel.
Luci moc mě to mrzí A neboj, ono to prostě někdy vyjde. MUSÍÍÍÍ
Není tady
Holky, dyt přece na testech píšou, že po 10 minutách už to není odpovídající... ale přiznám se, že jsem taky myslela, že to tam dnes už bude a ono to je jinak... neboj Lucko, ono to přijde, zkuste opravdu jen jednou za 2 dny, spermie jsou pak vyzrálejší... nám se to tak povedlo... a manžel zákaz jiných aktivit samozřejmě
A děkujeme za přání, dnes slavíme jen my, zítra dorazí návštěva. Dort je pěknej, fakt se mi líbí jak to udělali
No tak to je dobrý, mám Matese na klíně a slyším že kaká, tak píšu dál a najednou koukám, že má totálně hnědý záda...
Není tady
Vyfotím, je to potahované modré auto.
Není tady
Spirul a jak si myslíš že jsme do dělali... obden..v plodný dny..ty jsem věděla kdy jsou na stoprocent podle testu..před něma asi 4 dny pauza..dělala jsem stojky
honila to prstama a nic..sakra..mě by o to až zase nešlo,ale za 3 týdny mi končí mateřská a já myslela,že to nebudu řešit..ach jo
a to že se po víc jak deseti minutách považuje test za neplatný vím,jen prostě tam byla naděje no
u naty si mi ukázala čárka až po půh hodině a ted té čárce budou tři roky
Není tady
Kubíčkovi všechno nejlepší
Lucinko je mi to moc líto... ale buď v klidu nemusíš řešit peníze a práci jako my...tak se nestresuj a buď v pohodě a // přijdou určitě brzo neboj
dopis od ježíška stojí 59,-..takže nic..jsem zvědavá jestli fakt přijde opdověd
Není tady
Já Tě Luci úúúplně chápu ...Ach jo.
Mně teď tak děsně štve, že jsme nezačali hned po šestinedělí s Kryštofem . Jsem si myslela, že když začneme v K. roce a půl, že to klapne. A ono prd!
Holky, jak je to s tou nemocenskou teda? Z čeho se počítá z rodičáku nebo mateřský?
Není tady
Tak já myslela, zda to třeba nebylo častěji já tě uplně chápu, že to zamrzí a hlavně proto, že už to bylo dost nadějný...
Není tady
Jo Medul a vsaď se, že by vám to vyšlo hned a roční rozdíl mezi dětma, to by bylo terno...
Jitu a to se koupí na poště ten dopis?
Není tady
Kubíčkovi všechno nejlepší k jeho krásným narozeninám
Spirulko, hnědý záda
Není tady
Z mateřský nebo z rodičáku se nemocenská určitě nepočítá . Ale podpora je myslím z rodičáku, to jo.
Prostě z předchozího výdělku by se to mělo počítat. Já na to spoléhám
Není tady
hanina napsal(a):
Kubíčkovi všechno nejlepší k jeho krásným narozeninám
Spirulko, hnědý záda
To jsou dneska plíny, nic nepoberou... ještě dodělám tenhle načatej balík a jdeme do větších, pže to není tento týden poprvé
Není tady
holky je to toto
http://www.ceskyjezisek.cz/odpoved-od-jeziska
Není tady
opět v provozuhttp://www2.rozhlas.cz/daruj_hracku/prezentace/
už máme v natulkou vybráno...jen nakoupit zarezervovat a poslat...liňi jsme udělali radost několika dětem tak snad eltos to taky vyjde a potěšíme...
Není tady