29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mag ale já mám problém natáhnout si už i ponožky V úterý jsem byla v práci a kolegyně se divily jaký že to mám velký břicho,když rodím až v únoru
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Jé tak postel se na chvíli odkládá,přišla mi sms z elektra,že mají pro mě náhradní hnětací hák do pekárny.Já ho totiž vyhodila i s nepovedeným mazancem
![]()
Taky už jsem to jednou lovila z koše, naštěstí jsem ho nestihla vynést
Není tady
No kdyby byl v popelnici,tak jí prohrabu,ale oni se už vyvezly tak to bych nenašla To je pro příště dávat pozor
Není tady
Leninko, taky posílám pozdrav Peťulce, hlavně, že jsou v pořádku
Není tady
Tak to já nevím, jestli bych tam vlezla No možná bych se překonala
Každopádně to by si sousedé užili
Není tady
No my máme takové ty malé na kolečkách,takže by to nebylo tak hrozný,ale pohled by to pro mnohé byl zajímavý
Není tady
holky, teď jsem na pavlači četla o nové miss....jak podle vás vypadá typická češka ?
Nová miss je z mého rodného města a takových holek tam lítá Je to pohraniční okres, navíc nejmladší město rep., a ta krev se tam prostě hodně namíchala...i já mám ukrajinsko-slovensko-německé předky. Národnost ale mám českou ....Jsem tedy češka nebo ne
Ikdyž tady na valachách mi říkají exotika
- a to nejsem nijak tmavá, teda pletí, vlasy to jo, ty jsou od přírody tak tmavé, že je nemá cenu barvit, protože to nikdo nepozná, ale jinak modrooká - zimní typ - typ "sněhurka"...
Jak podle vás vypadá typická češka Vždyť jsme po 2. světové tak pomíchaní, že snad typická češka ani nemůže existovat
Upravil(a) Račice dračice (29. 10. 2009 15:30)
Není tady
Tak první ZIMŇÁTKO na světě .... prosím pozdravuj Peťku!! Posílám
Danielek to určitě dožene..už se těším až se nám ukážou
Teď jsem si uvědomila že přemýšlíme nad Danielem a Alexandrem ..... TO by byli dva Danielkové jůů
Není tady
Račice já si myslím,že kdyby každý zapátral po svých předkách,tak by jsme se všichni divili.Myslím si,že nelze říct já jsem typická češka.Třeba moje dcerka,občanství české,národnost česká,ale otec narozený na Ukrajině a národnost maďarská,ještě před rokem měl ukrajinské občanství.
Není tady
Raiem ... Daniel je hezké jméno.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
No my máme takové ty malé na kolečkách,takže by to nebylo tak hrozný,ale pohled by to pro mnohé byl zajímavý
Tak já bych musela vlízt do té velké
Není tady
Podle mě něco jako typická češka neexistuje.
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Jé tak postel se na chvíli odkládá,přišla mi sms z elektra,že mají pro mě náhradní hnětací hák do pekárny.Já ho totiž vyhodila i s nepovedeným mazancem
![]()
Leni tak já bych to možná vyhodila i s pekárnou..já jsem nervák Já chtěla vyhodit segedak i s hrncem za několik tisíc
Šoupla jsem na nástěnku zimňátko
Není tady
Sissi si šikulka je to moc hezký .
Není tady
No právě Leninko..... třeba i zakladatelka by se divila nad svým původem
A s tou Ukrajinskou národností - babička z otcovy strany je ukrajinka s ukrajinskou národností - a taťka je už národností české - ikdyž ti jiní předci jdou na něm vidět - pro mashanku by to byl taky asi tureckej tatík....v Tunisu i Egyptě zapadá
Upravil(a) Račice dračice (29. 10. 2009 15:45)
Není tady
Danielek je krásné jméno ... jen pořád přemýšlíme... Protože se má narodit 21.12. a Daniel má svátek taky v prosinci myslím... tak aby to neměl zase chudinka vše najednou
Tak asi vyhraje Alexandr po tatínkovi ... zní to i dobře Alexandr Fedorov .. Chju..sem na váškách
Není tady
Raiem, tak budou dva Danielkové
Já už tady taky četla, že se někdo chystá dát jméno Ondřej stejně jako já - ale teď nevím, kdo už to byl...tak budou v zimňatech i "dabl" Ondrové
Není tady
Já jsem taky nedočkavá chtěla bych ho už držet v náruči,ale ještě je m oc brzy a těžce bych nesla,že s ním nemůžu být v nemocnici a dojíždět do Prahy by bylo náročné.Toho 2 kilovýho drobka už bych měla u sebe a při nejhorším dojížděla 20 km do Písku a to už se dá.Proto žádné hnízdění a raději odpočívám
Není tady
Jinak s těma předkama... Manžel je už jen čtvrteční rus ... ale ty rysy jak píše račice tam pořád jsou A prcek na tom 3D měl rysy po tatínkovi .. takže se to podědí dál asi
Není tady
Raiem, s tím svátkem je to blbé, my tak měli vybráno jméno pro holčičku - chtěli jsme Natálku, ale taky je v Prosinci, takže jsme to změnili na Tatianku...jen kvůli tomu, aby neměla svátek, narozky a Vánoce v jeden měsíc.
Jenže to bude kluk a tam jsme měli víceméně jasno
Není tady
Raiem dcerka má svátek 20.11. a 5.12. je mikuláš a 7.12. má narozky a pak zas vánoce A zvládáme to dobře.
Není tady
Mně se pro kluka líbilo Štěpán, Šimon, David, všechno okolo vánoc
Není tady
Leninka41 napsal(a):
Raiem dcerka má svátek 20.11. a 5.12. je mikuláš a 7.12. má narozky a pak zas vánoce
A zvládáme to dobře.
Chudák dítě
Není tady
A teď koukám,že Matěj má svátek 24.2. takže pokud se narodí v únoru bude slavit obojí v jeden měsíc,ale já to neřeším
Není tady