|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pet,klíííd,když se celej den chová normálně,tak je to ok.Vůbec si nic nevyčítej,stát se může komukoliv cokoliv kdykoliv...
Mě se stalo asi před 2 měsíci,že jsem Lucku chtěla dát na přebalovák a jak jsem si jí přendavala na rukou,tak mi vyskočila a padala na zem,ale já jí stihla včas chytit,jen se ťukla do čela o sušák na ručníky...ani nebrečela,jen byla
vykulená a já tedy taky,jak se jí to mohlo povést...nechápu...
...no byla jsem z toho špatná,tak věřím,že ty též,ale konec dobrý-všechno dobrý-takže ok...
No Marky,to máš za celý den toho až nad hlavu,viď?Malej má ale nápady...kamarádky malá si zase ukousla kousek tablety do myčky...nic se nestalo...
Není tady
Adu no po rozkousnutí vigantolu mě tohle nemůže překvapit... nápady má fakt hovězí, po kom asi
a jestli bude tak šikovnej jako já (holky co mě znají dlouho vědí) tak potěš koště!
Není tady
No Adi, stalo se to asi ve tři odpoledne, tak ještě úplně v klidu nejsem, ale jak říkám, byl normálně veselej celé odpoledne, tak snad ok
. No je to děs, jací jsou to malí hadimrškové
. Stačí chvilinka a povede se jim i nemožné 
Není tady
markéta napsal(a):
Adu no po rozkousnutí vigantolu mě tohle nemůže překvapit... nápady má fakt hovězí, po kom asi
a jestli bude tak šikovnej jako já (holky co mě znají dlouho vědí) tak potěš koště!
jj.to se dědí...a kluci(nebo prvorození dětičky) jsou většinou po mámě...

Není tady
Marky, jj fotili jsme jeden den cca. 2 hodinky. Do SZ ti posílám odkaz, kde je těch fotek asi 170
. Z těch jsme pak vybrali těchto cca. 30. Stálo nás to +- 2000 Kč (fotky na DVD + asi 20 i vyvolat)
Není tady
Pet to je dobrý... my platili 1500,- za cca 35 na cd + 6 vyvolanejch. To úplně čumim, že se Domík choval jako profík, co? I převlíkání
jak to zvládal? Já byla ráda, že se udělalo pár fotek, protože malej byl k neudržení. A ještě kdybych ho převlíkala... 
Jinak luxusní fotky jsou s tim psem! To je váš? Seznam ne?
Není tady
Marky, Domík u fotografky mile překvapil
. Ale je fakt, že paní byla fakt profesionální a dětem rozumí (má 4 letého chlapečka). Domík tam měl spoustu nových hraček (paní tam měla asi 4 plné velké koše
), takže spolupracoval
. Jen s náma se moc fotit nechtěl, nechtěl být držen
. Ale jinak to focení bylo hrozně přirozené - při hře
. A pes je náš... je to hrozná střela, jak už to u téhle rasy bývá
. Takže dostat Sáru a Domíka na jednu fotku bylo náročné i pro fotografku 

Není tady
No ale výsledek super
zvlášť některé
To naše fotografky měli taky děti, každá, ale jelikož začínají, tak to asi ještě nemají moc "pod palcem" i když trpělivosti na rozdávání...
teď bych chtěla nějaké fotky na Vánoce, tak uvidim...
Není tady
Jo, jo...fotky se nám moc líbily
. Také byl problém si mezi těmi 170 vybrat
Oni ti Potůčkovi fotí i svatby, akty, atd. a jsou fakt vyhlášení tady v okolí
I Michelka se tam s Martínkem chystá 
Není tady
Ahojky,
Pet, tak jsem skoukla tvůj výběr, zase jsem se pokochala 
Co co? Bude sraz v PLzni? 

Není tady
Holk,y já jsem dneska prošvihla roční prohlídku 
To jsem tedy zvědavá, jestli dostanu zítra vynadáno 

Není tady
Pet to se musí ještě probrat doma... o mém plánovaném focení nemá ještě ani tucha
navíc nechci nic velkýho, to si nechám na lepší příležitosti
ale přijela bych ráda... R. tam semtam jezdí, tak bych se svezla 
Není tady
No Marky, tak to pěkně doma proberte a když přijedete, určitě si na vás uděláme čas
. Myslím, že i třeba Aduš by se mohla přidat a měly bychom minisrazík 
Není tady
No jasný, tak kdy a kde?

Není tady
Pet napsal(a):
No vida...já věděla, že se "ožungrové" přihlásí
...ale no tak...to bude Kinder párty ne? Nebo jestli trváte na večerním sedánku nás(jen)žen,tak jsem též pro...
Není tady
Pet napsal(a):
Mimochodem Adi, neslibovala jsi náhodou fotky z narozenin??
hele,klííd jo,zítra bude probíhat další část oslavy s tchánojc,tak hodím najednou...jestli tedy bude co fotit...možná to dopadne tak,že mi zase drahý
a jeho rodiče naser.ou a bude po focení...uvidíme...
Není tady