29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojtě tetky
Vítám Vás v domečku s číslem popisným 34
Doufám, že bude probíhat ve stejném klidu a pohodě, jako ty předchozí
Hezky se tu zabydlete
Všem našim těhulkám blahopřejeme a držíme palce aby bylo vše v naprostém pořádku a těhu nevolnosti je trápily co nejméně a všem oslavencům vše nejlepší k narozeninám
A zde jsou naše informace, kdo chce, napište SZ, připíšu vás, upravím aktuální
údaje.......
Srovnávací tabulka, jak nám dítka rostou :
Tady jsou kluci :
Hanina ,ročník 1976 nedaleko Chlumce n./C.
Lukáš ,
Termín porodu: 15.11.2006,Datum narození: 4.11.2006, 3,60 kg
--------------------------------------
Ivana Kosinková, 27 let, Vlčkovice v Podkrkonoší
Miroslav, termín porodu: 27.9.2006, datum narození: 23.9.2006, 2,80 kg, 48 cm
-------------------------------------
Ivule / Iva / 1974 /25.4./,Hradec Králové / 2 děti:
1. Lukáš 8.5.1995 v 16:25 v HK / 3600g,51cm /
2. Matyáš 23.9.2006 v 11:11 v HK-císařem / 3780g,51cm / TP byl 25.9.2006
--------------------------------------------
Lenina2, 31 let, Žďár n/S. Matyáš , 7.11. 2006, porodní váha 3,530 kg, 52 cm
-------------------------------------------
Piia (Petra)/ 29 let/ Ostrava Bastien datum narození: 1.11.2006 v 12:37 (císařským řezem), 53 cm 4200 g
------------------------------------------------------
Puzzle.girl - Pája 26 let (Pardubicko) Míša- TP 20. 12. 06 narozen 23. 12. 06 ve 23:00 hod. 3,75 kg a 51 cm
----------------------------------------------------------
Spirula Kubíček , 3040g 50cm
------------------------------------------
Sudina 29 let, Jičín, datum narození-31.3.1977 Adámek -dat.nar.26.8. 2006., 3,200g;49cm
Štarmik Město Touškov Matýsek - TP. 19.12.2006 dat.nar.30.11. 2006. - plánovaný císař, 3,100g;48cm
Tady jsou holčičky:
Ambra , 34 let, PardubiceAdriana , 23.10.2006 v 5:20 hod, 52 cm, 3780g - císařem (TP byl 1.11.)
Babu 29 let, Zlín Natálka - dat. nar. 19.10. 2006 , 3320g, 50 cm
propouštěcí váha - 3150g
JITKA2 NATÁLKA 3550 g/ 49 cm
Káčátko 28 let, Karlovy Vary Terezka T.P. 5.11.2006, narozena 13.11.2006 v 16.20 hod., 3450 gramů a 50 cm.
-------------------------------------------
Lucka 1 24 let,Svitavy Natálka T.P. 28.11.2006,narozena 21.11.2006, 3400g a 50 cm
------------------------------------------------------
Markéta111 , 34 let,KroměřížDeniska TP 7.11 dat.nar.13.11.2006 po vyvolání,16.25hod. ,3.750g a 53cm.
---------------------------------------------------
Monika - 29 let, PlzeňKarolínka - TP 2.11.06, narozena 29.10.2006 ve 4:47, 50cm, 3050g
Venoušek - TP 30.7.2008, narozen 23.7.2008 v 7:23, 3300 gramů, 52cm.
-----------------------------------------
Sigi 28 let Anička (6.2.2007) 49cm, 3050g - císařským řezem
Špunt 34 let, Praha Lenička - dat. nar. 19.10. 2006 , 2,75 kg, 47 cm
Tiffi, 27 let Chomutov
Valentýnka Nataly naroz. ve 39tt 18.1.07 3100g51cm
----------------------------------------------------
Fufík, 31 let, Plzeň
Vaneska, narodila se 19.12.06, 02:20, 3920kg, 51cm v Rokycanech
Veru, 24 let, Strakonice
Kačka, TP 8.10.06, narodila se 30.9.06, 14:07, 3175kg, 48cm
Upravil(a) děti (29. 10. 2009 22:30)
Není tady
Že by první? Doufám, že to tady bude zase tak fajn jako to bylo v minulých chlívečcích.
Mám vás moc ráda
Není tady
Trošku jsem osekala nástěnku a jelikož tam někteří měli údaje už hooodně neaktuální, tak jsem to smázla všechno a nechala jen jména.
Taky přeju pohodu do nového domečku a co nejvíce nových těhulek a těm stávajícím
Není tady
jinak i ostatním přeju krásný den
a potřebuju radu......teda nevím co bude,ale včera...než šel ada spát-tak jsem mu namazala hrudníček koalkou a dala bahno-aby se mu líp odkašlávalo,i když ten kašel není nák hroznej.......,nakapala sinecod a šel spát-asi půl hodky jak usnul tak to byl masakr-strašně kašlal,i ze spánku zabrečel ,tak jsem obložila sušák na prádlo mokrýma ručníkama,otevřela okno a díky bohu až do rána bez kašle,ráno samozřejmě občas zakašlal-jako já....
-no i když já kašlu furt......., no a já nevím jestli s ním mám dojít k dr.....
je jak histerka..... :dumbom:at s ním dojdu,ale když on takhle přes den nekašle....,tak co by poslouchala ne??tak nevím.....nechám si poradit od vás.... mě přijde že
to hrozně prožívá.. ale sám s ním nikam nedojde...
no a myslím si že ho večer rozdráždilo to mazadlo na hrudník....
Není tady
Dobré ranko ,
Karolínce přejeme vše nej k včerejším narozkám a ať ji dnes u Dr. moc netrápí
Kubíčkovi přejeme vše nej k dnešním narozkám
Není tady
Sigi,tak další holčička?A chtěla si spíš kluka?Ono to je jedno,hlavně,že je zdravé,viď?
Lucko,tak jak?Dorazila ta mrcha,nebo ne?A nebo už máš // :hjarta:Moc na Tebe myslím
Sudi,asi Ti neporadím,já taky nevím,jestli mám jet,nebo ne.Barunka taky kašle,ale jen v posteli,třeba je celou noc klid a k ránu začne a kašle a kašle.....,ale pak je zase celej den klid,ráno je slyšet,jak je zahleněná :(Tak nevím.Ale asi to ještě nechám a uvidím,protože rýmu už nemá,tak snad to bude už lepší a lepší
Není tady
já právě jak nejsem zvyklá na ty nemoci tak si připadám jak blb.......a jak říkám-můj histerčí kvůli všemu....-řeknu vám taková laryngitýda-tu s ádou zažil jednou a to dál jak šílenej.....-no ted jí měl áda dvakrát -a to byl naštěstí v
a já sic na nervy-ale bez zmatků- to s adámkem zmákla v pohodě sama.....
Není tady
Neboj,já taky pořád poslouchám,že to je už na antibiotika
Není tady
no a ještě poslouchám že za to můžu já-když mu nedám bačkory.....to sou fakt někdy argumenty že bych ho ,no zajímavý je že s kašlem přišel ted od tchánovců......
,ale já tím´samozřejmě nechci říct že za to můžou oni,když vím že to je prostě hned z ničeho nic.......
Není tady
Ahoj
díky že na mě tak myslíte
takže zprávy od nás..dnes jsem 32DC z 29 ..MS nedorazila,test negativní..břicho,prsa i žaludek bolí..takže asi tak ..a už bych byla moc ráda kdyby se to nějak rozlousklo,protože to věčný pozorování a lítání na wc mě už neba
Není tady
Dokud mrcha nedorazí,tak je naděje a ta umírá poslední :hjarta:Takže držím pěsti,ať brzy nahlásíš pořádný //
Není tady
JJ dostávám a hlavně to vždycky dostanu v noci...a bolest břicha mě bolí až tu noc,předtím vůbec,ted už mě bolí od pondělka tak se chodím pořád dívat jeslti už a taky prsa mě bolí tak týden před,pak přestanou a dostanu to...ted mě bolí pořád a taky to divně od žaludku..ale už si nebudu dělat planý naděje,myslím že by to test už ukázal
toto je test z předevčíra..no moc to nafotit nšlo,ale já tam tu druhou prostě vidím..tak nevím kam se ted ztratila
Není tady
No zajímalo by mě kam se ted poděl kdyby se mi to neukázalo tak jsem v klidu prostě nejsem..takhle ve mě kapek naděje ještě je
no uvidíme,uvidíme...včera jsme byli u známých,jak se brali v červnu jak byla naty za družičku a nejdřív že ne že ještě nejsou,apak z nich vylezlo,že jo..ale ještě nebyla u doktora,tak by bylo fajn kdyby i nám vy vyšlo
Není tady
no to jsem nezkoušela,ale to by asi chtělo celý cyklus ne? a dělá se to jen ráno že?
Není tady
já to dála týden před očekávanou ms... a teplota se postupně zvyšovala.a těsně před ms bud klesne-tzn. že nic a když se drží nad 37 tak dobrý........ aspon tak jsem to četla...
no tak mi jdeme vstávat-adam si přinesl z kuchyně alobal a dělá kuličky-a ty jsou všude....ten má nápady.....
Není tady
Krásný sluníčkový den všem. Holky tady je zaoknemtak nádherně...svítí sluníčko, máme výhled na podzimní park..takže všude krásně barevné listí ...fakt nádhera. Škoda, že je Anička nachcípaná...radši ven nepůjdeme. Večer měla zase teplotu má rýmu jako trám akašel..ale hezky odkašlává. No k dr se zatím nechystáme... snad nebudeme muset o víkendu na pohotovost
JInak Medvídku...ano já bych radši kluka ( ale spíš kvůli manžovi..on tea říká že jemu to jedno, co to bude, ale...)no ale z praktického hlediska je holka lepší. Aspoń nebudeme muset obměňovat celý šatník
Není tady
Jo a málem bych zapomněla...Luci..já tam ten stín teda vidím..takže to bude všechno určo OK a za chvíli nahlásíš pořádný dvě dálnice
Není tady
krásné dobré ránko!!
Lucinko stín tam je opravdu vidět.... takže je to divný že další test ho neukázal.....a ani potom z ranní moče.... snad nedorazí a budeš těhu...ale fakt nevím no..fakt divný
manžel má dneska dovču tak si to užijeme.... ale je tu zima jak v růském filmu
Není tady
jo a ještě jsem vám zapomněla napsat že jsem včera malé koupila na poště dopis od ježíška ..se to jmenuje.. je tam obálka a předtisk dopisu pro ježíška, který vypíšete malá tam namaluje nebo já napíšu co si přeje a přijde jí opravdová odpově´d od ježíška malinkatý dárek.....myslím že je to super nápad...už se těším jak to malé dám a vypíšeme to a jak budeme vyhlížet tu odpověď...zní to dobře tak jsem zvědavá
Není tady