6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky, "nesledujete" náhodou některá kouzelnou školku? tam běží seriál o Matýskovi, který učí děti malovat a vždycky tam hrozně primitivně nakreslí nějakou věc a ukazují to pak krok po kroku... no, vypadá to prostě naprosto geniálně jednoduše... tak jsem zkusila podle toho návodu kdysi kreslit a dopadlo to katastrofálně - můj výtvor se předloze nepodobal ani náhodou tehdy mé výtvarné sebevědomí padlo fakt pod bod mrazu a proto hodně obdivuju Sluni a ostatní holky, co malovaly na stěnu (a ještě k tomu vlastní věci, ne podle předlohy)... já pro jistotu jednou zůstanu u tapet a bordur
Není tady
teď čtu na netu, že v babyboxu našli další dítě - zhruba ročního klučinu...
Není tady
leni, u nas neco takoveho bezi, jmenuje se to Didou. je to takovej panacek roztomilej a je namluvenej ditetem a v kazdym dilu takhle uci neco malovat. Treba berusku, auto, domecek, dneska rano byl snek. Vypada to genialni http://livre.fnac.com/a1787100/Didou-De … id=1279491
Není tady
Jojo, Didou je česky Matýsek
Není tady
Ditu, u nás slivku nehledej my sme whiskový ale postel je pro babičku, když hlídá nebo máme takovýho kamaráda, co u nás někdy přespí nebo když dojede kamoška z Prahy atd atd...
jé, Leni, malování krááááásný...my sme taky začali malovat, jenže Luky většinou chytne tužku opačně a nemaluje mu to ale otočit si ji nenechá celej táta!!!
a kouzelnou školku my sledujem, dokonce máme dvd (ale tam nejsou pohádky, jen František a Fanynka)
Není tady
ahojte babuchy u nás je mlžno tak, že nevidím pořádně z okna
Dito, jak už psala Gia, Didou je u nás Matýsek uvažovala jsem, že bych to zkusila někde stáhnout a budu se učit malovat
jinak musím pochválit Dorču, zkusila jsem jí dneska dát kousky (normálně na drobno nakrájené maso, nerozmixované) a jí to, jakoby nic
Není tady