|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
javena napsal(a):
Vanilko, mám kolegyni, co nechala svou dceru naočkovat přesně ze stejného důvodu, co ty syna.
A i když my naočkovaný nejsme a ani o tom neuvažuji (děti dva roky nemarodily, ťuky, ťuk...) nechtěla bych být v kůži matky, jejíž dítě přesto, že mělo možnost očkování, které jeho rodič považoval za zbytečné, má život ohrožující problémy spojené s odmítnutím vakcíny... Jakékoli vakcíny. To není jen o chřipce.
Kdybych měla děti chronicky nemocné, koukala bych na to taky jinak.
Kolegyně dcera je v pořádku - žádné vedlejší účinky. Rozhodla jsi se správně.Bez ohledu na to, co kde píšou. Je lehké se rozhodovat, když má člověk zdravé děti...
díky javeno
syn je také bez vedlejších příznaků, jsem ráda, že jsem ho nechala očkovat
Není tady
Právěže mé dítě mělo na jakékoliv očkování neobvyklé reakce a má narušenou imunitu od mala. Máš štěstí, že se vám nic nepřihodilo, ale já riskovat nebudu. Dnes už bych nenechala dítě očkovat vůbec, pouze autoimunitní vakcínou, tedy mít druhé dítě. Takže já chronicky nemocné dítě mám, ale dr.nám nevolala, že se máme dostavit a já ani nechci. Ani alergoložka nic neříká...
Není tady