Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 13. 2. 2006 9:13

Novia
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ČR

Vyplácení mateřské...rada

Může mi někdo poradit,jak to bude dál?

Dne 1.10.2002 jsem nastoupila jako prodavačka.Z důvodu nečekaného těhotenství a následného rizikového těhotenství,jsem byla nucena nastoupit pracovní neschopnost.Dne 5.11.2002 jsem dostala výpověď ve zkušební době,podle § 58 ZP zaměstanvatelem.Jelikož jsem byla ve 3 měsíční zkušební době a ochranné lhůtě dne 23.4.2003 jsem nastoupila mateřskou dovolenou,která trvala do 6.1.2004.Od 7.1.2004 pobírám rodičovský příspěvek.Jelikož jsem těhotná a mateřskou dovolenou nastoupím 5.5.2006,zajímalo by mne,kdo mi mi bude a v jaké výši vyplácet mateřskou dovolenou 2 dítěte.

Momentálně pečuji o syna který bude mít 13.6.2006 3 roky.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKxUrI0MjFXsgZcMBAWAnE,72.png
http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKxUrI0MjNQsgZcMBAJAmw,09.png
http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKxUrI0MjFRsgZcMBANAm4,39.png

Není tady

#2 13. 2. 2006 12:30

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Re: Vyplácení mateřské...rada

Ahoj Novio,
tak to nevím, jestli ti bude schopen někdo odpovědět, přece jen je to celkem zapeklitá otázka. Ale uvidíme, třeba ano wink. A když ne, tak ti zkusím přesunout otázku třeba do právní poradny, pokud budeš chtít, tak by snad mohli vědět.

Není tady

#3 13. 2. 2006 15:37

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vyplácení mateřské...rada

Ahoj Novio, nevím jestli Ti poradím, ale dnes jsem řešila situaci => teď jsem na nemocenské a zhruba od konce února nastupuji na mateřskou. Volala mi účetní, že končí a že bude lepší, abych si ty dávky oběhala sama, protože ta firma půjde do likvidace. Tak jsem byla na PSSZ dle mého bydliště a paní mi sdělila, že mám zajet na PSSZ dle zaměstnavatele.
Papír na peníze (nemocenská) a potvrzený papír na mateřskou odevzdám přímo tam, a až se mimčo narodí, tak mám dodat i kopii rodného listu. Takže u tebe si myslím, že ty dodáš akorát tu kopii rod.listu a tím by to pro tebe mělo skončit. Nicméně bych Ti ještě radila zajít nebo zavolat na PSSZ.
Mateřskou mi budou vyplácet na můj účet. Dostala jsem od nich formulář. Pa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí