|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky 
tak Nikči sem psala ráno a prý přestala krvácet, že už jen lehce špiní, tak brnkne dr, jinak už nenapsala, tak snäd je to ok 
a Mishi, víš co...já se k začátku cyklu rozhodla, že se an snažení můžu vyprdnout...od září nastoupím na pracák a hotovo
dneska sem byla u kamošky s kamoškou a říkala mi, co se děje, že sem jaká¨si klidná a vyrovnaná, tak aspoň k něčemut to je
i když dneska byl den blbec...ale to snad jindy
dobrou!
Není tady
Tak jsme byli nakonec koupit zimní bundu..mě vyjímečně
a pak zašli na večeři..uteklo to jak voda..ale užila jsem si to..i když jsme skoro pořád stejně kecali o Matýskovi 
Sluni, to je správný přístup..mám radost..přistupuju k tomu podobně, už si pomalu začínám hledat nějakou prácičku (momentálně dobrovolním pro místní MC)..a vono to nějak dopadne..že 
Anketní: u nás 86 a už pomalu, ale jistě 92..a to takový ty bundy, kombinézy, kalhoty atd. to jsem kupovala v 92 na zimu rovnou.
Tak hezký večer, jdem koukat na film.
Joo a děkujeme za zprávičku o Niki 
Mishko, tak jste si udělali hezké odpolko 
Sluni, jojo, dobrý přístup, nech to koňovi 
Tak Nikuš už je lepší, to je dobře 
Adi, my stříháme nehtíky na rukou, když spinká, na nohou to nejde, to ho lachtí, i když spí tvrdě, a škube se
takže za bdělého stavu a naposledy za asistence tatínka 

Není tady
Šíma říká zase nejčastěji "mňam"
Ćasté volává ještě mama, když mě hledá nebo chce vzít do náruče.
Občas se mu něco podaří, ale žádná sláva...
Nosí taky stejné věci od cca půl roku, i když jsem si říkala, že vyrostl z overálků, takže musím prohrábnout krabice s dětským oblečením... Takže 80, 86...
Není tady
Posílám odkaz na můj nový účes - sice fotka by mohla býl lepší, ale co už... A s ksichtem taky nic nenadělám 
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=2421079
Není tady
šluší, pani, šluší

Není tady
Krásné ránko,
Gio, účes praktický a moc pěkný !!!
K anketní : nosíme 80, něco i 74. Overálky nám jsou už jenom dva, teď jsem na MMB nakoupila 4x pyžamko vel. 86 raději
Nehtíky stříháme u večerníčku, zatím to zvládáme
Většinou stříhá tatínek, má na to nervy 
Na rajče jsem dala pár foteček z návštěvy mého tatínka se svojí ženou a děckama z druhého manželství.
Nikča snad bude v pořádku, moc na ní myslím !!!
Daří se nám vydržet sedět na nočníku konečně bez řevu, ale ještě se nám nepovedlo tam něco vytvořit
Někde jsem četla, že doopravdy rozum z toho děcka mají tak kolem 2. roku, že nemá cenu s tím začínat dřív jak po 1. roce, že beztak děti nerozumí, co se po nich chce, takže to nehodlám nijak hrotit. Starší generace mě už totiž uhání, že by Kačka dávno měla umět na nočník .. haha 
Všem hezký den, tady je chumelenice
Už jsem vytáhla zimní fusak.
Není tady
Ahojá,
Gio,praktický a hezký účes...sluší ti to! ...
Petji,fotečky paráda...
...Kačka vypadá,jak kdyby jí bylo alespoň o půl roku víc...tváří se vždy tak rozumně a mě dostávají ty její hezký vlásky.Už jsem přemýšlela,že je Lucce taky ostříhám,ale mám z toho strach,že sebou bude házet a já jí ostříhám jen půl hlavy atd...
...ale chtělo by to,má hrozný cancoury,že už jí musím dávat i sponky na ofču.
...jo a Kačka má stejný tepláčky jako Lůca,ale mi je máme ve starorůžové barvě či jaká to je...
...jo a jěště,jak vypadá Kačka,že je starší,tak to už by fakt chtělo to mimi...
Jo a jěště k nočníku,poprvé se Lucka na nočníku smála a kopala nohama(nic ale nebylo) a včera jsem to zase zkoušela a nechce na něm sedět,hned vstává a jak jsem jí položila na přebalovák,tak se počůrala.No nutit jí nebudu.Možná k vánocům koupím prkýnko na záchod,že to bude možná lepší...hrotit to ale nebudu...
Rada starších má taky blbý poznámky,že Adélka už to uměla atd.Je fakt,že ta byla na vše moc šikovná.V roce už nosila pleny jen na noc a ven a v roce a půl už vůbec...a to jsem jí do ničeho nenutila...prostě pohoda,ale nemám v úmyslu holky srovnávat a nutit malou...to zase ne...
Není tady
Ahojte,
Petule máme stejný kočárek - myslím Rally quatro, jestli se nepletu podle fotek tak je to on. Já mám malinko tmavší zelenou barvu, vypadá to že jsem s ním prozatím spokojená. Já jsem ho kupovala v Polsku, ale v kamenném obchodě.
Holky, mamku mám v nemocnici, zítra jí budou operovat tříselnou kýlu. Která jí tlačí na střeva a dělá jí problémy, tak držte palce.
Není tady
Adi, Kačenka na fotkách vypadá starší, ale rozhodně se tak nechová 
Zasnoubená, kočárek je Rally Quatro, spokojená s ním jsem, jen ta přehazovací rukojeť je na dvě věci
špatně se s ním manipuluje, když je to obráceně. Mamka ať je brzy v pohodě !!!
Není tady
Dobrý ránko!
Vy jste moje zlatíčka!!
děkuju moc za podporu!

Přesně jak psala Sluni (děkuji
) krvácení přestalo, zdá se že i špinění- tak snad prášky zabraly. 
Kéž by. Ve čtvrtek mám jít na ko ke své gyndr, no už se nemůžu dočkat.. snad to bude všechno o.k.
Mějte se moc hezky.. sice Vás teď zanedbávám, ale moc na Vás myslím!

Není tady
Sluni,fotky...
...to je ale Luky ženich,pořád maká ...
...jo a s tím toaleťákem...

Nikuš,to víš,že je vše v pořádku...ve čtvrtek nahlaš o a jak u dr. ...
Zasnoubená,mamka ať je brzy fit...
Není tady
Ahojky, jen se jdeme zahlásit, nakonec šestá nemoc, včera se celá osypala, chytla jsem paniku, aby to nebyla spála
ale už je to lepší, jen je protivnější a nechce si moc sama hrát.... snad se to srovná.
Tak se mějte fanfárově,
průběžně všem oslavencům vše nej..... a pusu 

Není tady
Ahoj Ivet,
jj.taky mě napadla spála,když měla Lucka šestou nemoc a nebyla jsem si jistá ...tak hlavně že je to už v pohodě a bude brzy jěště líp...
jj.fanfárově...koukáte na Kouzelnou školku? ...
Není tady
Niki, tak hurá..dej vědět..budu na tebe myslet 
Holky fotky moc pěkný 
Adi, moc nám tam po Lukáškovi nepokukuj, joo? 
Ivet, tak snad už bude líp.
Zasnoubená, mamča ať je brzo v pořádku doma.
Nočník - dneska jsem ho vytáhla, ale zase ho schovám..vůbec se k tomu nemá..asi ještě ten měsíc vydržím a pak začnu..nebo až po vánocích? 
Jináááč už vím proč nám moc nejde to spaní..našla jsem broučkovi dvě polovylezlý stoličky! tušila jsem, že ho trápí zoubky, ale teda ty stoličky, to bude asi ještě zajímavý 
Mish.,neboj to bylo jen konstatování,že je Luky šikula,ale vás milujeme...

Zoubky ať vám dají pokoj a koukají vylézt ...mmch.Lůce taky roste zub,takže je protivka až hrůza,bude líp...
Není tady
Ahojky 
Nikuš, tak to je fajn, že to krvácení už přestalo
Teď už si budeš to těhotenství jen užívat 
Nočník u nás také neprošel, cca. před 2. měsících proběhla první zkouška. Asi týden jsem se snažila Domíka posazovat, ale nic se nezadařilo a Domík prchal
. Jelikož jsem mu nechtěla nočník znechutit, tak jsem ho zase zandala
Jinak dnes jsem měla zase úžasný zážitek
. Když jsem dávala Domíka do jeho jídelní židličky, tak v okamžiku kdy jsem přesouvala ruku z jeho ramena na sponu, abych ho zapnula (půl vteřinky
), tak se vymrštil a projel mi pod rukama a zajel pod stůl. Prostě projel po té podpěrce nohou, jak po klouzačce
. No majznul se o stůl do čela a pak trochu doklepl hlavou o zem, ale to podle mě moc ne, protože dopadl na prdku
. Holky já se tak hrozně lekla
To snad ani není možný, jak se mu to podařilo, kdybych to takhle chtěla, tak se to nepovede...místo na propadnutí mezi tou židlí a stolem je fakt minimální
. No celé odpoledne jsem ho sledovala, chová se normálka, tak se mu snad nic nestalo. Jen má pěknou hrču na čele 
Není tady
Ahoj holky... to byl dnes den. Být trošku labilnější, jsme celej den na toxikologii...
hned ráno mi čornul antiperspirant (tuhej) a rafnul do něj, odpoledne otevřel indulonu
nechápu jak... a vytlačil si trochu do pusy, ve vaně olízal lahev se šamponem a při přebalování po koupání sežral trochu rybilky... no mazec.
Niki to je dobře, že už nekrvácíš, jen se opatruj a nic namáhavého... ani sexování 
Ivet no aspoň že je to jen tohle... dokážou vyděsit co?
Zasnoubená mamce držím palce. Co vy, jak bojujete?
A nočník? Já ho ještě nedávám, jen večer před koupáním do něj čůrá. Má vždycky hroznou radost. Ale stejně se nevyčůrá úplně, jen tak, aby tam něco bylo
nejradši si čuně čůrá na ruku...
Není tady
Pet
no ale nepřekvapuje mě to... mě malej vypadl z kočáru přímo na hlavu... ani jsem vám to radši nepsala. Byl připoutanej, přesto se z toho dostal a rovnou po hlavě dolu. To byla rána!
Není tady