29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj ,chtěla bych se zeptat jak dlouho dopředu se zamlouvá na matrice termín svatby,bydlím ve středne velkém městě.. Plánujem svatbu na duben.Ted mi kamarádka říkala ze mají termin na červen a docela se divila ze my si termin ještě nezamluvili.Přítel ho chtěl zamluvit po novém roce..ale ona mě trochu nahlodala:)
Není tady
Ahoj Mixim. My jsme chteli svatbu taky v dubnu, ale na hrade, takze jsem si tam volala uz v rijnu. Rekli mi, ze termin berou na vedomi, ale rezervacni poplatek se sklada az po novem roce. Asi bych nenechavala nic nahode a zasla si tam uz ted, kdyz mate jasno v terminu, at vam ho nekdo nevyfoukne ;-) Preju hodne pevnych nervu s chystanim
Není tady
Maxim, záleží jak kde - nejlepší je zavolat si tam, kde budete mít svatbu, a zeptat se. My jsme zamlouvali termín začátkem února - svatba byla koncem června, a bylo to na poslední chvíli. Ale, bylo to v Praze na celkem frekventovaném místě.
Není tady
Nejlepší je zamluvit termín, datum tak půl roku dopředu, na radnicích mívají termíny dané, tak ať si můžete vybrat jak termín, tak hodinu.
Není tady
U nás taky, jak kde, kdyz jde o zámky, a podobná místa, tak je nával a je dobré si vybrat dle termínu kdy se vám to hodí, i 3/4 roku dopredu. no ja jsem si ted objednala na urade taky 3/4 roku predem, ale stacilo by i pul roku. to je tak doby kdy by to fakt chtelo.
Miselinko:kdy jsi mela svatbu, u metriku mas- vdavam se za Oday.
Není tady