29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky takový dotaz:Standartní rozměr postýlky a vše co jsem našla např. na aukru jsou 120x60. Je to klasická velikost, co jsou i v obchodě?? Zase mě máma zmítla...že ona měla teda větší..že to je jakési malé.... Tak jsem blbá já nebo zase mele bláboly a nic neví??
Není tady
Ahojky Sissi ... taky mám 60 postýlku ... mám jí od bráchy..ale myslím že je to klasika
Není tady
tak jsem koukala na web a všude prodávají 120x60 cm
Není tady
Ony ty maminky a tchýně potažmo mají pocit, že všechno bylo větší
Tchýně když viděla kočárek, tak z toho byla hotová, ale že její maminka, když koupili kočárek tehdá, taky byla vyplesklá, jak je malinký
a to bejvávaly vagóny
Není tady
Holky
Ty kočárky..bývaly jak ve filmu slunce seno... Takové káry. Se těším až budu vybírat kočárek..
Včera jsem psala tátovi, kdy ho půjdem kupovat...hádejte, co odpověděl (jestli si pamatujete, co jsem o něm říkala).....no odpověd byla, že raději ani neodpověděl
Není tady
standartní rozměr postýlky je 120x60. K tomu bývá přiměřeně prostěradlo. Povlečení bývají myslím 2 rozměry, 135 anebo 140cm široké...
Postýlka se dá koupit i 140x 70 tuším... To je rozměr postýlky, ze které se potom dá udělat přechodová válendička. Odstraní se bočnice a je z toho normální menší postel.
Nad rozměrem postýlky se zamyslete.
My ve 2 letech kupovali v Ikei přechodovou postýlku 140x70, protože do té standartní už se skoro nevlezl a velká váledna se nám do současného bydlení nevleze. Stavíme totiž domek a teď bydlíme provizorně.
Když jsem čekala Jakuba, tak jsem nic až tak neřešila, postýlku jsem měla ještě po mě, nic nového jsme nekupovali. Postýlka se časem hrozně rozvrzala, tak na druhé budeme kupovat postýlku novou 120x60. už teď přemýšlím, jak to v té jedné místnosti poskládáme. Domek totiž do léta určitě nebude hotový.
Není tady
Tak já chci teda tu postýlku a pak aby malý už spal na válendě v pokojíku..tak to ta postýlka stačí ne??
Holky jak jsou na aukru celé ty komplety postýlky s výbaou..není na netu někde online prodejna takto vybavených..nebo co tam mají vše...ale do této míry ceny???
Není tady
Ahojte těhulky ,
tak koukám, že Peťka ještě stále nic.... no snad je vše Ok a brzo přiletí skvělá zprávička o prvním zimňátku
Brusinko,
díky moc, já včera obrátila naš byt vzhůru nohama a ten rodný list jsem nenašla. Tak jsem si pořvala jak malé děcko , protože jsem se navíc dočetla, že ten opis RL má lhůtu na vyřízení 30 dnů a to by bylo tak, tak, navíc, kdyby se to narodilo dříve, tak bych nevím, co dělala.
Naštěstí mě pak napadlo zvednout telefon a zavolat mamce, zda jsem ho přece jen nenechala v původním bydlišti (ikdyž už na VS bydlím víc jak 5 let a byla jsem přesvědčená, že tu musím mít všechny doklady....) a mamka mi s klidem řekla, že jasně, že dokonce jak něco hledala si ho všimla, že ho má mezi svými doklady....
Tak mi spadl kámen ze srdce a rozbulela jsem se do telefonu ještě jí
- ach ty těhotenské hormony.
No ještě že tak, nebo by se prcek možná jmenoval po mně a pak by jsme ho museli přejmenovávat po příteli a kdoví, jestli by nebyl i problém s rodným listem pro malého, kdybych RL s sebou v porodce neměla.... (jakože nejspíš jo...) Takže uf....
jinak postýlka je opravdu standard 120x60, ale může být i 140x70, já mám to první....je to to nejběžnější v prodeji, i to, co se kupuje...
Není tady
Ahojky maminy,
teda ta Péťa napíná. Asi si to chudák užívá , stejně mám tušení, že půjde na císaře.
My jsme byly dopol u kámošky, tak si Niki vyhrála, ale přetáhly jsme spaní, takže nešla spát a odpolko si s ní teda jistě užiju
My jsme na Niki měli ten větší rozměr, teď má sundané ty bočnice a normální postýlku z toho, na druhý mám ale klasiku 60 šířku, ony ty postýlky stejně prd vydrží, Niki jí měla rozvrzanou, okousanou, vyštípaný šprušle a tak
Ahojky,
já jse dnes nějaká strašně unavená,nohy a ruce mám od rána oteklé
Není tady
Tak máme první zimňátko od PetryP Daniel se narodil dnes ve 13:10 císařským řezem,vážil 1900 g.
Není tady
Bože, to je prcíček malej Moc Péťu pozdravuj, že držíme palce, aby Daník rychle rostl.
Tak koukám, že s tím císařem jsem se trefila No odhad váhy se jim taky moc nepovedl, ale já měla u Niki taky 2600-2800 a ve finále měla 2400.
Je to prďousek malinkej,ale určo to rychle dožene
Leninko, moc jí pozdravuj a že se na ně těšíme
Není tady
Oni to tihle drobkové doženou a je to na nich rychle vidět. Mám úplně husinu a jsem ráda,že jsou v pořádku
Není tady
Tak snad jsou oba v pořadku moc na oba myslím a pro Petku moc pozdravů
Není tady
Leninko, já jsem naopak denska děsně akční vypráno, vytřeno, uklizeno, se psem na výletě, nakoupeno a teď se chystám vařit
Vůbec nechápu, kde se to ve mně vzalo, jsem od přírody nechutný lenoch a bordelář, asi syndrom hnízdění?
Není tady
No Mag takhle začínala Peťa a dnes je maminkou tak opatrně
Není tady
Jo máš pravdu, takže ještě mezi tím skočím do postýlky
Není tady
To je rozumný,já udělám zeleninový salát k večeři a taky do ní hupsnu
Není tady
Jé Leni, tak to já asi budu jak slonice a rodit nebudu. Já sy hnízdění neměla ani při prvním dítku
Taky začínám otejkat, včera jsem musela sundat prstýnek. No a dneska mi váha ukázala o půl kila míň než včera, tak jsem to asi přes noc vyčůrala
Já se chci taky válet Ale to bych musela miláčkovi uvařit odvar z makovic
Místo toho jí budu muset vytáhnout na procházku, fakt se mi ale nechce
Potvůrko to buď ráda,já ráno vlezla na váhu a mám o 2 kg víc takže už o 10 víc
Není tady
Leninko, já mám z tebe takovou radost Alespoň v tom nejsem sama
Není tady
Jé tak postel se na chvíli odkládá,přišla mi sms z elektra,že mají pro mě náhradní hnětací hák do pekárny.Já ho totiž vyhodila i s nepovedeným mazancem
Není tady