29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já taky nemám zabaleno, ani nakoupíno Ale to doženu příští týden.
Není tady
Já budu pevně teda doufat, že vydržím aspoň přes vánoce pak je mi to už jedno. No už se tak moc těším na ten ultrazvuk až uvidím co tam zase vyvádí.
A co našla si nějaký hezký a dobrý fusak??
Není tady
Holky já nesnáším věšení prádla, jako jsou ponožky..sp.prádlo..prostě drobné. A ted jsem věšela pidi věcičky na mimi..to je to samé
Prát na čisto pak budu až v lednu. Perete to v té lovele?? A co aviváž?? Mně to musí vonět
Jo a holky, takový dotaz, ty pleny tetra s potiskem a osušky, může se to normálně vyvářet jak klasické bílé pleny??
Není tady
Asi koupím od Emitexu. Původně jsme měly s tchýní přešít pravho beránka po H., ale něják si to rozmyslela, jakože až do sporťáku, takže na to prdím a koupím combi od EMITEXU a bude i do sporťáku.
Není tady
Peru v lovele bez aviváže, včera jsem psala, že mi tak trochu smrdí, ale dneska jsem zjistila, že mi vlastně voní
Není tady
Sissi já koupila dětský prací prášek Batole a mám k tomu i batole aviváž a to je teda vůnička si v tom budu prát i svoje věci snad.
NO ten fusak je důležitej pač bůh ví jaká bude zima a oni ty prckové jsou fakt hrozně pak náchilní.
Není tady
Sissi na osuškách z Ikei je 95 stupňu.
Dneska jsem věšela dětské ponožtičky pořád potvory padaly ze sušáku
Není tady
Tak já zatím předtím prala jen body a takový větší věci, ale už mám ve špíně daný i rukavičky a čepičky s ponožtičkama a to budu věšet na ten sušák na ponožky jak to má ty kolíčky. Protože věřím, že každý projití kolem sušáku bych se musela pro vše zvedat a to teda nehodlám.
Není tady
No a je vůbec nutné ty pleny vyvařit, když je chci jen jako...na rameno..pod hlavičku a tak?? Nestačí to třeba na 60?? Jinak máma používá aviváž batole
Tak jsem si říkala, že bych ji taky dala...já jsem fakt háklivá na vůně...od vždycky
No a fusak jsem si koupila z aukra krásný s beránkem...a ten zavinovací do sedačky asi nebudu kupovat..já to mám téměř na jaře, tak bych ho asi neužila...na jedno přejetí...z porodky přikryju mimi. Ne??
Není tady
Ten do autosedačky jsem dostala v práci
To víš, že to stačí na 60
Není tady
A normální aviváž mám za ty roky vyzkoušené...žádný lenor..apod...ale normální Softlan modrý a zelený...to voní do dalšího oprání a jak!! Ty značky můžou jít...
Není tady
Sissi to já taky bavlněný plíny přeperu jen na 60 takový ty do kočárku pod hlavičku a do postýlky pod hlavičku a na rameno. Jinak já za sebe miluju lenor a ten tmavě zelenej.
Není tady
Jo ten fusak je moc pěknej a má využití prakticky do všeho. Hezký. Jdu koukat na ulici tak se pak zas ukážu.
Není tady
Uklízím šití a narazila jsem na krejčovský metr, tak jsem si přeměřila míry ... Hotová modelka
Není tady
Mag, ty máš teda nápady s měřením Taky bych se přeměřila, ale manžel by se mi chechtal
Dítě spí, to je taková pohoda.
Fusak od Emitexu mám taky a je super
Sissi, určitě ty plíny stačí na 60, když je máš jen na utírání a tak.
Já teda taky tašku nemám sbalenou, asi bych s tím měla něco dělat
No vždyť Leni psala, že Pétě nefunguje placenta a prcek se špatně vyživuje, tak asi proto ta nízká porodní váha. Doufám, že budou oba co nejdřív v pořádku
sudi - no právě, s tou typickou češkou...
K těm avivážím, já teda zas miluju Silan Sensitive... je to takové jemné, nemám moc ráda silné ostré vůně.
Jo a holky, k té Lovele - pro nás já používám normálně Lovelu jako prášek - teď jsem ale četla, že pro mimi věci, deky a tak by se spíš měla používt ta Lovela tekutá - kterou tedy máte ?
Jinak, fusak mám ještě po sobě, ale pokud bych kupovala nový, tak taky ten Emitex, ti co ho mají, jsou s ním moc spokojení
Upravil(a) Račice dračice (29. 10. 2009 20:34)
Není tady
Rači, tekutou.
Potvůrko, to víš, že se mi manžel smál
Není tady
Ahoj kočky
Taky je u vás tak krásně? Peru povlečení, aby mi to uschlo na sluníčku a taky vyperu zbytek plen a pak budu jenom žehlit a žehlit...
Není tady
ahoj
tak to máme mag stejný plány-krom těch plínek ,až adam dokouká knight rider
tak stáhnu povlečení a dám prát.... To má program co??ale jak je marod,tak jsem ráda když vydrží chvíli ležet,byť u takovýhleho seriálu
Není tady
No to je jasný, hlavně že ho to udrží pod peřinou, když si vzpomenu, jak to bratr asi tak před 15 lety žral
Není tady
Krásné ráno prďolky ....
teda to byla noc:( Včera mě vzala večer záda a nemohla jsem opravdu nic. Ležet nešlo,sedět...malej to asi cítil,tkže jsem měla do toho v bříšku guláš... Chtělo se mi i blinkat a břicho tvrdé jak kámen... Manžel už se chudák děsil že mu tam snad porodím...
Už chci 9tého ....
Není tady
Ahoj RAIEM, pěkně si užíváš Devátého končíš v práci? To už uteče jako voda
Není tady